Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:07:08
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 če bi poznala mojo taščo in celotno zgodbo bi drugače razmišljala verjemi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:07:55
|
|
|
|
botrca
|
Majakla poglej pod one slike ko ati čaga pa mi na oni skupinski povej kdo je punca spredaj v črni jakni?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:08:07
|
|
|
|
majakla
|
Pa to si tud lahko mislite, koooliiiko sem danes naredila?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:08:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce čuj, Sami midve pa res gojiva neke simpatije druga do druge.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:10:29
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: mater si ti radovedna, grem sliko iskat in usnjeno jakno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:10:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce čuj, Sami midve pa res gojiva neke simpatije druga do druge. se sprašujem zakaj... če ti je všeč stvar,ki jo imam jaz že vrh glave
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:12:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: mater si ti radovedna, grem sliko iskat in usnjeno jakno. vem ja...saj si v službi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:12:36
|
|
|
|
katy83
|
hojica - jaz sem proti, ampak poznam veliko mamic, ki jim je hojica olajšala stvari...pač za 15 minut so imele malo mira ...no, našemu žemljo daš, pa je mir
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:12:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 če bi poznala mojo taščo in celotno zgodbo bi drugače razmišljala verjemi. Saj ti moje tudi ne poznaš... je to dobro al slabo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:13:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa to si tud lahko mislite, koooliiiko sem danes naredila?! Verjetno isto kot jaz,edino ti si za to plačana,mene bo pa moj in potem še to je pa že nasilje nad ženskami
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:13:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce čuj, Sami midve pa res gojiva neke simpatije druga do druge. se sprašujem zakaj... če ti je všeč stvar,ki jo imam jaz že vrh glave ja, no vidiš kak bi se dopolnjevale...ko bi tebi nekaj blo že brezveze, bi jaz postala navdušena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:14:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 če bi poznala mojo taščo in celotno zgodbo bi drugače razmišljala verjemi. Saj ti moje tudi ne poznaš... je to dobro al slabo za tebe verjetno dobro...glede na to,da nisi glih "tašča fan",jaz pa načeloma nimam problemov z njo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:15:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 za tebe verjetno dobro...glede na to,da nisi glih "tašča fan",jaz pa načeloma nimam problemov z njo jaz jih tudi ne bi imela, če ne bi živeli pod eno streho
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:15:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa to si tud lahko mislite, koooliiiko sem danes naredila?! Verjetno isto kot jaz,edino ti si za to plačana,mene bo pa moj in potem še to je pa že nasilje nad ženskami Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbela
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:16:09
|
|
|
|
majakla
|
Črni jakni, pa špegle na glavi, pa teniske? Suza Koban (taxi vozi občasno)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:16:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce čuj, Sami midve pa res gojiva neke simpatije druga do druge. se sprašujem zakaj... če ti je všeč stvar,ki jo imam jaz že vrh glave ja, no vidiš kak bi se dopolnjevale...ko bi tebi nekaj blo že brezveze, bi jaz postala navdušena
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:17:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83mpak če bi imela kafe avtomat bi imela tistega gostilniškega, pač manjšega seveda. Cene tam okoli 1000€ se začne. Všeč so mi skromne punce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:20:01
|
|
|
|
elevitka
|
DAN! babe naspidirane.... kam te klofate tolk- že 40 minut berem pa vas ne morem dohitet, komaj preberem eno stran do konca že vidim spodaj eno cifro strani cuj....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:21:10
|
|
|
|
majakla
|
Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:21:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina, v svoji hiški sva. Pa saj ni neki problem, ker je otrok očitno glede spanja po meni in bi lahko čez dan šla z njim spat. Malo je problem, ker sem jaz res veeeliiikaaaaaaaaaa zaspanka...bila dokler nisem imela otroka...pa so me ure okoli 8. 9 -ih ubijale že prej, zdaj pa če ponoči še slabše spim, te pa tak brezveze. Je pa fora, da če imam kaj nujnega (ne vem ko sem delala na logističnem centru al pa praksa v šoli) pa se mi sploh ni problem vstat, v avtu si muziko nabijem in sem že polna energije. za odebeljeni tekst - tvoja realnost, moje sanje za ostalo pa ja, priznam fajn je...je še daleč od mojih sanj...je to le vikend hiška, ampak trenutno dovolj...pa še za sebe smo...čakamo pa na gradbeno in takrat bi povečali...hiško in družinske člane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:22:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!" ja, dobra je ta. Pa tak če se mene vpraša...zelo realna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 13:25:09
|
|
|
|
majakla
|
Dva prijatelja se pogovarjata. Reče prvi: "Včeraj smo imeli doma pravo sranje. Za kosilo smo hoteli imeti krompir. Taščo sem poslal v klet ponj, pa je padla po stopnicah in se polomila." drugi vpraša: "In kaj ste storili potem?" Prvi: "Nič, makarone smo jedli."
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?