|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
3.12.2010 11:13:40   
tinkatonka
Tinka, ne zameri, ampak meni tole ni smešno. Tukaj je tvoj dragi pogrnil na celi črti in daj A. vedeti, da ga lahko izkoristi kadarkoli in kjerkoli. Saj veš, kako je pri teh naših bučkah, popustiš enkrat in si pečen. Poleg tega je A. dovolj velik, da se mu da jasno in glasno dopovedati, da če je v vrtcu, se gre kakat tja in ne domov. Tvojega bi pa Upam, da si mu že dala vedeti, da naj se to nikoli več ne ponovi. Mislim desci so včasih hujši ko otroci! HB da imajo tebe, da jih mal brzdaš

Ja se čist strinjam s tabo. Sicer tm v pričo Aneja nisem ven padla, ampak sem mu pa dala vedt, da je naredil napako. Ampak pogovor o tem še sledi zvečer. Jah včasih bi ga res z valjarjem po glavi, da se bi mu koleščki nazaj v pravo smer vrteli. Ko smo že pri valjarjih... verjele ali ne....valjarja še nimam doma.user posted image Smo tri leta v svojem gospodinjstvu pa ga še nimam...jao, jao da me ni sram. No upam, da mi ga božiček prinese.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.12.2010 11:14:19 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
3.12.2010 11:15:08   
benika
Benika sem videla da ti kupuješ stekleničke te za likerje a imajo te stekleničke zamaške??

Ja imajo zamaške, seveda. Te stekleničke ima vsaka Kmetijska zadruga in tudi v MB jo imate ziher.

Tinka, jaz tud nimam valjarja, ne se sekirat.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
3.12.2010 11:15:40   
tinkatonka
knjižni cejm v CD

joj to bi mogla pa tud jaz it. Sem lansko leto ful knjig nabavila za darila. So ful poceni kakšne knjige se res izplača. A jutri bo še ta sejem?

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
3.12.2010 11:19:24   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benika sem videla da ti kupuješ stekleničke te za likerje a imajo te stekleničke zamaške??

Ja imajo zamaške, seveda. Te stekleničke ima vsaka Kmetijska zadruga in tudi v MB jo imate ziher.

hm hvala za nasvet bom pogledala. user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
3.12.2010 11:21:16   
Izabelina
i nazaj v pravo smer vrteli. Ko smo že pri valjarjih... verjele ali ne....valjarja še nimam

ne vem... čak bom pogledala... ja do 5ga decembra bo odprt...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
3.12.2010 11:29:49   
tinkatonka
So pa ti keksi zelo krhki
ž
kako to misliš ZELO krhki. A se jih da še normalno okrasit, brez da bi se ti zdrobil v roki?

in HVALA lenca in tebi benika za recept.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 3.12.2010 11:30:27 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
3.12.2010 11:30:47   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

i nazaj v pravo smer vrteli. Ko smo že pri valjarjih... verjele ali ne....valjarja še nimam

ne vem... čak bom pogledala... ja do 5ga decembra bo odprt...

tnx

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
3.12.2010 11:37:18   
tinkatonka
Kmetijska zadruga in tudi v MB jo imate ziher.

hmmm no jaz imam pa eno prodajalno KZ ravno pri vrtcu. Bom šla pogledat, če so založeni s tem. Hvala za namig.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
3.12.2010 11:39:18   
NiNiBo
nenka7 user posted image user posted image  tudi moj se z Neom vcasih igra, kot bi bil star 2 leti in ne 2 meseca. Sicer pa ko je moj doma, mu jaz kar velikokrat dam Nea in ju pustim sama. Ne za dolgo, ampak med tem velikokrat pospravit, zlikam itd. Tudi ponoci, se predvsem takrat ko je moj naslednji dan doma in ce Neo noce zaspati nazaj potem ga dam mojemu in ga mora on uspavati. Delamo pa mi velikokrat tako tudi tako, kot je rekla Soncica - v vozicek in gresta ven pa tudi ni joka.
tinkatonka uh, sem te ravno vceraj sprasevala o tem kako J. reagira na Aneja, no pa je res bolj mil oz. premil - ampak vsaka ti cast, dobro jih rihtas. Zvecer pa tvojega J. le na pogovor povabi, se namrec zelo strinjam z beniko.

Mi smo pa danes skupaj odmetali sneg, potem ko je moja sestra zapluzla ko je pripeljala malega v varstvu k mami - kolk je bilo fino, sem se prav super razmigala. Neo je sedaj zaspal, za spremembo spet v zibki sedaj pa upam da bo kaj dlje kot 15 min, da malo pospravim. Ko pa se zbudi, pa sibava peski do poste pa najin paketek od next-a - komaj cakam.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
3.12.2010 11:51:05   
Lenca78
Za kekse iz testomata rabiš:

70 dag moke
25 dag sladkorja
1 vanilijev sladkor
1 margarina (25 dag)
3 jajca
1 pecilni prašek

Vse sestavine zmešamo, jih damo v testomat in nabrizgamo na nepomaščen pekač, ki je bil priložen k pečici. Pečemo pri 200 stopinjah okoli 15 minut. Pride približno tri tavelke pekače piškotov.

Drgač pa jih potem lohka po dva skupi daješ pa vmes al marmelado al čokolado, lahko pol testa vzameš in dodaš kakav v prahu da imaš pol pol piškote al pa jih pomakaš v čokolado pa kak kokos, vse je odvisno od domišljije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3085
3.12.2010 12:01:41   
Arwenko

Takšne stekleničke imajo v MB najlepše čebelarji, tam pri Betnavskem gradu zadaj, pa prav poceni so, oblike in velikosti pa kakšne si zamisliš.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
3.12.2010 12:10:25   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image ARWENKO za informacijo. hvala ti. bomo se tja odpeljali.

Tinka če delaš čisto tanke amapak to pomeni nevem manj od 0,5 cm se ti bodo kakšen zlomil v roki. jaz delam 1 cm debele in sem ji že skuaj zlagala pa potapljala v čokolado in koos...pa mi je šlo. poskusi nardit pol mase. jaz upam da boš zadovoljna. naša amilija jih enostavno obožuje.user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
3.12.2010 12:10:49   
nenka7
evo muffini so pečeni user posted image , blaži pa priden že 2 uri spančka user posted image sedaj si zakuham še govejo juhico, pa pojem ali preden se mali zbudi ali pa ko ga bom imela zrihtanega...

mislim, da imam vedno bolj pridnega otroka. krčki so še malo problematični in takrat zna pojokcati, sicer sva se pa zelo lepo ujela, zelo rad je tudi v lupinici in ker mi jo P priporoča, ga dam notri ko je priden in ne tečka. v tistem ležalniku z živalicami pa noče bit user posted image morda ne še, vsak drugi dan ga dobre volje dam notri, potem pa vidim, trenutno mu še vedno ni všeč, morda bo tudi to osvojil počasi, kot je lupinico, v kateri tudi ni prej hotel biti...

to, da bi mož uspaval otroka v avtu mi ni ok, ker jaz tega ne morem početi, ker nimam dopoldan avta na razpolago in se mi zdi, da pač potrebuje učne ure, ker meni user posted image lepo zaspi z minimalno jokcanja, njemu bo pa tudi, samo malo večkrat bo moral pristopiti k temu. sej pravim, za vikend bomo trenirali user posted image

ekola, blaži se bo zbudil, juhica je kuhana, pa veselo na delo user posted image

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
3.12.2010 12:22:42   
kajča
o kolk ste že natipkale, sem vas komaj prebrala user posted image user posted image , res kavica včeraj je bila super, sem vas že res močno pogrešalauser posted image user posted image user posted image .

Danes sem že bila na orbitreku, pa dve uri likala, sedaj pa ne vem ali naj grem ven ali ne. Čakam dostavo, ker sem prvič naročila na mercatorjevi spletni trgovini, pa ne vem točno kdaj bodo dostavili.

tinkatonka upam, da se Jakob čimprej pozdravi, mi imamo tudi še vedno zamašen nosek

drugače pa vsem res hvala za tolažilne besede, včasih se mi zdi, da sem jaz čudna, ne tašča, ampak glede na vaše odzive vidim, da najbrž ni tako.user posted image , poročam jutri zvečer

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
3.12.2010 12:23:20   
kajča
joj, pa avatar moram zamenjat, pa tickerje, pa nikol nimam časauser posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
3.12.2010 12:52:57   
nadka30
punce tole je pa za vas da boste imele idejo kaj vsak dan pečt. No upam da bo odprlo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
3.12.2010 13:11:39   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

hmmm no jaz imam pa eno prodajalno KZ ravno pri vrtcu. Bom šla pogledat, če so založeni s tem. Hvala za namig.

no pri nas nimajo nič pametnega user posted image . Al imajo politrške, al pa čist tini mini, ko še en deci ne gre notr. Kok velike flaške pa ti delaš benika?

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3092
3.12.2010 13:43:10   
benika

no pri nas nimajo nič pametnega user posted image . Al imajo politrške, al pa čist tini mini, ko še en deci ne gre notr. Kok velike flaške pa ti delaš benika?

3-5 dl, odvisno komu kaj namenim. Čaki, grem sliko poiskat

Neposredna povezava do sporočila: 3093
3.12.2010 13:46:02   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce tole je pa za vas da boste imele idejo kaj vsak dan pečt. No upam da bo odprlo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

O, hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
3.12.2010 13:48:18   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

O, hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni zakaj sem čist slučajno najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem brskala po netuuser posted image pa veselo peko

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
3.12.2010 14:09:09   
Jazzy1
Dan. Joooj ste napisale od včeraj. Jaz sem zadnje dva dni skoz nekaj leteča, ko sem pa doma pa skoz nekaj delam. Čeprav ne vem zakaj se tko trudim, ker je itak sizifovo delo tole pospravljane. user posted image Vstane otrok 2 in je čez 10 minut spet totalni kaos. Da ne govorim o kuhinji. Pride domov mož in do večera je spet taka bomba da sploh ne vem zakaj sem se trudila. user posted image No, zdejle se peče marmorni, kavica me čaka da jo popijem, oba otroka spita... pa da vidimo kolk časa bo trajal tale bliss user posted image .

NiNiBO - midva greva tudi na Kreslina, ampak v nedeljo. Povej kako bo. user posted image

Tannya - si že bla potem na NBO al si prestavila na naslednji teden?

Grem zdej hitro kavico spit.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
3.12.2010 14:10:58   
Natalija28
http://www.kulinarika.net/recepti/2785/sladice/babicina-dobrota/

To pa je moje pecivo, ki se ga da na hitro naret, ko se mi zlušta sladko. Pa fuuuuuuuuuuuul je dobro.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 3097
3.12.2010 14:15:35   
benika
user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.12.2010 15:10:52   
tannya
Benika:user posted image user posted image user posted image , super zgledajo tvoji likerčki.Hvala za recepte, jaz bom pa čez vikend poskusila kaj narediti.

Jazzy: NBO sem prestavila na 15.12., ker včeraj dopoldan ni bilo za ven. Naslednji teden pa smo na smučanju tako, da tudi odpade.

Tinka:joj, ne vem kaj imajo ti moški s tem kakanjemuser posted image . Mi smo tudi že neštetokrat laufali domov, da je lahko šel...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.12.2010 15:23:48   
tinkatonka
Tinka:joj, ne vem kaj imajo ti moški s tem kakanjem . Mi smo tudi že neštetokrat laufali domov, da je lahko šel...

No sej po eni strani štekam moža, da ga je peljal domov. Namreč Anej v vrtcu ne kaka. On cel dan drži pol pa pridš po nejga, pa reče mami hitro domov, kakat me. In prvo letimo na wc doma. In mislim,da je do zdaj v vrtcu kakal samo 2× v treh letih in pol. Vem, da se mu tud zdi ful za malo, ker si nataknejo rokavice, preden mu obrišejo ritko. Pa sem mu že večkrat razložila zakaj to naredijo. No vglavnem mal pogovora bo vseeno sledilo, ampak Anej se bo pa moral navadit tud kje drugje kakat. Ko gremo npr na dopust je pa vedno zaprt, kot da bi se bal drugje kakat. Ne vem kaj majo te fore, res. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?