živa
|
Hoj! Sem enkrat vmes že pisala post, pa mi ga ni objavilo . Zdaj pa razmišljam, če začnem kar kopirat lanske poste, ker razen enega dojenčka ni prav nič novega, že spet je vsaj en otrok naenkrat bolan. Čvergi tako v 2 tednih preboleva že 2. virozo. Jaz pa spet , ker imam noooro dela za službo, pa mi vse stoji. pa taka porodniška. Mezinček je sicer zlat, lepo je, že dve noči se je samo enkrat dojil (prej pa po 5-krat na noč, juhu); čvergi je sicer trmast, a tudi zlat - zadnjič je bil doma zaradi viroze, jaz pa za umret zaspana. Ko sem dala mezinčka spat in je čvergi gledal risanko, sem ga prosila, če lahko malo zadremam, pa se je strinjal. No, na koncu sem se zbudila po uri in pol, ko me je prišel prosit, da mu odprem črno prstno barvo . Še plašček za barvat si je sam oblekel . Maksi je pa itak že velik fant in se vsak dan kaj novega nauči, mene pa tudi . Zadnjič sem bila sama z maksijem na folklori in peljem ga samega na telovadbo, kadar imam ravno varstvo; takrat sicer uživa, drugače pa me vedno prosi, da vzameva čvergija s sabo. Tudi k babici hoče vedno s čvergijem, čeprav jo obožuje in rad ostane z njo, tudi kadar čvergi hoče domov. S čvergijem sam zdaj sama, ko je doma in mezinček spi, ampak tudi on bi bil raje z maksijem, ker se pač skupaj igrata ali zganjata traparije. No, mezinček je še največ sam z mano , ampak tudi ta je srečen, kadar gleda bratca . skuštrana, jaz že leta sanjam, da bi se ustavili v vašem kraju in si ga ogledali, ker s ceste dol izgleda zelo lepo, pa vedno hitimo ali na morje ali domov ... Z možem sva se zmenila, da ko bo še mezinček zrasel, jih poleti za kak teden razdeliva med babice in greva s šotorom potovat ob obali; morda bo takrat tudi čas za mirno kavo . Komaj že gledam, lahko noč, živa
|