matcar
|
jaz iz šihta,sem mogla najprej prebrat,kar ste nakloftale,zaj pa pokomentiram. Prodajalci-jaz sem po poklicu prodajalka in tudi delam v tem fohu in verjemite,da tudi če imam slabi dan,se moram smehljat in bit prijazna do vsake stranke in jih VIKAT,pa če so stari 15 let al pa 80.Tak,da izgovora,da ima nekdo slab dan in dela z ljudmi,ga ni,ko je služba je služba,problemi morajo ostat doma.Če pa je kaj hujšega,pa se vzame dopust al pa bolovanje. Tušmobil-jaz sem menjala skoraj vse operaterje,od mobitela do simobila,zdaj sem pa že 3-tjo leto na Tuš-u,pa je zakon,imam signal vsepovsod,tudi tam,ko drugi operaterji zatajijo,telefoni ok,vglavnem vse štima. Botrca- da sta končno doma,sem mislila,da te bom kaj vidla,pa nisem mela te sreče.Kje pa sta ležala? V katerem štoku? Saš je bil v 2-gem. Koala- za čimprejšnje okrevanje. To je to,ostale pa,nimam kaj komentirat,ker sem že pred šihtom taglavno,bolj ali majn. Aja,sem se naročla v amb. za riz. nosečnost in sem že v torek ob 1-h naročena na pregled.Je bla ta sestra,ko mi je dvignila tel. ful smešna.Me sprašuje,kaj je narobe,pa ji pravim,da moja G želi mnenje o pregledih in obravnavo,pa ona mene spet sparšuje,kaj je narobe,pa ji pravim,ja nič.Pa ona spet,ja pa kaj je narobe.Pa ji povem,.da je to 4-ta nosečnost po 3-h CR,pa ženska brez besed ostane,pa kr jeclat začne.