|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
1.12.2010 21:32:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Se opravičujem, ampak imam prevelik glavobol, da bi še pred računalnikom sedela user posted image samo pozdravit sem vas hotela user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.12.2010 21:33:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce, da se samo opravičim že vnaprej, jutri in v petek (pa verjetno tudi čez vikend) me ne bo na RR, ker sem na dvodnevnem izobraževanju in tudi spimo tam. Tak, da!user posted image

Uživaj max. user posted image opavičilo pa sprejeto, no to bo predsednica odobrila user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.12.2010 21:33:47   
tasa_m
Persida moja, samo da si preživela user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
2.12.2010 7:14:49   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Se vam še na hitro javim, dokler ne pridejo po mene. Valentin se je zbudil že ob 05.15h tako tečen, da me je že navsezgodaj pošteno zmrdal.

Persida- super, da so ti 4 urce hitro minile!user posted image user posted image user posted image Danes, ko pa boš se zamotila z delom, pa ti bo še hitreje minilo.user posted image In kako je bilo bavcema? Tvoja mama ju čuva, ne? Kaj pride ona do vas v B. al ju moraqš voziti v MB?

Tulipan- pri tebi vse mirno? Naj tako še ostane. Vsaj do miklavža!user posted image

Trezika- verjetno te je glavobol že minil, ne? Drugače pa user posted image user posted image user posted image

Tasa- kako si ti? So dobili pri T. še 2. del plače, kot so govorili po radiu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
2.12.2010 9:55:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tasa- kako si ti? So dobili pri T. še 2. del plače, kot so govorili po radiu?

so dobili ja, T. je dobil celih 100€ tak da... saj ne vem ali se naj user posted image ali user posted image , očitno se spet približuje december 2008, eh nebom se spominjala, ker se lahko začnem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
2.12.2010 9:55:27   
tasa_m
TULIPAN raport, ker ti nas zdaj lahko vsak čas presenetiš!! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
2.12.2010 15:53:07   
Najaa
uh kakšna tišina, ko KOKICE ni. user posted image user posted image

Mi smo bolani. Vsi trije razen Tije.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
2.12.2010 20:05:49   
trezika
evo me...danes pa k sreči brez glavobola user posted image sem komaj zaspala včeraj tako mi je razbijalo po glavi... dans nam je pa spet toliko snega nametalo, da znoriš.... odkar sem na bregu doma sploh nimam več rada zime user posted image user posted image pa dans zjutraj sem pol ure avto "odtajala"...je bil ko ledena kocka... niti vrat nisem mogla odpret.... Marušo sem z druge strani v avto pa v sedež spravljala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
2.12.2010 21:12:18   
PERSIDA

Čer bejbe.
Kaj zdaj bom jaz strani zaključevala ,da se bodo eni afnaliuser posted image
Malo še ,pa bo petek ,neuser posted image ?Ja danes sem se ,pa že kar našvicala na šihtu.Sem skor pozabla na uro gledat :) Bavca pridna ko ,pa pridem domov ,pa obvezno oba na roke.Včeraj me je Tomaž tako stisnil okol vrata ,da sem otroku rekla ,naj še enkrat pokaže kako ima rad mamico.Jaz sem se skor razjokala ko je še enkrat ponovil ,pa sem solze skrila ,da nebi otrok mislo ,da mi je kaj naredo :) Vglavnem kljub temu ,da jima ni hudega se bosta počasi zavedala ,da mamice ni doma :) Ta teden vedno spita ko grem tako,da je vsem lažje :)
kokica - ja babi je naš modri dirkač :) Hb za njo tako grem brez skrbi od doma in po moje mi je zaradi tega dosti lažje.
Mi ,pa še vedno hodi po glavi ,da moram menjat šihtuser posted image  in to mislim zelo resno.Ko ne morem spat že študiram kako bo, ko gresta v šolouser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
2.12.2010 21:16:47   
PERSIDA
Ugotavljam pa sedaj ,kakšni stroji smo ,da vse skupaj zmoremo.Kuhanje ,pranje,pospravljanje,ukvarjanje z otroki,in še miljon drugih stvari.Res si zaslužimo mamice prsne otise na aveniji slavnihuser posted image .
Bog je že vedo kak mora žensko skup naretuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
2.12.2010 22:40:38   
Tulipan12
Dober večer!

Kokica upam, da se imaš fajn ta dva dneva, ko imaš malo drugačen ritem kot običajno.
Tasa eh, še sem 2v1, samo ni bilo časa, sem likala za dojenčka, pa malo spet prostore preurejala, pa akcija z Lio, pa tak. Pridem zvečer na vrsto, ko ni več neobene tu goruser posted image  Ko pa grem v Rim, pa dobite kak sms, tak da ne boste nič zamudileuser posted image
Trezika to ti pa verjamem, da maš zdaj norišnico, če si z bregov. Ti ne zavidam. Meni je že tečno, da si avto za v trgovino spucam, pa se mi nikamor ne mudi, ker sem na porodniški, pa še dragi mojega zjutraj malo očisti, ko čisti svojega.user posted image
Persida ja, to je vedno tak, da ko je gužva v službi, čas res hitro mine. Upam, da se  ne utrudiš preveč, pa da ti ostane še energije za bavca in ostale stvari, ampak kot si rekla, ženske smo res stroji in tudi jaz se dostikrat sprašujem, kako mi stvari uspejo, ampak enostavno, druge izbire nimamo. No, imamo jo, ampak delamo bolj instiktivno. Lahko bi imela čistilko, pa raje za ta denar Lii kupim nekaj, lahko bi jo dala večkrat v varstvo, pa sem raje z njo, ker mi je zdaj dano, da lahko izkoristiva kvalitetni čas skupaj, potem pride dojenček, potem spet služba... Jaz sem bila pred Lio recimo zaspanec vseh zaspancev. Mene so budili na vse žive načine, pa ni bilo haska. Med vikendom sem lahko spala do 12h, vedno mi je bilo žal dneva, ampak enostavno jutra so bila moj poslastica za spanje. Ponoči do 2h bedenje, zjutraj pa zzzzzzzzzzzzz.... V službi imam edina drseči čas do 8.15user posted image user posted image user posted image  In zakaj to pišem? Ker sem se najbolj od vsega bala, kak bo, ko dobim otroka. In je tak kot on hočeuser posted image  Evo, noben fant, mama, ata, brat, šef, nihče me ni mogel prebudit iz mojih sanj zjutraj, Lia je zajokala enkrat, pa mama hop! In tak je od 6.4.09 dalje. To je ta moč in energija, ki jo zmoremo, pa se je seveda ne zavedamo, edino, ko se malo spomniš, kaj vse si naredila v enem dnevu... f***, kaj sem te delala, ko nisem imela Lie?????????????
Ko si opisala kak te je Tomaž objel, sem dobila solzne oči. Poznam ta občutek. Mene je na začetku službe full preganjalo to, da včasih Lii nisem dala lupčka, ker če je tašča prišla po njo, je bil jok in sem morala na skrivaj v službo in mi je bilo to tak hudo, da sem jokala ko dež. Ko pa sem prišla domov, pa isto, tako cartanje, da se človek stopi. In še vedno je tak. Kadar pride od nekod in sem jaz doma (pa je lahko samo na dvorišču z atijem),mi vedno prileti v objem in se pocarta.user posted image  božanski občutek.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
2.12.2010 22:41:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image  za vse vas bolančke, user posted image user posted image user posted image  pa za Tijo, da se ne naleze!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
2.12.2010 22:43:10   
Tulipan12
Sem taki post nakloftala, da si boste še želele, da grem v Rim, pa dam mir tu gor!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.12.2010 9:00:00   
Najaa
Tulipan kje si? Mene tudi matra nesprečnost. user posted image
Lepo si napisala, kako te je Lia spremenila glede prebujanja... Po moje smo tak vsi na istem. Midva, ko sva dobila Tijo, sva se prve mesece na vsak njen šum zbudila. In vedno skočila do plafona, ko je sam zajavkala. user posted image Pri Niki pa se je vse malo spremenilo. Sva se mal sprostila in ne letima več na vsak pisk v sobo. user posted image

Nika je imela ob pol petih inhalacijo in zdej ne morem nazaj zaspat. Groza, pa že tak čist premalo spim.

Neposredna povezava do sporočila: 3089
Tulipan12
Dobro jutro!
Na tretji strani smo bile-sramota!!!
Punce, pazite na cesti danes, počasi, vse bo počakalo, tudi jezni in sitni šefi in vzgojitelji v vrtcih!user posted image

Pa peteeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Čimveč Miklavžekov in čimmanj parklov vam želim, otrokom pa kakšno čokoladico in pomarančo več ta vikend!user posted image

Najaa vidim, da imava iste probleme, sem vstala ob 2h, ko se je Lii nekaj sanjalo in potem je bilo do 6h vse skup eno samo mučenje. Se mi zdi, da mi je kar odleglo, ko je Lia rekla ati, kava, kakav!user posted image  Zjutraj vedno njega pokliče, ker on že navadno bedi, ko midve vstaneva. Zanimivo, ne, ob 2h njega nikoli ne bo klicala, ob 6h pa vedno samo njegauser posted image  tak točno vem kolko je ura zjutrajuser posted image
Čuj, kaj te tebi neko čudno uro in datum piše na prejšnjem postu?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
Tulipan12
Aha, saj meni tut isti datum objavlja kot tebi in čudno uro, bo verjetno RR kriv, ker se mi je zdelo že to malo čudno, da bi bile na 3. strani, če pa sem ob 23h še veselo pisala, pa saj druge niso toliko bolj aktivne, al pa je splošna insomnia in je na RR full akcija ponoči!user posted image

Grem pod tuš in šibam na pregled, se je treba malo podvizat, da ne bom na cesti nervozna, ker sem že itak malo na trnih kaj mi bo rekla G, kako kaže mojemu user posted image  in če še lahko počakamo, al bo veselo miklavževanje kar v P.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3091
Najaa
Jaz sploh nisem našla naše teme zdej! Niti na 2. niti na 3. strani! user posted image Očitno se rrju spet mal meša. Pa teli datumi haha, kr neki. user posted image Aja, našla sem nas tako, da sem v iskalnik napisala marčevke 2009. user posted image
V glavnem, ja, mal sem šla še spat, pol sem pa Niko pokrila (zdej ko je bolana, spi pri meni), se je pa zbudila. In zdej je že akcija. Vzuni pa naletava tale sneg! Taaak sem vesela, da mi ni treba nikamor!

Neposredna povezava do sporočila: 3092
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Grem pod tuš in šibam na pregled, se je treba malo podvizat, da ne bom na cesti nervozna, ker sem že itak malo na trnih kaj mi bo rekla G, kako kaže mojemu user posted image  in če še lahko počakamo, al bo veselo miklavževanje kar v P.user posted image

Dej nehaj, naj bo dete še malo na toplem. user posted image Če ne pa... suprise from Miklavž! user posted image Ne ne, hecam se. Poročaj, ko boš s pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.12.2010 12:04:48   
PERSIDA
tulipan - pa te kaj grize v trebuhu sedaj ko veš kak gre porod ?
Jaz sem veliko razmišljala o tem ,bi drugič imela kar malo treme ped tistimi zadnjimi popadkiuser posted image .V prvo sem bla ful na kul v drugo ne vem ,če bi bla taka asica user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.12.2010 12:06:44   
PERSIDA
Kosilo skuhano,otroka spita jaz ,pa fraj ko ptička na vejici.Samo malo me ura opominja user posted image ,da še ma pred sabo šiht.Uf še bo švic teko ampak kj bi o tem ko je ,pa petekuser posted image .
tulipan- meni so ,pa sedaj postali dnevi pomembni user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.12.2010 22:14:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.12.2010 22:15:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

evo me...danes pa k sreči brez glavobola user posted image sem komaj zaspala včeraj tako mi je razbijalo po glavi... dans nam je pa spet toliko snega nametalo, da znoriš.... odkar sem na bregu doma sploh nimam več rada zime user posted image user posted image pa dans zjutraj sem pol ure avto "odtajala"...je bil ko ledena kocka... niti vrat nisem mogla odpret.... Marušo sem z druge strani v avto pa v sedež spravljala user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.12.2010 22:16:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer bejbe.
Kaj zdaj bom jaz strani zaključevala ,da se bodo eni afnaliuser posted image
Malo še ,pa bo petek ,neuser posted image ?Ja danes sem se ,pa že kar našvicala na šihtu.Sem skor pozabla na uro gledat :) Bavca pridna ko ,pa pridem domov ,pa obvezno oba na roke.Včeraj me je Tomaž tako stisnil okol vrata ,da sem otroku rekla ,naj še enkrat pokaže kako ima rad mamico.Jaz sem se skor razjokala ko je še enkrat ponovil ,pa sem solze skrila ,da nebi otrok mislo ,da mi je kaj naredo :) Vglavnem kljub temu ,da jima ni hudega se bosta počasi zavedala ,da mamice ni doma :) Ta teden vedno spita ko grem tako,da je vsem lažje :)
kokica - ja babi je naš modri dirkač :) Hb za njo tako grem brez skrbi od doma in po moje mi je zaradi tega dosti lažje.
Mi ,pa še vedno hodi po glavi ,da moram menjat šihtuser posted image  in to mislim zelo resno.Ko ne morem spat že študiram kako bo, ko gresta v šolouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.12.2010 22:16:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ugotavljam pa sedaj ,kakšni stroji smo ,da vse skupaj zmoremo.Kuhanje ,pranje,pospravljanje,ukvarjanje z otroki,in še miljon drugih stvari.Res si zaslužimo mamice prsne otise na aveniji slavnihuser posted image .
Bog je že vedo kak mora žensko skup naretuser posted image .
kje podpišem peticijo? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.12.2010 22:18:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sem taki post nakloftala, da si boste še želele, da grem v Rim, pa dam mir tu gor!user posted image
ja, tam enkrat po Božiču in pred NL user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?