|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2010
27.11.2010 19:16:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

danes sem dobila susilec

jaz pa včeraj user posted image ... ma, je perilo mehko, mmmm - zvenim kot reklama user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.11.2010 19:52:52   
missD
najki škoda ker ringaraja nima gumbka "všeč mi je" tako kot na facebooku :D

veselo pranje! s tem strojem si odkrila čist nov svet!user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.11.2010 21:00:24   
tejci1981
Dober večer!

Se malo uštulim k vam če dovolite!
Sem bila uradnouser posted image   novemberka, rodila pa sem 31.10. sončka Leona!

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.11.2010 22:06:53   
mamamajča
Punce, danes bi kar umrla od žalosti.
Naj povem, da je imel Brin hud uroinfekt, vseskozi so mi sicer omenjali neke bakterije v krvi, no, zdaj je uroinfekt potrjen.
Žal sem pa jaz danes danes staknila virus, najbrž rota, pa sem morala po hitrem postopku domov. Sem bruhala in driskala v bolnici, zdaj sem doma. Moje zlato malo detece je pa ostalo tam, brez mamice. Me bo tašča čez noč zamenjala, da ne bo preveč jokal.
Srce se mi trga

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 27.11.2010 22:07:26 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.11.2010 22:08:26   
missD
mamamajčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.11.2010 23:08:14   
missD
punce 2 vprašanji

1. kaj pomeni: "po dopolnjenem 2. mesecu starosti" a je to 2meseca 0 dni al je to 2meseca 30dni?

2. tale čaj LINK na tej strani piše, da se ga lahko da po 6.mesecu, če pa povečate slikico pa je levo zgoraj napisano da po 2. mesecu. Ta isti izdelek prodajajo v spletni trgovini BC, kjer piše da od 2. meseca dalje LINK. Kdaj hudiča potem lahko otrok ta čaj pije? po 2. ali po 6. mesecu? zmeda

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
27.11.2010 23:50:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu missD)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
28.11.2010 1:06:57   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Punce, danes bi kar umrla od žalosti.
Naj povem, da je imel Brin hud uroinfekt, vseskozi so mi sicer omenjali neke bakterije v krvi, no, zdaj je uroinfekt potrjen.
Žal sem pa jaz danes danes staknila virus, najbrž rota, pa sem morala po hitrem postopku domov. Sem bruhala in driskala v bolnici, zdaj sem doma. Moje zlato malo detece je pa ostalo tam, brez mamice. Me bo tašča čez noč zamenjala, da ne bo preveč jokal.
Srce se mi trga

user posted image user posted image user posted image ne ves, kako zelo ga pogresas, dokler ni dalec stran user posted image . Drzim pesti, da te viroza mine do jutri, da ga bos lahko spet videla.

Ja missD, s prihodom dojencka smo se zaceli utapljati v perilu, sploh ker je zima in se nic ne susi, pa imamo susilce v hisi... danes sem pa oprala in posusila enih 5 rund perila, sesta se bo oprala cez noc, sam jo bom susila na striku, ker ni nic nujnega, pa se 3 runde sem polikala, sem bila cisto v elementu (tolk sem not padla, da sem se pizame zlikala user posted image ). Mam celo festo s tem perilom danes user posted image . Jutri bom pa spravila vse na nulo!

Ja 2ursae vse je mehkooo pa se bolj disi user posted image . Moj dragi se bo pa kar preselil v tisto sobo s susilcem, ker je fino vlazna in topla user posted image .

Pozdravljena tejci in Leon user posted image . Js bi morala pa h novemberkam, pa sem se prevec udomacila tule user posted image .

missD 2m 0d, nas ga je pa dobil pri skoraj dveh letih user posted image . Dodajanje vode in cajev se priporoca pri 6m, ko naj bi se uvajala gosta hrana, prej pa naceloma ne. Pa hipp caji so sladki, zato marsikateri medicinec postrani gleda na njih za redno dodajanje. Tudi to, da so instant, ni primerno zaradi nacina predelave al nekaj v tej smeri. Se bebe caj naj bi se v vroco vodo namocilo samo toliko, da se voda obarva, v bistvu samo potegnilo skozi vodo, ce ga dajes dojencku za boljso prebavo.

kolumbo ti pridem jaz dezurat, se mi prav nic ne spi user posted image . Pozdravite se!

Lalala

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.11.2010 2:21:42   
Najki
Evo, prepeglala sem se en stroj perila... Tamala se kar se ne zbudi za nocno futranje, zgleda da je pozno jedla nazadnje... Razmisljam, da bi sla obesit, kar se je mogoce ze opralo, sam najbrz se se ni... A se pozna, da sem deci kave spila popoldan? user posted image

Aha, nekaj se premika v zibki user posted image .

Lahko noc/Dobro jutro!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.11.2010 9:53:58   
missD
Najki nora si! user posted image
Mislim....ker se ti da likat. Če bi jaz še likala pol lahko pozabim na otroke, ker bi delala samo touser posted image Dragi porabi absolutno preveč majic. HB ne nosi srajcuser posted image

glede čajčka pa... ju ne nalivam z njim, dobita občasno, sta vseeno pretežno na AM. dojenje nikakor noče stečt. Pa jima trenutno dajem od hippa komarčkov čaj...čeprav razmišljam da bi prav sama ga rajši nardila iz zrnc komarčka, sem nekje prebrala da celo blaži krčkeuser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.11.2010 13:05:44   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Najki nora si! user posted image

čistuser posted image sem neki podobnega napisala že zjutri pa me je ven vrglo, potem nisem imela časa kopirat smeškov...

pokice vsem bolnimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je že 5-10cm novega. najedla sem se. toplo je notri. sladko gledat zimo skozi okno...

missD dej jima rajši skuhi čaj iz pravega komarčka. pravijo da blaži, ja. samo kje se ga kupi? a pri dojenju je zdaj tvoja bolezen prišla vmes? ti user posted image ! samo res si dobra! je ena noseča z dvojčki čakala na ctg, enega enoletnika doma, pravi kako je komentirala kolegica "joj, pa ti si noseča?! pravijo da je ta razlika še slabš kot če maš dvojčke!" pa ona "ja, sej bom mela dvojčke!"user posted image

smarnca kje si ti naročila mamica čaj?

< Sporočilo je popravil anju -- 28.11.2010 13:06:58 >

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.11.2010 14:37:11   
tejci1981
Dan punce!!!

Jupi kako sneži!!!!!
Meni je fino ko sem doma, tisti ko pa morejo it delat jutri zjutraj (npr moj dragi) pa že zdaj penijo!
Jutri bom pa sama tudi jamrala, ko gremo na prvi pregled, pa nebo nič spucano, pa parkingi zabasani !

Najki - saj sem pri novemberkah udomačena, sam se še vseeno malo pri vas štulim 

Lep zasneženi dan še naprej!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.11.2010 14:48:57   
luna_25
evo še mene da se malo javim....vsem ki ste bolne in imate bolne svoje srčke user posted image  da se čimprej pozdravite.
moram povedat, da imam končno obe roki prosti in še vseno ima pri sebi svojo pikico....slinguser posted image  je rešitev in super zadeva. imam pa tistega, ki se zadaj na hrbtu zapne in ni treba zavezovat nobenih trakov, kar je bolj priročno. ne vem zakaj si nisem tega omislila že prej, ker je res fajn.
samo me pa zanima tiste ki ga imate, koliko časa imate otročke notriuser posted image
Je pa tako lepo danes ko vzunaj pada sneg mi smo pa na toplem in se kuri kamin že kar malo božično vzdušje me dajeuser posted image . Upam le da bo tudi za Božič tako.

Neposredna povezava do sporočila: 663
28.11.2010 14:53:26   
majabar
Dobro jutro!

mamamajca, kako gre?
Mene pa zanima, kako vem, kdaj je otrok ravno prav sit? Ker mi je zdravnica rekla, glede polivanja mleka, naj se ne naje prevec in naj ne lezi na ravni podlagi, ampak na vzdignjeni.
najki, tudi jaz ponociobesam cunje ali likam, ce se ze zbudim. Danes me je mali pretental. Vsako noc se zbudi ob dveh in je, v teh stirih tednih se je samo enkrat zbudil ob 4ih. Ocitno sem se navadila na drugo uro in sem se danes jaz zbudila, mali pa sele ob trehuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
28.11.2010 15:10:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
28.11.2010 15:33:24   
Najki
glede čajčka pa... ju ne nalivam z njim, dobita občasno, sta vseeno pretežno na AM. dojenje nikakor noče stečt. Pa jima trenutno dajem od hippa komarčkov čaj...čeprav razmišljam da bi prav sama ga rajši nardila iz zrnc komarčka, sem nekje prebrala da celo blaži krčkeuser posted image

Komarckov caj je za krcke ja, je pa v bebe caju, v caju za dojenje, v nosecniskem, povsod je dodan. V bistvu pomaga pri prebavi. Komarckov v filter vreckah sem videla tudi v hoferju.

Ob treh sem sla spat, ob sedmih sem ze perilo jemala iz stroja user posted image . Sem odspala prejle 2 urci z malima.

Tamala se doji in veselo polni plenico zraven. Vcasih si mislim, da mi bo od vonjav mleko nehalo tect user posted image .

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.11.2010 17:07:48   
barbneki
Komarčkov čaj od Ašiča imajo pri nas v Sanolaborju. Tak za precedit.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.11.2010 18:05:22   
Pokora
O kako ga usuva! Meni je super, tisti ki imajo pa jutri zjutraj službo pa niso najbolj navdušeni. Moj mrožek celo razmišlja da bi kar dopust imel. Pravi da se mu ne da cjazit tja in nazaj...
Smo imeli napovedane obiske, pa so klicali da pridejo raje kdaj drugičuser posted image

Tejci1981 dobrodošla!!!!

Mamamajča user posted image user posted image user posted image  da se Brin čimprej pozdravi in vrne domov. Ti pa tudi!!!! Si ne predstavljam da bi Bino samo morala pustiti v bolnici

Kolumbo user posted image user posted image user posted image  tudi za vas da se pozdravite!!!

Sam Najki, ti si res norauser posted image  Jaz danes tudi na polno perem, sam te ne ujamem. Sploh ne z likanjem, ker ne likamuser posted image

(odgovor članu barbneki)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.11.2010 19:05:50   
smarnca
anju
http://www.sitik.si/Cajne_mesanice
tukile gor čaj R22

vsem želim čimprejšnje okrevanje, med drugim tudi našemu tavečmu, kr je tut on zbolel...in bo ta sneg verjetno prej skopnel kot nam bo ratalo it vn user posted image . sm mislna, da bomo prešli prehlad....pa me spet naporen teden čaka. še dobr, da je Črt taaaakkkkooooo priden, da sploh ne vem, da ga mamo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.11.2010 19:09:12   
Najki
Jaz sicer sovrazim likanje user posted image . Sem pa oprala zadnjo rundo in jo lih zlagam v omaro, sem prisla s perilom na nulo, kar nisem ze od prvega poroda user posted image .

Js pa upam, da se sneg obdrzi vec kot en dan. Mi je pa ful lepo po snegu vozit, sam se nimam zimskih gum user posted image . Edino kar me mori pri sneznih cestah so ljudje, ki morajo vozit 30 kmh, ne vem, zakaj sploh grejo vozit, ce se ne upajo...

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.11.2010 19:43:08   
tinaaleks
Da se malo javim!

Ljubim sneg!!!

Z malo sva v petek že naredili snežaka (seveda je že zasut), v soboto smo potem šli na smučarski sejem, da vidim kakšne so kaj cene rabljenej otroške opreme in ugotovim, da so samo za 30€ cenejške kot nove (imajo tudi ove znižane za 20%), pa za rabljenje je vrsta za blagajno min 1 uro, tako da smo na koncu kulili kar nove smučke in nove pancarje-bo pa kasneje še za malega.
Danes smo že vse sprobali in mala prav obvalada. Ponavadi imajo otroci probleme že s hojo v pancerjih, ta pa kar gre. Še malo, pa bo morala še mama na smučke. Pa sem bila tako skeptična, da bi ji že zdaj kupila smučke. Se moram ugirznit v jezik.

Najki- razmišljam,da tudi jaz kupim sušilec, ker imam zdaj tako veliko prerila za prat, pa sedaj za zunaj ne morem, notri pa ni prostora. Kako se kaj obnese?

Danes ponoči sem se pa naspala, ker je mali spal od 19-5! Bravo mi! Zdaj mi pa tudi že oba spita, tako da imata starša kaj časa tudi samo zase!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.11.2010 19:58:35   
missD
anju ja, ker naju je prijelo oba z dragim si tista 2 dni nisem upala preveč okoli malih bit (HB za babico), ker nisem vedla, da se ne bi česa nalezla. Pa se takoj vse podre okoli dojenja. Bom res mela še enga, sam zato, da bom vidla kako je rodit po naravni poti in da ga bom dojilauser posted image

hehe anju, tko bom jaz...ampak mislim da počakam 2leti rajši.(je dragi videl,da sem napisala tale stavek zdele in me vprašal če mislim tolk časa čakat?! sem rekla da ja... je rekel: optimistka!user posted image tko da očitno bom čakala manj

za čajček bomo pa res probali namesto tega od hippa kar "pravega"

Jakoba so se lotili krčki in stalno joka, sam da se ga odloži pa  je že jok. Je težko, ma se držim...zadevo slabše prenaša moj dragiuser posted image   ja vem zlobna semuser posted image Jakob je pa itak močn dečko, en mesec bo še prežvel, potem pa naj bi se krčki baje umirili?:) Sofio pa ne dajejo, ona danes že cel dan samo spi, ko se zbudi začne jamrat, žalostno gleda, malo pojoka ji dam mleko pa se umiri, naje in zaspi nazaj. Mislim da jo je tale sivina čisto zdelala in ji ni jasno kje je sonce, da bo dlje časa budna :D Je pa danes dobila še ona svoj vrtiljak za nad posteljico in gleda vanga kot prikovana ko se vrti. Še posebi ji je všeč pajkecuser posted image

Preden sva se letos poleti preselila nisva imela ne pomivalca ne sušilca. Ko sem dobila oboje sem misnla, da se mi je prikazala Marija. Ne vem kako sem lahko preživela brez! Pa sredi zime it v sušilnico v bloku in obešat cunje pa čakat par dni da se posušijo! Upam da nikol več ne doživim tega!user posted image

kolumbo, kaj jaz, ti maš 3!Pa vse ostale! 2 enake starosti sta potem mala malca - saj mata treutno več al manj iste potrebe!user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 672
28.11.2010 20:05:24   
tejci1981
Pa gremo še 1x,...mi je zablokiral računalnik user posted image !

Mi imamo jutri pregled pri pediatrinji, ker smo stari 4 tedne user posted image user posted image user posted image - bravo mi user posted image !
Me zanima koliko je zrastel in se poredil ( glede na to da smo na flaši se mi zdi da se kar vidno redi user posted image ).

Mamamajča - hitro se pozdravita oba!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sušilni stroj - tudi jaz nekaj sanjam zadnje dni o njem,...moramo kupiti ta ozkega ali pa kombiniranega,....sem jih že malo čekirala, pa je dragi rekel, da bomo kombiniranega nabavli, ko bo ta crknil,.... user posted image
Hmmmm..... kako pokvariti pralni strojuser posted image user posted image user posted image stric gugl morda ve,....user posted image user posted image user posted image !

Lep večer!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 673
28.11.2010 20:39:00   
Najki
tinaaleks od vceraj popoldan, ko sem ga dobila, sem sprocesirala ksnih 11 rund perila eno za drugo, ksnih 10 s susenjem. Nekaj sem dala na popolno susenje za v omaro, program traja cca 2 uri, odvisno od vlaznosti in kolicine perila, nekaj sem dala na delno vlazno za likanje, malo manj kot dve uri, pa lahko z roko poravnas in das v omaro, mogoce moras se malo raztegnit, da se cisto posusi. Jaz sem prelikala, ker so bile stvari za dojencico. Vcasih sem delno vlazno kar obesila na strik, da se tam posusi in sproti poravna. Dala sem tudi program za mesano, mi je susilo ksno uro in petnajst. Odvisno pac od vlage in kolicine perila, ker ima senzorsko susenje. Laufala sem tudi 20min program, pa je ful posusil, malo bolj vlazno je bilo kot za likanje, sem pa tudi na strik obesila, da se do konca posusi. Ta varjanta mi je vsec, ker ne nuca elektrike 2 uri, pa poravna se na striku in ne susi tam tako dolgo, pa zmehca perilo, da je fluffy user posted image . Po moje bom vecino tako susila, kombo stroja in strika, ce ne bo nic nujnega.
Drugace pa je energijski razred C s 3,8 kWh, pri pralnih strojih je to se razred B, kolikor sem zasledila user posted image . Je precej glasen, ma ne motec in cez zaprta vrata nic ne moti. Pa 45cm top loader je s 6kg kapaciteto user posted image . Edino oznake na masini so v francoscini sam jih osvojis, ko enkrat preberes navodila. Ima pa se avtomaticno detekcijo cenejse elektrike, rocno susenje, zamik vklopa. Pa sredi programa lahko das pavzo in vzames ven ali kaj dodas. Z 20min programom kaj posusis, ce je ostalo vlazno. Pa program za osvezitev perila ima, ga se nisem sprobala. Meni se zaenkrat super obnese in se se ni prekuril user posted image .

tejci vsi pravijo ne kombinirat. btw tale brandt je edina firma, ki dela toploaderje susilce, ta ozke. je v leclercu v akciji trenutno. v glavnem kombinirani so obicajno 6+4 ipd. kombinacija, torej 6kg pere, 4kg susi in moras vedno ven jemat. plus boben ni primeren za susenje, ker ima luknjice za pranje in mende ful unicuje perilo, pa mecka ipd.

laufam mulcka skopat

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 674
28.11.2010 21:46:59   
anju
Najki js niti nimam tolk cunj pr bajti kolkr ti pereš.
in lepo te prosm, ne me guzit, če slučajno naletiš na poti name v takih razmerahuser posted image

barbneki in smarnca hvala, bom pogledala v sanolaborju če imajo ašiča, na netu je poštnina draga.

Bom res mela še enga, sam zato, da bom vidla kako je rodit po naravni poti in da ga bom dojilauser posted image

huuu da se ti ne zarečeuser posted image

če si jima že dajala instant čaj ne bit presenečena če nesladkanega običnega ne bosta marala. krčki, ja pravijo do 3m. dovolj da se dojenčki navadijo nošenja in tega da jih dvignemo ko zajokajo. ampak meni se je pri Tigranu zdelo tako dolgo. komi sem čakala napredek pa da bo z njegovo "samostojnostjo" lažje itd. pri Vitanu vidim kako gre hitro in kako minljivo je. pa kaj če ga imaš pol leta, eno leto po rokah... potem sami ustanejo in grejo.

Vitan joka manjuser posted image ko joka mi gre še vedno na živce, ker ne joka lepouser posted image dolgo se zamoti v igralnem centru, daje zapeljive nasmeške in "gu"je tistim visečim igračkam.

tinaaleks a mala že prav smuča?user posted image

luna_25 moj trak čaka v škatli v kateri je prišel. Vitanu zaenkrat paše se najest, previt, mal poigrat in potem guncat v vozičku in spat. bomo vidli kaj bo hotel ko bo košara premajhna in ga ne bom mogla guncat za uspavanje. kolk časa jo imaš pa ti notri?

majabar si spraševala o teži. meni stoji ker preveč jem:) danes sem po ne vem kolkem času jedla banano in sem se spomnila na tvoj nekdanji profil - a so dozorele tiste? in je res da so čist drugačne tiste ki do konca dozorijo na bananovcu?
pa še neki...user posted image a si vseeno kej preklinjala med porodom?user posted image (...stvari ki jih pozabim vprašat)
handling js poskušam ampak ne strogo. kolkor sem brala naj bi se ga strogo držali tisti kjer so že težave v nosečnosti oz. pri porodu. ga razumem bolj kot usmerjanje k pravilnim prijemom kot da bi delali usodne napake, če kdaj primemo drugače. če otrok nima težav seveda.

user posted image user posted image user posted image za zdravje vseh naših otročk.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?