sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy-tak je pri CR.Lahko imaš popolno anestezijo,ko spiš in ne veš,kaj se dogaja okoli tebe,lahko pa imaš spinalni CR,ko si umrtven od bokov naprej in vse vidiš in slišiš,tudi otroka takoj dobiš v roke.Dela pa se kot epiduralna. Jaaa, to vem , ampak Sami pravi, da je Majakla imela posebni primer Jaz pa sem Majaklin v živo razumela tako, da je pač bla budna. Ja,saj je bla,ker je imela spinalni CR. Takrat si buden in vse spremljaš,kaj se dogaja tam spodaj. ok, ne razumemo se.... imela sem občutek, da se Sami boji takega CR zaradi tega, ker je Majakla v živo vse čutla...kar se tudi dogaja, da pač spinalna ne prime in me je zanimalo, če je to ona dejansko doživela Ok,vidim,da sem pravo zmedo povzročila-sem bila pa jaz tista,ki je majaklo narobe razumela...ampak v vsoj zagovor lahko povem doživljaj iz časov prvega poroda. Sama sem imela dogovorjen RC zaradi predležeče posteljice.Naslednji dan je imela CR ena punca-če tam ležiš in zijaš v luft,pač poslušaš kaj se okrog tebe dogaja.No,potem je napočil čas za njen "porod".Šla je v OP in ostale smo poslušale pogovor,ki je tekel v operacijski-sestra,ki je zgleda prevzela otroka je vzkliknila fantek je! ...in potem čez par sekund Ne!!punčka je!!! To sicer ni bilo nič čudnega,čudno je bilo potem,ko so čez pol ure pripeljali na intenzivno mamico in jo začeli buditi-bila je full prestrašena,jokala ko šus in se cela tresla,ko so ji prinesli otroka,ga sploh ni bla sposobna prav pogledat ...grozno,res... Ko je prišla malo k sebi nam je povedala,da je dejansko čutila,ko so jo vrezali..ker je imela polno anastezijo ji nismo verjele,potem nam je pa ponovila pogovor,ki je potekal med njenim "spanjem" Sem prej pomotoma mislila,da je imela majakla tudi taki drastičen primer...