bušek33
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica heeeej ! Kakšen lep dan! blagor vsem, ki ste lahko zunaj! jaz sem spet na bolniški (prejšni teden rota virus, ta teden ubijalski prehlad:(...prej pa nikol nič...ker je mali v vrtcu imamo štafeto z boleznimi! Groza! Kako je pri ostalih, ki imate malčke po vrtcih? tudi jaz sem skoz bolna odkar je mali v vrtcu. no, trenutno delam, ampak na antibiotikih. tebi pa pošiljam , da boš hitro zdrava. jacki - meni so tudi puščale v prvi nosečnosti - in posledica tega je bila, da sem imela preveč mleka. Sicer je to zelo zoprno, ampak ker moja kolegica ni mogla dojit, sem bila kar hvaležna za to 'nadlogo'. bušek33 - men so tako izpadli lasje, da mi je zdravnik je predlagal hormonsko terapijo, pa sem se odločila, da bom rajši brez las. Niso vsi izpadli, recimo 30% jih je ostal pa tudi ostrič se nisem želela. Tako da sedaj po enem letu od izpadanja rastejo kot nori (nosečnost) ampak me skrbi kako bo, ko začnem dojit jaz sem se že psihično pripravila, da bodo še enkrat izpadali po porodu, ampak se tolažim, da bodo spet zrasli. držim pesti, da pri tebi v drugo ne bo tako radikalno kot v prvo. Jutri imam morfologijo, komaj čakam da vidim . tudi tebi en lep pregled z dobrimi novičkami. a bosta vprašala za spol? a gre partner s tabo? Še to! Vse ki že imate otročke; kdaj ste jih prestavile v normalno posteljo??? Moj malček bo star 1leto9mesecev ko se rodi novi član, pa me skrbi kako naj organiziram s posteljicami moj sine bo star 2 leti, ko bom drugič rodila. zaenkrat spi v kinderpetu vsvoji sobici in še nisem razmišljala, da bi ga prestavila kam drugam. za dojenčka si bova izposodila še 1 kinderpet in ga bova postavila v spalnico. prestavljala jih bova nekoč, ko bova kupila otroško sobo. ampak bi se radi prej preselili na večje, tako da se nam zdaj ne splača kupovati. pa posteljica je še dovolj velika, tako da ni panike. eni prestavijo prej, eni kasneje. jaz ga pred drugim letom ne bi. ampak to je moje mnenje po mojem občutku pač. aja, še to, meni smajlije objavlja brez problemov. mogoče res zaradi mozille? se katera kaj bolj spozna?
|