Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 9:57:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aha, sem končno našla... tole lahko črno-belo sprintaš, ne? jap a lahk link prilepiš da tud jaz sprintam (doma ni barve v tiskalniku) ja, seveda evo, link: http://test.drap.me/podravka/kalendar/cokolino-kalendar-si.pdf hvalaaaaaaaaaaaa malenkost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:03:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kam po sanke za mladiča???? ene take fajne... ne predrage...varne (nevem al z sedežem al tiste nizke plastične)??? bo božiček prinesel mulcu sam neve kam v nabavo Našo gospodično smo sicer pri enem letu že vozili okrog v plastičnem bobu,ji je blo čisto vredi,pa še če se slučajno ven skota,se nikjer ne potolče,tak da klasičnih sank sploh nimamo ...sem pa vidla lani so imeli lesene s sedežem v Toys'r'us-u,cena pa okrog 40€,če se ne motim. veš kaj je finta.... lesene imam nove doma, sam ni sedeža gor pa mislim da kot take niso primerne... razen če bi zic extra kupla (se da to)? al pa plastičen bob... sem v sparu vidla za 10 € 2 dni nazaj Zic se da ekstra kupit, boš pa ga sigurno našla tak mo prodajajo suho robo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:13:46
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro! Punce, kakšne cene imajo varuške v mb? Meni je taki bed, ker zgleda bom mogla it prej delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:17:40
|
|
|
|
elevitka
|
Lenči...kolk sem se jaz pozanimala za ko sem iskala so cene od 250€ pa do 350€ (meni tooo muuuuucchhhhh) kaj pa kaka babica servis???
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:17:44
|
|
|
|
majakla
|
Danes bi morala bit nedelja, ko je sonček.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:17:58
|
|
|
|
Blueberry
|
Jutro! Danes pa je tako lepo sonce zunaj. Je fajn gledat ven. Zdaj pijem kavo, potem pa peljem babico na kontrolo k svojemu zdravniku. Nekaj me zanima. Kaj mate obuto v takem vremenu? Jaz sem si kupla gležnarje s peto, samo to ravno ne morem zdaj nosit. Pet nisem glih navajena, zaj po snegu nebi mogla hodit. Zdaj pa nevem kaj si naj kupim al kakšne gležnarje z manjšo peto al pa kakšne čevlje za zimo? Škornjev na žalost ne morem nosit ker mam meča močna..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:22:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Danes bi morala bit nedelja, ko je sonček. se strinjam ... bi letala z malim po snegu ne pa sedela tu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:25:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:33:39
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Lenči...kolk sem se jaz pozanimala za ko sem iskala so cene od 250€ pa do 350€ (meni tooo muuuuucchhhhh) kaj pa kaka babica servis??? kaj to je na mesec za kolko ur.. al kak? Babica servis - no way. Ena dela, druga pa trenutno na potovanju. Pride enkrat dec. in mi je tud rekla, da ne bo čuvala. Sprašujem pa itak zato, da vem ceno postavit za šiht, ker zastojn pa res ne bom delala. Nisem nora!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:36:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Lenči...kolk sem se jaz pozanimala za ko sem iskala so cene od 250€ pa do 350€ (meni tooo muuuuucchhhhh) kaj pa kaka babica servis??? kaj to je na mesec za kolko ur.. al kak? Babica servis - no way. Ena dela, druga pa trenutno na potovanju. Pride enkrat dec. in mi je tud rekla, da ne bo čuvala. Sprašujem pa itak zato, da vem ceno postavit za šiht, ker zastojn pa res ne bom delala. Nisem nora! ja tu se gibljejo cene za en mesec (cca 9-10 ur dnevno) brez vikendov... seveda ti kupiš plenice in vse dodatke ki jih otrok potrebuje
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:41:50
|
|
|
|
ly117
|
Borovnočka za tako vreme ti jaz definitivno priporočam zimske čevlje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:42:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:43:41
|
|
|
|
rina22
|
lenči, kdaj bo stara 11m? saj samo do takrat rabiš varstvo, ne? z 11m bo tak šla v vrtec, ne? do takrat pa ti je po moje najcenejša varianta, da ti kaka študentka preko sš čuva..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:44:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam jaz tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:46:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lenči, kdaj bo stara 11m? saj samo do takrat rabiš varstvo, ne? z 11m bo tak šla v vrtec, ne? do takrat pa ti je po moje najcenejša varianta, da ti kaka študentka preko sš čuva.. 5.feb bo stara 11 mesecev. Pol gre v vrtec ja, če ga bom le dobila. Študentka.... ne vem, če bi ji zaupala. Bi dala raje varuški, ki ima izkušnje..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:49:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam jaz tudi ne Ata verjetno dela v Žitu.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:50:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lenči, kdaj bo stara 11m? saj samo do takrat rabiš varstvo, ne? z 11m bo tak šla v vrtec, ne? do takrat pa ti je po moje najcenejša varianta, da ti kaka študentka preko sš čuva.. 5.feb bo stara 11 mesecev. Pol gre v vrtec ja, če ga bom le dobila. Študentka.... ne vem, če bi ji zaupala. Bi dala raje varuški, ki ima izkušnje.. ja, saj take, ki niso za čuvat in so jim otroci tuji, se tak ne javijo na kaj takega. pa še prej jo vidiš itak, se pogovoriš, vidiš kak se zaštekata z otrokom, pa se pol odločiš. probat ni greh.. ne vem.. jaz vem, da take odgovornosti ne bi upala prevzet, poznam pa par punc, ki pazijo otročke preko šs in moram ti povedat, da se res fajn zastopijo z njimi. ne vem, predlagala sem.. ali pa če se ti zdijo/mo študentke premalo odgovorne, pa probaj kako varianto z vzgojiteljico, ki nima službe trenutno.. pa se za ceno direkt pri njej pozanimaj, ker se ziher cene razlikujejo... se pa strinjam z elevitko, da so cene res tam nekje, kot je napisala, ker sem se sama zanimala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:51:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lenči, kdaj bo stara 11m? saj samo do takrat rabiš varstvo, ne? z 11m bo tak šla v vrtec, ne? do takrat pa ti je po moje najcenejša varianta, da ti kaka študentka preko sš čuva.. 5.feb bo stara 11 mesecev. Pol gre v vrtec ja, če ga bom le dobila. Študentka.... ne vem, če bi ji zaupala. Bi dala raje varuški, ki ima izkušnje.. Pa najami študentko ki hodi za vzgojiteljico. Te imajo itak že prakso z malimi .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:51:06
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam jaz tudi ne Ata verjetno dela v Žitu. ajaaaaaaaaaaaaa ojoj, mi dolgo ne potegne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:53:09
|
|
|
|
ly117
|
Moja pavza je mimo, gremo dalje pospravljat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:56:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam jaz tudi ne Kaj ne ... Spomnile ste me, da bo Nikec še ziher iz atijeve službe kaj za Božička ali Dedka Mraza dobil. Ste malo zakomplicirale, babe - žabe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 10:57:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ata verjetno dela v Žitu. Bingooo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:00:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 1.) ly in sami, hvala to mi je res tako veselje.. nekoč, ko sem imela več časa, sem jih celo prodajala in sem si res fajn zaslužla. Zdaj sem sicer malo stran to pustla, ampak razmišljam, da bom drugo leto spet jih več naredila in jih nekaj prodala ker so letos vsi, ki so jih vidli, vprašali, če mam kakega odveč za prodat 2.) To je fajn, ko otrok dobi še kaj od sindikalnega božička 1.) Kje oddam naročilnico ??? 2.) Točno! Žito ziher kaj da, ne? 1) Če jih bom delala drugo leto, bom dala slike npr. na fb in če bo katera zaintereseirana, bo povedala 2) Ne štekam jaz tudi ne Kaj ne ... Spomnile ste me, da bo Nikec še ziher iz atijeve službe kaj za Božička ali Dedka Mraza dobil. Ste malo zakomplicirale, babe - žabe. ja kaj jaz morem če pa je pondeljek pa neko mi stoji na kablu...pa ne potegne (žito)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:05:13
|
|
|
|
majakla
|
V današnjih reklamah (papirnatih) sem, nekje na zadnji strani, medvedka 140 centi velikega vidla, me mika, da bi ga Božičku za Nika naročila (jaz sem si takega veeeliiikeeegaaa vedno želela - kaj mislite??? Pa sanke, ja, tudi nucamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 11:06:20
|
|
|
|
Lenči_
|
Aja, kakšna študentka, ki zna z otroci bi že prišla v poštev oz. takšna, ki jo to veseli in celo študira v tej smeri. Ni mi pa jasno, oz. me najbolj skrbi to, kako bo uspavala M., ker je vajena se nosit, vozit v vozičku in podobno. Res me zanima kak to zgleda
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?