Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 1:29:45
|
|
|
|
Najki
|
ronja super, da si se znebila tega kronicnega zbolevanja . Pa zihr se bo tudi pri tamalih poznalo! Plesen je lahko hudo nevarna, upam da se ne pojavi spet. plohca ful simpaticna tortica . farfala pri oresckih moras mende pazit na dozazo, smrdijo, ce jih je bilo prevec ali nekaj takega. Mi pa ze od JMja uporabljamo samo frosch aloe vera in nic mehcalcev ali cesa drugega. V mali dozici ga imava se v kopalnici, ker skos kaj na roke pereva pokakanega ali polulanega, pa namakava pa tako. tale nam prav vse opere. letos smo sicer zaceli dodajati se kis. Ni imel pa JM pri vseh alergijah nikoli problemov z detergentom. Dojka me cuka, kmalu bi se morala mala zbudit za nocno dojenje. Zakaj sem se pokonci? Cisto sem naspidirana s susilcem, 6. runda se pere, 5. je ravno nehala susit, 3 runde sem prej koncala likat, se spi se mi ne . Upam, da se mala zbudi in me malo sprazni. A ni fora te krogle samo to, da mehca vodo? Kar dela tudi kis a ne? Pri cemer samo pomaga detergentu, da z manj kolicine prodre globje in bolje opere.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 2:23:58
|
|
|
|
Najki
|
Se kar sem tu, nekaj se tamala rpemika, mogoce se bo le zbudila. Sicer se bom pa koncno spravila v posteljo. Popoldan sem spila par slukov kave, pa ne vem kdaj. Ce jo pijem po petih, sem dobra za celo noc bedenja .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 5:49:14
|
|
|
|
Ploha
|
kikiriki
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 8:14:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro Najki, vidim, da te je sušilec čist razvnel plohca, brezskrbi, sem bila 10 min za tabo pokonc, ker se je P odločil, da Citiram"gre na seg" nekako tako malemu ne moreš razložit, da ob pol šestih se ne hodi na sneg. Ena nujno potrebna za vas
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 9:32:28
|
|
|
|
Najki
|
jutro perem ze drugo rundo perila, prvo sem kar na strik obesila. JM je zjutraj ful mokro kasljal, imam na sumu, da ni samo tisti jutranji kaselj, ko gre sluz iz noska v grlo ampak je kar iz pljuck prislo. Tamickena je imela tudi poln nosek, vceraj zjutraj tudi, potem pa spucam in je v redu cel dan. Zvezdica je zdej zihr ze na snegu .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2010 10:12:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 10:27:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica je zdej zihr ze na snegu user posted image . pa še res je malprej prišli, kavo pijemo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 12:04:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica plohca, brezskrbi, sem bila 10 min za tabo pokonc, ker se je P odločil, da Citiram"gre na seg" nekako tako malemu ne moreš razložit, da ob pol šestih se ne hodi na sneg. in hvala za kavico ronja imam neke OkoKraft Bioenergie Waschnuss Schalen in že ko sem odprla vrečko sem vohala en čuden, malo kiselkast vonj, ni mi všeč Dala sem jih 7 v vrečkico, danes poskusila s 5 pa da vidimo oz. vohamo Kater imaš ti? ploha fajn torta, a si dolgo delale te zelenjavne okraske? Brala malo o tej pralni krogli in mislim, da res ni neke znanstvene razlage, vse kar opisujejo, povzroča tud ogrevana voda in trenje med oblačili plus dodatek kisa, ki vodo mehča in omogoča globje prodiranje v vlakna. nakji kaj imaš to za en sušilec, ki ti ne pusti spati?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 12:15:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Brala malo o tej pralni krogli in mislim, da res ni neke znanstvene razlage, vse kar opisujejo, povzroča tud ogrevana voda in trenje med oblačili plus dodatek kisa, ki vodo mehča in omogoča globje prodiranje v vlakna. to me je prepričalo da je ne kupim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 12:15:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
Spet snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 13:17:00
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: ne, teli so bli kar hitr, kako urco, mogoče 2, da sm še pobarvala, pa lepo zdekorirala...čakam na malo boljše barve, ker te so nikakve, ki jih v tušu prodajajo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 15:32:54
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Brala malo o tej pralni krogli in mislim, da res ni neke znanstvene razlage, vse kar opisujejo, povzroča tud ogrevana voda in trenje med oblačili plus dodatek kisa, ki vodo mehča in omogoča globje prodiranje v vlakna. to me je prepričalo da je ne kupim Sem tut jest mal tele komentarje prečekirala.Je tudi ne bom kupila. V bistvu že zdaj porabim ful mal praška in namesto mehčalca uporabljam kis pa je ponavadi lepo oprano. Je pa fajn da kake fleke prej pošpricam. Uporabljam super 10.. mislim da je od golda?! Ploha za tortico. Kakšen je bil pa okus? Popoldanski počitek z lepo zasneženim pogledom.....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 15:38:28
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala nakji kaj imaš to za en sušilec, ki ti ne pusti spati? brandta sem vzela v leclercovi akciji, spala pa nisem, ker sem prepozno kavo spila. kar pijem kofeina po peti popoldan, ne morem spat pol noci. kar me spomni da sem jo danes pozabila spit... sej moram tamalo popedenat pa dedi je na obisku, zdej se samo dojiva in tukaj gor visim.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 16:25:39
|
|
|
|
kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Moram vam povedat novičko, da bomo dobili še eno pupiko. Vse je ok. Pokazala pa se je tak kot, da je na 3d ali 4d. Bla pa je morfologija. Sem full vesela. Samo imam problem pri imenu. Ker sploh nevem kak ji naj dam ime. Za ime imata pa še itaq čas, malo pobskaj, mogoče ti pa kaj v oči pade. Zvezdica- ja danes ga res mede in naša je ful vesela trnutno sta z mojim zunaj, jaz pa ne upam it ker me kašelj grabi non stop, pa ne vem več kaj narest..... Včeraj pa je bila dvakrat zunaj in se je noro igrala po snegu.... Rubica- upam, da bo Gaja čimprej zdrava.... držim pesti. Ploha- mi imamo kombinezon iz celga še od lanskega leta in ji je sedaj prav iz Kika ki pa je bila cena 12E, pa je čist kul jaz ji pač dam spodaj še jopico in pa žabice in pajkice pa ima dovolj. Ker luštkana tortica.... a delaš vse iz tičine mase-okraske mislim. ****- super za deklico, iskrene čestitke še iz moje strani.....bodi zdravi in srečni... Zelooo lepo ime. Rubica in Jancci- sta sedaj na vrsti če se ne motim. Uživajte, nas bo tale sneg zamedel tukaj na gorenjskem padajo cele kepe.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 18:06:02
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki IZVIRNO SPOROČILO: farfala nakji kaj imaš to za en sušilec, ki ti ne pusti spati? brandta sem vzela v leclercovi akciji, spala pa nisem pa moraš vseeno likat? jaz imam en star pralno sušilni stroj in je perilo zelooooooooo zmečkano, tako, da moram to likat, ostalo pa ne likam, bleksi likanje Joj kako sneži, jaz pa moram še domov prit čez 2 uri, avto je že zdaj čisto zasnežen marta kje si, si v redu????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 19:22:05
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala pa moraš vseeno likat? jaz imam en star pralno sušilni stroj in je perilo zelooooooooo zmečkano, tako, da moram to likat, ostalo pa ne likam, bleksi likanje Likam za tamalo zaradi razkuzevanja, pa tetrice, da se bolj spestajo za v predal . Potem sem pa not padla pa kr kup drugega polikala, ceprav ga prej nikoli nisem . Ni bilo pa nic bolj zmeckano kot bi s strika prislo. Sploh pri programu za likanje, ko ostane malo vlazno, lahko samo z roko poravnam in zlozim. Sem pa ruknila par manjsih rund v 20 minutni program in potem obesila in je bilo ze zelo malo vlazno, sem pa tako naredila, da se hitreje posusi na striku in poravna obeseno, pa da ne rabi susilec vsakic 2 uri laufat in elektriko kurit. Zdejle sem pospravila zadnjo rundo perila, nisem pa imela praznih kosev ze odkar se je JM rodil .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 20:34:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Farfala, kako si prišla domov? Mismo bili zunaj ene tri ure. Otroka uničena, ampak ati in mami še bolj
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2010 20:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 21:00:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
O ima vročino. Tako, da sva ju3 doma. Zoprno zaradi bolniške. ojej, za Oja čimprej se pocajtajta, da bosta spet uživala. tako smolo smo imeli lani, kadarkoli je bil sneg je bil P mal bogi. niia, jast vem super 10 je od goldna, dobi se v btcju, v goldnu.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 28.11.2010 21:02:12 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 23:04:41
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Farfala, kako si prišla domov? počasi in previdno, seveda se je pa našel en idiot v BMW, ki se mu je mudilo in je prehiteval, ko pa me je zagledal, je pričel zavirati in valjda ga je začelo zanašati Mismo bili zunaj ene tri ure. Otroka uničena, ampak ati in mami še bolj vi ste ena zimskoljubna družina, kaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 28.11.2010 23:07:30
|
|
|
|
farfala
|
niia, za Oskarja in ja, ti kombinirani pralnosušilni stroji niso v redu sonček, rubica kako je pa pri vas z zdravjem?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.11.2010 5:59:08
|
|
|
|
sonček33
|
Noro, kakšno čudovito jutro. Ob 5.15 sem že veselo kidala sneg in se potem po zasneženi, res pravljični pokrajini peljala skozi mesto v službo. Noro. In vrtela se je Neisha Svoboda ni nič drugega kot dobr se imet..dober se imet..spet in spet in spet ... Ma, tako kot si narediš, takšen je dan. Mislim, da bo lep. Ljevo zdravje je bolj tako tako. Vročine več ni, kašlja pa bolj kot je. Spanje je bilo moteno, ampak ni hudič, da se ne bomo v red spravili in uživali. Bom pa mogla zgleda nekaj kupit za njegov imunski sistem. Predlogi? Imunoglukan? Pa vsak dan jemo matični mleček+med, smrekove vršičke, med, pijemo čaj in sok rdeče pese.... pa kot da ni rezultata. Marta, javi se. Rubica, upam, da ste ok. Farfalca, kako si prišla domov. Jancci, kaj zvija? Khurde, kako fletkota? Zvezdica, sem občudobala tvoja fanta na fbju. Kiara, kako ste vi? kako možek? Plohca, danes panisi spala v toplem medvedovem objemu, ali pač? **** kako pupika? Si utrujena? Pikapoke za Oja, naj bo čimprej zdrav. Krtekxx, sem prebrala na fbju, upam, d ani prehudo. BTW sušilec je zakon. Grem delat.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 29.11.2010 6:00:28 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.11.2010 9:11:57
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, je hudo. Spiralni zlom goleni in gležnja. Danes operirajo v Lj. Bolančki, pozdravite se. Je pač tak čas. Sonček, jaz ne verjamem preveč v različne dodatke za krepitev imunosti. OK, preveriti je potrebno nivo železa, paziti, da je dovolj sadja in drugih virov C vitamina...Je pa ena reč res: prvo leto v vrtcu obolevajo kar naprej, drugo se pa vse umiri. Jaz sem pa še vedno totalno zanič: bolijo me ušesa in glava, smrkam že 3 tedne. Mislim, da se mi je nekaj skuhalo v sinusih. Sem doma, ker itak nič ne morem. BB mal kašlja, ampak smo jo peljali v vrtec, ker si moram jaz res malo spočiti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 29.11.2010 9:41:13
|
|
|
|
kiara24
|
Ne morš vrjet vse sem napsila in pol me more ven vršt No glede nas tanje cest včeraj zvečer, sem mislila da bo Klara kar lepo pri meni ostala, pa sem potem malo povaprašala danes zjutraj pa je bilo kul in sem jo peljala v vartsvo. Naše noči tudi niso tako briljantne, ker kašljma jaz in Klara pol se pa malček zbujamo.... Sonček- dragi je veliko bolje in upam, da pri tem ostane. Jaz pa kašljam ko nora in pa mislim, da sem imela ponoči vorčino glede na to da sem se zbudila 2krat in obakrat čist mokra da sem se mogla preoblečt. A ni najprej Rubica pol je pa šele Jancci Jancci- ali ste kaj uživali zunaj na snegu.... Sušilec- jaz ga imam in mi je zakon vse kar likam so srajce od mojga, to je pa vse, ostalo pa samo ravnam. Kako ste kaj ostale nosečke??? Sploh ne vem kera je pol, a sem že jaz, a ma kera januarja rok, malček sem pozabila. Marta- kako si kaj? kako kaj okravnje? Krtekxx- upam, da boš kamlu bolje in da si boš malček odpočila Niia- za Oja, da bo čimprej ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.