|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
25.11.2010 8:47:38   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica

heeeej !

Kakšen lep dan! blagor vsem, ki ste lahko zunaj! jaz sem spet na bolniški (prejšni teden rota virus, ta teden ubijalski prehlad:(...prej pa nikol nič...ker je mali v vrtcu imamo štafeto z boleznimi! Groza! Kako je pri ostalih, ki imate malčke po vrtcih?  tudi jaz sem skoz bolna odkar je mali v vrtcu. no, trenutno delam, ampak na user posted image antibiotikih. tebi pa pošiljam user posted image , da boš hitro zdrava.

jacki - meni so tudi puščale v prvi nosečnosti - in posledica tega je bila, da sem imela preveč mleka. Sicer je to zelo zoprno, ampak ker moja kolegica ni mogla dojit, sem bila kar hvaležna za to 'nadlogo'.
bušek33 - men so tako izpadli lasje, da mi je zdravnik je predlagal hormonsko terapijo, pa sem se odločila, da bom rajši brez las. Niso vsi izpadli, recimo 30% jih je ostal pa tudi ostrič se nisem želela. Tako da sedaj po enem letu od izpadanja rastejo kot nori (nosečnost) ampak me skrbi kako bo, ko začnem dojit
jaz sem se že psihično pripravila, da bodo še enkrat izpadali po porodu, ampak se tolažim, da bodo spet zrasli. držim pesti, da pri tebi v drugo ne bo tako radikalno kot  v prvo.

Jutri imam morfologijo, komaj čakam da vidim . tudi tebi en lep pregled z dobrimi novičkami. a bosta vprašala za spol? a gre partner s tabo?

Še to! Vse ki že imate otročke; kdaj ste jih prestavile v normalno posteljo??? Moj malček bo star 1leto9mesecev ko se rodi novi član, pa me skrbi kako naj organiziram s posteljicami
moj sine bo star 2 leti, ko bom drugič rodila. zaenkrat spi v kinderpetu   vsvoji sobici in še nisem razmišljala, da bi ga prestavila kam drugam. za dojenčka si bova izposodila še 1 kinderpet in ga bova postavila v spalnico. prestavljala jih bova nekoč, ko bova kupila otroško sobo. ampak bi se radi prej preselili na večje, tako da se nam zdaj ne splača kupovati. pa posteljica je še dovolj velika, tako da ni panike.
eni prestavijo prej, eni kasneje. jaz ga pred drugim letom ne bi. ampak to je moje mnenje po mojem občutku pač.

aja, še to, meni smajlije objavlja brez problemov. mogoče res zaradi mozille? se katera kaj bolj spozna?

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
25.11.2010 8:49:02   
sreckica
ufff KlaraMay, ti pa točno veš, kaj sm hotla slišat user posted image hvala, pravi obliž za mojo dušo!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
25.11.2010 8:49:43   
sreckica
glede smajlijev in mozille - js mam tut mozillo pa je vse tak ko more bit!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
25.11.2010 8:50:57   
ovčka11
Dobro jutro!

KlaraMay - ob priliki lahko preglede za AC lahko odstraniš, ker so mimo.

Prej sej sem gledala dr. Strahovo na oddaji Dobro jutro - me ni fascinirala... Je govorila o cepljenju za HPV

Punce, ki že imate  malčke doma - a občutite gibe in brce user posted image  isto kot prejšnjič? Mene je tamala veliko bolj brcala (konkretne brce), zda pa je bolj neko obračanje in premikanje in "žgečkanje". Se mi zdi, da bo ta bolj miren.

Po mojem bomo mi kar pri Lux4ikids ostali - sploh ne gledam več drugih vozičkov, ker so me ti čisto fascinirali. Dobi se vse v kompletu in ima vse funkcije, ki se jih lahko spomniš. Med samimi modeli pa se mi zdi, da ni velikih razlik... po moje bo naš zelen Viper Lux.

Sem danes gledala reklamo od Leclerca (Mariborčanke in Ljubljančanke) in imajo znižane tetra plenice  - 11,49 (zanimivo, da so že v osnovi za 2 EUR cenejše kot v tosamini trgovini), pa zelo ugodne blazinice za dojenje, pa ful poceni bodiji in srčkane stvari za naše user posted image

Srečno na pregledih user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
25.11.2010 9:02:17   
pussycat
KlaraMay vso srečo danes na morfi user posted image  Pa tudi vsem ostalim, ki jo imate danes user posted image

Jst ko obsedena čekiram te vozičke vsak dan, pa sem se odločla , da bom počakala še malo, ker naj bi bili decembra popusti na vozičke, če ne bo nič pametnega pa potem januarja naročiva q7 xxl komplet user posted image  Komi čakam da ga bom lahko furala po stanovanju user posted image

Punce, decembra se z dragim poročiva, datum je rezerviran in sicer na moj roj. dan. Jeeeee user posted image  Prisotni bodo le starši in priči, orng fešta bo pa naslednje leto poleti, ko bo pikica že na svetu, bomo zapili vse skupaj na enem orng pikniku user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
25.11.2010 9:03:52   
ovčka11
Jaz mojega user posted image  z AS tudi ponavadi slišim čisto spodaj nekje, včasih pa tudi na sredini trebuha oz. kar na veliki površini trebuha. Včasih tik-takanje srčka, včasih pa samo odmev. Po mojem je čisto odvisno kako so obrnjeni - in glede na to, da imajo še ogromno prostora so vsak dan drugače (po moji logiki). Sem bila v zadnjem tednu na 2 UZ (AC in panika v porodnišnici) in če bi bilo kaj narobe bi verjetno že povedali.

Punce z virozami - čimprej se pozdravite - mene je skoraj cel mesec držala ta viroza... Pri nas je pa bilo letos prvič obratno - je moj prinesel domov en prehlad, polj sem se jaz nalezla, tamala pa (juhuhu) ni zbolela. Ponavadi je tamala prinesla, pol sem bila jaz na vrsti, moj pa je ponavadi ostal zdrav. Upam, da se je pri nas zaključilo to obdobje "prekuževanja", ki je trajalo celih 7 let

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
25.11.2010 9:07:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

me je zdele nekaj prešinilo....katera je bila tista anonimna, ko je odprla našo temo????

Zdravo!

Ha, jest sem tista user posted image . Ampak prosim ne mi zamerit, bom še vedno anonimna...zaradi službe. Enkrat sem že imela probleme, ker so mi odkril, da sem med službenim cajtom pisala na netu.

Morm rečt, da ste zelo pridne user posted image , kar se pisanja tiče user posted image . Vas skoz berem. Mi smo OK, MF sem že imela, user posted image  je OK, ampak posteljico imam pa zelo nizko in imam čez 14 dni ponovni UZ in upam, da se malo dvigne, ker me skrbi, da me bo dala počivat, to pa ni ravno zame. Še vedno hodim na aerobiko, zredila sem se ene 4,5kg,  danes pa zaključujem 22 t. Na MF me je vprašala tudi, če želim izvedeti spol, ker se je baje lepo vidlo, ampak sem rekla da ne, ker sva se tudi pri prvem user posted image  pustila presenetit. Drugače je pa naš user posted image  v trebušču pravi hiperaktivc in upam, da ga bo vse skupaj mal zmatralo in bo priden dojenček user posted image .

Uživajte in čim manj nosečniških težav vam želim.

Anonimna 1

(odgovor članu bušek33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
25.11.2010 9:09:05   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: pussycat

Punce, decembra se z dragim poročiva, datum je rezerviran in sicer na moj roj. dan. Jeeeee user posted image  Prisotni bodo le starši in priči, orng fešta bo pa naslednje leto poleti, ko bo pikica že na svetu, bomo zapili vse skupaj na enem orng pikniku user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!!

Uf, tudi mi bi mogli nekaj zrihtat.... že zdaj imamo 3 priimke na kaslcu user posted image . Se pa strinjam z mini poroko in piknikom - tudi najine želje

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
25.11.2010 9:15:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

IZVIRNO SPOROČILO: pussycat

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!!

Uf, tudi mi bi mogli nekaj zrihtat.... že zdaj imamo 3 priimke na kaslcu user posted image . Se pa strinjam z mini poroko in piknikom - tudi najine želje

user posted image  tudi od mene.

Tudi midva sva se poročila v mini varianti....v tujini, samo s pričama (ker tam živita), potem sva 14 dni vandrala okoli (kar je bilo od vsega najboljše, bila sva sama, eden za drugega); starši in stari starši so naju pa pričakali doma (kot presenečenje na letališču in z rižem v roki) in smo na dan prihoda imeli pri nama doma na vrtu piknik.

(odgovor članu ovčka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
25.11.2010 9:28:02   
bušek33
klaramay  cel roman sem ti napisala, pa mi ni objavilouser posted image  zdaj pa nimam več časa....tako da kasneje
lep dan vsem

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
25.11.2010 9:55:32   
majčica1508
Dan............

Pa je res lep sončen dan......sam pozdravim vas in letim na morfologijo....
bom kasneje kaj pokomentirala,uf ste bile pridne s pisanjem........

srečno danes na pregledih in morfologiji

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
25.11.2010 10:07:19   
darhaha84
Ojla so user posted image
jaz sem imela prejšnji teden tako norišnico v službi, da sem spet hodila zvečer domov in bila čisto crknjena komaj sem se čez vikend skupaj sestavila... user posted image  Pa še ta RR je štekala, tako da se mi res ni dalo ukvarjati še s tem user posted image
Punce čestitke za uspešno opravljeno MFuser posted image , tiste ki jo imate pa v teh dneh pa srečno user posted image
Pussycat iskrene čestitke za poroko user posted image user posted image
Jaz bom voziček kupila enkrat po novem letu in bo verjetno kar PP GT3 (komplet - športni del, košara, lupinica, zimska vreča za noge, torba in prevleka za dež), ga že poznam, ker ga imata dve kolegici in se mi super dopade user posted image - pa upam, da ne bo samo za tega user posted image
Enkratna – ne sikiraj se zaradi zdravnikov, važno da je z vama s user posted image vse ok. Jaz ne razumem teh zdravnikov, ženske smo v tem obdobju res malo bolj občutljive, potem pa še oni neki BZ najedajo user posted image
Pussycat – ne vzemi resno g. saj se sploh nisi tok zredila in si itak že čez polovico. Jaz bi ji rekla, da itak jaz nosim te kile in se bom jaz potem trudila, če jih bom hotela izgubiti – to res ni njen problem. Važno, da je z vama s user posted image vse ok. Ti kar normalno jej – pa ja ne boš zdaj stradala user posted image
Srečkica - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image
Še moje poročilo – jaz sem imela v pon. pregled – vse ok. user posted image user posted image  Sicer nisem imela UZ, ampak sem samo poslušala srčka user posted image kri, voda, pritisk – OK user posted image
Naslednji pregled 20.12. user posted image
Pri nas pa megla user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
25.11.2010 11:07:30   
womanpolice
Živjo punce!

Tak ste pridne s tipkanjem strani, da vas - priznam - sploh ne dohajam več... Zadnje čase me nekaj prehlad matra, grlo me boli, ponoči se zbujam od prehlada... Sploh ne vem kaj lahko vzamem za grlo.. Mislim, da bo še najboljše čajčka piti.
A se ktera od vas tud zaveda kako je to leto hitro minilo? Že komaj je bil božič in spet bo kmalu... Komaj čakam. Vsako leto - odkar ne živim več doma - greva z mojim k mamici in smo tam za božič. Eni gremo k polnočnici, eni pa v gostilno na kuhano vino :-D  Novo leto pa mi ne pomeni nič, zato ga tudi ne praznujem. V bistvu mi je vsako leto šlo kr mal "na živce" tisto kušovanje ob voščilu novega leta. Pa saj se da voščit brez poljubčkov.... Se spomnim v mladostniških letih so fantje kar izkoristili novo leto za pridobitev čim več poljubčkov :-D ajajaj... Kako leta bežijo. Komaj sem bila stara 16, 17 let, pa bom že 30.... Ne vem zakaj, ampak ta trojka mi predstavlja nekakšno prelomnico v življenju... kot da bi se iz mladostnika prelevil v starostnika... Vem, da bo marsikatera rekla, da pretiravam, ampak tako se počutim in zato se kr mal bojim te trojke. Že od 21 pa do 29 let mi je minilo kot bi mignil, kaj bo šele zdaj.... Kot bi mignil bom stara 40 let :-(  Ah, bolje, da neham... ker bom kar nadaljevala in nadaljevala 50, 60 ,.... :-D

Sneg bo... pravijo... že imate obute svoje jeklene konjičke? Kak bo fajn... zunaj belina, mrzlo, jst pa bom iz tople dnevne gledala ljudi kako odhajajo v tem mrazu v službo :-D  kar nič ne zavidam...  Me je kar prezeblo vsako leto zunaj, na mrazu... s šapko ali klobučkom na glavi. Sedaj pa smo končnoooooooooooo dobili kape iz velurja, da nas ne bo zeblo v ušeska....

Ja, nič... grem si skuhat čaj, saj me kar lepo prasketa po grlu. Pa se tipkamo... če ne prej, pa v sredo, ko bom iz morfologije.
Želim vam lep vikend.

Lp.

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
25.11.2010 11:08:16   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

klaramay  cel roman sem ti napisala, pa mi ni objavilouser posted image  zdaj pa nimam več časa....tako da kasneje
lep dan vsem

ja, sej sem ga jst tud, ampak ker vem, da tale rr mal nagaja, sem raje pred objavo dala "copy"... :-D

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
25.11.2010 11:09:33   
Tincy90
Hej!

Jooj, kako sonce je pri nas, to ni normalno! upam, da bo jutr res sneg pa da nas zamete.

Pussycat wauuu, čestitke za poroko! Pa da te ne bo bodoči mož kej preveč sekirov.

Peli js glede na svojo starost bi lahk bla študentka, ampak nism. Ko sm nardila maturo (takrat sm bla že noseča s tamalo), sm se odrekla statusu dijaka/študenta in sm se prjavla na zavod za zaposlovanje in posledično tud na center za socialno delo. Julija sem zvedla rezultat mature, decembra sm mela rok, tko da sm pol šla vmes še mal delat dokler sm lahko in prejemala sm socialno. Zdj mam starševski dodatek. Zdj se bo zihr katera vprašala kaj bom pol k bosta otroka že večje? Za študij nism, zto sm se tud odločla tko mlada bit mami, s svojo šolo mam 5.stopnjo kar mi je ok, tko da bom šla kak poklicni tečaj nardit al pa neki podobnga kr sm bla gimnazijka. Evo tolk.

Vozički- sm že povedala nvem kolkrat, pa bo še enkrat. mi mamo PP GT3 in smo super zadovoljni. Zdj sm nvem kako bomo k bo še edn pršov. Neki bo treba pogruntat.

joške do koroške js si jih tud ne puščam, se kr same spuščajo. no, mela sm lepe prsi, sm bla ful zadovoljna z njimi, košarca C preden sm dobila malo štručko, zdj smo pa že na D al pa clo na E.

Js se pa ne spomnm d bi mi lasje kej odpadal, ne med nosečnostjo ne med dojenjem oz po porodu. Upam, da bo v drugo tud tko. Sm pa fasala hemoroide in jih mam še zdj. Ta moja G mi je same neke čudne kreme predpisala pa mi ni nobena pomagala, zdj sm si pa kupila svečke od gorenjskih lekarn in upam, da mi pomagajo kr je obupno tole. Če jih bom mela še, ko bom mogla it rodit bom direkt umrla. Sploh k se spomnm kak pritisk je k maš popadke in te vse tišči itd.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
25.11.2010 11:11:38   
Tincy90
Lepo opravte na pregledih in morfologijah!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
25.11.2010 11:36:04   
pižmovka
Hej!
Kako ste kaj? Jao kuk je danes mrzlo!!! BRRRR.... Še vedno je vse zmrznjeno zuni! Pa še ta megla! Lepše bi blo met sneg in da potem sonček posije in ko greš na sprehod da ti un zmrznjen sneg škripa pod nogami! user posted image
Se bo treba sankat it. Moja ami se je vsako nosečnost sankala, ne glede kak trebuh je že mela! user posted image  Mislim, da bom nadaljevala tradicijo!
Klaramay in ostale srečno na MF!

Js si tut morm še mal naštudirat te Lux4Kids! Všeč mi je če se smer vožnje spreminja sam z ročajemin pa da so kolesa vrtljiva z možostjo fiksacije. To možnost m pa sam Twist, ki pa se žal na njega ne da namontirat lupinice! Js sm tu skus se sam v 4-kolesnike poglabljala. Mogoe bi blo treba tut o trokolesnikih mal razmislit!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
25.11.2010 12:54:36   
Peli
Jest ne vem u keri lukni ve žvite, ampak pr nas je dons tak lep sonček, da sm mogla it mal špancerat.
Zdejle sm glih pojedla kosilo pa vas prebrala, ste ble kr pridne dons.

pižmovka - ti si pa upaš - med nosečnostjo sankat, jest tol izzivat ne grem, čeprav obožujem sankanje. Kam pa hodite sankat? No, z otroci se bomo že po kšnmu griču spuščal...

Tincy - če ti kej viška jošk hod, povej pa se zmenva user posted image .

pussycat , super za poroko, kdaj pa praznuješ?

Mam zdele še mal časa, pa se rajš odmaknem od rač. in grem mal dol ležt, drugač bom celo popoldne sitna,LP

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
25.11.2010 12:56:31   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Tincy - če ti kej viška jošk hod, povej pa se zmenva user posted image .

user posted image user posted image rade volje. Sm povej kako se naj bi to izvedlo?user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
25.11.2010 12:57:03   
Tincy90
Js tud upam, da se bomo šli kam sankat letos, se lani nismo nč in že pogrešam snežne norčije.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.11.2010 14:09:16   
wessna
we r sorry...user posted image

pa ponovimouser posted image

dan souser posted image

no pa sem se odtalila, sem bila danes s tamalim v vrtcu, so šli na en izlet...brrrrrr...sem skoraj zmrznila...zuni mamo še sred dneva slano, sonce sije ampak..tud če nebi, ker itk nič ne pomaga..

pussycat user posted image user posted image user posted image user posted image za poroko

vozički js bom ga kupla enkrat feb, ko bom mela stanovanje v slo, da ga bom lahko nekam dalauser posted image 100% bo 3kolesnik, mi 4 ne potegnejo...gledam tudi opcije da ga kupim kje na dunaju..če bom mela kakšno srečo in bo cenej...

vso srečo vsem na pregledu..da se nagledate svojih user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.11.2010 14:33:00   
majčica1508
sem že nazaj...........vse je super,težka je 420g...........vse ostalo je bp,moja kri in voda tudi,slabokrvna nisem,mi je posnela na CD,dala slikice in slikice v 3D izvedbi..............naslednji pregled je 30.12,pa za sladkor imam pa 3.1.....................
zdaj pa letim še malo odelat,pol pa po tamalo,pa mal na zrak,pa zvečer na pico(je tamala izrazila željo,da bi jo jedla)

včeraj bila na masaži,pedikuri,manikuri in je prav pasaloooooooooo......

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.11.2010 15:09:17   
pajcica
oooo ste napisale...rabim pol ure da pridem čezuser posted image
jaz sem imela tudi mF in je faaaaanteeeeeek!!! jupiii! user posted image (po tistem linku kitajskih tabel mi že v drugo zadane)
klaramay - za seznam, to je moja druga user posted image en user posted image je že doma:)

grem zdej hitr nazaj (sem vsa šmrkava v službi)...Mali je pa dons pri tašči do večera, da lahko mami počiva (kao, hahaha).
Se morm še mal nadelat, ker gremo čez en teden za cel mesec na dopust!

LP vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.11.2010 17:17:47   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

za sladkor imam pa 3.1.....................

to je pa zato, da se ne boš med prazniki preveč najedalauser posted image . super za mf. tvoja G je pa radodarna s slikcami in celo cd. jaz lahko sam sanjam.
no, imam pa vsakič uzuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.11.2010 17:20:12   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica
Se morm še mal nadelat, ker gremo čez en teden za cel mesec na dopust!

uuuuuuaaaaaaaaaaaaaa, jaz bi tudi. kam pa greste če ni skrivnost?

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.