Najki
|
tinaaleks od vceraj popoldan, ko sem ga dobila, sem sprocesirala ksnih 11 rund perila eno za drugo, ksnih 10 s susenjem. Nekaj sem dala na popolno susenje za v omaro, program traja cca 2 uri, odvisno od vlaznosti in kolicine perila, nekaj sem dala na delno vlazno za likanje, malo manj kot dve uri, pa lahko z roko poravnas in das v omaro, mogoce moras se malo raztegnit, da se cisto posusi. Jaz sem prelikala, ker so bile stvari za dojencico. Vcasih sem delno vlazno kar obesila na strik, da se tam posusi in sproti poravna. Dala sem tudi program za mesano, mi je susilo ksno uro in petnajst. Odvisno pac od vlage in kolicine perila, ker ima senzorsko susenje. Laufala sem tudi 20min program, pa je ful posusil, malo bolj vlazno je bilo kot za likanje, sem pa tudi na strik obesila, da se do konca posusi. Ta varjanta mi je vsec, ker ne nuca elektrike 2 uri, pa poravna se na striku in ne susi tam tako dolgo, pa zmehca perilo, da je fluffy . Po moje bom vecino tako susila, kombo stroja in strika, ce ne bo nic nujnega. Drugace pa je energijski razred C s 3,8 kWh, pri pralnih strojih je to se razred B, kolikor sem zasledila . Je precej glasen, ma ne motec in cez zaprta vrata nic ne moti. Pa 45cm top loader je s 6kg kapaciteto . Edino oznake na masini so v francoscini sam jih osvojis, ko enkrat preberes navodila. Ima pa se avtomaticno detekcijo cenejse elektrike, rocno susenje, zamik vklopa. Pa sredi programa lahko das pavzo in vzames ven ali kaj dodas. Z 20min programom kaj posusis, ce je ostalo vlazno. Pa program za osvezitev perila ima, ga se nisem sprobala. Meni se zaenkrat super obnese in se se ni prekuril . tejci vsi pravijo ne kombinirat. btw tale brandt je edina firma, ki dela toploaderje susilce, ta ozke. je v leclercu v akciji trenutno. v glavnem kombinirani so obicajno 6+4 ipd. kombinacija, torej 6kg pere, 4kg susi in moras vedno ven jemat. plus boben ni primeren za susenje, ker ima luknjice za pranje in mende ful unicuje perilo, pa mecka ipd. laufam mulcka skopat
|