hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutika89 js komi čakam in upam da jutri zapade sneg,tja do kolen naj povem da tut js full slabo spim zadni mesec ampak bomo že preživele kaj pa vemo kako bomo pa pol spale k rodimo naša pupa je spet bolana-no ni bolana-ampak ma koprivnico,sm prvič čula za to...je pa to alergija in to na (baje) morsko hrani,sam doma je ni jedla,v vrcu pa sploh ne-tk da res ne vem od kod ji zdj to..jo pa toti izpuščaji full srbijo,in jo full motim da se ne sčoha do krvavga...upam da se ji do naslednega tedna izbolša! IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Gledam novi katalog od BC HIT2011 in sem videla, da se prodajajo igralni centri. Od kdaj lahko uporabljaš igralni center? Meni se zdi zadeva zelo vredu. Nekje od 1 meseca je nekako najbolj logično ker do takrat otrok še ne vidi. Meni je bil zelo ok, dokler otroku je, se pač tam igra potem pa pač rabi kako novo zadevo. Moja hči se je full hitro začela plazit in ji ni bil zanimiv niti celih 6 mesecev, ampak do takrat pa ji je bil fajn. IZVIRNO SPOROČILO: lil_ neki me zanima glede izcedkov...mi je normalno da je med nosecnostjo izcedka vec tut vem d ane sme bit barvast in podobno. sam se mi pa zdi, da je izcedek ponavad malenkost gost, iz mene pa nekaj casa tece cist redek izcedek, tko kt da bi se polulala. zdej pa me zanima kako ves, ce ti slucajno plodovnica odteka po kaplicah?... Načeloma ne veš. Glede izcedka pa, če ima vonj, ni plodovnica.! Nam so lani v materinski rekli da če imamo občutek da izcedek ni kot bi moral bit, da naj pridemo z vložkom k G. oz. v porodnišnico in naj vložka 5min prej ne mečemo stran, da ga vidijo. IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Glede izcedka - js mam tud skor ves čas mokre hlačke čist prozorna tekočina bre z vonja in jo je vedno več, ampak na zadnjem pregledu sem gin. omenla in je rekla naj ne skrbim, da bo tega vedno več in da naj se javim edino če bi bil obarvan rdeče al pa če bi mi odtekala plodovnica. In ko sem vprašala kk naj vem da je plodovnica je rekla da ne morem zgrešit ker so to kr vlije po nogi. Zdj pa res nevem Ja ko odteče voda, oz. plodovnica se bojda samo vlije kot bi te nekdo zs škafom zalil. Ampak meni je pred porodom dva krat po malem odtekla voda, prvič sem se ponoči zbudila malo mokra, kot bi mi ušel urin, drugič pa na poti v porodnišnico, čutiš kot da ti full teče, apak videt pa ni tako, v porodnišnici pa so mi potem še predrli plodovnico. Kako pa veš da je po kapljicah, pa ne vem, razen da se na UZ vidi da je malo plodovne vode. Tako da mislim, da je čisto normalno da imamo svakojake izcedke, če otroci pridno migajo in če je na pregledu dovolj plodovne vode ni straha da bi kje kaj curljalo Snega pa mislim da tudi pri nas ne bo kaj kmalu. Čeprav si ga želim. Najraje bi bla, da ga ene pol metra pade pa pol drži do pomladi Ne vem pa kdo ga bo letos kidal, ker ponavadi to jaz počnem, pa še tamala je letos svojo lopato dobila, da ne bo kakega kreganja slučajno
|