|
RE: Dolenjke, 4.del 29.11.2010 9:08:49
|
|
|
|
vesna_b
|
jutro, bejbe IZVIRNO SPOROČILO: dramica Vesna od kje pa gre božičkov vlak?Vstavi na vsaki postaji?Kakšna je cena?Daj mi mal info.To bi blo doživetje za našo Aljo!Komaj čaka na vlak in na božička tudi.Ni boljše kombinacije. ja, seveda. gre iz NM proti Ivančni ali iz LJ proti Ivančni dej mi na ZS pošlji tvoj mail, pa ti pošljem ponudbo. mene je moj mal na realna tla postavil. naša je najbrž res še mal premajhna, ker... itak ne mara gužve, tam bo itak da bla. potem še tile dobri strički ji čisto nič ne dišijo - pa se bojim, da bi res začela kje jokat, in bi jo tam težko potolažila. ma ne vem. IZVIRNO SPOROČILO: vipercat hvala, hvala je čisti šarmer, tko da meni ne bo treba nič iskat, bo sam prehitro našel . lahko pa kaj na obisk pridete da se spoznata ja, to vidim, da je šarmer. cukr... hm, bi blo zanimivo jih spoznat, ja sneg... naša je čist not padla. v petek, ko smo prišle iz vrtca, je sploh notr nisem dobila, v soboto sta z mojim naredila veliiikega snežaka, včeraj pa smo šli malo pohajat po snegu. naša je bila koma mala_princeska - upam, da se to čimprej neha in da čimprej dobiš eno fajn službo. držim pesti zate. tvoja bejba pa naj se čimprej pozdravi. odkidal nas je moj. včeraj že 2*, je tamala pomagala , pa danes zjutraj še enkrat. ceste so pa kar dobre, ja. hm, v soboto je bla pa fejst huda nesreča, ja. hudo... ja, petra, se boš mogla navadit, da še enga nosiš s sabo, ja upam, da te ne boli več in da se boljše počutiš
|
|
|