|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 - drugič
27.11.2010 20:43:20   
živa
Jaz pa samo upam, da bomo vsi zdravi, pa lahko tudi obakrat pridem user posted image . Mezinček je namreč še vedno bogi, cele noči ga poslušam, ker tako hitro diha, pa se nekako ne odločim, da bi ga peljala k dežurnemu ... Upam, da ga ne sviram. V četrtek na kontroli je bila menda še vedno dobra saturacija, pa je bilo ponoči isto kot zdaj - mah, kaj vem. Skratka, prvič kak moj dojenček spi pri nama v postelji user posted image . Sem zjutraj bolj spočita, ker mi ni treba vstajat, ampak polomljena pa tudi, ker je bolj malo prostora.

Jok in stok, šibam. 

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.11.2010 10:03:22   
Kasija
srečanje jaz tudi ne morem 11ega. delovna sobota user posted image . lahko teden prej ali kasneje.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.11.2010 10:22:34   
skuštrana
No, v glavnem, včeraj mi moj možek reče, da sva se narobe razumela (ja, prav zanima me kdo je koga narobe razumel user posted image user posted image user posted image user posted image ) in da 11.12 lahko, en teden kasneje pa ne. Torej, jaz pridem 11. Kasija, a ne moraš pobegnit za kakšno uro user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.11.2010 20:36:06   
Kasija
skuštrana jaz bi nasploh pobegnila, samo je inventura. pa me ne bodo evidentirali med nepremičnine user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.12.2010 20:47:16   
Ulaa
A lahko se jaz malo stokam in jokam?

Mojemu malemu skratu sem namrec ravnokar dala 6 zdravil. Meni se bo malo odpeljalo. Pa zjutraj je bil se kar o.k., dopoldan sem bila pri p, kjer se tudi ni zgledalo tako slabo. user posted image

Ce imate kaj viska zdravja, nam ga lahko posljete.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.12.2010 21:18:45   
valči
ulaa,kaj mu pa je,če ni skrivnost?6 zdraviuser posted image ?A si se zmotila,ali je res tako bogi?Kaki bronhitis morda?

Držite se,hudo je,ko so naši mali bolani,čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.12.2010 23:19:24   
Ulaa
Nop, nisem se zmotila.
Ja verjetno bo kaj takega, ali pa samo poslabsanje astme.
Ja 2 zdravila ima itak redno, vsak dan, vceraj sem na ORL dobila se dva zdravila redno, potem pa se Ventolin in Calpol, pa sem pristala na 6 user posted image user posted image user posted image
Res imam dovolj teh bolezni. In sedaj zvecer mi se taveik pojambra da ga boli grlo in glava, in mda menda ze tretjina razreda manjka - ocitno nekaj razsaja.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.12.2010 23:32:40   
živa
Ulaa, user posted image user posted image user posted image  za oba otroka, pa kakor se čudno sliši, hvala, da si to napisala, da me postavi na realna tla - moji otroci očitno sploh niso tako bogi, kot se zdi meni.

Čvergi in maksi sta v vrtcu, mezinček se pa še pobira po bronhiolitisu in ga čuvam doma, sploh ker ima ob popoldnevih še vedno malo vročine - jutri bo že 2 tedna ...

Lp,

živa  

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.12.2010 9:00:00   
skuštrana
Ulla user posted image user posted image ....Držim pesti da boste kmalu bolje.

Pa vsi ostali tuli.

In potem se jaz sekiram ker zjutraj najdem opranega mrtvega smrdljivega polža v Lizinem žepu ....user posted image Samo da smo zdravi. Trkam, zaenkrat smo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.12.2010 21:05:33   
živa
user posted image user posted image user posted image  skuštrana user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
4.12.2010 15:04:27   
Ulaa
Hvala za pikepoke.
Joj danes nisem orakticno nic spala. Mali ima vrocine med 38.5 in39. Kar se do sedaj ni dogajalo. Posledicno je blazno slabo dihal, da sem imela ze namen pakirati za na p. No pa smo potem s calpolom in veliko dozo ventolina le uspeli ob 4 zjutraj dihanje spravit v rumeno obmocje.

Skustrana: tole pa je popestritev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
8.12.2010 9:53:05   
skuštrana
Sobota - pride kdo?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 212
8.12.2010 9:57:08   
2ursae
mi pridemo user posted image . Kdaj pa?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 213
8.12.2010 10:12:04   
pingi
Oj, bejbe!

Jah, tale RR zadnje čase tako heca, da me mine, da bi kaj pisalauser posted image
Še dobro, da sem na fb, da sem malo "na tekočem" z novičkamiuser posted image

Pri nas je minuli vikend minil v obilju daril, tako da smo jih kar nekaj dali na police,
da bodo za kasnejeuser posted image

Sem pa ful vesela, ker sem čist slučajno v Muellerju dobila duplo vlak za 27eur namesto za 50eur,
samo zato, ker je bila škatla malo strganauser posted image
No, in za Jakata je ta vlak zdaj pravi hit. Za Majo pa razdiranje tirov in vsega kar nam uspe sestavituser posted image
Skratka, vedno sledi dretje na kubik.

Srečanje: velja v soboto 11.12. ob 10h v igralnici Mothercare (1. nadstropje).

Mi pridemo!! Komaj čakam (samo, da zdravje zdrži...)user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 214
8.12.2010 10:29:28   
skuštrana
Kje je Mothercare? Imam navigacijo, rabim naslov. Je to v btc - ju?

Jaz pridem samo z Otonom, milina user posted image

Naj ena pokliče še Jasno...

Vidimo sem upam da bomo vsi zdravi.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 215
8.12.2010 11:22:57   
pingi
Evo, Skuštrana:

http://www.btc-city.si/zemljevid.php?n=1&stavba1=10&sektor1=3&trgovina1=Mothercare

Tista velika zgradba na levi je Citypark, za orientacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 216
8.12.2010 14:48:54   
živa
Jaz pridem z vsemi, se mi zdi, ker ima moj v petek žur in bo v soboto po mojem še v mižulah user posted image . Bom jaz poklicala Jasno.

Lp,

živa

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 217
8.12.2010 15:48:34   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jaz pridem z vsemi,

meni tudi tako kaže ... uf, nas bo, sploh če se še Jasna prikaže z vsemi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.12.2010 20:00:41   
2ursae
punce, jaz sem neki zbolela ... imam vnetje mehurja, tako da ne vem, kako bo z mano v soboto user posted image . Se bom ful ful ful potrudila prit.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.12.2010 9:25:28   
pingi
O, 2ursae, upam, da boš do jutri boljeuser posted image
Pri nas tudi zdravje popušča; ima Jaka neki vnete učke, pa je danes doma pri tašči,
popoldne pa gremo verjetno k P po kakšno mazilo...

No, jaz sem vseeno optimistična, da ne bo hujšega in da jutri pridem vsaj z Majo.

Neki sem na fb vidla, da je naša Mišk diplomirala...

Mišk, čestitamo!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Deset_ke007 - drugič
10.12.2010 12:40:39   
2ursae
če pridem ju3, bom samo z Lučko - fanta sta na mini počitnicah pri tašči v LJ in ju bom šla po našem druženju iskat. Mi je žal, da bosta zamudila žur, ampak me še danes tako leva ledvica boli, da ju3 sigurno ne bom mogla krotit cele bande user posted image .

pingi, user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 10.12.2010 12:41:06 >

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.12.2010 13:49:45   
skuštrana
Punce, ne me zezat, če vas ne bo me bo moj mož po riti, ker jaz težim s to Lj 1000 na uro user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.12.2010 13:49:53   
miska1
Srečanje: velja v soboto 11.12. ob 10h v igralnici Mothercare (1. nadstropje):
- miska1

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.12.2010 15:01:49   
10ka
mi zgleda da pridemo. smo imeli bolezen ta teden (jaz), sam se dans že kar ok. si nisem upala prej nič napisat, k nisem vedla kako bo. pa zgleda da bo kul user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.12.2010 15:20:59   
pingi
10ka, tako se govoriuser posted image

Moj možek ima jutri delovno sobotouser posted image user posted image  (pa dela na občini), tako da moram še malo pokalkulirat, kako in kaj.
Jakatu sicer nič ne teče iz učkov, ima pa malo rdeče okrog...

2ursae, tudi zate držim pesti, da boš že tolk ok, da boš lahko čičala in čvekala z namiuser posted image  

Se vidmo punce!!!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?