|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
26.11.2010 16:16:08   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
dobra novica, prejela odločbo komisije, bolniška podaljšana do 19.1.2011 user posted image

super!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

Se pa spomnim kako je bilo že zadnjič s to psičko in kako je bogi kar jokcal user posted image
A ti pa še vedno slabo spiš? user posted image

Aquič glede na to, da imaš izcedke bo vsak G napisal predlog za bolniški stalež. Potem je pa stvar komisije naprej. vendar mislim, da zaradi vseh težav, ki si jih imela (opmni G naj na komisijo pošlje še dokumente o operaciji) bno tudi tebi komisija odobrila bolniško naprej.
A ste mal pojokcali včeraj user posted image ? Kaj nebi. Še jaz sem user posted image

Zarček srce sam, da si ti meni boljš user posted image . Ti pa itak nič dodatkov ne smeš, da tvoji user posted image  spet ne pobudalijo user posted image  user posted image  user posted image

SS user posted image user posted image user posted image , da zagledaš močan plusek in ta navodila v koš vržeš.

Abra vem, da še nisi user posted image , ampak ta vikend boste pa že malo feštali a ne?
Upam, da je gimnastičarka boljšauser posted image user posted image user posted image .

Miklca super, da se M poslavlja, pestke za torek user posted image user posted image user posted image

Hermi bošček user posted image user posted image user posted image  upam, da bo FTH presenečena kako hitro boš boljša user posted image . In krčki naj se nehajo!user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
26.11.2010 17:01:02   
gigi1
Mikli danes so pri nas pečena rebrca, prebranac in pečene paprike user posted image .
Me je včeraj Fidi skurla s tistim odojkom user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
26.11.2010 18:04:55   
tassi1
a lahko pridem??
Samo s abo bom pripeljala moža pa še kužko, ki imam zellooo radad rebrceeeee

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
26.11.2010 18:10:32   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mikli danes so pri nas pečena rebrca, prebranac in pečene paprike user posted image .
Me je včeraj Fidi skurla s tistim odojkom user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kako bi jaz zdej to zmazala!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr si mi gušte naredila žiži!!! Mi kar sline dol tečejo po tipkovnici... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
26.11.2010 18:32:29   
gigi1
A se nista mogle prej oglasit? Naš je rebrc za cel bataljon privlekel včeraj in sem jih več kot pol dala v skrinjo.
Verjetno je bil full lkačen včeraj, ko je šel k mesarju user posted image  user posted image  user posted image
Zdewj bo pa premal za vse...ampak bomo že kaj najdli user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
26.11.2010 18:33:33   
gigi1
Madona, kolk tipkarskih delam zadnje čase user posted image . Si morm nohte postrižt user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
26.11.2010 18:37:31   
Anonimen
gigi, jaz ravno iščem recept za polnjene vešalice.. maš kaj??user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
26.11.2010 18:57:20   
gigi1
SS jaz delam tako:

Odvisno od mesa (ponavadi je vešalica svinjski kare brez kosti ali ribica). Meso razrežem tako, da dobim en velik šnicel. Kare malo potolčem s kladivom (ribico je greh, jo le z zapestjem malo potolčem). Posolim. Premažem s kajmakom položim na tenke rezine narezano panceto, še enkrat premažem s kajmakom in položim gor vrstico suhih sliv (slive lahko spustiš - odvisno od priloge..zraven prebranca men to ne paše). Zarolam, malo zapikam zobotrebce, da skupi drži in še enkrat oblečem v rezine pancete. V ror za uro, ali uro in pol (odvisno od velikosti in kvalitete mesa). Ne pozabi ven povlečt zobotrebce preden postrežeš user posted image

Lahko pa tudi manjše kose mesa na isti način pripraviš in spečeš v ponvi.. Zdej si pa ti men gušte nardila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
26.11.2010 19:01:13   
sonček33
Žižek tudi meni. Lačna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
26.11.2010 19:05:31   
gigi1
He, he...vidim, da je kar nekaj ljubiteljic "kralja živali" user posted image .

Sonči kako ste?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
26.11.2010 19:20:46   
zarja1

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
26.11.2010 19:24:57   
aqua77
mater ste mi zdejle apetit odprleuser posted image , pa lih sem se najedla veliiike sklede zeljnate solate s fižolom. user posted image

Jutri jaz delam sarme (se mi jih lušta že par dni), zadnje čase mi vse na zelje vleče... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
26.11.2010 19:31:04   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Pa kislo mi paše... user posted image

evo, še ena za vaju....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
26.11.2010 20:26:55   
lana70

Lana70, kužika je tako majhna v primerjavi z mojim lepotcem, da ji ga še vtakniti ne more, ker je čisto prenizka zanj user posted image

dobra novica, prejela odločbo komisije, bolniška podaljšana do 19.1.2011 user posted image

user posted image user posted image user posted image  kje je zdej ta cenzura user posted image user posted image user posted image , meni pa komplicirajo zaradi ene boge š**** user posted image user posted image user posted image .

Super za bolniško, na tvojem mestu bi bila doma do konca, si preveč dala skozi! user posted image user posted image user posted image

Ooo akvič, pa kaj vas bo polna porodnišnica dol na obali, Roži pa ima 27. 7. uf, boste vozičkali user posted image user posted image .

Pri nas 20 cm snega od oka.......

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
26.11.2010 20:40:01   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

mater ste mi zdejle apetit odprleuser posted image , pa lih sem se najedla veliiike sklede zeljnate solate s fižolom. user posted image

Jutri jaz delam sarme (se mi jih lušta že par dni), zadnje čase mi vse na zelje vleče... user posted image

Oooooooooooo, kisle kumarice z majonezo ... user posted image

Madam Žižet, tele vaše vešalice pa BIuser posted image

Pri nas tudi sneguser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
26.11.2010 20:57:27   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Lana70, kužika je tako majhna v primerjavi z mojim lepotcem, da ji ga še vtakniti ne more, ker je čisto prenizka zanj user posted image

user posted image user posted image user posted image  kje je zdej ta cenzura user posted image user posted image user posted image , meni pa komplicirajo zaradi ene boge š**** user posted image user posted image user posted image .

Prav resuser posted image
Pa bravo za podaljšano kavčkanjeuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
26.11.2010 21:03:15   
loremi
Aqua super! user posted image

Drugač pa ja, mene vedno zebe, ko je mraz, brrrrrr in dans ni nič drugač. Obala? oooo wiiii takoj bi šla! user posted image

pa še ena slikica naše kužonke, je uživala v svojem prvem snegu, da je blo veselje user posted image

user posted image

gigi njamiiiiii kere lušte si mi nardila s tole papico, ooo njaaammmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
26.11.2010 21:29:39   
miklarom
gigi -madonca kako dobre pojedine ti delaš, mi kar lušte delaš, jest sem pa danes kr  golaž pa polento , bo v nedeljo kaj boljšega padlo k z mojim praznujema polnoletnost user posted image  18.let odkar imama en drugega na grbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jutri se bom pa malo zatopila pred pult in pečico in napravila malo nekaj slaščic , da ga mal razvejamuser posted image user posted image

mismis - super za podaljšano bolniško, pa naj ti jo kar podaljšujejo do porodniškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

lana70 - kaaaaaaaj tolk že imate snega, pridem kr k tebi na sankanje , pri nas ga je bolj malo ga ni niti 10cm

loremi - iiiiiiiiiiiiiii, kak lepo uživa vaš kužonček v snegecu, moja mucika pa še čez okno noče pogledat, rajši spi v svoji košarici zraven radiatorjauser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
26.11.2010 22:10:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

lana70 - kaaaaaaaj tolk že imate snega, pridem kr k tebi na sankanje , pri nas ga je bolj malo ga ni niti 10cm

..ti kr pridi...s kakšno lopato user posted image user posted image user posted image , mislim, da ga je že blizu 30 cm...če se ne bomo juti lotili kidat, tudi z avtom na cesto ne bomo mogli.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.11.2010 8:35:50   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

A še vse spite sladko zimsko spanje? user posted image
Kako je zunaj lepooooo! Ampak tudi mrzlo.
Lana70 30 cm snega? Wiiii cel zimski žur! user posted image user posted image user posted image

Miklarom ooooo jaaaa vidim tud pri naših mačkih, samo da je notri na toplem, pa je vse ok! user posted image user posted image

Vsem želim lep vikend!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.11.2010 10:24:44   
zarja1
Zimsko jutro pupe moje.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.11.2010 10:52:42   
Anonimen
Jutro.user posted image user posted image user posted image

Evo, midva sva že doma iz kavice, zdej smo pojedl, zdej pa šibamo na sneg. user posted image Moj bo kidal, midva s kužonom pa bova nagajala. user posted image

gigi, oooo, super si!!! user posted image Pa kaj kajmak nič ven ne steče? Sva mislila dons delat, sam ne bo časa, tako, da bova v ponedeljek. Zdej morm samo še stuhtat kako naredijo tisto česnovo "omako", ki je tud v mesu? V Napoli nardijo ful dobro.

mismis, super za bolniško!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.11.2010 12:18:52   
miklarom
danuser posted image

loremi - uf, tale dobra kavica s smetano mi bo prav dobro dela, da me mal ogreje, k sekamoa drve da nam bo toplo

lana70 - evo prihajam z dvema lopatama da te odkidamouser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.11.2010 12:20:03   
miklarom
zarči - kako se danes počutiš, a te kaj zebe imate dosti snega v MB

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.11.2010 12:42:58   
Grethy

Sonči kako ste?

jz se tut javim user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?