|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
3.12.2010 15:26:40   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image

waw super zgleda.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
3.12.2010 15:27:46   
tinkatonka
Jazzy: NBO sem prestavila na 15.12., ker včeraj dopoldan ni bilo za ven. Naslednji teden pa smo na smučanju tako, da tudi odpade.

Jaz ga imam pa 10.12.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
3.12.2010 16:01:53   
NiNiBo
tinkatonka ok ok tole pa stekam glede Aneja in kakanja, ker imam jaz namrec podobne tezave - cisto cudno ampak tko je, meni je najlepse tudi doma. user posted image user posted image  
benika super lepo si pripravilauser posted image user posted image
nenka7 no prav super ti gre, sem vesela zate da se ti stvari obracajo na veliko boljseuser posted image user posted image  - pa pridi spet kaj na kavico.
jazzy1 bom porocala, se pa ze zelo zelo veselim.
next - dobila stvari in so res lepe, moram pa reci, da nekaj bom vrgla v susilca ker je preveliko in bi rada da bi nosil sedaj. Naceloma so hlacke super uredu, polovrcki pa preveliki.

Neo pancka, danes pa ni spal v vozicku ko sva sla ven ampak je mrknil ko smo notri prisli in spi ze eno uro user posted image user posted image , no dopoldan je bilo pa 25 min namesto 15 min user posted image user posted image user posted image . Pri nas pa snezi na cist adijo in se ne bomo pokali v Ljubljano v takem vremenu. Sva z mojim mal svecke prizgala in bomo imeli kar lep druzinski vecer.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
3.12.2010 16:11:17   
Izabelina
tinkatonka ok ok tole pa stekam glede Aneja in kakanja, ker imam jaz namrec podobne tezave - cisto cudno ampak tko je, meni je najlepse tudi doma.

js tut ja... ko sm bla mlajša sploh nism mogla, pa če je blo en tedn je blo pač en tedn... zdej je mal bolš, sam ja, najlepše je doma user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
3.12.2010 16:20:00   
janca27
Benika tvoji likerčki zgledajo zakon. Meni osebno zelo domiselna darila, veliko bolj kot neki kičeraj iz katerega moram pol prah brisatuser posted image
Tihatonka jaz tut razumem tvojega Aneja in njegovo kakanja, jaz tut zatajim pri tem v drugih okoljih
NiniBo, povej mi glede tega nakupa oblačil, a si plačala s to navadno kartico, ali imaš kreditno. Kaj pa številke ustrezajo našim, ali so kaj večje, manjše?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
3.12.2010 16:25:26   
NiNiBo
janca27 Placas z kreditno kartico (Mastercard, Visa etc.). Nas Neo ima mere 60 cm dolg, 4700 g tezak, start par dni vec kot dva meseca in vzela sem 3-6 mesecev velikost. Kot sem napisala, hlacke so nam prav oz. majckeno velike ampak bodo tip -top cez kaksen teden dva, pulovrcki so pa malo veliki ampak kaksen mesec, dva pa bi bilo OK. Ampak kot pravijo punce, das v susilca in so manje stvari, tako da bom kar to naredila z pulovrcki in bo cist OK.  

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
3.12.2010 16:27:45   
Jazzy1
Punce, dejte mi nekaj povedat prosim. Kakšen kakec imajo vaši dojenčki? Tom je imel na začetku "gorčično seme" zdaj pa že dober mesec dokaj tekoče, občasno tudi sluzasto. Pa se probam malo spomnit kako je bilo pri L - in se mi zdi da je nekje od 3m pa do uvajanja goste hrane tudi ona imela bolj tekoče. ZDaj mu že en teden dajem Biogaia, pa zaenkrat ni nekih sprememb.

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
3.12.2010 16:29:21   
janca27
Hvala NiniBo, na bo drug teden star 3 mesece in je mesec nazaj pri P bil dolg 62 cm in težak 6840. Moram mal premislit  glede številk. Bi mogla pol jaz vzeti raje 6-9 m.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
3.12.2010 16:39:29   
janca27
Jazzy naš Žan ima večino časa zelenkast kakec, tudi bolj tekoče, pa določene primesi ma noter, tudi sluzasto včasih. Je na AM. naš P meni, da to ni nič takega, če nima drugih znakov, ker jaz sem takoj pomislila na alergijo na KM, sploh pred mesecem, ko je imel še krče.

(odgovor članu janca27)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
3.12.2010 16:50:19   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Punce, dejte mi nekaj povedat prosim. Kakšen kakec imajo vaši dojenčki? Tom je imel na začetku "gorčično seme" zdaj pa že dober mesec dokaj tekoče, občasno tudi sluzasto. Pa se probam malo spomnit kako je bilo pri L - in se mi zdi da je nekje od 3m pa do uvajanja goste hrane tudi ona imela bolj tekoče. ZDaj mu že en teden dajem Biogaia, pa zaenkrat ni nekih sprememb.

Zelo podobno tudi pri nas, sluzi pa niti nebi opazila, če nebi zadnjič kakci čez prišli in je bilo na bodiju, žabicah opazit sluz.
Sicer pa se mi ni že dva dni pokakaluser posted image  Prvič. Sicer dojim.
Pa tudi se mi je že danes zbudil ob pol enih, pa potem sva se spet dojila pb pol treh, petih... potem zaspal ob 6. Spat pa  je šel ob 10

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
3.12.2010 18:07:29   
Jinx
Mi imamo tudi danes bolj pestro kot ponavadi user posted image Sem malo neprespana, ampak bo že, tolažim se, da smo prišli do novega preskoka v rasti user posted image

Pa še ena ideja: a organiziramo eno "predbožično" srečanje? Bi lahko bilo kar v sklopu tedenske kavice v Koloseju, le da naredimo bolj "praznično" user posted image Recimo, da vsaka prinese eno darilce v neki minimalni vrednosti in potem žrebamo, katera dobi katero darilce. Ste za? Mi smo to prakticirali na faksu in mi je bilo blazno luštno vsako leto user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
3.12.2010 18:12:18   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Mi imamo tudi danes bolj pestro kot ponavadi user posted image Sem malo neprespana, ampak bo že, tolažim se, da smo prišli do novega preskoka v rasti user posted image

Pa še ena ideja: a organiziramo eno "predbožično" srečanje? Bi lahko bilo kar v sklopu tedenske kavice v Koloseju, le da naredimo bolj "praznično" user posted image Recimo, da vsaka prinese eno darilce v neki minimalni vrednosti in potem žrebamo, katera dobi katero darilce. Ste za? Mi smo to prakticirali na faksu in mi je bilo blazno luštno vsako leto user posted image

Lp,
Vesna

se strinjam, super ideja user posted image potem bi se celo jaz potrudila in prišla v lj :)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
3.12.2010 18:18:23   
Lenca78
Takole:

Takoj, ko so bili vzeti iz pečke user posted image
user posted image

Nekaj jih je oblitih s čokolado user posted image
user posted image

Nekaj s čokolado in kokosom user posted image
user posted image

Nekaj pa jih je natur za k kavi, mleku ali čaju user posted image
user posted image

Ja dobri so nimam kej rečt user posted image morem pogruntat kaj bi jutr pekla hihihi

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 18:21:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.12.2010 18:39:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Aha, vidim da potem tak kakec vseeno ne pomeni avtomatično da je nekaj narobe, glede na to, da "vas" več takole kakauser posted image . Kar se pa kakanja tiče - tudi moj je začel zdaj bolj poredko - 1x na 4-5 dni in je tudi izključno dojen. To pa mislim da je čisto normalno. user posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
3.12.2010 18:43:18   
Jazzy1
Jinx - sem takoj za predbožično srečanje user posted image .

Lenca - zdej pa dovolj takole lušte vzbujat. Jaz bi tuuuuudi to jedlaaaaaa.  user posted image   user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
3.12.2010 18:45:41   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Aha, vidim da potem tak kakec vseeno ne pomeni avtomatično da je nekaj narobe, glede na to, da "vas" več takole kakauser posted image . Kar se pa kakanja tiče - tudi moj je začel zdaj bolj poredko - 1x na 4-5 dni in je tudi izključno dojen. To pa mislim da je čisto normalno. user posted image

meni enkrat 7 dni ni, ko pa je pa plenica ni zdržala težeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da če ne kaka vsak dan je čist normalno za dojene otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.12.2010 18:49:35   
Lenca78
Jazzy sej sm obljubila k naslednjič pridem na kavo bom mela kej s sabo user posted image če je pa men to res užitek sploh pa k vidm kok to radi jejo pa k zgine vse v enem dnevu user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.12.2010 18:57:35   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Jazzy sej sm obljubila k naslednjič pridem na kavo bom mela kej s sabo user posted image če je pa men to res užitek sploh pa k vidm kok to radi jejo pa k zgine vse v enem dnevu user posted image

Ma ej faca si, da tkole pečeš, kapo dol user posted image . No, pa vse ostale ki isto počnete, enako velja za vas. Vem da je npr. naša tinkatonka ena poosebljena mravljica. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.12.2010 18:58:18 >

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
3.12.2010 19:28:31   
tannya
Jinx: super ideja, jaz sem za.user posted image user posted image

Kakci: pri nas precej tekoče in zadnje dni tudi zelenkasto, se tudi že sprašujem zakaj....

Lenča: tok si mi lušte naredila s temi keksi, da jih bom jutri peklauser posted image

Mi smo ravno z generalke za jutrišnji nastop naše Ajde. Se tako veseli, da smo jo tudi v tem snegu vlekli tjauser posted image . Je pa noro na cestah.

Živa je bila danes pa neverjetno umirjena. Velik je spala, ko je bila budna, je bila pa čisto zaverovana v svoje igrače. Sploh ne morem verjet, da sem lahko posesala in kosilo skuhalauser posted image user posted image . No, ponoči je bila pa veselica....je jedla na dve uri in med 3. in 5. je bila budna kot čuk.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.12.2010 19:46:51   
mala
O kok je fajn ker kremšnite jem pred računalnikom in berem o barvah kakca in sluzi notri in kdo kje kakauser posted image to je pa dobro za mojo postavouser posted image

Punce vidim, da imate že veseli december s peko piškotov in delanjem likerjevuser posted image  Upam, da tudi nam uspe kaj speči, to ponavadi delamo pred božičem in potem malo piškotkov (kolikor jih še ostane) nesemo sorodnikom.

Mi imamo trenutno probleme samo s tem, da se Lenart vsako noč polula čez in čez..pa imam vse vrste pampersk doma, oranžne, bele, zelene in nam vse premočijo ob strani. Joj teli lulčkiuser posted image

Jinx - se strinjam za darilca..super idejauser posted image

Tinkatonka - tudi jest sem bolj zapečkarske sorte glede kakanjauser posted image  na morju je najhuje,ker sem videti kot napihnjen kit ker mi ne gre in ne gre...

Čaka nas pester vikend, veliko obiskov in veseli december se je začel...user posted image
Lep vikend vsemuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.12.2010 20:10:04   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Kakci: pri nas precej tekoče in zadnje dni tudi zelenkasto, se tudi že sprašujem zakaj....

Pri nas isto ... Že 10 dni user posted image Ampak je nič bolj ne zvija kot ponavadi.

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.12.2010 20:57:01   
khurde
čer,

luštno bilo na kavici, vas je bilo fajn spoznati. samo sem slaba za imena, res, in bom verjetno še 34x vprašala, kako je kakšni v resnici ime ;)

moški in otroci. jaz načeloma mislim, da si morajo oni sami en svoj in svojevrsten odnos z otrokom zgradit, ne pa da probavajo "kopirat" oz. posnemat mamo in pri tem potlačijo sebe, otroci pa itak čutijo "neiskrenost". samo morajo imet voljo za to (to je pač svoja zgodba) in morajo se opogumit, če voljo že imajo. ker jaz v bistvu ne maram dajat napotkov tašči, moji mami, komur koli. neke splošne smernice "morajo" upoštevat, npr. da je ne nabašejo s piškoti pred obrokom (če jaz kuham, če oni kuhajo, mi je vseeno, koliko pri njih poje, ampak jaz ne kuham v brezveze user posted image ), da ne je preveč sladkarij, da ji ponudijo tudi sadje ali kruh ali karkoli namesto cukra, če je lačna itd. kako koga uspavajo, potolažijo, kaj počnejo z njim, me pa niti ne briga, dokler ni v škodo otrok, dokler dokaj aktivno preživljajo skupni čas, dokler se imajo lepo in dokler se mali radi vračajo. drugače pa moj otroka sfolga ravno toliko kot je on pri volji za to.

hvala za vse recepte user posted image  izabelina, a lahko, prosim, še ti napišeš za slano verzijo?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.12.2010 21:46:53   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Ma ej faca si, da tkole pečeš, kapo dol user posted image . No, pa vse ostale ki isto počnete, enako velja za vas. Vem da je npr. naša tinkatonka ena poosebljena mravljica. user posted image

O ne ne ne......nisem jaz kak fanatik na čistočo. Jaz moram samo vsakodnevno "kidati gnoj" in pospravljati posledice raztreščene bombe v našem stanovanje, da se npr ponoči ne spotaknem ob kakšno Anejevo igračo, smet, ali kaj podobnega, ko grem hranit Jakoba. Pri meni je pospravljanje itak Sizifovo delo. user posted image

Moj Jakob je pa tok prehlajen user posted image , čakam da se zbudi, da še mal inhalacij naredim.

Čav bav

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.12.2010 22:04:22   
brezcopatka
Berem o kakanju pri dojenih otrocih. Jaz se pa sprašujem, zakaj tolk kaka,3x, 4x, včasih tudi 5x na dan? Je tudi izključno dojen, kak pa tudi zelo redko. Včasih se mi že zdi, da sej mu nič notr ne ostane. A ima katera podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?