|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
27.11.2010 12:57:25   
miklarom
Grethy - oj, kako si

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
27.11.2010 13:20:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarči - kako se danes počutiš, a te kaj zebe imate dosti snega v MB

si kamin kurim, ni panike...user posted image user posted image user posted image Snegeca pa glih tolk, da je vse lepo belo. Naslednji vikend mogoče že greva smučat. Pa pri vas?

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
27.11.2010 14:13:17   
Grethy

Grethy - oj, kako si

evo me diham, sam včasih mi mal sape zmanjkuje heheh
kako sta vidva, že od žižol sem, vaju čakava z mojim, pa vaj ni .... a smrdima ?????

pa še Gigi dolgujem odgovor ... prebrala ... zanimivo zeeeeloooo ... snoč nasmejala do solz ... hvala angele moj !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
27.11.2010 21:36:24   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy - oj, kako si

kako sta vidva, že od žižol sem, vaju čakava z mojim, pa vaj ni .... a smrdima ?????

ej, to sem pa zdej užaljenauser posted image , sej veš da ne da te mam rada, user posted image  pa veš da sma že en pakrat htela prit, pa nimam tvoje cifre , da bi te poklicala, pa šiht mam cele dneve pa vikende sej veš kak je tam pri nas, ti a si tudi vmes menjala službo pa nič ne vem kak delaš , daj ti na ZS pošljem mojo cifro pa še ti meni svojo pošlji in evo ta teden pridema v Celje k vama nekje od srede naprej , pa vama prinesem mal domačega vinčka, ta frišnegauser posted image , jest sem sedaj tak na dopustu, moj pa itak dela sam zjutraj, a prav lubika moja te bom mučo fejst poljubčkala in objelauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
27.11.2010 21:39:24   
miklarom
Grethy - sem ti že poslala imaš ZSuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
27.11.2010 21:42:39   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

zarči - kako se danes počutiš, a te kaj zebe imate dosti snega v MB

si kamin kurim, ni panike...user posted image user posted image user posted image Snegeca pa glih tolk, da je vse lepo belo. Naslednji vikend mogoče že greva smučat. Pa pri vas?

to pa je fajn toplo zraven kamina, jest pa kar v peč kurim, pol pa se zraven radiatorja vsedem pa je tud vreduuser posted image user posted image . kak ti je fajn k greta smučam mi pa letošnjo sezono ne bomo nič šli ker gre moj konec janurja na operacijouser posted image , tak da letos to odpade, in kam gresta smučat?
Ma pri nas bo snegec že skopneluser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
28.11.2010 9:08:35   
mismis
Dobro jutro zaspanke user posted image

user posted image

kako smo kaj danes? Se je sneg že stopil?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
28.11.2010 10:18:15   
miklarom
mismis - ne ni se še stopil, je pa mrzlo k hudičuser posted image  in kako ste vi danes kaj slabosti

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
28.11.2010 10:41:20   
mismis

mismis - ne ni se še stopil, je pa mrzlo k hudičuser posted image  in kako ste vi danes kaj slabosti

mi super, smo lenčki na kvadrat in kavčamo user posted image , slabosti nič, znakov nič (ok razen tistih, ki so že ves čas prisotni)
Pa pri vas, sta lepo praznovala obletnico?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
28.11.2010 12:24:01   
pikovit
Hej bejbe ste že vse skidale in se segrele.Pišuka pri nas spet sneži.Sovražim zimo user posted image .

Uživajte user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
28.11.2010 12:52:36   
mausikaa
pri nas tudi že spet sneži, tko lepo naletava...bo pestro na cestah se mi zdi...
glihkrar končujem kosilo, danes bo piščanček z balzamičnim kisom, gorčico in pršutom, za prilogo pa pečen krompirček in brokoli, pa seveda solatka, njami...in kaj ve dobrega kuhate danes?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
28.11.2010 13:14:20   
Grethy

Grethy - oj, kako si

ej, to sem pa zdej užaljenauser posted image , sej veš da ne da te mam rada, user posted image  pa veš da sma že en pakrat htela prit, pa nimam tvoje cifre , da bi te poklicala, pa šiht mam cele dneve pa vikende sej veš kak je tam pri nas, ti a si tudi vmes menjala službo pa nič ne vem kak delaš , daj ti na ZS pošljem mojo cifro pa še ti meni svojo pošlji in evo ta teden pridema v Celje k vama nekje od srede naprej , pa vama prinesem mal domačega vinčka, ta frišnegauser posted image , jest sem sedaj tak na dopustu, moj pa itak dela sam zjutraj, a prav lubika moja te bom mučo fejst poljubčkala in objelauser posted image

OIIIIIIIIII zlato moje, ne bit užaljena ker itak ni blo tko grozljivo mišljeno ...
hvala za cifro, te bom žvrcnala ... midva sva na kontra izmeni tk da ... so najbolj aktualne nedelje, kar se obiskov tiče ... bova pa vsekakor vesela ko se prikažeta, pa tud če bo to za božič hihih, takrat pač, ko se bomo uspeli ujet user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
28.11.2010 13:28:45   
lana70
A katera ve, koliko stane ura pri onem bioenergetiku Z.D. ?

Pri nas spet nametava sneg  ko za stavo, grrrrr...kje ste zdej vsi z obljubljenimi lopatami user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
28.11.2010 13:57:51   
Anonimen
lana, ravno zadnjič je bila na MONu ena debata..  čaki grem iskat.
Evo..
http://med.over.net/forum5/read.php?67,6482526

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
28.11.2010 21:50:16   
miklarom

Grethy - oj, kako si

OIIIIIIIIII zlato moje, ne bit užaljena ker itak ni blo tko grozljivo mišljeno ...
hvala za cifro, te bom žvrcnala ... midva sva na kontra izmeni tk da ... so najbolj aktualne nedelje, kar se obiskov tiče ... bova pa vsekakor vesela ko se prikažeta, pa tud če bo to za božič hihih, takrat pač, ko se bomo uspeli ujet user posted image user posted image user posted image

sej nisem tko užaljena sej veš da to ne bi mogla bit k te mam fuuuuuul radauser posted image , ni panike lahk tudi nedeljo če vama tko odgovarja, te pokličem pa se boma zmenle sem ti že na ZS napisala, I LOVE YOU

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
28.11.2010 21:54:17   
miklarom
lana70 - evo mene ti že kidam

user posted image   a me vidiš , sem pridna a neuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
29.11.2010 7:40:44   
hermy1
Jutro, drage konzervice!

Čist na hitro user posted image , mi smo po starem!
Abra, vse lepo ob RD! Ja, imamo biogajo, pa zdej sprobavamo že en četrte kapljice...včeraj nas ni zvijalo zvečer user posted image !! Upam, da ni spet samo enkraten dogodek user posted image !
user posted image - pridno kavčke gret in super za bolniške!

Kje je pa Sonja diz dejs?

Fidka, mis juuser posted image ?

Gigi, še mene si navdušila s tvojim planom...škoda, da zdej ne morem kaj sprobat, moram dojit! Ker mi bi tud še enega ata na mamo imel user posted image !!
No, naj vsaj tebi in ostalim konzervicam čimprej uspe!!!!!

Še to za konec, ...pri nas je tud treba dobr kidat, ker je snega več kot 40 cm!
Kavico bo pa Loremi (upam user posted image ) postregla!

Jest pa vsem pošiljam objemčke in pozdravčke!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
29.11.2010 7:51:18   
loremi
Dobro jutro!

Hermy evo kavica user posted image

user posted image

user posted image  kolk imate ponekod veliiiiik snegaaa, jst bi ga tud tolk mela! Lepa lepa zima, ko bi vsej še za Božiča blo tako.

Lep ponedeljek in začetek novega delovnega tedna želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
29.11.2010 8:45:23   
gigi1
Ahoj user posted image

Upam, da ste dobro in lepo preživeli vikend user posted image

Mikli, čestitke za polnoletnost user posted image  Kakšne sladice si ustvarjala?

Mausi vidim, da si ti tudi kulinarični mojster user posted image . Kako si?

Zarčica pa ti? V Anja Recepti (ne Božična) je kar nekaj zanimivih idej za praznične večerje user posted image

Nosečke?

Mamice in otročki? Upam, da niste več bolančkani.

Vsem, kjer je veliko snega pošiljam user posted image

Lupčke in lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
29.11.2010 8:51:45   
mismis
jutrčk,

ekola mi smo že od rane ure pokonci, ko je naš ljubimec (beri user posted image ) začel s svojimi serenadami user posted image .

K sreči je naš danes ostal doma, delo od doma, da je lahko skidal vse. Pri nas je tudi cca 40 cm snega in vam povem, to je eno samo veselje.

Kako ste ve preživele vikend?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
29.11.2010 9:20:53   
miklarom
loremi - hvala za kavicouser posted image  tudi pri nas je kar nekaj snega , je pa zelo lepo videti ko je vse belo

gigi - hvala, pekla sem sadno torto s kivijem in breskvami, je bla zelo dobra, mojmu so se kar sline cedileuser posted image , mi smo lepo preživeli vikend, kako pa si ga ti preživela, upam da te ni preveč utrudilo kidanje snega

mismis - pri vas je pa kar veliko snegeca, kužonček je pa ziher vesel ko lahko skače po snegu, ti pa le skači preveč zunaj ker je kar malo polzko , in lepo kavčkaj na toplem

Hermy - da bi vam te kapljice pomagale, in kako ste kaj drugače

Abra - malo bolj bozno a iz srca vse najboljše

Roži - kako ste dol na primorskem, včeraj ste pa imeli veliko dežja, mi je nečakinja rekla kak dežuje dol ko je bila pri svojem v Kopru, kako se počutiš, te N. lepo razvajauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
29.11.2010 9:36:49   
hermy1
Miklica, tudi tebi naj se čimprej uresniči največja želja!!!

Sicer pa tko...po tem, ko smo se v petek doma malo skregali user posted image , smo imeli potem dva čudovita dnevauser posted image . Mala je čez dan tak cuker, da res uživamo z njo. Jest se pa počasi navajam na boleče roke in jih poskušam negirat user posted image !
Lep teden ti želim user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
29.11.2010 9:53:18   
sonya1
Dobro jutro, dekleta !

Sem preživela par dni doma, je prav pasalo, da me kdo malo crklja.
Malo sem preletela, kaj se je vmes dogajalo, pa ne čisto natančno, najprej samo malo pozdravim.

Miši, mi lahko poveš, kam si se ti naročila na nuhalno ? Malo brskam in se ne morem odločiti ali bi šla ali ne bi šla in če bi šla, kam bi šla ? Mogoče lahko katera druga koga priporoči ?  Sicer se mi glede na najina leta nuhalna ne zdi dovolj natančna in bom v vsakem primeru šla na AC, nisem pa se še čisto dokončno odločila.    

Upam, da vas ni čisto zametlouser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
29.11.2010 9:59:43   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Miši, mi lahko poveš, kam si se ti naročila na nuhalno ? Malo brskam in se ne morem odločiti ali bi šla ali ne bi šla in če bi šla, kam bi šla ? Mogoče lahko katera druga koga priporoči ?  Sicer se mi glede na najina leta nuhalna ne zdi dovolj natančna in bom v vsakem primeru šla na AC, nisem pa se še čisto dokončno odločila.    

Na Ginekološko, ker jo imam glede na leta zastonj (35. let).
Tebi pa svetujem, da se prijaviš na nuhalno v Dravlje k Pušenjaku, res da je za plačati cca 60 €, ampak to pomeni, da boš imela amnio zastonj.
Če imaš pa nuhalno zastonj, moraš pa plačati amnio, ki pa je veliko veliko dražja.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
29.11.2010 10:13:23   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Miklica, tudi tebi naj se čimprej uresniči največja želja!!!

Sicer pa tko...po tem, ko smo se v petek doma malo skregali user posted image , smo imeli potem dva čudovita dnevauser posted image . Mala je čez dan tak cuker, da res uživamo z njo. Jest se pa počasi navajam na boleče roke in jih poskušam negirat user posted image !
Lep teden ti želim user posted image !

hvala, mi upamo sedaj na vse da nam uspe in da pridemo do konca kot je treba
no samo da se vam je vse poštimal in da ste lepo preživeli ta dva dneva, saj včasih pride tako da se moraš malo skregati, da se imaš potem še lepše, tudi midva se včasih skregama, ampak potem vse hitro mine in je spet normalno . Super in verjamem da je mala pravi cuker, vsi mali so taki cukri, jest vidim po  mojem malem nečakecu, ga imam tolk rada da mi je kar dolg cajt ko ga par dni ne vidim, ti pa verjamem da te bolijo roke, sam za take cukre se splača mal bolečine potrpet, a ne , bo pa potem boljše.

Tudi jaz vam vse želim lep teden,user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?