Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.11.2010 15:32:42
|
|
|
|
pinky86
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckica Jst sem bila včeraj na pregledu pri Dr. Voglu in je rekel da je moja pregrada velika samo 6-7mm in da se nikakor noče tega dotikat, ker je čisto premajhno...naj ne bi imela nobenih težav... ODLIČNO anckica!! Zdaj pa sproščeno slončkanje in cartanje z lubijem uwiiii
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.11.2010 15:38:37
|
|
|
|
BabyKitty
|
Sem že nazaj pinky86 tudi tebe malo pritisk daje? Poskusi malo preverit, da ne bo kaj narobe... glede flekca pa... meni teče od 32. tedna, tako da welcome to the club kakšen dan je res samo pikica, kakšen dan mam pa poplave... baje, da je to normalno... anckica glede pregrade pa vidiš, da je tako kot sem ti rekla... in meni se zdi, da če dohtrji cvikajo in niso prepričani, da to že ni dober znak mogoče vama bo uspelo malce kasneje, ampak bo pa zagotovo! Samo uživajta! Drugače sem pa doma iz porodnišnice... z malim je vse super, plodovnice je še dovolj, vglavnem vse fino za malega... samo mene je doletel šok, ko je dohtr povedal, da ocenjuje težo na 3900g še zdej se nisem čist pobrala... tako da resnično upam, da se odloči kmalu pridt snegca pogledat, ker če ne nevem kako bom jst tazga bajsija vn spravla
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.11.2010 15:59:55
|
|
|
|
anckica
|
Hahaha, BabyKitty ga boš že vn spravla, not že ne more ostat Sva se odločila z lubijem, da bova še malce počakala, da si urediva stanovanje in ko bova začela zares delat na vam takoj sporočim Vsem pa želim lep zasnežen dan in čim manj časa bit v avtu, ker so gužve baje take da je za znort
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.11.2010 16:03:58
|
|
|
|
witch
|
BabyKitty saj boš tudi takšnega korenjaka spravila na svet moja sestrična ko se je rodila je imela 4500 g in 58 cm pa je šla ven brez kakšnih večjih težav Mi vsi držimo pesti, da bo vajin fantič prišel na svet hitro, lahko in brez prevelikih bolečin
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 26.11.2010 17:29:48
|
|
|
|
egleria
|
evo sem misla nekaj napisat pa se mi mudi
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.11.2010 8:01:00
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Anckica, super..Čeprav moje mnenje že poznaš..Jaz sem se vseeno odločila za OP in mi ni žal..Prijetno slončkanje vama želim in čimprejšnji plusek Pinky, tekočina iz jošk mene spremlja že od začetka julija Ampak takšne sile še tudi ni, da bi morala nositi blazinice.. Babykitty, vaš ap je korenjak..Sicer pa veš kako je, lahko gre zmota v + ali pa v minus...Drugače pa boš videla, lahko da bo pri tebi porod dosti bolj lažji in hitrejši kot pa pri nekomu, ki bo rodil otroka težkega nekje 2,5-2,9 kg
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.11.2010 8:54:04
|
|
|
|
egleria
|
ooo še malo pa bomo lahko navijale za tiste ki grejo v porodnišnico!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.11.2010 9:00:46
|
|
|
|
Lun1ca
|
Jaaaa jaz že komaj čakam, da bo spet nekaj novih otročičkov BabyKitty bo že šel skozi.. nič bat Jaz ko sem se rodila sem mela 4,5kg in 52cm Ah ja.. boga mami. Upam sicer vseeno, da moj junak ne bo tak velik in bajskast!
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.11.2010 9:32:35
|
|
|
|
pinky86
|
Kok ste bile nekatere zgodnje danes Sej jaz sem tut že od 6:30 pokonc...je šel lubi na faks, pa sem se z njim zbudila. Potem sem se pa oblekla ko medo, ker nismo imeli elektrike do ene pol 8h in s tem tudi gretja ne Evo, danes sem OK, ne vem kaj mi je bilo včeraj...čist sem bla gnila Pritiska si nimam pa kje zmerit, žal...ampak da bi mi toook padu hmmm Ja pridne so vaše joške Jaz sem imela res samo tist flekec, zdaj pa nič več...no sej, sam da bodo pol delale tko k je treba Veš kaj pa meni ni jasno Babykitty, da nekatere, ki smo tko drobne, nosimo take velikaneee - kam so se stlačili teli malčki?!?!?
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 27.11.2010 10:45:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
Lun1ca in witch sej vn bo že šel... ampak skrbi me potem še toliko bolj za presredek pa vakum pa... ker sm sama kar precej ozka v bokih in res nevem kako bomo to izvedl pinky86 meni tud ni jasno, kje se to skriva... pa kako je sploh lahko toliko zrastlo ker ponavadi imajo velike otročke bolj močne mamice... pa sladkorna ipd... vglavnem važno je, da čimprej pride glede pritiska pa lahko, da ti je narastel... jaz sem imela vedno normalen pritisk, zadnje dni je pa poskočil... mogoče je tudi malo vreme krivo... vglavnem boleča glava, malo vrtoglavice in tak medel občutek v glavi
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 28.11.2010 8:12:35
|
|
|
|
Eva19
|
mah sem se hotla mal razpisat pa mi je vse zbrisalo za vse ki čakate in za vse ki boste šle počasi v porodnišnico, da vam mine čim hitreje in da vam ostane potem samo še cartanje z vašimi malčki. no mi smo se pa včeraj prvič sankali, je tamala tko uživala. sedi na sankah k priceska, so tko fajne da res ne more nikamor past. tko da z navdušenjem čakamo danes novo pošiljko snega in upamo da ga bo čim več zapadlo tukaj pri nas. lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 28.11.2010 13:09:47
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Babykitty jaz sem čist živ primer, močnejša ženska s sladkorno (nosečniško) pa imamo drobceno in suhceno dete..Tako, da je vse možno
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.11.2010 8:17:16
|
|
|
|
egleria
|
eva a maš kakšno slikico mogoče? jaz iščem sanke za malega sam so vse kr take da lahko takoj dol pade.. pa ne vem kje jih naj dobim
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.11.2010 17:45:40
|
|
|
|
sa5i
|
Pozdravljene! Sem vas prišla malo pozdravit. Vidim, da si blizu BabyKitty, saj bo šlo vse kot po maslu boš videla. aja meni so v porodnišnici rekli, da več ne delaju vakumskih porodov, ker če bi, bi ga na meni zagotovo izvedli. Pa, da te še malo potolažim, kot je že ena punca napisala, lahko gre teža v plus ali minus sem mi zdai, da nekje 400g. no meni so mojo ocenili en dan pred porodom na 3700 pa se je rodila točno s 4000g tako, da lahko ima še več. opažam, pa da se čedalje več otrok rodi zelo blizu 4kg ali celo preko. v naši družini letos kar trije od štirih novorojenčkov ja imamo družinski baby boom heh punce, kdaj pa se je fajn odločiti za drugega otroka? pa se opravičujm, da vas tako dolgo nisem pokomentirala,... s tem, da vas redno oz vsak 3 krat na teden preberem. prijeten večer, vsem
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.11.2010 17:58:24
|
|
|
|
egleria
|
sa5i super da si se javila malo.. ko sem jaz šla rodit so še izvajali vakuumske porode ker so se sestre tam pogovarjale da so glih eno novo napravo dobili in da jo morajo preizkusit ko bo možnost.. sem si mislila sam da ne boste na men pa bom čist srečna glede drugega otroka je pa tak.. odvisno kak se partnerja med sabo odločita. vsak par ima svoje želje in tudi zmožnosti.. zato se je treba pogovorit. meni osebno je idealna razlika 2,5-3 leta med dvema otrokoma.
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 29.11.2010 18:44:47
|
|
|
|
pinky86
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria meni osebno je idealna razlika 2,5-3 leta med dvema otrokoma. Tko nekako pravijo ja Tudi midva se nagibava k taki starostni razliki, čeprav je težko govorit vnaprej...težko je napovedati kako se bosta otroka ujela Jaz pravim, da je treba ravnati po občutku in se odločiti, ko se bo nam zdelo prav. Sa5i meni se zdi, da se generacijsko večamo...zato tudi večji otroci. Bodo mogli zvišat povprečje Babykitty a vidš, jaz sem pa takoj pomislila, da je to zaradi prenizkega pritiska Drugače sem se pa počutila točno tko kot si opisala, le brez glavobola. K sreči, je trajalo samo en dan Mi smo danes dopolnili 35 tednov...juhej mali je živahen, mami malo manj, oči pa tut ful Jutri imam pregled, si bom mogla budilko naštimat hehe
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 3:12:27
|
|
|
|
Lun1ca
|
sa5i ooo tebe pa res ni blo dolgo na spregled! Lepo, da si prišla pozdravit Meni se tudi zdi idealna razlika nekje 2,5 do 3 leta. Je ta prvi že ravno dovolj (če lahko temu tako rečemo) samostojn, da je spet čas za kako malo štručko. pinky86 srečno na pregledu! Mi smo pa včeraj meli pregled.. nič novega. Itak mi ne dela UZja, tako da mi je zmeril samo maternico in ta štima glede na tedne pa tudi srček je glasno nabijal. No, ampak kot vidite me spet muči nespečnost! Kar umrla bi lahko od zaspanosti a spat pa ne morem. Grozno je Prej v postelji me je že začela histerija grabit in mi je že kar na jok šlo, tako da sem se raje kar vstala in malo sprehodla po stanovanju. Križ me boli za pop***** in za pikico na i se me loteva še prehlad. Že 2 dni boleče grlo, od včeraj pa še poln nos. Čakam še samo na vročino Pa tak se pazim, pa toplo oblačim, pa čaj pijem že celo večnost z limono in medom. Pa C - vitamin pijem in velik sadja jem, pa k*** vse skup!! Prav jezna sem!!!!!!! No in ker sem prehlajena me še moj buzerira in moram cel cajt ležat v postli in me ja še bolj križ boli, pa še odrezana sem od sveta oz. interneta in je groooooznooooo dolgcajt. In rešujem križanke.. kaj pa naj?! Knjige sploh nimam nobene, ker ko sma rihtala stanovanje, sma vse odnesla v klet in k mami in fotru. In jupiii se lahko po riti čoham Bo mogo it moj dragi v knjižnico in to bo šele podvig.. Tak zdaj sem se malo potožla! Se kr bolše počutim
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 7:52:36
|
|
|
|
pinky86
|
Lun1ca a ti je G vsaj obljubil kakšen UZ v bližnji prihodnosti?!?! Septolet za grlo ne smeš, to verjetno veš ane...pa Operil kapljic za nos tut ne...mislm, če si boš pomagala s kkšnimi zdravili. Drugače pa kar počivaj ja, ma tvoj dragi prav Pa zdj mormo ful pazit, da se kkšna ne razleti po tej plundri in snegu Jaz sem lani padla na parkirišču jao letos moram pa res pazit kako hodim!! Zdejle se pa s čajem nalivam, da bom lahko šla lulat v laboratoriju...zjutri mi je najtežje, komi naberem za tist vzorec
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 11:17:23
|
|
|
|
BabyKitty
|
Elow punce! sa5i lepo, da nas prideš pogledat še kaj pa ne me strašit da se v merah zmotijo navzdol drugače pa glede idealne razlike pri otrocih... to pomoje ne obstaja... bolj ma veze kakšen je karakter otrok... no moj otrok gotovo ne bo imel še zeloooo dolgo ne bratca ali sestrice mi ta razlika 2-3 let, ki je najbolj popularna ni čisto nič všeč... nekje pri 30ih bomo razmišljali o drugem ... pinky86 kako je bilo na pregledu? Vse super? Lun1ca tudi za mano je neprespana noč... in to noč v hudih bolečinah, upam, da je pri tebi bolj mirno imam pa to srečo, da imam računalnik v postelji... moderna ane ti pa kr čajčka pij pa počivaj, pa pusti se razvajat... si tud jst želim razvajanja pa ga dobim bolj za mišji drekec... dobim samo še komentarje kot so: "moj sodk", "moj nasedli kit", "debela deklca" ipd. Pri meni pa bolj ali manj nič novega... kot sem že napisala spet nisem nič spala... zaspala sem šele ko je šel moj najdražji v službo me je tako grozno bolelo tam okoli materničnega vratu, da sem mislila, da me bo raztrgalo na pol... potem pa še mali take dela po trebuhu, da me še 3x bolj boli... vglavnem na koncu z živci sem že... res si nisem predstavljala da imaš lahko take bolečine, pa še rojevaš ne ... sem bila pripravljena na porodno bolečino, ampak ne pa da bom rojevala več kot en mesec
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 11:29:24
|
|
|
|
egleria
|
babykitty glej na to iz pozitivne strani.. boš že vnaprej pripravljena na bolečine ob porodu sicer ni glih dobra tolažba sam nekaj je treba najt da ti ni tok hudo ma js bi pa rada uživala potem pri 40ih, ne pa da bom mela še enega osnovnošolca doma.. no go no sej pravijo da se zarečenega kruha največ poje
|
|
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 12:50:10
|
|
|
|
Lun1ca
|
BabyKitty maš pa fajne vzdevke! Jaz sem bla zdaj par dni kepica, danes pa sem dobila novo ime "bolana mlekarca" Sej ne vem al se naj smejem al jočem Drugače pa še malo.. zdrži še teh par dni. Sej ko boš pa držala štručko v rokah, pa boš na vse tegobe pozabla
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 13:27:40
|
|
|
|
pinky86
|
Samo CTG sem imela danes - vse OK, mali je kolcal ves čas, tako da mi je šlo ful na smeh Nobenih popadkov na vidiku, ampak sej se še nič ne mudi. Naslednjič - drug teden, grem pa baje še h G mal poklepetat... Babykitty sam res tako zgleda, kot da vsak dan že pomalo rojevaš KRIZAAAAA...sam tko k egleria prav, mogoče ti bo pa potem sam porod mala malca Babykitty & Lun1ca: Joj, kok sta žleht vajina bodoča očija Sej po porodu se vama bosta pa klanjala (sej bosta zraven ane?) No, tebi Babykitty bi se lahko ŽE!!! Moja starša sta bla letos stara 44 in sta praktično že čist frej Tamala je sicer še doma-študentka, ampak to je že čist ta zadnja stopnička pred neodvisnostjo. Jaz tut gledam iz tega vidika, da spraviš otroke gor in si še vedno v formi Čeprav "u never know" kako se življenje obrne.
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 14:37:28
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Evo punce..Še mene iz pregleda... Po dveh UZ (oktobra in novembra) naše dete danes končno ustreza tednom N...Težo je G preračunal na 2900 in je dejal, da zdaj pa lahko priveka na svet...Bomo videli kateri datum bo naš škratek izbral... CTG pa imam jaz prvi obljubljen komaj 20... Sem pa danes imela kar pestro noč, ponoči me je ene 3x zgrabilo, in glede na bolečino in mesto, bi z zagotovostjo trdila, da so bili popadki...Zjutraj pa se je pojavila še slabost in pogosti obiski wc-ja (ampak tole dvoje bi kar pripisala psihi)... sa5i, hmmm glede razlike v letih med prvim in drugim otročkom...Moj je dejal, da bova kar takoj začela ..Jaz pa pravim, da bomo videli...Če se bo situacija z nerednimi M nadaljevala, bomo morali pohiteti, da bo na koncu res tam nekej razlike med 2 do 3 leta Lunca, čimprej se pozdravi...Pa čestitke za 35.teden Babykitty, evo jaz sem živ primer, ko se lahko po moje zmotijo pri meritvah...Ker da bi se dete v 14 dneh zredilo za 800g pa je menda skoraj nemogoče...Tako, da ni nujno, da bo dete težko...
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 17:08:10
|
|
|
|
witch
|
Kaj zdaj bejbi a še kar nista rodili? Jaz čakam da potem zapijem tega babykitty juniorja in zaljubljeno juniorja sa5i lepo da si se malo oglasila kako pa je tvoja princeska? Zdaj je že kar nekaj zrastla OOO vidva pa že o bratcu/sestrici razmišljata lepo lepo jaz tudi pravim, da bodo imeli otroci majhno razliko ampak če bo pri vseh tak trajalo kot pri prvem....
|
|
RE: Kljub mladost bomo mamice :) 2 30.11.2010 19:28:52
|
|
|
|
zaljubljena23
|
witch, še kar strašim tukaj po forumu Od jutri naprej ima dete prosto pot, da priveka na svet, ne bom več nog skupaj držala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?