Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 10:55:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:02:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja Ma kolko maš ti tega ,ste dobri jedci čokolina... Aja,mene lahko vržeš v drugi plan...sem za en koledar sicer že poslala,rada bi pa imela dva,če bo možno...tak da,če boš imela viška se priporočam,če jih boš pa dala kateri taki,ki rabi za prvi koledar,pa tudi ni panike....malo sem zafilozofirala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:06:19
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja Ma kolko maš ti tega ,ste dobri jedci čokolina... Aja,mene lahko vržeš v drugi plan...sem za en koledar sicer že poslala,rada bi pa imela dva,če bo možno...tak da,če boš imela viška se priporočam,če jih boš pa dala kateri taki,ki rabi za prvi koledar,pa tudi ni panike....malo sem zafilozofirala Dobis za dve kili tudi ti Huda jedca sta pa moj ata in brat,od doma jih imam toliko Evo ovi ze trga spet, http://bigbrother.si/clanek/novice/9-teden/kricanje-v-hisi-stajerki-sta-si-skocili-v-lase.html http://bigbrother.si/clanek/novice/9-teden/sandra-se-spre-z-geno.html
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:06:32
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ojla punce. 2 tedna sem bila v bolnici, zato se nisem nič javila. Celo sranje. Kamenček (ali kamenčki, še sama ne vem) je ostal v žolčevodu in posledično je prišlo do razžirjenih žolčevodov, vnetja jeter in slinavke. Mislim, da sem že pisala, da je en dan k meni prišla dežurna zdravnica, naslednji dan sem šla do svoje, dala mi je 2 injekciji in bolečina nikakor ni popustila, bruhala sem in padla skupaj, zato je kar poklicala rešilca, ki me je odpeljal v bolnico in tam so me, ko so dobili rezultate krvi obdržali na endokrinološkem oddelku. En teden sem bila na infuzijah, nisem smela nič jest in pit, da se je stanje umirilo, naredili so endoskopski ultrazvok, bila sem že naročena na nek poseg na Bledu, kjer prerežejo vhod v žolčevod in ga sčistijo. HB je gastroenteorologinja predlagala, da prej poskusimo z zdravili za raztapljanje žolča, ker gre le za invaziven poseg, kjer so možne komplikacije. Potem se je vnetje počasi umirjalo, lahko hrano (žolčno dieto) dobro prenesem, slinavka še sicer ni čisto ok, ampak lahko od doma hodim na kontrole krvi. Upam, da se bo vse skupaj dokončno uredilo in da ne bo treba nazaj. Zdaj se kar dobo počutim. Kaj sem zamudila? Kaj novega? ojej, pozdravi se čim prej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:07:26
|
|
|
|
Sacherca
|
bim bam pridruzi se nam,saj si mariborcanka in v pricakovanju Razen,ce mso prehude cveke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:11:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 In pozdravljena tudi bim*bam,naša nova Mariborčanka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:13:46
|
|
|
|
arabela*
|
Sacherca...bi se prav prilegel en taki sedaj.uffff
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:16:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 In pozdravljena tudi bim*bam,naša nova Mariborčanka Nismo tak hude, kot zgleda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:18:48
|
|
|
|
majakla
|
*tam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:22:28
|
|
|
|
majakla
|
Če pridejo kateri plenice od DMa v poštev, naj javi. Aja, št. do 9 kg. Odprte, eno Niku sprobali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:25:13
|
|
|
|
majakla
|
Kosila še verjetno nimate, PA KJE STE?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:27:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kosila še verjetno nimate, PA KJE STE?! Trenutno še tu.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:31:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kosila še verjetno nimate, PA KJE STE?! Trenutno še tu. pA TIHO, DA BOSTE SLIŠALE MIŠKO LULAT AL'???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:33:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kosila še verjetno nimate, PA KJE STE?! Trenutno še tu. pA TIHO, DA BOSTE SLIŠALE MIŠKO LULAT AL'??? Ne čakam na brco da se v spalnico spravim.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:35:07
|
|
|
|
Blueberry
|
Kaj bote danes dobrega kuhale? Moji imajo zelje, kašnate pa krompir, jaz pa si bom naredla krompirjeve polpete (iz Lidla) pa grahovo omako poleg. Njamsi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:37:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Kaj bote danes dobrega kuhale? Moji imajo zelje, kašnate pa krompir, jaz pa si bom naredla krompirjeve polpete (iz Lidla) pa grahovo omako poleg. Njamsi. Boranjo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:37:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja hvalaaaaa!!!! a ti moram naslov javit???
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 11:40:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Kaj bote danes dobrega kuhale? Moji imajo zelje, kašnate pa krompir, jaz pa si bom naredla krompirjeve polpete (iz Lidla) pa grahovo omako poleg. Njamsi. hrenovke, pa sir gor,kruh in francoska solata....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!