|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
25.11.2010 17:49:01   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

sem že nazaj...........vse je super,težka je 420g...........vse ostalo je bp,moja kri in voda tudi,slabokrvna nisem,mi je posnela na CD,dala slikice in slikice v 3D izvedbi..............naslednji pregled je 30.12,pa za sladkor imam pa 3.1.....................
zdaj pa letim še malo odelat,pol pa po tamalo,pa mal na zrak,pa zvečer na pico(je tamala izrazila željo,da bi jo jedla)

včeraj bila na masaži,pedikuri,manikuri in je prav pasaloooooooooo......

čestitke! Super da je vse ok.

daj mi reči... za tole masažo... to si bila na masaži za nosečnice? KJe pa?

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
25.11.2010 19:55:39   
KlaraMay
user posted image

****PDP****
nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, spol, pregled, št. user posted image v trebuhu (srčkov)
(PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna),

01.04.2011
user posted image    anonimna 1, 2 user posted image , user posted image    
user posted image    sesil, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    maja89, 21 let, Maribor, 1 user posted image , user posted image user posted image
user posted image    KlaraMay, 28 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted imageuser posted image
02.04.2011e
03.04.2011
user posted image    cuty, 25 let, 2 user posted image , 0 user posted image , user posted image user posted image
04.04.2011
05.04.2011
user posted image    Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image user posted image
user posted image    pussycat, 28 let, Dolenjska (Šmarje Sap), 1 user posted image , user posted image user posted image
06.04.2011
user posted image    detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
user posted image    Kimmi , 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    Majčica1508, 34 let, okolica Celja, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
07.04.2011
user posted image    bibica15, 32 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
user posted image    wijavaja, 32 let, 1 user posted image user posted image
08.04.2011
user posted image    lepdan79,31 let, Bela krajina, 2 user posted image , user posted image
user posted image    pufika user posted image  
09.04.2011
user posted image    florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Srečka13, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
user posted image    Tajda29 , user posted image
10.04.2011
user posted image    Erin, 29 let, Gorenjska, 2 user posted image user posted image user posted image
user posted image    Miči, 1 user posted image
user posted image    Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image user posted image
11.04.2011
user posted image    pajcica, 28 let, Ljubljana, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
12.04.2011
13.04.2011
user posted image    MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image   lo25, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
user posted image    pikica010, 26 let, Postojna user posted image
14.04.2011
user posted image    urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image user posted image
user posted image   miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    Kalejdoskop, 38 let, 3 user posted image , 2 user posted image
user posted image    rolkica28 let, Mengeš, 1 user posted image
15.04.2011
user posted image    Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    picikl, 24 let, štajerska
user posted image    bušek33, 34 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    tesko, 34 let, user posted image user posted image
user posted image    Peli27 let, okolica Nakla, 5 user posted image , 2 user posted image user posted image
user posted image    fragola 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
16.04.2011
user posted image    Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image

user posted image    Maya80, 30 let, Rogaška Slatina, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Tincy90, 19 let, Mirna, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   VevercaV, 31 let, okolica Ljubljane, 1 user posted image user posted image user posted image
17.04.2011
user posted image   Lara28, 32 let, okolica MB, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image user posted image
user posted image    Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image    onebejba, 22 let, Kranj, 1 user posted image user posted image
user posted image    pixika, 27, Vrhnika, 1 user posted image user posted image
user posted image    sreckica , 26 let, stičišče Posavja in Zasavja, 1 user posted image , user posted image user posted image
18.04.2011
19.04.2011
user posted image    tinika1987, 22 let, Nizozemska, 1 user posted image user posted image
20.04.2011
user posted image    emina83, Žalec (pri Celju), 2 user posted image user posted image
21.04.2011
user posted image    Anonimna, 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image    wessna, 23 let, Ljubljana, 1 user posted image user posted image
user posted image    fiona82, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
22.04.2011
23.04.2011
user posted image    iskrca , 29 let, Kranj, 2user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    spela** , 23 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image   pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image user posted image
24.04.2011
user posted image    darhaha84 , 26 let, Grosuplje, 1 user posted image user posted image
user posted image    Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image user posted image
25.04.2011
user posted image    ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image
user posted image    DelCarmen, 34 let, okolica MB, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
26.04.2011
user posted image    daja28, 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    cuddy, 27 let, 1 user posted image
user posted image    pajkica2, 29 let, 2 user posted image , 0 user posted image user posted image
27.04.2011
user posted image    hrabra.palčica, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image
28.04.2011
user posted image    anja84, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
user posted image    Dajica, okolica Domžal, 2 user posted image , 1 user posted image
29.04.2011
user posted image    nežken, 2 user posted image  
30.04.2011
user posted image    Nitkica11, 25 let, Gorenjska, 2 user posted image user posted image
user posted image    enkratna, 37 let, 4 user posted image , 0 user posted image user posted image
xx.04.2011
user posted image    Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image   
user posted image    Anonimna

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 69 user posted image   

z nami so bile tudi :user posted image    lipi user posted image   , user posted image    Vrtnica83 user posted image    , user posted image   Lananai user posted image , user posted image LeJo user posted image , user posted image julieb user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
www.noseca.com
user posted image    

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image    PREGLEDI           
    user posted image    NUHALNA SVETLINA  
    user posted image    VELIKOST PLODA PO TEDNIH

user posted image    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE          
    user posted image    OTROČARIJE.NET  
    user posted image    ŠOLA ZA STARŠE          
    user posted image    NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image    VSE O NOSEČNOSTI           
    user posted image    MAMA.SI  
    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
    user posted image    BABY BOOK  

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image    Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image    nosečnost in delo (1)
    user posted image    nosečnost in delo (2)
    user posted image    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1
    user posted image    Urejanje očetovskega dopusta
  • vloga S-1/2
  • Apriloga S-1
    user posted image    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image    Priznanje očetovstva
    user posted image    Kako do otroškega dodatka?
    user posted image    Paket za novorojenčka
    user posted image    Zavitki A,B,C za novorojenčka
    user posted image    Recinko - oprema za dojenčka

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3252
    25.11.2010 19:57:11   
    KlaraMay
    user posted image
    user posted image
    user posted image

NOVEMBER
    29.11.2010
    user posted image miafilip26

DECEMBER
    01.12.2010
    user posted image florecita
    03.12.2010
    user posted image wijavaja
    06.12.2010
    user posted image fiona82
    07.12.2010
    user posted image  sreckica
    15.12.2010
    user posted image iskrca
    16.12.2010
    user posted image sesil
    20.12.2010
    user posted image darhaha84
    21.12.2010
    user posted image ovčka11
    28.12.2010
    user posted image KlaraMay
    30.12.2010
    user posted image majčica1508

JANUAR
    03.01.2011
    user posted image majčica1508
    user posted image
    user posted image

NOVEMBER
    25.11.2010
    user posted image  majčica1508
    user posted image  KlaraMay
    26.11.2010
    user posted image  wijavaja
    30.11.2010
    user posted image bušek33
    user posted image maja89

DECEMBER
    01.12.2010
    user posted image womanpolice
    user posted image Peli
    02.12.2010
    user posted image  rolkica
    user posted image  fiona82
    user posted image  jacki
    03.12.2010
    user posted image  Tincy90
    06.12.2010
    user posted image  iskrca
    07.12.2010
    user posted image  sreckica
    09.12.2010
    user posted image  VevercaV
    user posted image  Maya80
    13.12.2010
    user posted image  miafilip26
    14.12.2010
    user posted image  Dajica
    user posted image  pižmovka
    user posted image  urshka
    user posted image  emina83
    15.12.2010
    user posted image  fragola
    user posted image  enkratna
    17.12.2010
    user posted image  ovčka11
    20.12.2010
    user posted image  wessna
    22.12.2010
    user posted image  ajtak

user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 3253
    25.11.2010 20:08:38   
    pajcica
    IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: pajcica
    Se morm še mal nadelat, ker gremo čez en teden za cel mesec na dopust!

uuuuuuaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi. kam pa greste če ni skrivnost?

Letimo v Kuala Lumpur, potem pa po svoje user posted image verjetno od meje s tajsko do Bornea. Joj se veselim, set bomo dobro jedli, pa na tone sveže zelenjave in sadja:)

Mene je tudi G poslala na sladkor. A ni tako, da te dajo na sladkor če se preveč rediš?user posted image Ona je pa komentirala da sem ful suha. V prvi nosečnosti me je pa dala na sladkor ker sem se preveč redila (20kg).

Drugače sem/sva se po tehtem razmisleku odločila, da kupimo še eno ograjeno posteljico za dojenčka. Bo starejši še kar v svoji ograjeni spat, da ne bo ponoči party time. Direkt z igračami prišel, ker zanj je najina postelja poligon za plezanje in igranje. Sekundo še ni spal z nama user posted image
    Ste že kaj gledale posteljice?

(odgovor članu sesil)
    Neposredna povezava do sporočila: 3254
    25.11.2010 21:25:22   
    pižmovka
    Peli nč pretreslivega. Sam daso sanke, hrib in sneg. Wiiii! Kukr nanese....

(odgovor članu pajcica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3255
    25.11.2010 22:00:12   
    wessna
    čer..
    punce a iztopanje žil je normalnouser posted image mislim tko ne velik, sam tu pa tam..

(odgovor članu pižmovka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3256
    26.11.2010 9:25:53   
    Peli
    Dobr dan!
    Kje pa ste vse user posted image dons, a vas je zamedl user posted image , no pr nas še nč ne kaže na sneg, pa bi ga bli veseli vsaj ene 15cm.

pižmovka
    , aja sm misnla na kakšno konkretno sankališče, ne sej tko na kšnmu gričku bomo pa mi tud sankal, drugače pa sva midva z možem veliko sankala na starem Ljubelju in pod Storžičem, tam pa se mi zdi da ni najbolj primerno za nosečke, niti otrok jest nebi vozila gor.

wessnna - a to misliš da prav žila vn izstopi, a da se full pozna na nogi? Jest mam na eni strani pod kolenom čist črno žilo, kot bi mi počila.

majčica - kje si - dej idejo za kosilo! user posted image

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 3257
    26.11.2010 9:52:27   
    majčica1508
    na hitrico............

hvala za čestitke......
    wp....masažo pa delajo v Celju v salonu Dotik,tam sem bila parkrat še pri tamali,zdaj grem pa kar k svojemu maserju,ki dela v ZD in jo tudi izvaja(je pa okolica Ce)

Peli............pri nas bo danes,za tamalo obvezno zelenjavna juha(brokoli,por,cvetača,krompir,korenček,koleraba)za naja pa še njoki z rakovimi repki v smetanovi omaki,zelena solata

zdaj pa šibam delat,ker imam kar nekaj za naredit(službeno)in ne more počakat,pa še konec leta bo počasi tako,da bom malo gor,no pozdravit bom prišla,pa kako idejo za kosilo dat user posted image

(odgovor članu Peli)
    Neposredna povezava do sporočila: 3258
    26.11.2010 10:00:48   
    wessna
    jutro souser posted image

no, zdaj pa še mene nekaj kuha..moj varovanček im ainfekcijsko vnetje očes, pa še kuha nna hipe..morm se pazit da se kaj ne  nalezem.

peli men sta na vsaki joški izstopli žili, nisem sploh prej vedla da jih mam tam..na polovico so zuni ampak so zelene...mogoče zaradi povečane količine krvi..

v torek sem se nažirala da dihat nisem mogla zdaj pa že 3 dni nič ne morem jestuser posted image
    drugače pa danes morm nardit korenčkovo pito..

Neposredna povezava do sporočila: 3259
    26.11.2010 10:40:02   
    sesil
    IZVIRNO SPOROČILO: Peli

kje pa ste vse user posted image dons, a vas je zamedl user posted image , no pr nas še nč ne kaže na sneg, pa bi ga bli veseli vsaj ene 15cm.

občudujem sneg..pada kot v pravljici, pa že vse je belo... to je meni tako lepo, da bi sam gledala. danes bom pa še kaj s snegom (unim s trgovine) pošpricala na šipe, da bo tamala občudovala, ko pride z vrtca. če dam njej sprej v roke, ga bom imela po celi hiši.

pri meni je pomota na seznamu. pregled imam 16.12

moram tudi jaz še kaj naredit, zato vas kar zapuščam...pridem kasneje kaj pogledatuser posted image

(odgovor članu Peli)
    Neposredna povezava do sporočila: 3260
    26.11.2010 10:41:56   
    ovčka11
    Ste pa čveke...

A že kje sneg pada? Zdaj ko se ne rabim vozit po snegu lahko pada, jaz ga bom pa skoz okno gledala... Pa v nedeljo bomo šli malo po snegu na sprehod in se kepat - komaj čakam. 

Pajcica - wow!!!! Si pa pogumna - nosečka pa še z malim... Verjetno ne boste šli lih popotniško varianto ampak bolj na izi? Jaz bi se kar malo bala kakšne okužbe zaradi dojenčka v bušiju. A si se rabila kaj dodatno cepit? Enkrat ko bodo vsi naši malo večji (ena je že), si tudi jaz želim, da bi šla spet malo po svetu...

Posteljico bomo mi od Recinkota nabavli (je od Lip Poljčane in je velik cenejša). So pa tiste s fiksno stranico dosti cenejše.. pa se mi vseeno zdi OK, če se stranica spušča. Kakšne so pa vaše izkušnje?

Danes bom skuhala nekaj na hitro samo zase, popoldan pa moramo še po darilo za mojega očeta (70 let) - jutri pa -če nas ne bo zasnežilo, šibamo na obalo.  Ideje za darilo so dobrodošle user posted image .

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 3261
    26.11.2010 10:49:05   
    ovčka11
    Uau! Avgustovke 2011 so že odprle temo! Kolk gre hitro čas! Pa če sem prav vidla, je temo odprla Lipi, ki je bila nekaj časa z nami... super, da ji je spet uspelo in ji želim čudovitih 9 mesecev user posted image .

Danes sem tudi jaz zakorakala v 2 polovico nosečnosti user posted image

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 3262
    26.11.2010 10:58:49   
    pajkica2
    Pri nas še ni snega (okolica LJ).

Pajcica, super da greste malo okoli in da te nosečnost ne ovira. Sem ti kar malo fauš, nama med dopustom jeseni ni uspelo nikamor zaradi mojih pregledov in slabega počutja in prav pogrešam en orng odklop.

Jaz imam pa naslednji teden pregled, pa je rekel gin. da mi bo že morfologijo delal. Bom pa komaj v 19.tednu. Hmmm....

(odgovor članu ovčka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 3263
    26.11.2010 11:10:18   
    wessna
    citiram:
    Na Primorskem se v okolici Kozine sneg že oprijema cestišča. Čez dan bo sneženje zajelo vso državo, zapadlo naj bi okoli 15 centimetrov snega. vir: ARSObomo vidli kok bo res..dajte javit..na dunaju razen mrazu ni duha ne sluha o snegu..

(odgovor članu pajkica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3264
    26.11.2010 11:26:04   
    sesil
    IZVIRNO SPOROČILO: wessna

citiram:
    Na Primorskem se v okolici Kozine sneg že oprijema cestišča. Čez dan bo sneženje zajelo vso državo, zapadlo naj bi okoli 15 centimetrov snega. vir: ARSObomo vidli kok bo res..dajte javit..na dunaju razen mrazu ni duha ne sluha o snegu..

vse je res, sam to je blo že ob 10h zjutraj. kako bo pa drugod pa ne vem.user posted image

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 3265
    26.11.2010 11:41:07   
    Peli
    Punce jest sm pa tok vesela, k sm še do konc januarja doma user posted image . user posted image

Sneg je tud pr nas začel, se mi pa zdi ful mraz dons. Upam da se napovedi uresničijo.

Jest sm čist lenoba ratala, sej se mi ne da spravt kuhat, še prej je ata pr men malcal pa sm se še jest zravn najedla... najbolš da grem mal spat.

(odgovor članu sesil)
    Neposredna povezava do sporočila: 3266
    26.11.2010 12:07:56   
    wessna
    peli men se tud lenoba vleče za mano, ko senca user posted image ..

sem pa vsaj zelje na štedilnik vrgla..upam da bo hitr, že  tooook diši..

(odgovor članu Peli)
    Neposredna povezava do sporočila: 3267
    26.11.2010 12:12:06   
    jacki
    HEjla!
    Vas samo na hitro pozdravim...včer sem vse prebrala, pokomentirala, pol pa We r sorry...grrr...in itak...pozabila kopirat...
    Nč, bom pol še enkrat vse za nazaj pokomentirala,..do takrat...uživajte v snegecu...pr nas je začel na rahlo naletavat...wiiii!!!

(odgovor članu wessna)
    Neposredna povezava do sporočila: 3268
    26.11.2010 12:25:36   
    majčica1508
    Jaz tudi hočem sneg,še na Štajersko ga pošljite..............

Peli...............super za podaljšanje bolniške...........kar spočij se,pol bo bolj težka

joj naša komaj čaka sneg,da se gre lahko sankat,čist je navdušena.............Decembra bomo kak vikend skočil v Kranjsko,pa se bo malo sankala,malo pa kopala.....Januarja gremo pa smučat,no jaz pa mala bolj po svoje,mami jo bo vlekla,pa kopale se bova....no pa saj bo super

no grem čakat pošiljko snega

Celjanke,kdaj se odpre pravljična deželica..............

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3269
    26.11.2010 12:41:17   
    Tincy90
    Juhuuuu, pri nas že snežiiiiii! In to tist ta dobr snegc. Jeeeee!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3270
    26.11.2010 13:27:58   
    Peli
    Jest sm zdej še najbolš skos pršla, sm skuhala kavo za tasta in taščo, pa pravi tašča če jo dol prnesem, no in smo lepo pil kavico in čvekal, nazadnje sm pa še kosilo tam dobila user posted image cvetačno juho in palačinke, no pa mi tašča lenobo podpira user posted image .
    Po otroke pa bo šel mož in bomo šli potem mal vn, ker sm se spomnla da sta v supergah, pa mogoče mal premal oblečena, da bi šli peš iz vrtca.

Trenutno je pr nas kr lepo belo zunaj, ampak do 15cm ga še kr nekej manjka, tko da lih sankal še namouser posted image .

Zdej pa grem res spat, mam čist mir do 15h, ko moji desci pridejo, Lp

(odgovor članu Tincy90)
    Neposredna povezava do sporočila: 3271
    26.11.2010 13:30:41   
    jacki
    in itak...spet We are sorry... še dobr da sem kopirala tale roman, če ne  bi user posted image grrrr...

-------------------------------------------------------------
    Evole, še enkrat jest :)

Sem ravno pojedla ajdove žgančke po koroško z mlekom in ocvirki...mjami!!! Zdej grem pa sita ko norc mal pokomentirat včerajšnji pogovor.

Izcedek iz jošk se je umiril in tud jest, ko ste mi povedale, da to ni nič čudnega. Nisem v 20-em  tednu pričakovala, da sem že polna mleka Vse je enkrat prvič...tud nosečnost...

Izpadanje las
    ...jest mislim,,da je to čist odvisno od posameznice...enim slišim, da ful odpadajo lasje po porodu, enim ratajo pa ful lepe, goste...bomo vidle v katero skupino bomo padle...

Pajcica...tud jest uporabljam Mozzilo, pa mi smejkoti delajo normalno Res čudno da tebi ne

Velika noč 2011... si nikol nisem predstavljala, da bom naslednjo veliko noč imela že svojga Komaj čakam, da pobarvamo jajčka v teranu in da jih nesemo žegnat z !!! Res dober občutek...komaj čakam!!!!!

Dojenčkov album...jest sem od sodelovke dobila album za darilo in že pridno vpisujem prve podatke Mi je pa album ful dobra stvar, ker ga imam tud jest svojga, v katerga mi je mami vpisovala prvo leto...ful rada ga primem v roke in preberem zanimivosti

Naš seznam...sem se tud jest prov nasmejala, ko sem vidla, da prevale delajo same roza dojenčice Me prov zanima, kaj se skriva v meni ŠE en teden...

pussycat---ČESTITAM za poroko Naj bo to vajin najlepši dan in potem še vsak naslednji

Tincy90... joj ko si ti mlada... ne, da je to kej slabo, samo si ne znam sebe predstavlat, da bi bla noseča ob koncu srednje šole...sem bla še čist zelena in mlečna Res kapo dol, da sta se tolk mlada odločila za naraščaj!!!

Majčica in pajcica...čestitke za dobro opravljeno MF!!!!

pajcica...blagor, da greš na potovanje..jest bi šla tud!!!! Sva z možem čista avanturista, tako da greva vedno na pot sama z ruzaki...mmmm kok se mi lušta, da bi zdejle nekam šla...

Sem glih skozi okno pogledala...zunaj je že vse belo!!!! Wiiii snegec Obožujem zimo in sneg...se vidi, da sem rojena pozimi

Uživajte!!!!

(odgovor članu Tincy90)
    Neposredna povezava do sporočila: 3272
    26.11.2010 14:47:59   
    majčica1508
    Jacki............. hvala

user posted image tudi pri nas sneži,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

joj pa zgaga me tok peče,grem po tamalo,pa po donat

lep vikenduser posted image

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3273
    26.11.2010 15:32:35   
    Tincy90
    IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Tincy90... joj ko si ti mlada... ne, da je to kej slabo, samo si ne znam sebe predstavlat, da bi bla noseča ob koncu srednje šole...sem bla še čist zelena in mlečna Res kapo dol, da sta se tolk mlada odločila za naraščaj!!!

Hehe, pa tud če bi blo teb recimo to u slabem smislu, da sm tko mlada mami se ne bi preveč ozirala na to kr sama najbolj vem, zakaj sva se s partnerjem tko odločila. Pa ne me zdj razumet kot da sm nesramna al pa kej, sm komentiram to "slabo" kr sm jih že slišala tud na račun tega. To je pa res ja, marsikatera moja vrstnica je bla še tko zafnana in neodgovorna tko da sm ponosna sama nase, da sm se spustila u neki tko lepzga tko mlada in mi ni žov, hvaležna sm lahko d mam tazga fanta d mi stoji ob strani in mi je res velik pomagov v življenju. Tko da z njim met otroka je neki najlepšga na svetu, no pa še poroko čakam.user posted image verjem mi, če se js ne bi počutila tko odgovorne in zrele se ne bi spuščala v materinstvo, definitivno ne!user posted image

(odgovor članu jacki)
    Neposredna povezava do sporočila: 3274
    26.11.2010 15:33:35   
    Tincy90
    Juheeej, moje lepe souser posted image , pri nas je že tko velik snega, jupi jej!!user posted image user posted image je tko lepo čez okno gledat k tko lepo pa velik snega zapade.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
    Neposredna povezava do sporočila: 3275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.