Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 7:01:25
|
|
|
|
rina22
|
jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 7:04:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa po ulici,pa na glavno cesto nisem mogla,sem se vkopala. Groza,nekatere cesto so ok,pri bolnici pa katastrofa,nič spucano,pa praktično center mesta. Naše ulice pa sploh nikoli ne plužijo je***** cesta, me tole jezi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 7:18:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala Moji imajo oboje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 7:19:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa po ulici,pa na glavno cesto nisem mogla,sem se vkopala. Groza,nekatere cesto so ok,pri bolnici pa katastrofa,nič spucano,pa praktično center mesta. Naše ulice pa sploh nikoli ne plužijo je***** cesta, me tole jezi Ma,saj pri nas tudi ne,pa še takrat,ko pluži,vse zameče,od avtov do dovoza.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:13:23
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala tudi vama Tasa in Matcar. kaj jezi vročina al bolečine T.? danes hvala bogu nič več, ampak full ima z zobki težave, že 1. ga je tak matral, zdaj 2. je še hujši, pa še ga kr ni ---boli ga, non stop si nekaj not tiši in prav panično masira. Hvala bogu vročine nima. Kaj pa na kako jantarjevo verižico si pomislila-enim pomaga...al pa neke zadevšine so se še dobile v Avstriji za blažitev bolečin...nam je sicer pri Mitji pomagal Calgel,pri Sari nisem uporabljala nič... sem, ampak ne poznam nikogar ki jo dejansko ima, da mi vsaj pove kak je. Neki gle za zobe imam, ampak ni videt da mu pomaga jaz sem jo T. kupila... sam se mi zdi da mu nič ne pomaga (njemu ne pomaga niti svečka proti bolečini)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:16:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala Moji imajo oboje. Sem si kar mislila, da rabijo oboje. Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:17:30
|
|
|
|
rina22
|
Še eno vprašanje.... Ste mogoče že kaj govorile z Miklavžem in Božičkom? Sta vam kaj prišepnila, kaj bosta prinesla vašim otročkom? Ker za mojo T še vedno ne vesta (Prosim napišite, da ju vem usmerit malo )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:28:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Misija otroka spravit v vrtec uspela. Pločiniki čisti, sicer sma imela malo težav pa še to večinoma pri prehodih za pešce. Zdaj pa samo upajmo in držimo pesti da bo zdržal celi teden. Zdaj pa uživam pri kapučinuti da me malo k sebi spravi pol pa šššc v omare.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:31:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala Rina moj še zdaj nima druga kot teniskov, ups lažem ima ene čevlje ( matcar hvala, si me že v petek rešla ). Sem čakala na sneg in zdaj mam. Imam pa ene obljubljene, zato jih še nisem šla kupit.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:33:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če smo glih pri padcih, plezanju, uboganju, pridnosti ... . . . je pa tehtnica. ampak je tako očarljiv,da mu ne moreš zamerit Najprej sem se (kao) jezla, pol mi je bilo že smešno, sem ga kar posnela. Vse tiho, on na omari, prižiga/vgaša tv, ga dam dol, takoj nazaj, pa ne vem če nisma vaje 10x ponovila. Ne j... me ni 5 posto. Kaj naj? pri nas je enako ... ne diha me pa da ga j......
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:35:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Še eno vprašanje.... Ste mogoče že kaj govorile z Miklavžem in Božičkom? Sta vam kaj prišepnila, kaj bosta prinesla vašim otročkom? Ker za mojo T še vedno ne vesta (Prosim napišite, da ju vem usmerit malo ) Nam bo Miklavž prinesel za L kako knjigigico in kinder jajčko, Dedek mraz ( beri v vrtcu tudi knjigo ), domači Božiček ( mama in ata ) pa po vsej verjetnosti sanke. Od babičinega Božička pa bomo kako igračo nafehtali.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:37:02
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO. Spala do 6.45, ko me je Nik zbudil. Vrtec spet zamudila, kaj češ. Kavaaaaaaaa! Kje siiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:37:10
|
|
|
|
rina22
|
majakla, tak visoko že splezi? res je zanimiv, ja ly, hvala za namige
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:39:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO. Spala do 6.45, ko me je Nik zbudil. Vrtec spet zamudila, kaj češ. Kavaaaaaaaa! Kje siiiiiiiiiiiiiiiii! Mene pa budilka 15 min prej. Pa kako lahko zamudita v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:41:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za namige Ni kaj. Vglavnem je pri nas tak da bo dobival kaj rabi, večinoma. Je pa res da, bo pri nas Miklavž prinašal malenkosti, Božiček pa Dedek mraz pa kar skup.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:44:19
|
|
|
|
ly117
|
Mene ja pa zdaj poklical ( kar se zelo redko zgodi - ko je v službi ) in ga je zanimalo kako je stanje. Pa sem ga lepo potolažila da je otrok srečno prispel v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:44:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene ja pa zdaj poklical ( kar se zelo redko zgodi - ko je v službi ) in ga je zanimalo kako je stanje. Pa sem ga lepo potolažila da je otrok srečno prispel v vrtec. kak lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:45:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly, hvala za namige Ni kaj. Vglavnem je pri nas tak da bo dobival kaj rabi, večinoma. Je pa res da, bo pri nas Miklavž prinašal malenkosti, Božiček pa Dedek mraz pa kar skup. ja, pri nas je tudi taka navada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:46:57
|
|
|
|
rina22
|
Adventne venčke ste same delale? Jaz jih vedno sama delam, mi je to tako veselje Tistih, ki sem jih delala v Prlekiji, nimam fotografiranih, imam samo tega, ki ga imam doma:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:49:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene ja pa zdaj poklical ( kar se zelo redko zgodi - ko je v službi ) in ga je zanimalo kako je stanje. Pa sem ga lepo potolažila da je otrok srečno prispel v vrtec. kak lepo Ja ima svoje momente.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:50:39
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala naš ima ene podložene z gore texa, in ene gležnare usnjene-pa niso podloženi in nevem al mu naj še ene podložene kupim al še ene škornčke???? KAK PREDLOG???
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:51:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Adventne venčke ste same delale? Jaz jih vedno sama delam, mi je to tako veselje Tistih, ki sem jih delala v Prlekiji, nimam fotografiranih, imam samo tega, ki ga imam doma: Rina lepo. No pri nas ga nimamo, sem pozabla da se prižge že to nedeljo. Sicer pa glede kakega radovedneža mam bi itak mogo bit na omari.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:53:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala naš ima ene podložene z gore texa, in ene gležnare usnjene-pa niso podloženi in nevem al mu naj še ene podložene kupim al še ene škornčke???? KAK PREDLOG??? Glej pomoje imaš oz. ima dovolj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:53:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro o, marička kolko ste načvekale če grem nazaj brat, bom ravno do 12.h končala pridne, pridne eno vprašanje... ve ste malčkom kuple zimske čevlje + snežke? jaz sem ji zdaj kupla snežke, pa ne vem, ali naj ji še zimske kupim ali kako? letos ma itak prvič čeveljčke in me zdaj res tole muči ker, kaj naj ji snežke obuvam tudi, ko ne bo snega in ne bo tak mrzlo joj, sem zakomplicirala naš ima ene podložene z gore texa, in ene gležnare usnjene-pa niso podloženi in nevem al mu naj še ene podložene kupim al še ene škornčke???? KAK PREDLOG??? Evo pri nas isto - čakam na predlog
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 8:55:56
|
|
|
|
majakla
|
Evo Samiiii - jutrooo. Da ne bom sama pila: , , .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?