Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 0:04:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika tasa, še tukaj iskrene čestitke...pa bodi še naprej taka faca Podpišem se samo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 0:12:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes zjutraj ko boste vstale in katere morate na pot vam želim varno pot. Jaz sem ravnokar nazaj iz Lenarta sem mogla cuknit mojga ,ker je šel v službo in boga molila ,da še pridem nazaj k mojima bavcema. Zdaj,pa grem tud jaz spat,pa upam, da bom lahko zaspala.Ker zadnje čase imam vse preveč stvari v glavi za razmišljat tako,da se samo obračam.Sem optimist in vem ,da enkrat v življenju se bodo stvari pošlihtale tako kot hočem in si zaslužim.Zbrat moram samo voljo in pot. Srečno pot vsem,zjutraj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 7:14:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro, drage moje! Ne, ne, ne bom se pritoževala, ampak bedim že od 4.30 , pa tokrat ni kriva Lia, spala kot polhek do 5.50, mene muči insomnia. Ne vem al se tam doli kaj pripravlja al je bila pač takšna noč! Tasa se tukaj HAPPY BIRTHDAY AND STAY BEAUTIFUL ostalo pa sem ti tak napisala! Jaz obožujem sneg in iz te perspektive (doma v pižamici ko drugi kidajo) mi je še najbolj všeč! Sva včeraj s T. komaj čakala, da začne snežit, gledala ven vsako minuto in ko je začelo, je bilo doma eno samo veselje - kot mala otroka Smo se toplo oblekli in šli na sprehod, pa domov, ati čaj z rumom, mami kapučino, Lia kakav, dišeče svečke, toplo stanovanje in smo gledali Home alone 1 - neprecenljivo!!! Drugo rundo je bilo že konkretno snega in smo se lotili vragolij, malo sankanja, kepanja, naredili smo snežaka brez noska (pojedli smo ga z juhico za kosilo ) in potem Lia reče: gem plasat omo (T.-jeva teta, ki živi v spodnjem stanovanju) mogoce ma ona kaki kolencek (mene je skoraj kap, od kod ji ideja, od kod taki stavek, joj, joj, otroci nam rastejo!!!)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 7:17:07
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes zjutraj ko boste vstale in katere morate na pot vam želim varno pot. Jaz sem ravnokar nazaj iz Lenarta sem mogla cuknit mojga ,ker je šel v službo in boga molila ,da še pridem nazaj k mojima bavcema. Zdaj,pa grem tud jaz spat,pa upam, da bom lahko zaspala.Ker zadnje čase imam vse preveč stvari v glavi za razmišljat tako,da se samo obračam.Sem optimist in vem ,da enkrat v življenju se bodo stvari pošlihtale tako kot hočem in si zaslužim.Zbrat moram samo voljo in pot. Srečno pot vsem,zjutraj. upam, da si lahko spala! Vse se bo uredilo, mislim, da voljo že imaš, samo pot moraš najt!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 7:18:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Evo, pa za vsako košeč tortice Njamsi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 7:23:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
No, mi pa smo brez smučarskega kombinizona, oz. smučarskih hlač, pa še kako bundico bi zraven kupila, pa da vam povem, sem za vikend iskala, pa ni bilo nikjer NIČ!!! H&M, Hervis, Interspar, Pikapolonica, Kik, Giga sport, NIKJER! Kamorkoli sem prišla, al ni bilo al so bile prevelike številke, v glavnem, naše dete nima oblačil za sneg in smo včeraj lahko bili samo 2x po 45min zunaj, potem pa domov na sušenje. Danes pa mam v planu še C&A, Intersport, Aladin, Babycenter, več trgovin pa mi enostavno ne pade na pamet in srčno upam, da kaj najdem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 11:13:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kaj danes pa mate štrajk al kak . Ok že vredi si bom zapomnila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 11:15:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 No, mi pa smo brez smučarskega kombinizona, oz. smučarskih hlač, pa še kako bundico bi zraven kupila, pa da vam povem, sem za vikend iskala, pa ni bilo nikjer NIČ!!! H&M, Hervis, Interspar, Pikapolonica, Kik, Giga sport, NIKJER! Kamorkoli sem prišla, al ni bilo al so bile prevelike številke, v glavnem, naše dete nima oblačil za sneg in smo včeraj lahko bili samo 2x po 45min zunaj, potem pa domov na sušenje. Danes pa mam v planu še C&A, Intersport, Aladin, Babycenter, več trgovin pa mi enostavno ne pade na pamet in srčno upam, da kaj najdem! Če ne dobiš nobenega ti posodim enega v rjavo zeleni barvi.Več je rjave ampak lepe barve .Je,pa iz h&m.Je,pa v celem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 11:19:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kako ,pa kaj vaši venčki?A ustvarjate kaj ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 12:16:13
|
|
|
|
Najaa
|
PERSIDA, kdaj začneš? Te fejst stiska? Sej bo mami. Naša velika punca je včeraj praznovala RD s svojimi vrstniki in bilo je super fajn. Otroci so se nanoreli, najedli, napili (soka ), naigrali, napeli, naplesali... ma ni da ni, pravo praznovanje je bilo. Jutri pa D dan, ko bo mami cel dan v rožcah in verjetno bo kakšna solzica padla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:06:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj danes pa mate štrajk al kak . Ok že vredi si bom zapomnila. Ma jaz vsake tolko gor pogledam, pa nič, sama se pa ne bom pogovarjala, da pol ne bo Tasa rekla, da itak, da sem prva na strani, če sem edina!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:07:56
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj jaz sem pa zrak al kaj? Z mano se pa ne moreš pogovarjat??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:15:05
|
|
|
|
Tulipan12
|
Persida hvala ti za ponudbo, ampak saj verjetno še niso zaključili zimske kolekcije v trgovinah mi je rekla včeraj prodajalka, da je s prvim snegom vse pošlo, torej računam, da še bo roba! Me je Naja spomnila, kak ti je predzadnji dan na svobodi? Meni vem, da je bilo grozno!!!, ampak po enem tednu mi je bilo kot da nikoli ne bi šla in sem tudi vedno manj mislila na Lio, kak se ji godi, če me pogreša, če bom zmogla službo, gospodinjstvo in njo, ampak potem gre vse nekako s tokom, isto kot takrat ko rodiš in si misliš, da ne boš zmogel, pa zmoreš, ker moraš. Upam, da se čimprej navadiš na novo poglavje v življenju! Venčki: jaz sem ga naredila iz barvnih kamenčkov in svečk, takega ajnfoh, nisem verna, so mi pa to lepi običaji in hočem Lii pokazat vse kaj obstaja, ona pa naj se sama kasneje odloča kaj ji všeč in kaj ne. Komaj pa čakam na postavitev jelke, ker mi je to en izmed najlepših dogodkov v letu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:16:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj danes pa mate štrajk al kak . Ok že vredi si bom zapomnila. Midve z Lijo sva malo prej domu prišle. Sma šle po kruh in veeelik sprehod. Sva bile zunaj debele 3 ure.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:17:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kako ,pa kaj vaši venčki?A ustvarjate kaj ? Mojega ni...je nekje v kleti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:18:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
Najaa verjamem, da so imeli nori RD in da ti bo jutri malo srček zaigral Jaz sem v petek na Liinem nastopu komaj zadrževala solze, pa je v bistvu trajalo 5 min in seveda noben otroček ni plesal, razen ene, ki je stara 3, ker je bilo res blazno dosti publike, so bili revčki čisto zmedeni in so kar obstali, ko pa je bil del, da se primejo za rokice in zaplešejo okoli snežaka, pa so - da je vsaj malo zgledalo, da nastopajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:21:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kaj danes pa mate štrajk al kak . Ok že vredi si bom zapomnila. Midve z Lijo sva malo prej domu prišle. Sma šle po kruh in veeelik sprehod. Sva bile zunaj debele 3 ure. Wau, super, jaz pa zdaj dobim princesko, je bila v varstvu in prihaja... ma so me spet razkurili - Lia zaspi vsak dan okoli 12h, pa potem vleče do cca 14h, včasih več, včasih manj, zdaj pa mi tašča pravi, da je spala pri njih od 9h do 11h Sem rekla naj jo kar pripeljejo, ker sem besna 100/h!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:25:04
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:26:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Najaa verjamem, da so imeli nori RD in da ti bo jutri malo srček zaigral Jaz sem v petek na Liinem nastopu komaj zadrževala solze, pa je v bistvu trajalo 5 min in seveda noben otroček ni plesal, razen ene, ki je stara 3, ker je bilo res blazno dosti publike, so bili revčki čisto zmedeni in so kar obstali, ko pa je bil del, da se primejo za rokice in zaplešejo okoli snežaka, pa so - da je vsaj malo zgledalo, da nastopajo Sem te glih mislila vprašat kak je blo na nastopu. Nam je sneg vse pokvaro zato nismo prišli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:27:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Wau, super, jaz pa zdaj dobim princesko, je bila v varstvu in prihaja... ma so me spet razkurili - Lia zaspi vsak dan okoli 12h, pa potem vleče do cca 14h, včasih več, včasih manj, zdaj pa mi tašča pravi, da je spala pri njih od 9h do 11h Sem rekla naj jo kar pripeljejo, ker sem besna 100/h!!! Pa če bote šle ven idita peš, ker so me gledali koda sem z lune padla ko sem voz tišala. Da pločniki niso spluženi tak ne rabim pravit ne Od Qulandije do Hoferja sem misla da bom dušo spustla kak sem tišala voz pa nosla čez velik sneg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:28:08
|
|
|
|
tasa_m
|
In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka Kaj pa ve kuhate? In kje je kokica??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:29:54
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Wau, super, jaz pa zdaj dobim princesko, je bila v varstvu in prihaja... ma so me spet razkurili - Lia zaspi vsak dan okoli 12h, pa potem vleče do cca 14h, včasih več, včasih manj, zdaj pa mi tašča pravi, da je spala pri njih od 9h do 11h Sem rekla naj jo kar pripeljejo, ker sem besna 100/h!!! Pa če bote šle ven idita peš, ker so me gledali koda sem z lune padla ko sem voz tišala. Da pločniki niso spluženi tak ne rabim pravit ne Od Qulandije do Hoferja sem misla da bom dušo spustla kak sem tišala voz pa nosla čez velik sneg. Ja, ja, sem si ogledala pločnike, katastrofa! Ampak imam k sreči taki voziček, da gre, se še spomnim od lani, edino kar je so oni kupi na prehodih, tam čez pa je pravi !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:31:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka Kaj pa ve kuhate? In kje je kokica?? Lija! Kurja juhica, zelenjavni polpeti, riž in solata. Tudi jaz pičim, ker potem bo malo težje! Kokica: cel dan jo že pogrešam!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:34:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ja, ja, sem si ogledala pločnike, katastrofa! Ampak imam k sreči taki voziček, da gre, se še spomnim od lani, edino kar je so oni kupi na prehodih, tam čez pa je pravi ! tu sem jo preko nosla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 29.11.2010 13:42:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka Kaj pa ve kuhate? In kje je kokica?? Blagor teb, Nika je rabla skor uro in pol, da je zaspala... Ma jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, sam ona mora met v postelji vedno še pevske urice... Kosilo: Ker Nika ne je nič kar mama skuha, bo mala naredila prebranec in klobaso pa če bo jedla bo, če ne pa nič. Tak!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?