Tulipan12
|
Dober dan! Samo na hitro en pozdravček, ker pride moja mami Lio gledat kak spi, ker mam zobarja. Najaa 4 poljubčke za Tijo, pa da bo fejst zdrava, da ti bo lahko fejst nagajala!!! Kokica jaz sem bila včeraj še v Intersportu, pa imajo nekaj, sem bila celo pripravljena kupit takega, ki stane 80 evrov, ker sem bila že čisto obupana, pa ni bilo številke - od 92 naprej, v tem se Lia izgubi Imajo pa še ene full lušne, stanejo 70 in 30% znižane, pa imajo od št. 80, ampak je zaloga pošla!!! Ja, in ne bodo jih več dobili ne razumem, ker se sezonaše niti ni prav začela!!! Pa nas je bilo kar nekaj obupanih staršev. Drugo leto Lidl septembra in pika! Popoldan grem še v en Intersport, mogoče so tam še številke, če ne pa Avstrija! Sta pa ji včeraj kupila dedi in babi en kombinizon v Modiani, tak da za silo ima, ampak je v njem kot balon, pa še jaz hočem dvodelnega, ker pač gledam tak, da ko pridemo od zunaj not (v kako gostilno na smučišču), ji je lažje bundico dol dat, kot pa tisti celi pajac. Persida šmrk šmrk , da nama ni bilo usojeno danes. Šibam, se beremo zvečer al pa ju3! Držite pesti, da mi bo samo pogledal, ker me je straaaaaaaah
|