Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:07:47
|
|
|
|
Lenči_
|
rina mogoče te bom prosla za kakšen kontakt za te punce, ki čuvajo. Samo, da zvem točno kak bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:08:00
|
|
|
|
elevitka
|
če se rad igra z plišem pol ja... našemu lih ne dišijo plišaste igrače-še povoha jih ne , bolj je zanimiva rola hajzlpapira, kartonasta škatla, kuhla in plastiče posode z pokrovi, v glavne vse kaj niso igrače
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:10:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Aja, kakšna študentka, ki zna z otroci bi že prišla v poštev oz. takšna, ki jo to veseli in celo študira v tej smeri. Ni mi pa jasno, oz. me najbolj skrbi to, kako bo uspavala M., ker je vajena se nosit, vozit v vozičku in podobno. Res me zanima kak to zgleda isto kot naš.... jo bo pač nosila ali vozila kaj češ...saj vsi najdejo neko metodo-naš recimo zaspi na joški, in zdaj ko ga že drugi teden pazi dedi (itak da mu ne da zize) je pogruntal da mu paše če ga ima pri sebi v naročju leže in ga nežno boža po ličku-aja ko bubica
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:12:23
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka če se rad igra z plišem pol ja... našemu lih ne dišijo plišaste igrače-še povoha jih ne , bolj je zanimiva rola hajzlpapira, kartonasta škatla, kuhla in plastiče posode z pokrovi, v glavne vse kaj niso igrače našo tud vse drugo prej zanima kot pliškoti, trenutno!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:14:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka če se rad igra z plišem pol ja... našemu lih ne dišijo plišaste igrače-še povoha jih ne , bolj je zanimiva rola hajzlpapira, kartonasta škatla, kuhla in plastiče posode z pokrovi, v glavne vse kaj niso igrače Pri Niku se nikoli ne ve. Sem mu že večx hotla kako igračo stran dat, ker so po celem stanovanju, pa nimam pojma kaj, tisto kar sem dala, pa čim vidi, bi vseee imel. Ja mi ziher ne bi sfalili, če bi dobil, = kakšno el. lučko, ki bi jo potem lahko prižigal in vgašal, = ali pa puding, jogurt, kremo, ..., da bi mazal po ceeeeeeleeeeeem stanovanju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:19:30
|
|
|
|
elevitka
|
ja to pa itak majakla... lumparija pa je itak na prvem mestu (vse kar je prepovedano iz varnostnih ali higijenskih razlogov) recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas ...ker je pač voda prisotna- je nor na vodo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:26:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ja to pa itak majakla... lumparija pa je itak na prvem mestu (vse kar je prepovedano iz varnostnih ali higijenskih razlogov) recimo lizanje wc školjke je zakon pri nas ...ker je pač voda prisotna- je nor na vodo Nik pa liže okno. Fuuul uživa, ko lahko gleda skozi okno in piha dim iz sosedovih dimnikov - neverjetno, še moram posnet! Da prav študiram, da bi kje kakšno okno oz. vrata naredili, po mojem bi bil po več ur "na oknu".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:30:41
|
|
|
|
majakla
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . ste gostobesedne danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:40:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . ste gostobesedne danes. ia itak...ko sem jaz tu jim je najmanj za čvek al pa če nimam časa pa tak delam polek malo povdarek na malo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:44:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . ste gostobesedne danes. ia itak...ko sem jaz tu jim je najmanj za čvek al pa če nimam časa pa tak delam polek malo povdarek na malo Moj malo = nič!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 12:04:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . . . ste gostobesedne danes. ia itak...ko sem jaz tu jim je najmanj za čvek al pa če nimam časa pa tak delam polek malo povdarek na malo Moj malo = nič! ma važno da prođe vreme
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 12:15:17
|
|
|
|
katy83
|
ej, babike. Pridne ste s čvekanjem. Midva s T sva spet do 11-ih spala, pa bi še dalje, če me ne bi poštar s postle vrgo. božiček v službi - pri mojemu ga imajo, dobijo neko skromno darilo, pa kino predstava, tak da to drugo za naš še ne pride v poštev, paketek karkoli bo, pa bo ok. Lenči - eh, ziher boš našla kako vredi študentko, daš na ŠS da iščeš in se bo katera javila...mogoče celo jaz ...ne, jaz bi to težko izpeljala, ker še je T zraven. Ampak...študentko plačaš na uro...tudi če ji daš 3€ na uro, kar dvomim, da se kaj dobi, je to na dan npr. 24€, pa na mesec spet znese ogromno ...težko je to z varuškami, ja. No, mogoče pa se da kak drugače zmenit. Ti želim, da porihtaš tako kot treba. Rina- lepi venček . Meni ga mama vsako leto naredi Miklavž - letos še ne bo nič prinesel, kake fruteke na zalogo mogoče božiček - kupla mu bova voziček , ampak pod smrekico pa dobi neko žogo mehko pa full v celofan zavito, da bo zanimivo , od moje mame dobi poganjalčka (onega prvega), drugače pa vsak ki me bo vprašal, bom prepovedala igrače, naj raje kaj za oblečt kupi, itak bo potem v vrtcu rabil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 12:53:33
|
|
|
|
elevitka
|
aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:06:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:20:09
|
|
|
|
majakla
|
Se vidi, da niste v službi, pa nimate cajta ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:21:14
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:22:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka adijo pamet... ste brale to ????? http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/sama-naredila-carski-rez-in-prezivela.html Jaz pa v P, pa sem mislila umret. a CR si imela? Mmh. Jaz sem3x rodila z CR in še zdaj bom. Nikoli nobenega problema,sem,takoj ko sem lahko vstala,šibala vun na čik pa kafe.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:23:39
|
|
|
|
matcar
|
No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:24:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aha smem vprašat zakaj (je blo kaj narobe?) jaz sem si tud želela CR, pani bilo vzroka za to ... sem bla nekak mnenja da je lažje rodit z CR kot tak kot sem jaz še dobro da se ni vleko dolgo Morala sem "it rodit" zaradi mojega podivjanega pritiska. So mi 2 dni vstavljali gel - pa nič, pol pa umetne - pa spet nič, pa nič, mehur predrli - pa nič ... te pa CR z epiduralno, vse doživela v živo. Pa sem že od nekdaj govorila, da jaz ne bom rodila, me je bilo strah ko ..., za1x sem edina, ki bi še kar bila noseča. (vsi so mi pravili, češ, čez par dni imaš rok, bodi srečna, lahko rodiš, jaz pa še neee bi). hehehe si faca ... ti bi kr nosila in nosila ...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 13:25:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,še rapot. Saš je doma! ima še sicer zdravila,pa ju3 zjutraj morama noter na inhalacije.Drugače pa je tahujše že mimo. samo da je tahudo za vami in da je doma da se čimprej pozdravi do konca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?