Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 12:57:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Murko , slika pove vse!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 12:58:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eno vprašanje: Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste? naša je en čas hotla sedet gor, zdaj pa več noče čakamo na boljše čase ker silit jo, je tak brezveze, bo še samo bolj odpor dobla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:00:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca S poste nazaj....sami 2 linota po 1kgska sem ti poslala... Hvala tortica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:00:35
|
|
|
|
rina22
|
Ja, samo res - Murko.. Če meni gre kdo na jetra, je to ON pa itak slika, ki jo je prilimala sacherca, vse pove torte - obe imata prekrasne in verjamem, da tudi zeloooo okusne njamsi zanima me, kje se da kupit tale okrogel plastični podstavek?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:02:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eno vprašanje: Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste? jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:02:46
|
|
|
|
majakla
|
Zakaj pa Sacherce ni na seznamu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:02:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eno vprašanje: Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste? Naša je stara 21.mesecev in je glih v soboto prvič sama lulala v kahlico. V nedeljo je rekla da bo kakala (to stalno pove že lep čas) , ampak ko sem ji prinesla kahlo je rekla, da bo v pleničko. Tak da je nisem niti silila in sem ji dala pleničko gor za 2 min. da se je pokakala. Tak da do pomladi/poletja še počakamo pol pa gasa na misijo brez pleničk.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:03:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eno vprašanje: Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste? Lahko probaš že zdaj ,je katy nekaj že pisala o tem da T. kaka v kahlico. Mi smo bli bolj lene sorte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:03:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zakaj pa Sacherce ni na seznamu? Ker ni dala podatkov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:04:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde Kolko je zdaj star tvoj pikec?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:04:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Elevitka imam za 1kg Linotov zate Ti pošljem po pošti??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:04:35
|
|
|
|
rina22
|
kahlica - drugače pa imam tudi jaz v namenu jo poleti odvadit od pleničk, če bo ratalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:04:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Zakaj pa Sacherce ni na seznamu? Ker ni dala podatkov Aha.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:06:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde Kolko je zdaj star tvoj pikec? 16 mesecev rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji tasa... prosim ja ... pa zvon za torto tudi
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:06:23
|
|
|
|
sami0804
|
Kje se pa koala potepa zadnje dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:07:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kahlica - drugače pa imam tudi jaz v namenu jo poleti odvadit od pleničk, če bo ratalo Tak sem jaz govorila, kaka bom Nika poleti naučila iz kozarčka pit. No, saj zna, ampak flaška je pa flaška in to ona z eno luknjico, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:08:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji hvala kje pa kupujete tičino maso?? je res povsod možno kupit 6 kg?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:08:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly... ste fejst čvekale ? pa nas nič pogrešale ? A veš da smo čvekale da se je kadilo od nas. Pogrešale hmmmmmmm............ ja pa seveda.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:09:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kahlica - drugače pa imam tudi jaz v namenu jo poleti odvadit od pleničk, če bo ratalo Tak sem jaz govorila, kaka bom Nika poleti naučila iz kozarčka pit. No, saj zna, ampak flaška je pa flaška in to ona z eno luknjico, da ne bo pomote. saj pravim - ČE bo ja,kaj češ, ziher je ziher T tudi pije s kozarčka, samo ona hoče SAMA, pol pa se tak cela polije drugače pa pije s flaške tudi tak kot tvoj malček, tista z eno luknjico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:10:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla [Kolko je zdaj star tvoj pikec? 16 mesecev Nik bo jutri 14m. Te pa večkrat napiši kaj zna, kaj delate, da se malo orientiram.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:11:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji hvala kje pa kupujete tičino maso?? je res povsod možno kupit 6 kg?! v naši neposredni bližini baje da res-REMS zato še jaz nisem delala z njo ker mi je to občutno preveč... ker nimam časa pogosto peči torte (ok letošnji november je bil izjema)
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:11:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 kahlica - drugače pa imam tudi jaz v namenu jo poleti odvadit od pleničk, če bo ratalo Tak sem jaz govorila, kaka bom Nika poleti naučila iz kozarčka pit. No, saj zna, ampak flaška je pa flaška in to ona z eno luknjico, da ne bo pomote. saj pravim - ČE bo ja,kaj češ, ziher je ziher T tudi pije s kozarčka, samo ona hoče SAMA, pol pa se tak cela polije drugače pa pije s flaške tudi tak kot tvoj malček, tista z eno luknjico Priznaj, prave face so. Ko se spomnim kak sem bila jaz pametna, ko še nisem imela Nika - OJOJOJ!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:12:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Ly... ste fejst čvekale ? pa nas nič pogrešale ? A veš da smo čvekale da se je kadilo od nas. Pogrešale hmmmmmmm............ ja pa seveda. bi rekla ja... zato pa je mene tak kolcalo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 1.12.2010 13:12:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji hvala kje pa kupujete tičino maso?? je res povsod možno kupit 6 kg?! v naši neposredni bližini baje da res-REMS zato še jaz nisem delala z njo ker mi je to občutno preveč... ker nimam časa pogosto peči torte (ok letošnji november je bil izjema) aja ja, saj zato... jaz bi jo tudi nekaj samo rabla, ne pa 6 kg zdaj v dec sem namenila speči kaki 2 ali 3 torte, samo se mi zdi to preveč... se bom mogla znajti drugače
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?