|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
30.11.2010 10:24:00   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ojla punce.  2 tedna sem bila v bolnici, zato se nisem nič javila. Celo sranje. Kamenček (ali kamenčki, še sama ne vem) je ostal v žolčevodu in posledično je prišlo do razžirjenih žolčevodov, vnetja jeter in slinavke. Mislim, da sem že pisala, da je en dan k meni prišla dežurna zdravnica, naslednji dan sem šla do svoje, dala mi je 2 injekciji in bolečina nikakor ni popustila, bruhala sem in padla skupaj, zato je kar poklicala rešilca, ki me je odpeljal v bolnico in tam so me, ko so dobili rezultate krvi obdržali na endokrinološkem oddelku. En teden sem bila na infuzijah, nisem smela nič jest in pit, da se je stanje umirilo, naredili so endoskopski ultrazvok, bila sem že naročena na nek poseg na Bledu, kjer prerežejo vhod v žolčevod in ga sčistijo. HB je gastroenteorologinja predlagala, da prej poskusimo z zdravili za raztapljanje žolča, ker gre le za invaziven poseg, kjer so možne komplikacije. Potem se je vnetje počasi umirjalo, lahko hrano (žolčno dieto) dobro prenesem, slinavka še sicer ni čisto ok, ampak lahko od doma hodim na kontrole krvi. Upam, da se bo vse skupaj dokončno uredilo in da ne bo treba nazaj. Zdaj se kar dobo počutim.

Kaj sem zamudila? Kaj novega?

ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

marta samo da bo od zdaj naprej vse v redu s tabo! si ne zaslužiš takih muk! še delaš v J.?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
30.11.2010 10:24:01   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Očitno je danes dan "izgubljenih duš na rr-juuser posted image

To sem pa tudi jaz pomislila.

kdo še manjka???? NEBO????

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
30.11.2010 10:25:49   
vitabella
kje pa je kaj nebo? ona pa že dela ne?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
30.11.2010 10:27:27   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jap od avgusta letos nekje...zgubila se je in se nam odpovedala user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
30.11.2010 10:28:47   
elevitka
vitabella... medve se tud ne poznava ne ... čeprav kolk se mi zdi smo včasih čvekale na MB nosečkah (v času tvoje 1. nosečnosti) al sem spet vse zbrkala????

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
30.11.2010 10:28:50   
Sacherca
elevitka a ti kaj spremljas zs na FB user posted image tebi sem tudi poslala,da imam linote zate user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
30.11.2010 10:30:14   
sami0804

jap od avgusta letos nekje...zgubila se je in se nam odpovedala user posted image

saj jih je kar nekaj,ki se ne oglašajo več,ali se mi zdi?user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
30.11.2010 10:31:31   
vitabella

eeeej klinc pa take babe ne????? no tisto o mb nosečkah si pa malo zbrklala ... čeprav sem opazla da ima ena zelo zelo podoben nick, pa me je že neki punc zamenjalo za njo ... ne vem pa od kod je-

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
30.11.2010 10:33:22   
sami0804

eeeej klinc pa take babe ne????? no tisto o mb nosečkah si pa malo zbrklala ... čeprav sem opazla da ima ena zelo zelo podoben nick, pa me je že neki punc zamenjalo za njo ... ne vem pa od kod je-

Nič se zdaj ne važi...po pol leta molka...user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

Neposredna povezava do sporočila: 4434
30.11.2010 10:35:03   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Nič se zdaj ne važi...po pol leta molka...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej pa če včasih sama sebe skor srečam ponoči ko pedenam moje babike .... zjutraj pa utrujena da mi za živet ni ...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
30.11.2010 10:35:23   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
30.11.2010 10:35:28   
vitabella
nč grem pospravljat....

Neposredna povezava do sporočila: 4437
30.11.2010 10:35:43   
marta82

še delaš v J.?

Ja še.user posted image  Do 24. aprila ima tista, ki jo nadomeščam porodniško. Potem sem pa spet na trgu.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 4438
30.11.2010 10:38:45   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej pa če včasih sama sebe skor srečam ponoči ko pedenam moje babike .... zjutraj pa utrujena da mi za živet ni ...

se hecam...sem  od 15.septembra do 15,oktobra delala,pa sem se glih enkrat na teden oglasila na rr-pa imam večje otrokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4439
30.11.2010 10:41:20   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

elevitka a ti kaj spremljas zs na FB user posted image tebi sem tudi poslala,da imam linote zate user posted image

bolj ne kot ja user posted image  v službi imam blokirano adreso FB, doma pa bolj malo časa... nisem vidla sorry

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
30.11.2010 10:45:02   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
30.11.2010 10:46:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

nazaj

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
30.11.2010 10:47:21   
Sacherca

bolj ne kot ja user posted image  v službi imam blokirano adreso FB, doma pa bolj malo časa... nisem vidla sorry

zA KOLIKO G JIH TI RABIS?

Eh sorry za capse,se mi ne da spet pisat user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
30.11.2010 10:47:58   
arabela*
Sem se spet nahodla.....pa še M imam doma....sva šle v novo stanovanje, ker so prišli popisovat in pregledat, mi morajo še jutri okna porihtat, ker je na novo pobeljeno in grejo okna malo težje odpret, pa mogoče še mi parket porihtajo...polakirajouser posted image ...Dovolj imam za danes, ker je M že tečkala, pa sva moralale domov počivat, pa se previt....tak da jutri naprejuser posted image

Popoldne tak predavanja in bo spet dan minil kot šususer posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.11.2010 10:48:24 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
30.11.2010 10:49:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ojla punce.  2 tedna sem bila v bolnici, zato se nisem nič javila. Celo sranje. Kamenček (ali kamenčki, še sama ne vem) je ostal v žolčevodu in posledično je prišlo do razžirjenih žolčevodov, vnetja jeter in slinavke. Mislim, da sem že pisala, da je en dan k meni prišla dežurna zdravnica, naslednji dan sem šla do svoje, dala mi je 2 injekciji in bolečina nikakor ni popustila, bruhala sem in padla skupaj, zato je kar poklicala rešilca, ki me je odpeljal v bolnico in tam so me, ko so dobili rezultate krvi obdržali na endokrinološkem oddelku. En teden sem bila na infuzijah, nisem smela nič jest in pit, da se je stanje umirilo, naredili so endoskopski ultrazvok, bila sem že naročena na nek poseg na Bledu, kjer prerežejo vhod v žolčevod in ga sčistijo. HB je gastroenteorologinja predlagala, da prej poskusimo z zdravili za raztapljanje žolča, ker gre le za invaziven poseg, kjer so možne komplikacije. Potem se je vnetje počasi umirjalo, lahko hrano (žolčno dieto) dobro prenesem, slinavka še sicer ni čisto ok, ampak lahko od doma hodim na kontrole krvi. Upam, da se bo vse skupaj dokončno uredilo in da ne bo treba nazaj. Zdaj se kar dobo počutim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
30.11.2010 10:49:56   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
30.11.2010 10:50:20   
Sacherca
morning pozabila user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
30.11.2010 10:53:07   
Sacherca
user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
30.11.2010 10:54:01   
elevitka

zA KOLIKO G JIH TI RABIS?

Eh sorry za capse,se mi ne da spet pisat user posted image

za kilo user posted image  (pač kolk maš) najlepši ti dal user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
30.11.2010 10:54:49   
elevitka
nič letim na teren....vas pol preberem na klofajte too much user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.