|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 - drugič
28.10.2010 11:09:15   
2ursae
ANŽE, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.10.2010 17:50:09   
2ursae
Anže, sorči, en dan prezgodaj ... user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.10.2010 20:41:43   
majoli
kasija, jaz glede oblačil nikoli nisem in ne mislim popuščati. Če že teži, mu dam dve stvari za izbrat in to je to. Ko protestira in poskuša doseči svoj prav, pa mu najprej argumentiram zadevo in ga poskušam malo pomiriti. Potem pa se posvetim čemu drugemu. Če kar vztraja, mu spet povem zakaj ne more biti po njegovem in kar grem v drugo sobo. Ponavadi je to dovolj. Pride za mano oz. sprašuje kje sem, potem ga vprašam, če je ok... Enkrat se pa spomnim, ko ni in ni nehal, da sem rekla, da se pa mi s fantkom, ki se tako obnaša in tako glasno dere, pač ne želimo družiti in sem ga odpeljala v drugo sobo. In se je hitro potolažil. Meni se zdi, da vse to počnejo, da vidijo, do kam jim pustimo in da preizkušajo naše reakcije. Vzgojiteljici v vrtcu temu rečeta 'predstava za mami' user posted image . Jaz samo vedno pazim, da ne izpadem kot ena zmagovalka, ampak da vedno vprašam kako je, če je jezen...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.10.2010 20:49:20   
Kasija
skuštrana se že počutim bolje, hvala za link user posted image user posted image

majoli hvala, posebaj za zadnji stavek - da ne izpadem zmagovalka - dober nasvet!

ups, 2ursae to sem se jaz zmotila za anžeta.  in oskarja. se opravičujem, jutri praznujeta. vse najboljše!

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.10.2010 21:23:51   
sanwebdra
Ojoj ... komaj sem vas locirala user posted image ko pa že tisoč let nisem bila na RR ... zdaj sem bila res veliko službeno odsotna (2x Portorož, 1x Dortmund)

Kakorkoli, vsem triletnikom VSE NAJBOLJŠE, veliko dogodivščin in razgrano domišljijo!
Tako je izgledalo pri nas:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=7002180&id=668284465#!/photo.php?pid=7002134&id=668284465&fbid=499999379465

2ursae, čestitke za Lučko ... zdaj se bodo razmerje moči pri vas doma malo porazdelilo user posted image

Trma ... Julijo dam na definitivni ignore! Pri nas se seveda zadeva ponavadi pokombinira z izsiljevalskim jokom in cviljenjem, tako da se potem jezimo: "Se mora mami jeziti? Štejem do tri! Ena ..." in se tam ponavadi zaključi.
Tudi naša tamala hodi na plesne - ji je super všeč - obvlada š**** in flex (pojma nimam, kaj bi to bilo) in se vrti tudi doma. Smo v Hello Kitty fazi, ker "ona bo v lužbi imela HK čarunalnik in kulico", pa tudi doma so pobarvanke, slikanice in modni dodatki skoraj samo v teh oblikah.

Jaz sem cele dneve v službi (pripravljam končno poročilo tri-letnega evropskega projekta s sedmimi mednarodnimi partnerji), moj je bil tudi grozno obremenjen v času volitev, tako da gremo naslednji vikend na morje. Sistematski pregled pri 3-eh smo namreč morali zaradi mojih službenih poti prestaviti za skoraj mesec in pol, tako da najprej k zdravniku, nato pa na lepše - Umag, here we comeuser posted image . Ena je spraševala, kako z otroci v bodoče ... drugo leto proti koncu leta planiramo uspeh ... če bo le uspelo :)

Eno vprašanje - kako zagotoviti, da bom imela na dan pregleda Julijin "svež kakec"user posted image , ker vsako popoldne ravno ne kakamo, v vrtcu, pa sem prepričana tega ne bodo hoteli narediti??? Predogi?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.10.2010 21:24:48   
10ka
jaz sem bila danes doma, ker je imela tjaša sistematski pri 3 letih. in sicer je 102 cm visoka ter 16,1 kg težka. smo dobili napotnico za logopeda (po pričakovanjih) in okulista (čisto presenečenje). tjaša je bila nad sistematiko nadušena, potem pa je na poti do ZOOja zaspala v avtu.

oblačenje - načeloma nimamo problemov, načeloma jo niti ne gane. sem pa pred parimi dnevi ob prihodu v vrtec opazila, da ima VELIKO delkic v njeni skupini le žabice in kratko krilce. in to še zdaj, ko je zjutraj ZELO mrzlo. saj vem, da se bližamo obdobju malih afnic in tudi jaz bi rada, da je tjaša ljubka mala princeska. samo za v vrtec jo načeloma oblačim v trenerkaste hlače ali kaj podobno udobnega in praktičnega. v bistvu sploh ne znan kiklc kupovat, saj vedno iščem samo te trenerke. me je kar resno zaskrbelo zadnjič - a sem jaz čisto out mama in svojega otroka ne znam obleči? a so trenerke že out? ali so drugi starši out in sem jaz spet dislocirana v logiki tega planeta?

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.10.2010 22:21:31   
valči
10ka,veš kaj,jaz tudi našo Nino in Laro najraje oblačim v komot trenerkica hlače,vbistvu mehko in komot,pa skombiniram skupaj z podobno majčko,pa je.
Me je pa tudi presenetilo prejšnji petek,ko je nina dopolnila 3 leta(vse naj naj,moja Ninčiuser posted image ),sta bili dve punčki v drugi skupini,prav tako sta praznovali in bili tako lepo oblečeni,obe enake štrample,bluzice bele in oblekice-vau!Naša Nina pa v pajkicah in lepi tuniki.Mi je bilo kar malo glupo,ker puncam sedaj kril več ne dam,le poleti,vmes pa najraje vse vrste hlač.

Saj meni je tudi fajn,če me ne tišči,veže in tako,pa niti ne znam iskat kril,pa moraš še fajn skombinirat,da paše-ne hvala,mi ni.

Glede dretja,ja,se dere,samo jo dobim pogosto na finto,se ji da kar dopovedat,večino časa je zlata,pridna punčka.Sploh ne vem,kdaj je minilo 3 lete.

Vsem slavlčjenkam in slavljencem vse najbolše za 3 leta,naprej in nazajuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.10.2010 11:27:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Eno vprašanje - kako zagotoviti, da bom imela na dan pregleda Julijin "svež kakec"user posted image , ker vsako popoldne ravno ne kakamo, v vrtcu, pa sem prepričana tega ne bodo hoteli narediti??? Predogi?

pri našem P je tako, da dvignem napotnico za laboratorij že kakšen teden pred pregledom in potem v tem tednu enkrat, ko se pokaka, šibam z vzorcem v laboratorij. Je praktično, pa še izvidi so fertig na dan pregleda.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.10.2010 22:51:30   
Kasija
vse najboljše aneta in tjaša (alina alin) user posted image

10ka tvoji punci sta vedno zelo lepo oblečeni.  V bistvu imata zelo dobro razmerje - dovolj običajnih stvari, udobnih, mehkih ipd. in potem par res hudih kosov, ki jih  nima vsak otrok. saj oblači se priložnosti primerno. za v vrtec udobno. jaz eliana oblačim v trenirko za v vrtec. kavbojke se mi zdi, da bi ga motile pri spanju. pri fantkih sicer teh kril ni. se pa tudi upiram recimo temu, da bi imel samo majčke z avtki. je pa res, da mogoče premalokrat zrihtam svoja fanta. večkrat ju kar v trenirki iz vrtca vozim še popoldan okrog. ampak ne vem, no, saj sta majhna. najbolj pa sovražim, da bi imela karkoli takega, kar je treba pazit - takih stvari pri nas v omari ni.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 159
31.10.2010 19:53:55   
mama06
Ker je danes zadnji oktober, bi ob tem rada vsem oktoberčkom izrekla iskrene čestitke! In še to:
ŠE NAPREJ NAJEDAJTE ŽIVČKE SVOJIM STARŠEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in ker je naš malček oktobra 2007 dejal, da je all inclusive samo enkrat in potegnil razvajanje v november, bomo na naši temi s praznovanji zaključili šele naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image . Tako da še ne hujšat, ker se bodo torte še pekle.user posted image

trma in izsiljevanje: ja...., tudi pri nas je to udarilo na plan. Pa še jezikanje nazaj s takimi izjavami, da te kap. Pa kaj bi tožila, saj je verjetno vsepovsod podobno, morda kak dan manj, drugi več.

oblačenje: zna bit težka, predvsem zjutraj, ko ne bo vstal, potem noče sleči zgornjega dela pižame in imava borbe in jok ter stok. Nato pa ne bo oblekel bunde, ne bo obul čevljev,...Do vrtca se skulira, vsaj to.user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 160
2.11.2010 11:16:31   
skuštrana
Hojla!

Za nami je par dni (no, vsaj za menoj) groznega stanja. Sem dobila zanohtnico, tako hudo, da me je cela roka bolela, potem me je prijel heksenšus v vratu, se nisem mogla premikat. In za konec me je še koleno začelo svinjsko bolet. Pa še Liza je en dan vmes iela 40 vročine, hb samo eno noč...Skratka, bilo je zelo zanimivo user posted image Sedaj se sestavljam nazaj.

Sovražim tole prestavljanje ure, nas čisto zmede. user posted image user posted image

Pingi, a ste užvali? Fajn da smo se videli, pa oglasite se še kaj.

Oblačenje - ravno včeraj pop smo bili drzžinsko na igrišču, mož v trenerki in piloverju ter teniskah, jaz nekaj podobnega samo kavbojke sem imela, otroci pa v trenerkah. In smo izgledali kot neki klošaraji, vsi so bili popedenani v nulouser posted image user posted image Ampak potem so se naši začeli valjat po tleh, pa skakat po lužah, pa obmetavat z zemljo in soljo ( je na tleh v Luki full soli, tiste industrijske, ker jo tam pretovarjajo in sta bila navdušena - SNEGuser posted image user posted image ) sem pa sama sebe razumela zakaj so oblečeni tako kot so user posted image Liza rada nosi krilca, pa jih pač naj nosi, mislim za v vrtec. Arsen in Oton sta pa skoraj vedno v trenerkah, včasih se moram prav prisilit da jima oblečem kavbojke - če gremo kam bolj fancy... Ma, jaz še sebe bolj klošarsko oblačim, če pogledam druge kako so urejeni, tako da nism neki freak urejenosti. Če moram izbirat med modo in komocijo izberem drugo user posted image sPLOH KADAR SEM S TAMALIMI KJE.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 161
4.11.2010 10:09:00   
Kasija
vse najboljše jernej user posted image

pa so vsi triletniki!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 162
4.11.2010 15:15:39   
pingi
Evo mene po dolgem času user posted image

Najprej voščim zadnjemu destkotu, Jerneju in še vsem za nazaj, VSE NAJBOLJŠE!!!!

Imam v službi kar gužvo, doma pa tud ne prižgem računalnika. No, vseeno mi je uspel na fb naložit slikce iz naše ljube Baške, kjer smo spet užival 100/h. No, če odštejem, da je Maja imela vročino, ko smo prišli v hoteluser posted image  Sem si mislila, no, pa smo tam. Ampak, je bila naslednje jutro kot nova in smo lahko veselo vandrali naokrog.
Res priporočamuser posted image  Malo folka, lepa narava, skratka, meni je zakon tam (izven sezone).
Za pokušino:
user posted image

user posted image

user posted image
Ja, celo uspelo se nam je dobit s Skuštrano in malo malčke lovit po toboganu, pa zraven še kakšno rečtuser posted image
Skuštrana, lepo vas je bilo videt, bonboniera pa pride ob naslednji prilikiuser posted image

Pa še o oblekcah: ja, prisegam na udobno pred modnim. Na žalost ali na srečo, kakor pogledaš.
V vrtec skoraj izključno trenirke, pa kakšne žametke, kavbojke občasno. Maja je imela v vseh 14 mesecih svojega življenja oblekico oblečeno natanko enkrat (za pogreb prababice). Bo že prišlo obdobje, ko bo skoz hotela nosit punčkaste stvari. Takrat bom pa zavijala z očmiuser posted image

Pa še vprašanje: A NAREDIMO SPET ENO FAJN SREČANJE DESTKOTOV???

Sem zadnjič gledala slikce za nazaj in dobila strašno nostalgijo po obdobju izpred dobrih dveh let...

Povejte, če ste za, pa če nas bo kar nekaj, se bomo menili naprej, ok?

2ursae, še enkrat čestitke za tako luštno bejbiko. Pa veeeliko zdravja celi družinici, da boste skupaj čimbolj uživali.

Tudi vsem ostalim želim lepe dni in obilo zdravja!

P.S: Jaz mam tud poln kufr te prestavljene ure. Že ko grem iz službe je temnouser posted image  Pa šele začetek novembra je... Bomo že, aneuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 163
4.11.2010 21:20:59   
majoli
pingi, čudovite fotke! Jaz sem za srečanje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.11.2010 10:08:52   
skuštrana
Mi smo tudi ZA.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.11.2010 11:08:28   
2ursae
itak ZA srečanje desetkotov. Pripeljem še enega velikega devetkota in še malo desetkico user posted image . A to bi kar na izi, na eni kavici, brez velike rompompom organizacije, a ne? Eno soboto dopoldne lepo lagano user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.11.2010 23:51:17   
mama06
Kasija in pingi hvala za čestitke. Jutri praznujemouser posted image

ura - mene sicer ne matra, mi je všeč, da je zjutraj lepo svetlo. Je pa res moreče, ker je ob 5ih že mrak in potem hitro tema.

pingi - te razumem, ko praviš, kako je v službi. Sedaj sem ravno končala z delom, ker je mali ostal pri babici in dedku, pa sem imela čas, da sem pol šihta še doma naredila. Pa najmanj tolika bi ga še nujno morala, pa nimam več energijeuser posted image .

Sicer pa smo zdravi in veseli. Aja, pa vsak dan bolj trmasti in odločni. Težki časi prihajajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Deset_ke007 - drugič
6.11.2010 21:57:23   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Sicer pa smo zdravi in veseli. Aja, pa vsak dan bolj trmasti in odločni. Težki časi prihajajo

pri nas isto. pa ne vem, ali so nove dimenzije trmarjenja posledica dojenčka ali pač neizogibna spremljava pri tej starosti user posted image .

Ja, jernej, jaz ti tudi nisem čestitala: 
JERNEJ, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image   Pa še moja porodna štorija, sem jo končno naštrikala:

Moja zgodba se začenja na znan slovenski način: vsega je kriva tašča! No, ne vsega, nekaj sva imela zraven tudi midva z možem, a ona je bila tista, ki je pogledala svoje lunine karte in čas mojih prejšnjih dveh porodov in rekla: „Rodila boš med 20. in 22. oktobrom“. In ko se meni to ni zdelo nič kaj več kot simpatično, me začne, glej ga zlomka, zvečer v torek, 19.10., po malem, a redno nežno ščemet v križu, zraven mi pa še prebava dela s polno paro. Povem možu, kako je z mano in večer presediva na kavču, prve pol ure v pripravljanju strategije in strmenju v uro, nato vrževa gor Hausa za razvedrilo, potem pa se odpraviva spat. Ob 2h ponoči v sredo se zbudi Bor, ker hoče pit vodo. Ko se zbudim, opazim, da me zdaj že stiska spredaj, kot blaga menstrualna bolečina, ki nato stisne še trebuh. U, madonca, to bi bila pa lahko prava stvar! Ko opazim,da so te bolečine redne, na 4-5 minut, zbudim moža in greva v dnevno razmišljat, kako naprej. Hočem biti namreč sigurna, da je to to, da ne bom po nepotrebnem zagnala cele mašinerije: zbudit otroka in taščo sredi noči, ju odpeljat v Ljubljano k njej in potem šibat v porodnišnico. Čez pol ure pade odločitev: treba bo narediti prav to. Otroka se zbudita brez problemov, Anže je navdušen nad dogodivščino in že drvimo proti prestolnici. Oddava otroka in midva parkirava pred porodnišnico ob pol štirih zjutraj. V sprejemni sobi ugotovijo, da sem tri prste odprta, oblečem si haljo in plašč (in si v žep plašča zatlačim še dvoje njihove spodnjice, saj sem slišala, da so na oddelku bolj na tesnem z njimi) in odpeljejo me gor, kjer dam skozi običajno rutino: klistir, kakanje, tuš in že sva z možem v porodni sobi. Dajo mi infuzijo antibiotika, ker sem bila pozitivna na testu za streptokok B. Vmes prijetno klepetamo z mojim porodničarjem Anžetom, ki je zelo zagret za naravni porod in me vpraša, če se strinjam, da bi šli na pure natur porod, pa čeprav bi trajal malo dlje. Ker se poznam in vem, kakšen užitek je porod, bi mu najraje rekla, da želim, da je čim prej konec, natur gor ali dol, a sem pogumna in zgledna porodnica in pritrdim da jasno, seveda, čez naraven porod ga ni, to je točno to, kar želim. Ob sedmih zjutraj sem odprta že 6 cm in predrejo mi mehur. Popadki, ki so bili zdaj skoraj popolnoma neboleči, ob pol osmih preskočijo na čisto novo magnitudo – začne bolet kot satan, prihajajo na dve minuti. Vdihujem plin iz maske in to pomaga. In čeprav moj porodničar študentki, ki je bila zraven, razlaga, da spadam med redke srečnice, ki se skoraj do konca odprejo brez bolečin in potem hitro rodijo, se ne počutim ravno srečno ampak prej bedno, patetično, mehkužno in predvsem prepričano, da je to moja absolutno in nepreklicno zadnja dogodivščina na porodni postelji. Kmalu sem čisto odprta, otroček se je že začel spuščati in v sobo pride zdravnica ter odredi par kapljic umetnih popadkov. Juhuhu, zagrabijo takoj, otroček se spusti in že so tu finale. Obrnem se na hrbet (sicer mukoma), pritisnem (definitivno mukoma) in v treh popadkih in enemu rezanju presredka je glavica zunaj, popadek kasneje pa še telešček. Deklica je in to konkretna, rojena ob 9:44. Takoj jo dobim na trebuh. Sem presrečna, zaradi dveh vzrokov: imam svoj zakladek in bolečin ni več. Potem sem imela še neke zaplete, a ni važno – posteljica se ni vsa odluščila, zato so me malo uspavali, zbudila sem se s pritiskom 70/30, železa sem imela 77 … pa sem dobila infuzijo, transfuzijo, ni da ni, tako da smo ostali v porodni sobi še šest ur po porodu in ves čas, ko so mene krpali, je oči vdano in zadovoljno pestoval svojo hčerkico.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 168
7.11.2010 13:31:43   
majoli
2ursae, hvala za porodno zgodbo. Me pa kar malo v trebuhu stiska, ker sem čisto podoživela svoj porod in vidim, da me je še vedno ful strah. Ko bo čas za drugi porod, bom res fajn razmislila kaj bomo. Kot prvo sem že skoraj prepričana, da lj. porodnišnice še od daleč ne smem videti in bom šla raje kar v Kranj, kar mi je zdaj itak skoraj bližje. Pa na intenzivne predporodne psihične priprave bom šla, pa še kaj. Pa da ne bo katera mislila, da sem nosečauser posted image . Si pa to res želim in potem take traparije že premlevam.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 169
7.11.2010 20:56:30   
Kasija
2ursae sem povsem podoživela svoja poroda. res ne vem, kakos e bom tja spravila še tretjič.  hvala za zgodbo!

majoli te povsem razumem. postojna je pa zakon porodnišnicauser posted image  je bilo drugače že zato, ker bi v ljubljani umrla od strahu v naprej.

pingi sem za srečanje - kavico na izi

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 170
8.11.2010 22:07:30   
10ka
srečanje desetkotov -sem zelo ZA. kavica na izi bi bila super!

2ursae- lepa porodna zgodba. jap, lučka je bila pa kar konkretna, to ni bil mačji kašelj. samo da ste zdaj spet skupaj.

pingi- krasne fotke. kolk je maja že velikauser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.11.2010 20:18:17   
majoli
Če bomo s takim tempom nadaljevale, bomo naslednjih 200 spisale enkrat do 2015...user posted image

Mi smo preživeli še en naspidiran vikend. V soboto eno rd praznovanje - že peti vikend zapored, danes zoo, pa kosilo pri tašči in še v kino sva uspela iti. Maks je zaspal v petih minutah, kar je zakon in veliiiika redkost. Tudi včeraj ga je zmanjkalo že ob osmih, tako da sva z možem lahko v miru pred TVjem zaspala že ob pol desetih. V torek ima mali sistematski pregled in kakec že čaka v hladilniku. Sem ga raje že danes spravila na varno, ker pri Maksu nikoli ne veš, kdaj bo kakal.

sanwebdra, na FB sem videla slikico vaše balerine in nisem mogla verjeti, da je to naša desetkica. Kako je zrasla, pa tolk je luškana.

Lep teden vam želim!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 172
15.11.2010 10:06:47   
Kasija
majoli,   imaš prav da nam gre tole bolj počasi. službe in to. zdaj raćunamo na tiste na porodniškah - živa, 2 ursae, miska, sem katero pozabila? da kaj več napišejo user posted image

včeraj sva šla z e sama ven dopoldan. so imeli predstavo v lutkah z vrtcem. po predstavi sva šla na sprehod, kostanj in na ledeni čaj. v glavnem šla sva na predstavo ob 11h in domov prišla po 14h. ker ni več hotel domov. se pozna, da imava redko čas 1 na 1. saj drugače veliko časa preživimo skupaj in marsikaj počnemo, ampak vedno v troje ali štrije skupaj. nazadnje sva bila sama skupaj en mesec nazaj. nekako jemljem otroka v paketu. vedno e in g skupaj - gresta k babici, gremo kam ven... ampak mi je dal e zdaj vedet da potrebuje čas tudi sam z mano. kako se ve organizirate? koliko časa na teden, mesec imate za samo enega otroka? a to sploh prakticirate? ker mogoče tole moje spontano vsake toliko časa ne zadostuje. je bilo pa popolno dopoldne - sem tudi jaz uživala v njegovi družbi.

aja, v iskanju ledenega čaja in prostora za sedet sva šla v en kafič, kjer še nisem bila notri. se vsedeva in e reče seveda zelo na glas in nekajkrat mami, kaj ima tista teta tam spodaj? in jaz pogledam na steno, tam pa 3m velik akt ženske z grmičkom. super. dobro sem izbrala bar. očitno ni namenjen otrokom user posted image  aja, definitivno ni namenjen otrokom, niso imeli ledenega čaja in sva šla drugam.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 173
15.11.2010 10:16:36   
Kasija
aja, pa v duhu deljenja koristnih informacij. torej v kavarni union v lj imajo ob sobotah prireditve med 11h in 13h. ponavadi je predstava, vedno pa blazine za valjat, knjigice za brat in ponavadi ustvarjalna delavnica. vse skupaj poteka v zelo sproščenem vzdušju. da ne omenjam, da so zraven mize, kjer v kavarni popiješ kavo v relativnem miru.

janja, ti si ponavadi vir takih informacij kam z otroci? kje se skrivaš, napiši kaj!user posted image  pa druge tudi, itak. takole pozimi vsaka info prav pride, so dooolgi temni dnevi.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 174
17.11.2010 9:08:34   
skuštrana
Punce, hoj...

Predvčerajšnjim sem se 2 krat potrudila pa napisala post pa m i je potem reklo Im soorry...Klinc pa ta ringaraja.

V glavnem, Arsen je začel z vrtcem v pon, v vrtcu je super in vse ok, edino na wc noče it user posted image Še čez vrata wc-ja noče stopit, govori da bo šel doma lulaluser posted image Kakšna ideja kaj naj naredimo???

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!