Peli
|
Ojla! kok je lepo zunej , sm slabša kot otroc, sm jih komaj prčakala da smo šli vn se mal kepat, ko pa se je stemnil pa sm moža nagnala s ta večjim po zimske čevlje , k so mu lanske premajhne. Mam že kar občutek da so prazniki, no saj ga mam lahko, sneži, doma sm, praznovanja se nam začnejo prihodnji teden in jih ne bo konec do... uf ...še po novem letu... Tincy - čist prav da maš mlada otroke, jest sm tle čist s tabo. Midva z mojim , sva začela delat na 1. , tud ko sm bla jest še v SŠ, danes lahko rečem samo hvalabogu, ker ni šlo vse tako kot sva si zamislila, sicer me marsikje niso resno jemal zaradi moje starosti-mladosti, a nisva odnehala, zdej bova imela še pred mojim 30.letom 3. otročka in ni mi žal! Maya80 - dobr da zdržiš tak tempo in srečno na cesti! ajtak - če ti manjka dopusta ti samo reč, meni ostaja 9dni, pa še od 24.12.-1.1., mamo za pokoristit poletne delovne sobote, ti vseskupaj šenkam, če hočš , jest ne rabm, mi bo vseskup propadl. Ene jamrate nad Mozillo, pa sm hotla oment - pižmovka, ti si prpela iz YouTuba spot, ko forum odpiram z Google Chrom-om ga lahko pogledam, ko pa odprem z Explorerjem, pa se mi vidi le prazno okno. Moj trebuh je tud že kr "polička" ratov .
|