|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
29.11.2010 0:04:47   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tasa, še tukaj iskrene čestitke...pa bodi še naprej taka faca user posted image  

Podpišem se samo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
29.11.2010 0:12:56   
PERSIDA
Danes zjutraj ko boste vstale in katere morate na pot vam želim varno pot.
Jaz sem ravnokar nazaj iz Lenarta sem mogla cuknit mojga ,ker je šel v službo in boga molila ,da še pridem nazaj k mojima bavcema.
Zdaj,pa grem tud jaz spat,pa upam, da bom lahko zaspala.Ker zadnje čase imam vse preveč stvari v glavi za razmišljat tako,da se samo obračam.Sem optimist in vem ,da enkrat v življenju se bodo stvari pošlihtale tako kot hočem in si zaslužim.Zbrat moram samo voljo in pot.
Srečno pot vsem,zjutraj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
29.11.2010 7:14:35   
Tulipan12
Dobro jutro, drage moje!
Ne, ne, ne bom se pritoževala, ampak bedim že od 4.30user posted image user posted image user posted image , pa tokrat ni kriva Lia, spala kot polhek do 5.50, mene muči insomnia.user posted image  Ne vem al se tam doli kaj pripravlja al je bila pač takšna noč!

Tasa se tukaj HAPPY BIRTHDAY AND STAY BEAUTIFULuser posted image user posted image user posted image  ostalo pa sem ti tak napisala!user posted image

Jaz obožujem sneg in iz te perspektive (doma v pižamici ko drugi kidajo) mi je še najbolj všeč!user posted image  Sva včeraj s T. komaj čakala, da začne snežit, gledala ven vsako minuto in ko je začelo, je bilo doma eno samo veselje - kot mala otrokauser posted image  Smo se toplo oblekli in šli na sprehod, pa domov, ati čaj z rumom, mami kapučino, Lia kakav, dišeče svečke, toplo stanovanje in smo gledali Home alone 1 - neprecenljivo!!!user posted image  Drugo rundo je bilo že konkretno snega in smo se lotili vragolij, malo sankanja, kepanja, naredili smo snežaka brez noska (pojedli smo ga z juhico za kosilouser posted image ) in potem Lia reče: gem plasat omo (T.-jeva teta, ki živi v spodnjem stanovanju) mogoce ma ona kaki kolencekuser posted image user posted image user posted image  (mene je skoraj kap, od kod ji ideja, od kod taki stavek, joj, joj, otroci nam rastejo!!!)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
29.11.2010 7:17:07   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes zjutraj ko boste vstale in katere morate na pot vam želim varno pot.
Jaz sem ravnokar nazaj iz Lenarta sem mogla cuknit mojga ,ker je šel v službo in boga molila ,da še pridem nazaj k mojima bavcema.
Zdaj,pa grem tud jaz spat,pa upam, da bom lahko zaspala.Ker zadnje čase imam vse preveč stvari v glavi za razmišljat tako,da se samo obračam.Sem optimist in vem ,da enkrat v življenju se bodo stvari pošlihtale tako kot hočem in si zaslužim.Zbrat moram samo voljo in pot.
Srečno pot vsem,zjutraj.

user posted image user posted image user posted image upam, da si lahko spala! Vse se bo uredilo, mislim, da voljo že imaš, samo pot moraš najt!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
29.11.2010 7:18:33   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Evo, pa za vsako košeč tortice  user posted image
user posted image

Njamsi!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
29.11.2010 7:23:43   
Tulipan12
No, mi pa smo brez smučarskega kombinizona, oz. smučarskih hlač, pa še kako bundico bi zraven kupila, pa da vam povem, sem za vikend iskala, pa ni bilo nikjer NIČ!!!user posted image  H&M, Hervis, Interspar, Pikapolonica, Kik, Giga sport, NIKJER! Kamorkoli sem prišla, al ni bilo al so bile prevelike številke, v glavnem, naše dete nima oblačil za sneg in smo včeraj lahko bili samo 2x po 45min zunaj, potem pa domov na sušenje. Danes pa mam v planu še C&A, Intersport, Aladin, Babycenter, več trgovin pa mi enostavno ne pade na pamet in srčno upam, da kaj najdem!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
29.11.2010 11:13:23   
PERSIDA
Kaj danes pa mate štrajk al kak user posted image .
Ok že vredi si bom zapomnila.

Neposredna povezava do sporočila: 2982
29.11.2010 11:15:28   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, mi pa smo brez smučarskega kombinizona, oz. smučarskih hlač, pa še kako bundico bi zraven kupila, pa da vam povem, sem za vikend iskala, pa ni bilo nikjer NIČ!!!user posted image  H&M, Hervis, Interspar, Pikapolonica, Kik, Giga sport, NIKJER! Kamorkoli sem prišla, al ni bilo al so bile prevelike številke, v glavnem, naše dete nima oblačil za sneg in smo včeraj lahko bili samo 2x po 45min zunaj, potem pa domov na sušenje. Danes pa mam v planu še C&A, Intersport, Aladin, Babycenter, več trgovin pa mi enostavno ne pade na pamet in srčno upam, da kaj najdem!

Če ne dobiš nobenega ti posodim enega v rjavo zeleni barvi.Več je rjave ampak lepe barve .Je,pa iz h&m.Je,pa v celem.

Neposredna povezava do sporočila: 2983
29.11.2010 11:19:08   
PERSIDA
user posted image

Kako ,pa kaj vaši venčki?A ustvarjate kaj ?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
29.11.2010 12:16:13   
Najaa
PERSIDA, kdaj začneš? Te fejst stiska? user posted image Sej bo mami. user posted image

Naša velika punca je včeraj praznovala RD s svojimi vrstniki in bilo je super fajn. Otroci so se nanoreli, najedli, napili (soka user posted image ), naigrali, napeli, naplesali... ma ni da ni, pravo praznovanje je bilo. Jutri pa D dan, ko bo mami cel dan v rožcah in verjetno bo kakšna solzica padla... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
29.11.2010 13:06:20   
Tulipan12

Ma jaz vsake tolko gor pogledam, pa nič, sama se pa ne bom pogovarjala, da pol ne bo Tasa rekla, da itak, da sem prva na strani, če sem edina!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
29.11.2010 13:07:56   
Najaa
Kaj jaz sem pa zrak al kaj? Z mano se pa ne moreš pogovarjat?? user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
29.11.2010 13:15:05   
Tulipan12
Persida hvala ti za ponudbo, ampak saj verjetno še niso zaključili zimske kolekcije v trgovinahuser posted image user posted image user posted image  mi je rekla včeraj prodajalka, da je s prvim snegom vse pošlo, torej računam, da še bo roba!
Me je Naja spomnila, kak ti je predzadnji dan na svobodi? Meni vem, da je bilo grozno!!!, ampak po enem tednu mi je bilo kot da nikoli ne bi šla in sem tudi vedno manj mislila na Lio, kak se ji godi, če me pogreša, če bom zmogla službo, gospodinjstvo in njo, ampak potem gre vse nekako s tokom, isto kot takrat ko rodiš in si misliš, da ne boš zmogel, pa zmoreš, ker moraš. Upam, da se čimprej navadiš na novo poglavje v življenju!
Venčki: jaz sem ga naredila iz barvnih kamenčkov in svečk, takega ajnfoh, nisem verna, so mi pa to lepi običaji in hočem Lii pokazat vse kaj obstaja, ona pa naj se sama kasneje odloča kaj ji všeč in kaj ne. Komaj pa čakam na postavitev jelke, ker mi je to en izmed najlepših dogodkov v letu!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2988
29.11.2010 13:16:37   
tasa_m

Midve z Lijo sva malo prej domu prišle. Sma šle po kruh in veeelik sprehod. Sva bile zunaj debele 3 ure.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
29.11.2010 13:17:11   
tasa_m

user posted image

Kako ,pa kaj vaši venčki?A ustvarjate kaj ?
Mojega ni...je nekje v kleti user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
29.11.2010 13:18:18   
Tulipan12
Najaa verjamem, da so imeli nori RD in da ti bo jutri malo srček zaigraluser posted image  
Jaz sem v petek na Liinem nastopu komaj zadrževala solze, pa je v bistvu trajalo 5 min in seveda noben otroček ni plesal, razen ene, ki je stara 3, ker je bilo res blazno dosti publike, so bili revčki čisto zmedeni in so kar obstali, ko pa je bil del, da se primejo za rokice in zaplešejo okoli snežaka, pa so - da je vsaj malo zgledalo, da nastopajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
29.11.2010 13:21:22   
Tulipan12

Midve z Lijo sva malo prej domu prišle. Sma šle po kruh in veeelik sprehod. Sva bile zunaj debele 3 ure.

Wau, super, jaz pa zdaj dobim princesko, je bila v varstvu in prihaja... ma so me spet razkurili - Lia zaspi vsak dan okoli 12h, pa potem vleče do cca 14h, včasih več, včasih manj, zdaj pa mi tašča pravi, da je spala pri njih od 9h do 11huser posted image user posted image user posted image  Sem rekla naj jo kar pripeljejo, ker sem besna 100/h!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
29.11.2010 13:25:04   
tasa_m
user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
29.11.2010 13:26:02   
tasa_m

Najaa verjamem, da so imeli nori RD in da ti bo jutri malo srček zaigraluser posted image  
Jaz sem v petek na Liinem nastopu komaj zadrževala solze, pa je v bistvu trajalo 5 min in seveda noben otroček ni plesal, razen ene, ki je stara 3, ker je bilo res blazno dosti publike, so bili revčki čisto zmedeni in so kar obstali, ko pa je bil del, da se primejo za rokice in zaplešejo okoli snežaka, pa so - da je vsaj malo zgledalo, da nastopajouser posted image
Sem te glih mislila vprašat kak je blo na nastopu. Nam je sneg vse pokvaro user posted image zato nismo prišli.

Neposredna povezava do sporočila: 2994
29.11.2010 13:27:15   
tasa_m

Wau, super, jaz pa zdaj dobim princesko, je bila v varstvu in prihaja... ma so me spet razkurili - Lia zaspi vsak dan okoli 12h, pa potem vleče do cca 14h, včasih več, včasih manj, zdaj pa mi tašča pravi, da je spala pri njih od 9h do 11huser posted image user posted image user posted image  Sem rekla naj jo kar pripeljejo, ker sem besna 100/h!!!
Pa če bote šle ven idita peš, ker so me gledali koda sem z lune padla ko sem voz tišala. Da pločniki niso spluženi tak ne rabim pravit ne user posted image user posted image user posted image Od Qulandije do Hoferja sem misla da bom dušo spustla user posted image kak sem tišala voz pa nosla čez velik sneg. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
29.11.2010 13:28:08   
tasa_m
In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka user posted image user posted image

Kaj pa ve kuhate?

In kje je kokica??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
29.11.2010 13:29:54   
Tulipan12

Pa če bote šle ven idita peš, ker so me gledali koda sem z lune padla ko sem voz tišala. Da pločniki niso spluženi tak ne rabim pravit ne user posted image user posted image user posted image Od Qulandije do Hoferja sem misla da bom dušo spustla user posted image kak sem tišala voz pa nosla čez velik sneg. user posted image

Ja, ja, sem si ogledala pločnike, katastrofa! Ampak imam k sreči taki voziček, da gre, se še spomnim od lani, edino kar je so oni kupi na prehodih, tam čez pa je praviuser posted image !

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
29.11.2010 13:31:46   
Tulipan12

In čudeži se še dogajajo, Lija zaspala v pol minute. Sem jo prej dala v posteljo, se je dala sam na trebušček in že spi user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa grem zdaj kosilo dokončat... česnova juhica + oslič + solatka user posted image user posted image

Kaj pa ve kuhate?

In kje je kokica??

user posted image user posted image user posted image  Lija!
Kurja juhica, zelenjavni polpeti, riž in solata.
Tudi jaz pičim, ker potem bo malo težje!

Kokica: cel dan jo že pogrešam!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
29.11.2010 13:34:03   
tasa_m
Ja, ja, sem si ogledala pločnike, katastrofa! Ampak imam k sreči taki voziček, da gre, se še spomnim od lani, edino kar je so oni kupi na prehodih, tam čez pa je praviuser posted image !
tu sem jo preko nosla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
29.11.2010 13:42:13   
Najaa

Kaj pa ve kuhate?

In kje je kokica??

Blagor teb, Nika je rabla skor uro in pol, da je zaspala... user posted image Ma jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, sam ona mora met v postelji vedno še pevske urice...

Kosilo: Ker Nika ne je nič kar mama skuha, bo mala naredila prebranec in klobaso pa če bo jedla bo, če ne pa nič. Tak! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?