Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Desetke007 - drugič 27.11.2010 20:43:20
|
|
|
|
živa
|
Jaz pa samo upam, da bomo vsi zdravi, pa lahko tudi obakrat pridem . Mezinček je namreč še vedno bogi, cele noči ga poslušam, ker tako hitro diha, pa se nekako ne odločim, da bi ga peljala k dežurnemu ... Upam, da ga ne sviram. V četrtek na kontroli je bila menda še vedno dobra saturacija, pa je bilo ponoči isto kot zdaj - mah, kaj vem. Skratka, prvič kak moj dojenček spi pri nama v postelji . Sem zjutraj bolj spočita, ker mi ni treba vstajat, ampak polomljena pa tudi, ker je bolj malo prostora. Jok in stok, šibam.
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 28.11.2010 10:03:22
|
|
|
|
Kasija
|
srečanje jaz tudi ne morem 11ega. delovna sobota . lahko teden prej ali kasneje.
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 28.11.2010 10:22:34
|
|
|
|
skuštrana
|
No, v glavnem, včeraj mi moj možek reče, da sva se narobe razumela (ja, prav zanima me kdo je koga narobe razumel ) in da 11.12 lahko, en teden kasneje pa ne. Torej, jaz pridem 11. Kasija, a ne moraš pobegnit za kakšno uro
|
|
RE: Desetke007 - drugič 28.11.2010 20:36:06
|
|
|
|
Kasija
|
skuštrana jaz bi nasploh pobegnila, samo je inventura. pa me ne bodo evidentirali med nepremičnine
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 2.12.2010 20:47:16
|
|
|
|
Ulaa
|
A lahko se jaz malo stokam in jokam? Mojemu malemu skratu sem namrec ravnokar dala 6 zdravil. Meni se bo malo odpeljalo. Pa zjutraj je bil se kar o.k., dopoldan sem bila pri p, kjer se tudi ni zgledalo tako slabo. Ce imate kaj viska zdravja, nam ga lahko posljete.
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 2.12.2010 21:18:45
|
|
|
|
valči
|
ulaa,kaj mu pa je,če ni skrivnost?6 zdravi ?A si se zmotila,ali je res tako bogi?Kaki bronhitis morda? Držite se,hudo je,ko so naši mali bolani,čimprejšnje okrevanje
|
|
RE: Desetke007 - drugič 2.12.2010 23:19:24
|
|
|
|
Ulaa
|
Nop, nisem se zmotila. Ja verjetno bo kaj takega, ali pa samo poslabsanje astme. Ja 2 zdravila ima itak redno, vsak dan, vceraj sem na ORL dobila se dva zdravila redno, potem pa se Ventolin in Calpol, pa sem pristala na 6 Res imam dovolj teh bolezni. In sedaj zvecer mi se taveik pojambra da ga boli grlo in glava, in mda menda ze tretjina razreda manjka - ocitno nekaj razsaja.
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 2.12.2010 23:32:40
|
|
|
|
živa
|
Ulaa, za oba otroka, pa kakor se čudno sliši, hvala, da si to napisala, da me postavi na realna tla - moji otroci očitno sploh niso tako bogi, kot se zdi meni. Čvergi in maksi sta v vrtcu, mezinček se pa še pobira po bronhiolitisu in ga čuvam doma, sploh ker ima ob popoldnevih še vedno malo vročine - jutri bo že 2 tedna ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
skuštrana
|
Ulla ....Držim pesti da boste kmalu bolje. Pa vsi ostali tuli. In potem se jaz sekiram ker zjutraj najdem opranega mrtvega smrdljivega polža v Lizinem žepu .... Samo da smo zdravi. Trkam, zaenkrat smo.
|
|
RE: Desetke007 - drugič 3.12.2010 21:05:33
|
|
|
|
živa
|
skuštrana
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 4.12.2010 15:04:27
|
|
|
|
Ulaa
|
Hvala za pikepoke. Joj danes nisem orakticno nic spala. Mali ima vrocine med 38.5 in39. Kar se do sedaj ni dogajalo. Posledicno je blazno slabo dihal, da sem imela ze namen pakirati za na p. No pa smo potem s calpolom in veliko dozo ventolina le uspeli ob 4 zjutraj dihanje spravit v rumeno obmocje. Skustrana: tole pa je popestritev
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 9:53:05
|
|
|
|
skuštrana
|
Sobota - pride kdo?
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 9:57:08
|
|
|
|
2ursae
|
mi pridemo . Kdaj pa?
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 10:12:04
|
|
|
|
pingi
|
Oj, bejbe! Jah, tale RR zadnje čase tako heca, da me mine, da bi kaj pisala Še dobro, da sem na fb, da sem malo "na tekočem" z novičkami Pri nas je minuli vikend minil v obilju daril, tako da smo jih kar nekaj dali na police, da bodo za kasneje Sem pa ful vesela, ker sem čist slučajno v Muellerju dobila duplo vlak za 27eur namesto za 50eur, samo zato, ker je bila škatla malo strgana No, in za Jakata je ta vlak zdaj pravi hit. Za Majo pa razdiranje tirov in vsega kar nam uspe sestavit Skratka, vedno sledi dretje na kubik. Srečanje: velja v soboto 11.12. ob 10h v igralnici Mothercare (1. nadstropje). Mi pridemo!! Komaj čakam (samo, da zdravje zdrži...)
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 10:29:28
|
|
|
|
skuštrana
|
Kje je Mothercare? Imam navigacijo, rabim naslov. Je to v btc - ju? Jaz pridem samo z Otonom, milina Naj ena pokliče še Jasno... Vidimo sem upam da bomo vsi zdravi.
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 14:48:54
|
|
|
|
živa
|
Jaz pridem z vsemi, se mi zdi, ker ima moj v petek žur in bo v soboto po mojem še v mižulah . Bom jaz poklicala Jasno. Lp, živa
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 8.12.2010 15:48:34
|
|
|
|
2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa Jaz pridem z vsemi, meni tudi tako kaže ... uf, nas bo, sploh če se še Jasna prikaže z vsemi
|
|
RE: Desetke007 - drugič 9.12.2010 20:00:41
|
|
|
|
2ursae
|
punce, jaz sem neki zbolela ... imam vnetje mehurja, tako da ne vem, kako bo z mano v soboto . Se bom ful ful ful potrudila prit.
|
|
RE: Desetke007 - drugič 10.12.2010 9:25:28
|
|
|
|
pingi
|
O, 2ursae, upam, da boš do jutri bolje Pri nas tudi zdravje popušča; ima Jaka neki vnete učke, pa je danes doma pri tašči, popoldne pa gremo verjetno k P po kakšno mazilo... No, jaz sem vseeno optimistična, da ne bo hujšega in da jutri pridem vsaj z Majo. Neki sem na fb vidla, da je naša Mišk diplomirala... Mišk, čestitamo!!!
|
|
|
|
RE: Deset_ke007 - drugič 10.12.2010 12:40:39
|
|
|
|
2ursae
|
če pridem ju3, bom samo z Lučko - fanta sta na mini počitnicah pri tašči v LJ in ju bom šla po našem druženju iskat. Mi je žal, da bosta zamudila žur, ampak me še danes tako leva ledvica boli, da ju3 sigurno ne bom mogla krotit cele bande . pingi, za vas.
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 10.12.2010 12:41:06 >
|
|
RE: Desetke007 - drugič 10.12.2010 13:49:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Punce, ne me zezat, če vas ne bo me bo moj mož po riti, ker jaz težim s to Lj 1000 na uro
|
|
RE: Desetke007 - drugič 10.12.2010 13:49:53
|
|
|
|
miska1
|
Srečanje: velja v soboto 11.12. ob 10h v igralnici Mothercare (1. nadstropje): - miska1
|
|
|
|
RE: Desetke007 - drugič 10.12.2010 15:01:49
|
|
|
|
10ka
|
mi zgleda da pridemo. smo imeli bolezen ta teden (jaz), sam se dans že kar ok. si nisem upala prej nič napisat, k nisem vedla kako bo. pa zgleda da bo kul
|
|
RE: Desetke007 - drugič 10.12.2010 15:20:59
|
|
|
|
pingi
|
10ka, tako se govori Moj možek ima jutri delovno soboto (pa dela na občini), tako da moram še malo pokalkulirat, kako in kaj. Jakatu sicer nič ne teče iz učkov, ima pa malo rdeče okrog... 2ursae, tudi zate držim pesti, da boš že tolk ok, da boš lahko čičala in čvekala z nami Se vidmo punce!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?