miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Grethy - oj, kako si evo me diham, sam včasih mi mal sape zmanjkuje heheh kako sta vidva, že od žižol sem, vaju čakava z mojim, pa vaj ni .... a smrdima ????? ej, to sem pa zdej užaljena , sej veš da ne da te mam rada, pa veš da sma že en pakrat htela prit, pa nimam tvoje cifre , da bi te poklicala, pa šiht mam cele dneve pa vikende sej veš kak je tam pri nas, ti a si tudi vmes menjala službo pa nič ne vem kak delaš , daj ti na ZS pošljem mojo cifro pa še ti meni svojo pošlji in evo ta teden pridema v Celje k vama nekje od srede naprej , pa vama prinesem mal domačega vinčka, ta frišnega , jest sem sedaj tak na dopustu, moj pa itak dela sam zjutraj, a prav lubika moja te bom mučo fejst poljubčkala in objela OIIIIIIIIII zlato moje, ne bit užaljena ker itak ni blo tko grozljivo mišljeno ... hvala za cifro, te bom žvrcnala ... midva sva na kontra izmeni tk da ... so najbolj aktualne nedelje, kar se obiskov tiče ... bova pa vsekakor vesela ko se prikažeta, pa tud če bo to za božič hihih, takrat pač, ko se bomo uspeli ujet sej nisem tko užaljena sej veš da to ne bi mogla bit k te mam fuuuuuul rada , ni panike lahk tudi nedeljo če vama tko odgovarja, te pokličem pa se boma zmenle sem ti že na ZS napisala, I LOVE YOU
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|