|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 14:26:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 14:35:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 14:39:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3028
   RE: Septembrke 2010
2.12.2010 15:02:25   
tinkatonka
Hej punce!

Danes je bilo na kavici super. Khurde lepo te je bilo spoznati v živo in tvojega fantka. Pa ful sem vesela da sem spoznala še Nea in Evo. user posted image user posted image Jakob je potem še pridno spančkal, da sem jaz še enkrat lahko na hitro skočila v Hervis mal počekirat, ker imava z možem še ene bone za pokoristit, pa v HM (sem našla tiste nogavičke NiNiBo, so imel bele, črne in sive skupaj za 1€user posted image ). No pol sva pa odpeketala domov, skuhat kosilo, zdaj pa čakam, da še mojega prestolonaslednika pripeljejo iz vrtca. Pa eno kavo bom v miru spila s svojo mamo. user posted image

katrinka...kako je blo 1. dan v vrtcu? Upam, da ne bo preveč solz in da bo Suzani všeč.

lillchy...pogrešana si!!!! Kako kaj zdravje tvojih sončkov? Upam,da si že v domači oskrbi. No kdaj boš naročila sonček, da pridemo malo na vaš konec pogledat. Se bom šla v kratkem mal potepat proti Trzinu, pa lahko še mal na vaš konec skočim, če si za. Pa še smučke ti pripeljem.

archie...kako je pa to možno, da vam ne splužijo? Jaz bi že ropotala nad kom, če ga toliko časa ne bi bilo. Pa super za Tejino pridno spanje, naj bo takih noči čimveč.

No pri nas je pa Jakob zdaj že nekaj časa na 7 obrokih. Posledično poje manj na obrok, in sicer zdaj le nekje med 100 in 130ml. Ampak mu nič ne manjka, je zelo konkreten dečko. Danes sem se tehtala sama in potem še skupaj z njim in ima Jakob 7kg. Kar pomeni kilco več od prejšnjega pregleda, pa še ni en mesec nimo. Ja bajsi debelajsi....čist po mamici. user posted image Je pa ful ful firbčen, vse ga zanima, komentira, komunicira z vsemi, še z mušicami, še se mu kakšna podi okrog glave. Kakšnega urnika še nimamo. Zvečer edino je in zaspi nekje med 20h in 21h. Spi včasih do enih, včasih do dveh, treh, ampak potem se pa budi na 3h. Tak da sem kr mal zaspaaaanaaa. Ampak ko pomislim na živahno Tanjino Živo, pol si itak mislim, da ne smem jamrat. Me pa veseli da se Živino stanje izboljšuje Tanja.user posted image user posted image Kar tako naprej Živa!!

Evo prestolonaslednik je doma.user posted image

Čav bav

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.12.2010 15:13:35 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.12.2010 18:04:13   
Lenca78
Tko jest sm spet v moodu in zunaj počiva testo iz katerega bodo zopet skutini žepki z domačo marmelado user posted image sam jest ne vem neki čudni so te piškoti, ker vedno zginejo skor istočano kot jih neham pečt, sploh , če so tukaj nečakinje hehehe prilimam kasnej slikce user posted image
Upam da ste uživale na kavici.

Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.12.2010 18:24:38   
Natalija28
http://www.ringaraja.net/clanek/z-dojenckom-na-sprehod-v-zimskih-dneh_3820.html?page

Ce katero zanima....

Jaz pa prehlajenaaaaaaa na ful. Se moram mišeka izogibat.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.12.2010 20:08:58   
Lenca78
Evo obljubljene slikice user posted image

Pred vhodom v pečico
user posted image

Vzeti iz pečke
user posted image

In še pocukrani user posted image
user posted image

Aja pa 78 jih je pršlo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 2.12.2010 20:10:49 >

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.12.2010 20:41:50   
Izabelina
js pa delam take s kislo smetano... isto tko oblikovane... pa lahko so sladki al pa slani... mmmmm user posted image prou spomnla si me na njih... lani za novo leto so bli predjed :D

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 20:51:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.12.2010 21:16:21   
archie
Lenca: baraba!!!! user posted image jst bi tut piškoteeeeeeeeeeeee
A daš recept?

archie...kako je pa to možno, da vam ne splužijo? Jaz bi že ropotala nad kom, če ga toliko časa ne bi bilo. Pa super za Tejino pridno spanje, naj bo takih noči čimveč.

Saj smo zmenjeni, da smo tazadnji na vrsti. To je pa čar, če živiš tako bogu za hrbtom kot mi živimo. In ker vodi cesta samo do naše hiše. Saj če bi bilo kaj nujnega, bi prej prišel (ali pa če bi kdo hodil v službo). Splužit je prišel danes okoli 13h user posted image user posted image

Sedaj mi je jasno, zakaj nama dojenje ni zalaufalo user posted image včeraj se zbudi, jo hočem podojit, je 5 min (pa še to ne skoz) in zaspi. Jo odložim na kavč, kjer je spala 5 min. Si jo spet prispavim, potegne 2x in zaspi user posted image user posted image in ponovil se je prejšnji postopek (kavč-spanje-budna čez 5 min). No, na koncu je dobila flašo in je spila običajno količino user posted image user posted image

čim daljšo noč vsem user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.12.2010 21:39:55   
tinkatonka
Tinka - ajavascript:void(AddText('user posted image ')) to si tiste nogavičke tanke, take visoke kupila, ki so dol zavihane. Ronja ima tudi take, ampak so ji preširoke, pa ji ves čas dol lezejo [/quote

ja take. NiNiBo je vsaki udeleženki prvega srečanja podarila ene. Midva imava oranžne in so mi ful dobre, ker ima v bistvu dokolenkeuser posted image , ko se raztegnjeo gor. No in sem jo danes prav spraševala kje jih je kupila in ko sem zvedla da v HMu sem prec letela taj počekirat in voila...jih dobila po enkratni ceni.

Meni pa Jakob neki kašljauser posted image user posted image . Ni hudo...nos je tud čist, kaj pa vem kaj ga muči. A ste vidle, da bo -10 v nedeljo. A v takem boste šle kaj ven z najmlajšimi?

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.12.2010 22:01:32   
benika
Lenča, RECEPT user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.12.2010 22:07:34   
Lenca78
Almera za bežigradom hihihi
archie čist simpel recept je:
rabiš vse v razmerju 1:1:1 jaz dajem vse po 0,5kg pa pride 78-80 piškotov, in sicer skute, moke in rame za pecenje. Pretlaciš z vilco skuto, dodas margarino na koščke (fajn je da je sobne temperature) prvo to fajn pregneteš najboljš z mikserjem, nastavek za testo. Potem dodaš moko in možno, da boš sicer rabla več k pol kile, če je skuta bol mokra. Ko maš testo ne premoker in ne pretrd, ga daš za pol urce počivat na hladno. Pol si pa režeš kose pa zvalaš na pol cm debelo in s kozarcem nardiš kroge, na sredo daš pol žličke, najboljš domače, marmelade pol pa robove res fajn stisneš, pa vseen vsake tok mal zna s kakega marmelada vn pogledat, lohka pa za lepši videz še z vilco okrasiš robove. Pečeš na 180 dokler niso zlato rumeni oz taki kot na sliki. Pol pa jih posuješ z mletim cukrom ali pač ne odvisno od okusa. Pa dober tek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.12.2010 22:15:10   
benika
user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.12.2010 22:22:32   
NiNiBo
tinkatonka fino, da si dobila stunfke - dobro jih nosite.
almera zelim vam eno uspesno noc.
lenca78 mjami mjami

Danes je bila kavica res super, khurde lepo te je bilo spoznati in izabelina super, da si se z beniko poslepala in, da si prisla prav lepo vaju je bilo videti z Evo. Kajca tudi tebe je bilo spet videti in priznam, pri tasci me pa mal sisas - dobro prezivite soboto!

Midva sva sla potem se v Merkator v Domzale mal v shopping, potem pa k mami na kosilo, mal sva podpremala skupaj in je dan za nami. Jutri imam pa se en nakup za opravit,  popoldan bomo sli pa najverjetneje v Ljubljano lucke pogledat - hvala za namig. Moj je imel pa danes prva uradna predavanja na UP in je prisel domov z nasmehom, kot pecen macek - led prebit in zelo je bil zadovoljen sam s sabo user posted image   moj user posted image . V soboto greva pa prvic po rojstvu Nea sama ven in sicer v CD na Kreslinov koncert. Ze kar nekaj let ga loviva in letos sva karte kupila ze septembra, tako da sva dobila dobre sedeze. Mami bo pa varuska, uh bo kar mal cudno pustiti Nea prvic samega zvecer.
Letimo panckat.. 

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
3.12.2010 9:00:00   
mala
OO Lenca tole pa slastno zgledauser posted image  

No včeraj sem bila pa še malo varuška in recimo izkusila kako je imeti dvojčkauser posted image  

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
mala
Neki šteka tole...user posted image

Evo spet sneži in kot zgleda se bomo spet drsal z vozičkom. Sva šla včeraj ven, pa je zelo slabo tuki spluženo za tako široke vozičke..no še dobro da je voziček bolj terenski in sva čez kucelj snega prišla, če ne bi mogla pa lopato za kidat s sabo nosituser posted image

Zdaj pa na zajtrk in likatttttt-jupiiiiiiiii

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
nadka30
ma komi sem nas najdla sem že dala poizvedbo da nas najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim da je tola forum pa malo sneg zametel da ne deluje čist tako kot bi moraluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
Anonimen
Jutro!

Eto, spet nas je konkretno zasnežilo. Sem si izbrala pravo leto, da sem v porodniški, se ne spomnim kdaj je bila decembra nazadnje takšna zima user posted image  madona, res je lepo! če bi hodila v službo ne bi bila tako vesela, ker pa gledam iz toplega stanovanja pa... user posted image

mali pa spančka kot angelček! je včeraj prvič doživel umivanje pod pipo, ker mi na kraj pameti ni prišlo, da bi tisto količino kakca čistila s krpicami. madona, je bil pokakan spredaj do vrata, zadaj do vrata pa spodaj do kolen. pa ravno sva mu za kopel pripravljala, tako da je prvo doživel čiščenje pod pipo, potem kopel in masažo, tisti čas ko se je pa A. z njim ukvarjal (kopa ga on, ne jaz) sem pa jaz šla pod tuš ker se mi je zdelo, da me je celo zapackal.
no potem pa gospodič še ni bil zaspan (ni čudno, je včeraj večino dneva prespal) ampak sem vseeno poskusila, da sem ga dala po dojenju v zibelko in je mali čisto pridno "počakal, da je zaspal". zgleda, da je počasi začel razumeti rutino: kopanje, dojenje, spanje. ni nič tečkal za na roke, nič. user posted image  user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
corfu
tole je bila pa čista misija nemogoče user posted image  upam, da nas danes še kaj najdem user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
Anonimen
punce pa a ne dobivate mailov, ko katera objavi nov odgovor v temo, da potem ne iščete teme oz. kje ste ostale z branjem?

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
archie
jp, meni tudi štrajka malo obveščanje na e-mail (spet).

jp, pri nas spet sneži. in spet ni spluženo. in spet ne moremo nikamor user posted image še dobor, da smo bili včeraj v trgovini!!!

Jaz moram pa Tejo danes stehtat. Že dvakrat mi je ponoči spala 10 in 11 ur skupaj! Pa prej nič posebnega ne poje user posted image saj čez dan je pa lepo živahna.

Lenča, hvala za recept! Ga bomo sprobal!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
   [Brisano sporočilo]
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3048
   [Brisano sporočilo]
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

punce pa a ne dobivate mailov, ko katera objavi nov odgovor v temo, da potem ne iščete teme oz. kje ste ostale z branjem?

Ne jaz tega nočem. Že tko je preveč mailov. Ko pridem na RR, kliknem na svoj nick in potem na svojo zadnjo objavo in sem tam.

pa saj ne dobiš za vsak odgovor maila ampak samo za prvega po tistem, ko si nazadnje obiskala stran. meni je tako veliko lažje, ker dostikrat ne komentiram ampak samo preberem :)

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?