rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Slabe novice: boter bi moral za krst nabavit svečo in prtek z imenom in datumom, prej zvedla, da je ime le na sveči, da je dovolj. Za pop... ! Ne sekiraj se zaradi tega Ni pa fajn, če ste se res drugače zmenli Vseeno verjamem, da bo krst odlično uspel in upam, da boste pol uživali 100 na uro Hvala Rina. Saj vem, me pa razkuri, veš. Oni so glih bolj verni, jaz se prilagajam, ampak da te ene in edine moje želje niso mogli upoštevat, to pa me res užalosti. Sva z mojim hotla sama kupit, pa ne - bo on, sva mu točno opisala, kako in kaj, pa ne, danes izveva, da ime itak že piše na sveči, me je skoraj kap. Res je nepomembna stvar, ampak ... eh, žalostna sem, ker me pri vseh stvareh tako upoštevajo. Te čisto razumem. In ne, ni mala stvar. Na prvi pogled res izgleda mala stvar, ampak če tebi to dosti pomeni, ni mala stvar. Pa še zmenli ste se. Joj, me to jezi, ko se vedno nekdo v nekaj vmešava Saj gre h krstu vajin otrok in bi se spodobilo, da bi bil obred in vse povezano z njim tak, kot sta si zamislila vidva, ne pa, da se nekdo drug odloča o tem, po možnosti zaradi nekaj eur več (kot bi jih mogoče mogo dat, da bi bilo ime še na prtičku). Res je najbolje tak, da greš pa sam kupiš, kaj ti je lepo Jaz sem hodla sama po prtiček, dnar je pa dal boter. Svečo pa smo hodli skup kupovat, tam pa se je sam odločo, kero bo vzel, pa kak bo gor napisano aja, samo malo sma ga usmerila, da naj bo raje v kombinaciji s srebrnim, ne z zlatim
|