Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar Joj, veliko zdravja vsem! Ce imamo to, imamo lahko vse. Predsednik tukajsnje zveze ima tudi tezave. Prejsnji teden je zacela njegova zena kasljati (ima cca 55 let), najprej so mislili, da gre za pljucnico, zdaj pa so ugotovili, da ima raka na pljucih in srcu. Preostaneta ji se cca 2meseca zivljenja. Ko slisim kaj takega, se mi vse moje tezave zdijo tako majhne... V soping jo oblecem v plisastega pajaca, spodaj bodi in debeli stumfki, cez tanjsi copatki, na vrh se debela jopica, da jo pri vratu ne zebe, ker je samo v deko zavita. Tisto debelo deko za lupinico, ki se v treh plasteh prepogne cez njo. Na glavici ima navadno bombazno kapico in kapuco od deke. V trgovini jo povsem razprem, da je samo pajacek gor, se jopico razprem po potrebi. Je sla pa v istem tudi v vozicek, ko je mene zeblo do kosti, ona je bila pa ful topla. Je bila pa se kosara pokrita cez. Kombinezonski in pajacki so res nerodni in buffy, so pa fajn, ce ga nosis zunaj recimo v traku. Jaz jo z dekico za lupinico vred prestavljam v vozek in nazaj. Sneeeeg Moja mala princeska bi pa danes samo pri mamici spala. Takoj ko jo odlozim, se ucki odprejo inn nogice brcajo... V narocju pa vsake toliko preveri, ce sem se tam, potem pa zakomira. Lani je imel nas dvoje snezne skorenjcke iz interspara in kolikor se spomnim niso premocili. Sam pa tudi ni bil dosti v snegu ali plundri, ker je sele zacel hodit. Letos ima gore-tex superfit skornje. Imajo pa enoletno garancijo, da ne premocijo, za ostale tex mi pa prodajalci nikjer niso mogli zagotoviti neprepustnosti. Sem pa pred kratkim brala pohvale na te iz hoferja, da so bili mulcki cisto suhi v njih. Mi smo sprobali veliko modelov raznih ceveljckov, pa mu niso dobro stali ali jih on ni maral. Superfit so bile pa vsem vsec. Mu bom pa verjetno tudi jaz dokupila se kaksne poceni za sprobat. Aja elefanten v deichmanu imajo mende tudi gore-tex samo ne poznam cen. Ja mene druga bradavica ful zateguje, ko zacne vlecti na eni. Zadnjic je pa mala spala, ko je bil cas za jest in sta me obe par minut totalno zategovali. Pa ponavadi se se mleko ulije ven. Sneeeeg Se dobro, da grem danes kupit kaj za na sneg, do tja grem lohk pa glih v sandalih al pa gojzerjih .
|