|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
29.11.2010 11:07:47   
Lenči_
rina mogoče te bom prosla za kakšen kontakt za te punce, ki čuvajo. Samo, da zvem točno kak bo...

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.11.2010 11:08:00   
elevitka
če se rad igra z plišem pol ja... našemu lih ne dišijo plišaste igrače-še povoha jih ne , bolj je zanimiva rola hajzlpapira, kartonasta škatla, kuhla in plastiče posode z pokrovi, v glavne vse kaj niso igrače user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.11.2010 11:10:06   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Aja, kakšna študentka, ki zna z otroci bi že prišla v poštev oz. takšna, ki jo to veseli in celo študira v tej smeri. Ni mi pa jasno, oz. me najbolj skrbi to, kako bo uspavala M., ker je vajena se nosit, vozit v vozičku in podobno. Res me zanima kak to zgleda user posted image

isto kot naš.... jo bo pač nosila ali vozila kaj češ...saj vsi najdejo neko metodo-naš recimo zaspi na joški, in zdaj ko ga že drugi teden pazi dedi (itak da mu ne da zize) je pogruntal da mu paše če ga ima pri sebi v naročju leže in ga nežno boža po ličku-aja ko bubica user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.11.2010 11:12:23   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

če se rad igra z plišem pol ja... našemu lih ne dišijo plišaste igrače-še povoha jih ne , bolj je zanimiva rola hajzlpapira, kartonasta škatla, kuhla in plastiče posode z pokrovi, v glavne vse kaj niso igrače user posted image

našo tud vse drugo prej zanima kot pliškoti, trenutno!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.11.2010 11:14:25   
majakla

Pri Niku se nikoli ne ve. Sem mu že večx hotla kako igračo stran dat,
ker so po celem stanovanju, pa nimam pojma kaj, tisto kar sem dala,
pa čim vidi, bi vseee imel.

Ja mi ziher ne bi sfalili, če bi dobil,
= kakšno el. lučko, ki bi jo potem lahko prižigal in vgašal,
= ali pa puding, jogurt, kremo, ..., da bi mazal po ceeeeeeleeeeeem
stanovanju. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image    

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.11.2010 11:19:30   
elevitka
ja to pa itak majakla... lumparija pa je itak na prvem mestu (vse kar je prepovedano iz varnostnih ali higijenskih razlogov) recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas user posted image user posted image user posted image ...ker je pač voda prisotna- je nor na vodo

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.11.2010 11:26:54   
majakla

ja to pa itak majakla... lumparija pa je itak na prvem mestu (vse kar je prepovedano iz varnostnih ali higijenskih razlogov) recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas user posted image user posted image user posted image ...ker je pač voda prisotna- je nor na vodo

Nik pa liže okno. user posted image  user posted image  user posted image

Fuuul uživa, ko lahko gleda skozi okno in piha
dim iz sosedovih dimnikov - neverjetno, še
moram posnet!

Da prav študiram, da bi kje kakšno okno oz. vrata
naredili, po mojem bi bil po več ur "na oknu".

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.11.2010 11:30:41   
majakla
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . .
ste gostobesedne danes.  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.11.2010 11:40:32   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

ste gostobesedne danes.  user posted image   user posted image   user posted image

ia itak...ko sem jaz tu jim je najmanj za čvek al pa če nimam časa user posted image

pa tak delam polek malo povdarek na malo  user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.11.2010 11:44:28   
majakla

ia itak...ko sem jaz tu jim je najmanj za čvek al pa če nimam časa user posted image

user posted image user posted image user posted image  Moj malo = nič! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.11.2010 12:04:53   
elevitka

user posted image user posted image user posted image  Moj malo = nič! user posted image user posted image user posted image

ma važno da prođe vreme user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.11.2010 12:15:17   
katy83
ej, babike.
Pridne ste s čvekanjem. user posted image
Midva s T sva spet do 11-ih spala, pa bi še dalje, če me ne bi poštar s postle vrgo. user posted image

božiček v službi - pri mojemu ga imajo, dobijo neko skromno darilo, pa kino predstava, tak da to drugo za naš še ne pride v poštev, paketek karkoli bo, pa bo ok. user posted image

Lenči - eh, ziher boš našla kako vredi študentko, daš na ŠS da iščeš in se bo katera javila...mogoče celo jazuser posted image ...ne, jaz bi to težko izpeljala, ker še je T zraven. Ampak...študentko plačaš na uro...tudi če ji daš 3€ na uro, kar dvomim, da se kaj dobi, je to na dan npr. 24€, pa na mesec spet znese ogromnouser posted image ...težko je to z varuškami, ja. No, mogoče pa se da kak drugače zmenit. Ti želim, da porihtaš tako kot treba.

Rina- lepi venčekuser posted image . Meni ga mama vsako leto narediuser posted image

Miklavž - letos še ne bo nič prinesel, kake fruteke na zalogo mogočeuser posted image

božiček - kupla mu bova vozičekuser posted image , ampak pod smrekico pa dobi neko žogo mehko pa full v celofan zavito, da bo zanimivouser posted image , od moje mame dobi poganjalčka (onega prvega), drugače pa vsak ki me bo vprašal, bom prepovedala igrače, naj raje kaj za oblečt kupi, itak bo potem v vrtcu rabil. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.11.2010 12:24:20   
elevitka
adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.11.2010 12:32:57   
majakla

adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html

Jaz pa v P, pa sem mislila umret.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.11.2010 12:39:24   
elevitka

a CR si imela?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.11.2010 12:46:29   
majakla

a CR si imela?

Mmh. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.11.2010 12:53:33   
elevitka
aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?)

jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz user posted image  še dobro da se ni vleko dolgo

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.11.2010 13:06:49   
majakla

jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz user posted image  še dobro da se ni vleko dolgo

Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska.
So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet
nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno,
vse doživela v živo.
Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je
bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča.
(vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna,
lahko rodiš, jaz pa še neee bi). user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.11.2010 13:20:09   
majakla
Se vidi, da niste v službi, pa nimate cajta ...  user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.11.2010 13:20:16   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Jutro!

Punce, kakšne cene imajo varuške v mb? Meni je taki bed, ker zgleda bom mogla it prej delat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.11.2010 13:21:14   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.11.2010 13:22:21   
matcar

a CR si imela?

Mmh. user posted image
Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom.user posted image Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.11.2010 13:23:39   
matcar
No,še rapot.
Saš je doma!user posted image user posted image user posted image ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.11.2010 13:24:08   
elevitka

Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska.
So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet
nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno,
vse doživela v živo.
Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je
bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča.
(vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna,
lahko rodiš, jaz pa še neee bi). user posted image

hehehe si faca ... ti bi kr nosila in nosila ...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.11.2010 13:25:08   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

No,še rapot.
Saš je doma!user posted image user posted image user posted image ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo.user posted image

samo da je tahudo za vami in da je doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi do konca

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?