|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
1.12.2010 14:01:06   
čebelica01
hej babuške moje kako ste kaj  ?? zima je tu sneg je tle ... sovražim ga pa še kar pada user posted image .. no lepo se imejte za miklavžka pa božička pa menda se vam pred novim letom še kaj oglasimuser posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.12.2010 7:42:54   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

VIpercat a tudi ti zbiraš znamke?Moj user posted image tud.Sam ko se spravi urejat hitro mine kaka urca.Jaz na žalost ne bom nič v nm.Šele16ko imam pregled.
A katera ve kdaj začnejo merit ctg?Men so 1x v 34,1x v 36.ted. je to odvisno od gin?Meni piše v m.k. uz naslednjič pa sem ga imela zdaj nazadnje.No takrat bom že v35 polnih ted.

jaz sem že od malega ćisto nara na znamke. ne morem videti kakšne v smeteh - haha sem zatočišče za znamke haha. danes jjih imam že 72 albumov in malo morje ljudi s katerim jih menjaamo. vem kako zgleda ko se spraviiš tja, samo meni ena urica ni nič. spravim se samo takrat, ko imam vsaj cel dopoldan fraj, če že ne cel dan user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.12.2010 8:01:54   
vesna_b
he he he
ej, punce, glede na to, da imamo kar nekaj pošte iz tujine. a vam shranim kako znamko???

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.12.2010 12:28:13   
dramica
Vesnab se priporočam za kako bo moj ful veseluser posted image
kako ste danes?Bolj kot ne zaposlene vidim...ali se pa potepate.Kaj boste kuhale?Jaz bom matevža pa zelje in klobasice.Naj povem da me danes spet močno dol tišči,dobesedno čutim kako se širim pa še v križu me tiščiuser posted image vseh kombinacji še nisem mela na kupu.Zdaj grem počivat,malemu ne dam izhoda še14dniuser posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.12.2010 16:59:57   
dramica
tale forum bo pa čist zamrznu?user posted image Kje ste čvekice?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.12.2010 17:15:23   
Udb
Tle! :) Bolnike crkljam, pospravljam...pol pa mal pavze na rač! user posted image Ta vikend smo mislili na morje...pa imam zdaj kar 2 na antibiotikih, tako da smo en vikend zamaknil. PA tko sem se veselila...no, sej, še dobr da se je dalo. Kaj šele če bi morali odpovedat!? Pa nekak si želim, da bi bil čimprej ponedeljek, da vidim kolk je otroček zrastel. Čeprav sem ugotovila, da me je mal strah, da ne bi bilo kaj narobe - se mi je že parkarat sanjalo o tej NS...

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.12.2010 19:59:22   
darchy82
Pozdravljene! Se vam bom še tukaj mal pridružila user posted image .
V bistvu imam eno vprašanje. Aprila letos sem se šele preselila na Dolenjsko iz LJ, zdej pa pričakujemo našega prvega user posted image . Me pa zanima, če katera ve, kako je s pediatri v Žužemberku ali v Ivančni gorici, če je katera iz te okolice? Sploh ne vem, kam bi se obrnila, ko bo čas za to.

Uživajte in lep večer vsem.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.12.2010 21:34:25   
kaminek
dober večer vsem, starim in novim čvekicam!

jst nimam več časa za kakšne klepete, sam še mal poškilim tle gor, za napisat pa zmanjka...

zmerej kej ustvarjam, poleg službe, med tednom, in rata tole

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15525

sej nočm morit user posted image , ampak rada zmutim kejuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.12.2010 9:00:00   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

he he he
ej, punce, glede na to, da imamo kar nekaj pošte iz tujine. a vam shranim kako znamko???

menjam za palačinke user posted image . res se toplo priporočam, lahko so kakršne koli, tudi slovenskih sem več kot vesela, saj jih z lahkoto menjam v tujino. user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 409
vipercat

Vesnab se priporočam za kako bo moj ful veseluser posted image
kako ste danes?Bolj kot ne zaposlene vidim...ali se pa potepate.Kaj boste kuhale?Jaz bom matevža pa zelje in klobasice.Naj povem da me danes spet močno dol tišči,dobesedno čutim kako se širim pa še v križu me tiščiuser posted image vseh kombinacji še nisem mela na kupu.Zdaj grem počivat,malemu ne dam izhoda še14dniuser posted image user posted image

včeraj sem delala pečene bedrca in riž z zelenjavo, zraven ps obvezno skleda solate (radiš s krompirjem), danes pa nameravam delar zelenjavno juhico (čorbo), potem bomo šli verjetno ven kidat in malo se igrat, zvečer pa skutine gratinirane palačinkee. mogoče še kolegi ppridejo terokirat, pa bodo prav prišle, mali je pa tudi čisto nar nanje  

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst nimam več časa za kakšne klepete, sam še mal poškilim tle gor, za napisat pa zmanjka...

sej nočm morit user posted image , ampak rada zmutim kejuser posted image user posted image

ti si čist nora. a to ti delaš al kaj????????????? user posted image

a delaš tudi kaj po naročilu? no jaz moram priznati, da mi je izgled bol drugotnega pomena. mene moti, ker je ponavadi kupljena (nee mislim tvoje) torta polna pene in sladkorja, dobre pa niso in poteem packamo nekaj sami doma... samo poje se pa do zadnjega koščka user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 411
vesna_b
no, važi, bom trgala s pisem znamke, kar jih bo... pol se boste pa že zmenile user posted image

kaminek - kapi dol
mislim, torte, da dol padeš... user posted image  super
no, zunaj spet sneži, ampak jaz samo upam, da bo za božič še kaj snega... mora bit... ker je najlepše...

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5ra8
jutro...

ker se je RRju zmešalo, smo pristale na 3 strani....in to šle sm v preteklost 10.10.2010 user posted image user posted image  očitno tale sneg tud RR meša user posted image

kaminek, super torte, delaš po naročilu? user posted image

nič se mi ne da, domv bi šla user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 413
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

nič se mi ne da, domv bi šla user posted image

jaz tudi...??? user posted image
sam ne, moram danes obračunat študentom, da bodo čimprej dobil za veseli december...
ampak da se mi pa NEEEEEEE.............user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5ra8

sam ne, moram danes obračunat študentom, da bodo čimprej dobil za veseli december...

to pa le dej. Sej veš kako smo mi komaj čakal dnar ko smo prek študenta delal user posted image
drgač me pa neki tišči dol pa boli user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 415
vesna_b
povej ti tvoji pikici, da bo drugo leto sneg videl/-a...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 416
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

ti si čist nora. a to ti delaš al kaj????????????? user posted image

a delaš tudi kaj po naročilu? no jaz moram priznati, da mi je izgled bol drugotnega pomena. mene moti, ker je ponavadi kupljena (nee mislim tvoje) torta polna pene in sladkorja, dobre pa niso in poteem packamo nekaj sami doma... samo poje se pa do zadnjega koščka user posted image

hvala vsemuser posted image user posted image

delam po šihtu, med tednom, da se mal "zaposlim". velko srečo imam, da je hčerkica tko pridna in mi celo pomaga, posebej ko je treba metlce od mikserja "pomit".user posted image user posted image

drgač pa ja, to žensko-ala kubanko, sm nardila za enga stričeka, k obožuje kubo in mislm, da se mu bo nasmešek narisal na obraz.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 417
kaminek

delam tist, kar mi kdo naroči user posted image , seveda se je dobr prej pogovort, pa tud zadnji trenutek pri meni težko pelje, ker imam popoldne tudi hčerko doma, tko da je veselouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5ra8

delam tist, kar mi kdo naroči user posted image , seveda se je dobr prej pogovort, pa tud zadnji trenutek pri meni težko pelje, ker imam popoldne tudi hčerko doma, tko da je veselouser posted image

no dobr da vem. Če bom potrebovalauser posted image  Sevede bi ti velik prej povedala, ne pa zadnji trenutek user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5ra8

povej ti tvoji pikici, da bo drugo leto sneg videl/-a...

ja sej...drugo leto ga bo še dost...ne rab še vn rint user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.12.2010 10:01:40   
dramica
ojla čvekiceuser posted image
5ra  ne naprezaj se preveč pa noge v luft,nič noretuser posted image
kaminek zelo lepe tortice.Jaz jih sicer sama doma delam ampak ponavadi oblivam s čokolado ali pa premažem s smetano edino okraske sem delala iz podobne mase-sem tudi z neta dol snela en rcepa z mlekom v prahu.Ne vem pa kako bi blo celo torto oblečtuser posted image .Pravijo da je dobro da jo prej malo zamrzneš pa s smetano premažeš pol obložiš z tako maso.Kako ti tud tako nardiš?Bo pa drugo leto nekaj okroglih obletnic pa se bova za kako zmenile.Jaz upam delat bol za otroke.user posted image
Vesnab držim pesti da ti bo hitro minilo.Enga čajčka si pristavi pa bo lažje.
Jaz sem danes super tud spala sem zelo dobro.Najbrž sem že pred00.00mrknla,pa ankrat je neki zaropotalo....sem nočno lučko razbilauser posted image bom miklavžu pisala da prinese novo.Kaj pa ve miklavževke ste že nabavle?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.12.2010 10:54:16   
kaminek

kaminek zelo lepe tortice.Jaz jih sicer sama doma delam ampak ponavadi oblivam s čokolado ali pa premažem s smetano edino okraske sem delala iz podobne mase-sem tudi z neta dol snela en rcepa z mlekom v prahu.Ne vem pa kako bi blo celo torto oblečtuser posted image .Pravijo da je dobro da jo prej malo zamrzneš pa s smetano premažeš pol obložiš z tako maso.Kako ti tud tako nardiš?Bo pa drugo leto nekaj okroglih obletnic pa se bova za kako zmenile.Jaz upam delat bol za otroke.user posted image

joj, ne s smetano namazat, potem pa to maso gor dat, ker se ti bo stopila. namazat moraš z masleno kremo, dat v hladilnik, da se mal strdi, nato pa z maso oblečt.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.12.2010 11:51:18   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

hej babuške moje kako ste kaj  ?? zima je tu sneg je tle ... sovražim ga pa še kar pada user posted image .. no lepo se imejte za miklavžka pa božička pa menda se vam pred novim letom še kaj oglasimuser posted image

tebe pa že lep čas ni blo na spregleduser posted image

kako si? prej si tko čvekala....sej vem, so druge stvari bolj pomembe. edino pravilno.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.12.2010 14:00:36   
majch
user posted image čau babe moje...en kviki pozdrav...trenutno še v službi in glih zdaj sneži ko ubrisano, da bo ja zanimivo domov it...grrr.

Drugače smo ok...po starem...no velik dela mamo zdaj s trgovino...pridite  kaj pofirbcat.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.12.2010 14:08:36   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image čau babe moje...en kviki pozdrav...trenutno še v službi in glih zdaj sneži ko ubrisano, da bo ja zanimivo domov it...grrr.

Drugače smo ok...po starem...no velik dela mamo zdaj s trgovino...pridite  kaj pofirbcat.

kam pa bi lohk pršle pofirbcat?user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?