|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
29.11.2010 13:43:02   
Najaa
Jaz tud moram danes še vozičkat z Niko, ker greva pol po Tijo v vrtec. Na srečo je do vrtca potka splužena.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
29.11.2010 14:42:50   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka user posted image user posted image

Kaj pa ve kuhate?

In kje je kokica??

Blagor teb, Nika je rabla skor uro in pol, da je zaspala... user posted image Ma jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, sam ona mora met v postelji vedno še pevske urice...

Kosilo: Ker Nika ne je nič kar mama skuha, bo mala naredila prebranec in klobaso pa če bo jedla bo, če ne pa nič. Tak! user posted image

Moraš Niko uspavat? Jaz moram Lio, imam jogi ob njeni postelji in moram zraven ležat, da se me dotika. No in sem ugotovila, če jaz njej pojem pesmico, ki je ne pozna, itak ne more pet in samo posluša in prej zaspi! Mali trik, ki vedno vžgeuser posted image user posted image user posted image  samo ne vem kak bo, ko mi zmanjka pesmic, ker sem že na knap in ji zdaj že kake prave pesmi pojem, sam ji niso vedno zanimive!user posted image

Lia je tut full špurava pri hrani postala. Pri njej pa ni (zaenkrat), da ne bi jedla, ampak full malo poje zadnje čase. Razen ko je pica - 2 kosa komot!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
29.11.2010 20:31:37   
PERSIDA
user posted image

Snežena možeka po kosilu v gostilni (beri noter sta jim pregledala že vse kotičke tak,da smo še mogli zunaj naredit inšpekcijouser posted image )

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
29.11.2010 20:43:05   
PERSIDA
Današnja novost Tomaž ni spal niti minute čez dan.Jaz,pa koma tak da je bilo kosilo iz picerije danes.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
29.11.2010 22:41:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka user posted image user posted image

Kaj pa ve kuhate?

In kje je kokica??

Blagor teb, Nika je rabla skor uro in pol, da je zaspala... user posted image Ma jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, sam ona mora met v postelji vedno še pevske urice...

Kosilo: Ker Nika ne je nič kar mama skuha, bo mala naredila prebranec in klobaso pa če bo jedla bo, če ne pa nič. Tak! user posted image

Moraš Niko uspavat? Jaz moram Lio, imam jogi ob njeni postelji in moram zraven ležat, da se me dotika. No in sem ugotovila, če jaz njej pojem pesmico, ki je ne pozna, itak ne more pet in samo posluša in prej zaspi! Mali trik, ki vedno vžgeuser posted image user posted image user posted image  samo ne vem kak bo, ko mi zmanjka pesmic, ker sem že na knap in ji zdaj že kake prave pesmi pojem, sam ji niso vedno zanimive!user posted image

Lia je tut full špurava pri hrani postala. Pri njej pa ni (zaenkrat), da ne bi jedla, ampak full malo poje zadnje čase. Razen ko je pica - 2 kosa komot!user posted image user posted image

Ne, jaz je ne uspavam, sama zaspi. Kadar gresta s Tijo istočasno v posteljo je kriza, ker tamala je čist euforična. Tija si pa ne upa, ker ve da bom huda. user posted image
Pa ti si kar zmišljuj pesmice, sej nima veze, če ne obstajajo v resnici! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3005
30.11.2010 7:41:43   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
30.11.2010 7:56:53   
KOKICA32
Tiste, ki ste me včeraj pogrešale, vam sporoča, da sem bila službeno odsotna. Danes pa sem tukaj.

Sneg- tudi nas je presenetil, ker še nimamo kombinezona, imamo samo ene hlače, samo sem mu želela v celem kupiti. V Bistrici sem včeraj iskala pa mi je v Pikapolonici rekla, da jih več ne bodo dobili. user posted image Sem mislila danes iti po MB ampak sem sedaj prebrala Tulipanove novičke in se kar zamislila. user posted image Hm...ostane mi še edino internet.

V službi sem še samo danes in jutri, potem pa imamo 2 dni izobraževanj v LJ!user posted image Komaj čakam, sploh četrtek zvečer, da sme dam malo na off!user posted image

Vse najboljše, Tiji za njeno čisto 4!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, Tasa, tebi sem že čestitala, ampak še vseeno tukaj enkrat! user posted image user posted image user posted image Pa majčko in torto tete Periside moram pohvaliti. user posted image user posted image user posted image

Tulipan- za Liin nastop. Jaz v takih trenutkih NE MOREM zadržati solz.user posted image

Persida- naj ti današnji (zadnji porodniški) dan ostane v najlepšem spominu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
30.11.2010 8:32:05   
Najaa
O hvala KOKICA. user posted image Naša slavljenka je šla v vrtec natovorjena z dvema kilama mandarin, piškoti, pobarvankami in knjigo. Uh, se bodo meli luštno!
Jaz grem pa mal delat, pol pa v nabavo za kakšno tortico... Za soboto, ko imamo kosilo, jo bo tašča naredila, za danes bom pa kakšno majhno kupila. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
30.11.2010 9:39:24   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

LEP VIKEND VSEM .Za nami je ena taka fajn sobota ,da se ne ,da opisat.user posted image
user posted image user posted image user posted image
tudi za nami je lepa sobota.
Nekateri ti pa res znajo polešat dan... user posted image

user posted image user posted image user posted image  všeč mi je user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
30.11.2010 9:39:32   
Najaa
V BC imajo kombinezone, sam po kakih cenah... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
30.11.2010 9:40:17   
KOKICA32

Sem bila a nimajo številk...ja cene pa so od 40EUR dalje

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
30.11.2010 9:43:30   
felix7

PERSIDA, kdaj začneš? Te fejst stiska? user posted image Sej bo mami. user posted image

Naša velika punca je včeraj praznovala RD s svojimi vrstniki in bilo je super fajn. Otroci so se nanoreli, najedli, napili (soka user posted image ), naigrali, napeli, naplesali... ma ni da ni, pravo praznovanje je bilo. Jutri pa D dan, ko bo mami cel dan v rožcah in verjetno bo kakšna solzica padla... user posted image

čestitke tudi tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
30.11.2010 10:10:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem bila a nimajo številk...ja cene pa so od 40EUR dalje

Ja, prav noro no. Če pomisliš, da so meli npr. v hoferju za 10 evrov pa prav tako čist fajn so.

feliša hvala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
30.11.2010 11:55:10   
tasa_m

user posted image

Snežena možeka po kosilu v gostilni (beri noter sta jim pregledala že vse kotičke tak,da smo še mogli zunaj naredit inšpekcijouser posted image )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
30.11.2010 11:59:29   
tasa_m
user posted image
Tija, vse najboljše za 4-ko, prav tako pa mamici koš poljubčkov ***

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.11.2010 12:01:52 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
30.11.2010 12:04:24   
felix7

user posted image

srčka! user posted image user posted image user posted image  bundice imata pa v različnih barvah, da se ju loči user posted image
Persida, uživaj še danes v celodnevni družbi svojih malčkov, jutri pa naj ti delovni dan mine čim prej! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
30.11.2010 12:25:34   
tasa_m
Kokica, ker nisi na FB ne veš, da sem jaz brez gsm številk, tak da mi prosim pošlji sms ali pa ZS pa mi cifro noter napiši. Samo če boš mi sms mi nena napii : t"o je moja cifra.", ker še vedno nebom vedela od koga je. Sem dobila kar nekaj smsov takih user posted image   user posted image

Mi je blo tak smešno,ko sem za RD dobivala voščila po smsu pa sploh nisem vedela od koga user posted image user posted image Saj zahvalila sem se vsem, samo nisem vedela komu user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.11.2010 12:26:18 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
30.11.2010 12:46:24   
KOKICA32

Kokica, ker nisi na FB ne veš, da sem jaz brez gsm številk, tak da mi prosim pošlji sms ali pa ZS pa mi cifro noter napiši. Samo če boš mi sms mi nena napii : t"o je moja cifra.", ker še vedno nebom vedela od koga je. Sem dobila kar nekaj smsov takih user posted image   user posted image

Mi je blo tak smešno,ko sem za RD dobivala voščila po smsu pa sploh nisem vedela od koga user posted image user posted image Saj zahvalila sem se vsem, samo nisem vedela komu user posted image

Tudi jaz sem ti poslala sms, takoj zjutraj ob 9h! user posted image Ti pošljem sms!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
30.11.2010 12:49:41   
KOKICA32
Jaz pa sem dobila kombinezon v Aladinu. Samo je št. 86, pa ne vem, če mu bo prav. Sem ga vzela, ker je kar velika številka. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
30.11.2010 13:04:03   
Tulipan12
Dober dan! Samo na hitro en pozdravček, ker pride moja mami Lio gledat kak spi, ker mam zobarja.user posted image  
Najaa 4 poljubčke za Tijo, pa da bo fejst zdrava, da ti bo lahko fejst nagajala!!!user posted image

Kokica jaz sem bila včeraj še v Intersportu, pa imajo nekaj, sem bila celo pripravljena kupit takega, ki stane 80 evrov, ker sem bila že čisto obupana, pa ni bilo številke - od 92 naprej, v tem se Lia izgubiuser posted image  Imajo pa še ene full lušne, stanejo 70 in 30% znižane, pa imajo od št. 80, ampak je zaloga pošla!!! Ja, in ne bodo jih več dobiliuser posted image user posted image user posted image  ne razumem, ker se sezonaše niti ni prav začela!!! Pa nas je bilo kar nekaj obupanih staršev. Drugo leto Lidl septembra in pika!user posted image  Popoldan grem še v en Intersport, mogoče so tam še številke, če ne pa Avstrija! Sta pa ji včeraj kupila dedi in babi en kombinizon v Modiani, tak da za silo ima, ampak je v njem kot balon, pa še jaz hočem dvodelnega, ker pač gledam tak, da ko pridemo od zunaj not (v kako gostilno na smučišču), ji je lažje bundico dol dat, kot pa tisti celi pajac.
Persida šmrk šmrkuser posted image , da nama ni bilo usojeno danes.

Šibam, se beremo zvečer al pa ju3! Držite pesti, da mi bo samo pogledal, ker me je straaaaaaaah

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
30.11.2010 13:11:03   
tasa_m
Kaj v HMu nimajo 2-delnih? Teden dni nazaj so jih imeli še ogrooomnooo, vsaj ko sem jaz gledala. Ker sem htela Liji kupit še ene hlače za na sneg.
Jaz sem ji v Lidlu kupla pa v v C&A in v C&A sem res vzela zadnjega št. 92, ker 86 je ji bil glih da prav.

Punce v Leclerku ste pogledale? tam imajo vedno še kaj... Jaz sem sicer v petek bila v Leclerku, samo priznam nisem gledala če jih imajo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Šibam, se beremo zvečer al pa ju3! Držite pesti, da mi bo samo pogledal, ker me je straaaaaaaah
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3021
30.11.2010 13:13:50   
tasa_m
Tak, danes pa je prišel tudi moj čas, da moram v službo. Bi še taaak bla doma da joj.
So pras** delajo nam minus ure da bomo pol delale kot nore user posted image user posted image Ta teden delam samo danes in v čet. ostalo sem doma. Pa nasl.tedn baje še čist malo, pol čez 14 dni pa bom verjetno delala non stop user posted image . Upam, da se tolk zavedajo, da imamo male otroke in nam bojo pustili vsaj kakšn dan fraj, da bomo lahko šle na božičkovanje.

Lepo bodite drage moje, se tipkamo kaj jutri.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 30.11.2010 13:14:15 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
30.11.2010 13:20:07   
KOKICA32
Tulipan - hvala za info, očitno pa midve iščeva nasprotno, ker jaz sem iskala enodelnega, ker ločeno že imamo. Pa user posted image user posted image user posted image za obisk zobozdravnika.

Tasa- user posted image user posted image user posted image za službo in držim pesti, da se bomo videli na božičkovanju/dedkomrazovanju!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
30.11.2010 13:23:07   
KOKICA32
Aja, Tulipan, ti si menda rekla, da boste dali Lio na smučke, da bo hodila z njimi, ne? No, če ali pač katera druga, mi prosim povejte kje dobim te prve, res začetniške smučke, za naše škrate?user posted image Take, ki se uporabljajo kar s čevlji! V NE sem jih našla, sedaj pa me zanima, če jih mogoče imajo kje pri nas (Hervis in tako). 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
30.11.2010 13:26:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, Tulipan, ti si menda rekla, da boste dali Lio na smučke, da bo hodila z njimi, ne? No, če ali pač katera druga, mi prosim povejte kje dobim te prve, res začetniške smučke, za naše škrate?user posted image Take, ki se uporabljajo kar s čevlji! V NE sem jih našla, sedaj pa me zanima, če jih mogoče imajo kje pri nas (Hervis in tako). 
A ve boste jih že na smučke dale?? user posted image user posted image

Uh, mi smo še daleč za vami. Smo komaj na sanke šli. dopadlo se ji ni tak da ne vem ali jih naj sploh kupimo ali kaj? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?