|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
2.12.2010 23:28:33   
arabela*
Jaz pa končno malo na rruser posted image

Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......zdaj pa povečerjam, enega skadim, pa via posteljauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.12.2010 23:29:05   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije.

Čaj,ja...pa drobtine si obrišiuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.12.2010 23:29:46   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa končno malo na rruser posted image

Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......zdaj pa povečerjam, enega skadim, pa via posteljauser posted image

pridnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.12.2010 23:29:52   
majakla
Kdaj gremo na tortice??? user posted image

Nič, mam še neko (tečno) delo, pa
ura je tudi že cajt . . .  tak da

gutnajt in auffiderzen. user posted image

Pa LEPE SANjEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.12.2010 23:31:49   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Čaj,ja...pa drobtine si obrišiuser posted image

user posted image user posted image user posted image  kake drobtine, nič vidla user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res grem NOČKA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.12.2010 9:00:00   
rina22
jutro user posted image

zunaj pa taaaaaaaaak sneži user posted image kak sem jezna! sva že včeraj namenili iti v trgovino, pa nisva mogli, pa danes očitno tudi ne bova mogli user posted image aaaaaaaaaaa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 531
rina22

Priden user posted image Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 532
rina22

Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......

Ko ga skapiraš in dosti na njem narediš, že gre user posted image user posted image Mi smo v gimnaziji tudi vsega i svašta delali v excelu (od računanja davkov, do obračunavanja plač itd.), tak da sem ga konec 4. letnika mela že v malem prstuuser posted image samo če pa me zaj spustiš gor, pa tema verjetno user posted image

saj bo user posted image user posted image tebi itak vse uspe user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 533
elevitka
morgen!

mast kurja... me je zametalo... sem že v službi, skidala pol hofa na šihtu in 2 avta in parkplaca doma..... roke mi bojo bek padle

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 534
botrca
Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi user posted image . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet user posted image . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec.

Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobraluser posted image . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 535
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Priden user posted image Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl user posted image

nisi edina...moj ga sploh ne pije user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 536
botrca
Vam tudi kaže napačen datum in urouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prej vas sploh nisem našlauser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 537
elevitka
emmm kam sem pa jaz pred 5 min post dala ??????
na mariborčanke 16. del.... tu pa ga ni????????????'

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 538
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Vam tudi kaže napačen datum in urouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja kaže 10.10.2010 ura 12.58.33 dejansko pa je 3.12.2010 in 7.51 ura

mater.... kaj je z totim RR?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 539
elevitka

Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......

Ko ga skapiraš in dosti na njem narediš, že gre user posted image user posted image Mi smo v gimnaziji tudi vsega i svašta delali v excelu (od računanja davkov, do obračunavanja plač itd.), tak da sem ga konec 4. letnika mela že v malem prstuuser posted image samo če pa me zaj spustiš gor, pa tema verjetno user posted image

saj bo user posted image user posted image tebi itak vse uspe user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeejjjj..... moje področjeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 540
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ja kaže 10.10.2010 ura 12.58.33 dejansko pa je 3.12.2010 in 7.51 ura

mater.... kaj je z totim RR?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem tudi jza htela vprašat, ker meni tudi 16. dela ne kaže na seznamu user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
rina22

Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi user posted image . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet user posted image . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec.

Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobraluser posted image . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime.

super, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image naj Jan ostane zdrav user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 542
elevitka

super, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image naj Jan ostane zdrav user posted image user posted image

PODPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 543
elevitka
sploh nem hodla dol iz te teme... ker je na seznamu ne morem najt.... kr nekaj mi odpre ko kliknem na forum/starši čvekamo/.....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
elevitka
kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
botrca

tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 546
rina22

pa nekaj res zaj****** ta RR user posted image če sem dlje časa prijavljena in nič ne napišem, meni kaže, kot da me je odjavlo, gori pa še vedno piše, da sem prijavljena user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
elevitka

tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme...user posted image user posted image user posted image

saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 548
elevitka

pa nekaj res zaj****** ta RR user posted image če sem dlje časa prijavljena in nič ne napišem, meni kaže, kot da me je odjavlo, gori pa še vedno piše, da sem prijavljena user posted image

meni enako... že par dni dela to... za vsak post se moram prijavit... ker ne morem pisat drugače- pa čeprav gori piše da sem prijavljena

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 549
rina22

saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem user posted image

ja, meni tudi tisto piše user posted image
zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslaliuser posted image upam, da ne user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?