|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
25.11.2010 12:43:41   
Anonimen
Nina33 ja sej porodniška, je 1 leto, in dobivaš starševski 365 dni, tko sem prebrala na soc.

trsica no jaz sem mela na začetku hemoglobin 149, sedaj ga imam 116. Glede mejne vrednosti sem narobe napisala mislila sem zgornja meja je 120, ste ze popravle me. user posted image Mam pa vedno višjega, pač mamo to v familji, pa za hitrejše strjevanje in čem je kaka večja prometna, mene pa mamo kličejo. Ker ma mami zelo redko kri (AB), jaz pa kar pogosto in jo tudi primankuje (A). Pa mi nikoli niso rekli, da mam previsok hemoglobin.

Me je pa učeraj položilo v posteljo, po ispitu. Tako, da sedaj lenarim pa nogo spet v luft, ker je spet slabse to oteklino user posted image Ampak je pa spet sonček.... aaahhhh kako lepo

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 25.11.2010 12:46:06 >

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
25.11.2010 12:49:59   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Teyla, tudi jst mam zeelloo rada sneg. Sam kaj, ko letos nebo nič kaj z smučanjem oz. če bo, bo zelo- zelo malo.......Se tolažim, da bom drugo leto to nadoknadila..... Slikaj se in nam ga pokaži - trebušček mislim user posted image

Sem probala, pa je taka čudna svetloba, da bi mogla lih pred oknom stat, pa nočem da me vsi sosedi vidijo. Bom počakala, da moj pride domov, pa bova mela fotoshooting. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.11.2010 12:56:15   
Anonimen
Jaz bom tudi pogrešala smučanje in letenje user posted image Sem pa rekla, da takoj, ko bo možno, da ga bomo na letališče vzel, da se privadi zvoka in ostalega ropota. Od kolega bebica je mela kar probleme s tem.

Sem pa danes tako utrujena, kot da bi nevem kaj delala user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
25.11.2010 13:08:11   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz bom tudi pogrešala smučanje in letenje user posted image Sem pa rekla, da takoj, ko bo možno, da ga bomo na letališče vzel, da se privadi zvoka in ostalega ropota. Od kolega bebica je mela kar probleme s tem.

Sem pa danes tako utrujena, kot da bi nevem kaj delala user posted image

zakaj pa zvoka in letenja? A bo letel s tabo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
25.11.2010 13:21:29   
Anonimen
Da smo lahko na letaliscu skupaj, da ure naberem. Ko bo vecji bo pa zraven sel, zakaj pa ne user posted image Daš v lupinco pripneš in grš letet.

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.11.2010 13:39:28   
Anonimen
Gledam novi katalog od BC HIT2011 in sem videla, da se prodajajo igralni centri. Od kdaj lahko uporabljaš igralni center? Meni se zdi zadeva zelo vredu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.11.2010 13:52:26   
maurica
Uh, mene je pa kar malo strah snega. Sej je ful lepo in romantično pa to, ampak pol tudi vse zmrzne in mene je ful strah, da ne bi kje padla (sem že itak bolj nerodne sorte) user posted image Pa še vozit je težje.

pilotegirl; igralne centre lahko uporabljaš praktično od začetka. Na začetku user posted image itak še ne gre nikamor, pa samo opazuje in posluša (mi smo kupli igralni center, ki ima tudi glasbo). Pol je pa vedno bolj aktiven. Jih res priporočajo. Meni je rekla kolegica, da je bil igralni center vse, kar je njen otrok rabil od igrač do prvega leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.11.2010 14:01:59   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Da smo lahko na letaliscu skupaj, da ure naberem. Ko bo vecji bo pa zraven sel, zakaj pa ne Daš v lupinco pripneš in grš letet.

čakaj, pa ti ure nabiraš al kako?  user posted image Sem mislila, da nisi v letalstvu, ker ti mama ni pustila? Se misliš zaposlit al je to samo za zabavo? Ker hobi se mi zdi kar drag. user posted image

Včeraj je moj   izvedel, da nama bo njegov brat posodil lupinico in ležalnik, ker ga onadva ne rabita več. Saj sva ju tako ali tako mislila vprašat, ampak je tako še lepše. par stvari manj za nakupit. Se kar pozna, ker bova mogla fajn stisnit, da prišparava za najemnino za naslednje leto, še posebej, ker jaz ne bom mogla delat zarad porodniške, starševski dodatek pa tudi ni neko bogastvo. Upam, da nama znese. user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
25.11.2010 14:05:52   
Anonimen
maurica kateri je ta z glasbo? Ker sem gledala, teh igralnih centrov je ogromno.

Ja vem kako je, no sej pri nas je isto problem, ker so privat ceste pa še hribi in klanc... Tako, da nam občina noče plužit in obtčimo doma. Potem pa kmete iščemo, da nam plužjo. (cesta je večni slovencl šport, raj se bo tožarlo kot, da bi kaj žrtvoval in dogovorilo, ker so vikendaši, češ ona pozimi ne rabi ceste, zato je neda občini in nedovoli). Sam si pa čisti naravi in pač to je dolg. Me pa resnično skrbi, če bom potrebovala rešilca, ker ne bo gor prišel. Tudi G je rekla, če mam kam za v LJ jit, sam nimam. Pač bom pešakala 3 km do dol ali pa me bo dragi prepeljal do porodnišnice, ni druge smo se doma pogovarjali. Sej je smešno, da smo 21 stoletju, pa nimamo kanalizacije, interneta kabelskega ali optike (na net hodim preko mobitela), vodovoda in cest. Sam tko je. Za sankat pa smucat mamo pa super, tko da če bo kera hotela, lahko pride pa še fajn piknik naredimo user posted image

U ja, a je katera na pop tv gledala za Kranjsko porodnišnico? Bilo je učeraj, če se ne motim user posted image V nočnem delu poročil (ne vem kako se reče). Me pa zanima kaj so kej povedali.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 25.11.2010 14:07:23 >

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
25.11.2010 14:36:36   
tamy82
Lepo, da ste tako navdušene nad snegom ... ampak jaz pa spadam med tiste, ki ga pravzaprav sovražijo ... in seveda tudi vse, kar spada zraven. Tako da ne bom imela niti malo proti, če ga letos sploh ne bo. Smučam itak ne, tako da mi je včinoma samo v napoto ... user posted image

pilotgirl ja ta igralni center v BC bom verjetno tudi jaz kupila, ker je do novega leta znižan. Tega si imela v mislih? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208660
Ampak kolikor jaz vem user posted image ko se enkrat začne plazit naokrog ne mara biti več tu ... tako da je to fajn za prve pol leta bolj, potem pa skoraj ne več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
25.11.2010 14:45:49   
Anonimen
Tamy28 tega sem tudi jaz gledala. Zato sem pa malo temo odprla tukaj.

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1836
25.11.2010 14:46:07   
maurica
pilotegirl; mislim, da tej v BC nimajo glasbe (vsaj tej v katalogu), moj je najinega kupil v Ameriki. Se pa tudi pri nas dobijo taki z glasbo samo ne vem kje in kakšna je cena.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
25.11.2010 15:04:50   
Anonimen
Ja drugače bom pa malo na ebay-ju pogledala, se veliko ceneje dobi kot po teh BC in podobnih trgovinah.
A mi napišeš firmo? Da malo pogledam okol po netu.

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
25.11.2010 15:10:20   
šebela
Hoj punce!
Foxy Lady hvala za povabilo, vendar me al ta vikend ne bo v SG, se pa definitivno priporočam, kateri koli drugi dan.
Glede igralnega centra, so baje res ful fajn, predvsem od 2 meseca pa tja do 6 meseca, ker otrok lepo razvija motorične sposobnosti, ko  poiskuša prijemat stvari. In še kaj drugega! Jaz sem dala nalogo mojim frendicam, da mi ga kupijo za darilo... sem prepričana, da bodo izbrale kakega dobrega!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
25.11.2010 15:20:20   
tanjusi
Šebela, kaj je danes v materinski šoli tema predvanja? Jaz sem v ponedeljek, pa četrtek špricala , zdaj pa ne vem kaj me danes čaka...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
25.11.2010 16:05:06   
inia
materinska šola v CE..jaz sem rodila pred šestimi leti pa me nihče ni niti vprašal, če sem jaz ali partner hodila v MŠ. user posted image  Kako je zdaj pa nimam pojma.

Ina5505...jaz sem bila tudi včeraj na Dobrni. Ob kateri uri pa si bila?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
25.11.2010 16:11:35   
maurica
pilotegirl; a veš, da se trenutno ne spomnem, kje že sva to gledala user posted image . Bomo mojega vprašala, ko pride domov s službene poti, pa ti pošljem link. Embalaže pa tudi nimam, ker je moj že v Ameriki odpakiral in prinesel brez domov.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.11.2010 16:17:57   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Jaz tudi ugotavljam, da imam tudi vedno več težav z okretnostjo. Komaj vstajam, si vežem vezalke, vozim avto (sploh lezenje not in ven postaja projekt). Pa medenica tudi mene neki bolj zadnje dneve. A je to že normalno v tem času? user posted image

Jah, mene ponavadi bolj poleti boli ampak tudi zdaj, pozimi ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sori, to je bla prva asociacija na "v tem času". Drugače pa mislim, da je v nosečnosti skoraj vse normalno in ja, mene tudi boli. Širimo se, širimo!user posted image

V avtu mam pa jaz največje težave vrata zapret za sabo, če so preveč odprta. Se zaganjam naprej in jemljem zalet včasih, da ujamem kljukouser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.11.2010 17:30:38   
lil_
ok cveke, jst vm sploh ne sledimuser posted image tko da bom napisala sam tist cesar se spomnim iz zadnjih parih strani user posted image

se strinjam strelke smo kr fajn ja, sam skoda, k je prsov ns mesec, mesec staranja user posted image

katalog BC in igralni center na strani 6 je center, zraven katerega pise, da je glasbena blazina z zvocnimi efekti in klasicno glasbo.

ker sm se skor ustrasla trsicinih slikic trebuha, sm dodala dve slikici mojga user posted image

je blo recen, da kot studentka lahko zaprosis za stipendijo? kaksno? kam se lahko obrnem? in kdaj se to zaprosi?

user posted image za delfinko in naj zdrzi cim dlje.

sm mela vceri pregled (27t): so mi nardil UZ, vse je vredu in pridno rastemo. mamo ze 1050g in 1070g...tko da lepo napredujemo in smo se vedno enake velikosti/teze, kar je najbolj pomembno. no zdej se je tut tadrug misek obrnu na glavo, tko da sta oba pripravljena...no komot se pocakata kaksen mesec. sm pa vceri tut v tazadno dobila injekcijo za razvoj pluck, dons sm mogla pa po se eno, tko da bi mela v primeru prezgodnjega poroda cim bol razvita plucka. smo pa trenutno na +6kg. ostalo- kri, voda, sladkor,... je vse cist vredu. nm je blo naroceno da nej bomo tko pridni naprej in nej se naprej pocivamouser posted image sta se pa moja miska po injekcijah umirila, so mi rekel da se bosta...tko da sm solidno prespala noc. sam tiste brce k pa padejo, so pa vseen kr mocne.

neki me zanima glede izcedkov...mi je normalno da je med nosecnostjo izcedka vec tut vem d ane sme bit barvast in podobno. sam se mi pa zdi, da je izcedek ponavad malenkost gost, iz mene pa nekaj casa tece cist redek izcedek, tko kt da bi se polulala. zdej pa me zanima kako ves, ce ti slucajno plodovnica odteka po kaplicah? sej mislim da ni plodovnica, tut vceri na pregledu bi kej opazl, da jo je mn al pa kar kol, pa je vse vredu. sam vseen me zanima kako lahko ves?
kaj pa je s tistimi cepi, k nej bi "padl vn" pred porodom, no nej bi al pa nebi, sej nima veze, sam me zanima kako to zgleda?
res smo vedno blizi porodu, sam se nm se nikamor ne mudi...mam pa vedno vec vprasanj user posted image tut k me prime ksn krc, se vedno vprasam, ce bom sploh vedla kdaj bojo pravi popadki user posted image

drugac pa jaaaa....tut jst komi cakam sneg...velik snegauser posted image user posted image mah ce ga letos nebomo mogle izkoristt, se bomo pa drugo leto tok bol nasankale user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.11.2010 17:38:27   
tamy82
lil_ glede štipendije je tako, da lahko zaprosiš ta republiško (to lahko tudi že zdej, če tvoji prihodki ne presegajo cenzusa), glede na to, da se bodo potem dohodki delili na več članov, v tvojem primeru celo na 2 več user posted image To se vse ureja na CSD. Sej je vloga itak na netu na strani ministrstva za delo in socialo, pa tudi tam vse piše o izpolnjevanju vloge in pogojih.
Kar se plodovnice tiče (če teče po kapljicah) tudi meni ni čisto jasno kako lahko veš, da je to to, ampak vse, ki so že rodile povejo, da pač veš user posted image Ker verjetno pride še kej drugega zraven, ne samo to user posted image Ta čep, ki zapira pot do user posted image je pa tak precej gost z rdečimi nitkami, torej roza oz. rdečkast. To pa ne moreš falit user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.11.2010 19:34:58   
FoxyLady

ČER!

Evo pa vam javljam,kako je bilo danes pri "cukermanu".
V bistvu tako ,kot sm pričakovala.Od jutri naprej sem na insulinu.user posted image za začetek 4IE-6IE,pol bomo pa vidli kako in kaj dalje.Zdaj vsaj upam,da ne bo več skakal ta moj cuker kot pin ponk žogca.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.11.2010 19:39:44   
FoxyLady
neki me zanima glede izcedkov...mi je normalno da je med nosecnostjo izcedka vec tut vem d ane sme bit barvast in podobno. sam se mi pa zdi, da je izcedek ponavad malenkost gost, iz mene pa nekaj casa tece cist redek izcedek, tko kt da bi se polulala. zdej pa me zanima kako ves, ce ti slucajno plodovnica odteka po kaplicah? sej mislim da ni plodovnica, tut vceri na pregledu bi kej opazl, da jo je mn al pa kar kol, pa je vse vredu. sam vseen me zanima kako lahko ves?
kaj pa je s tistimi cepi, k nej bi "padl vn" pred porodom, no nej bi al pa nebi, sej nima veze, sam me zanima kako to zgleda?

lil_ - jz sm pri prvem porodu imela ta problem odtekanja plodovnice po malem,ugotovila sm tk ,da sm skoz imela mokre hlačke oz.vložek, in to ni imelo nikakršnega vonja in barve.In ko sm omenla G je nardila UZ in ugotovila ,da imam prav ,zato sm šla pol naslednji dan koj v porodno.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.11.2010 19:49:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

pilotgirl ja ta igralni center v BC bom verjetno tudi jaz kupila, ker je do novega leta znižan. Tega si imela v mislih? http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208660
Ampak kolikor jaz vem user posted image ko se enkrat začne plazit naokrog ne mara biti več tu ... tako da je to fajn za prve pol leta bolj, potem pa skoraj ne več.

Ta center nima glasbe. Tisti z glasbo je tudi v teh ABC novičkah znižan iz 60 na 45 eur, se mi zdi. Zgleda pa nekako takole  Res je, da pride ta center najbolj prav nekje od 2. do 6. meseca, odvisno od motorike otroka, ampak verjemte mi, da vam bo podaril marsikatero minuto za likanje in kuhanje ali pa za sedenje kar takouser posted image . No, ja, res pa je, da nekateri nočejo ležat tam notri in se rajši crkljajo. Odvisno kakšne ste naročiliuser posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 25.11.2010 19:55:08 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.11.2010 19:54:43   
tamy82
meta21 ja sem vidla prejle, da je še en igralni center znižan, ki ma tudi glasbo. Sicer meni to ni ravno bistveno, tako da bom verjetno kar tega cenejšega kupila. Tako da upamo, da se bo naš user posted image rad igral tam noter user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.11.2010 19:54:56   
prvičmami
Hey!

Da se vam še na hiter javim, predn me odnese v pojstlo. Izpit sem odpisala, če sem ga nardila bomo pa še vidli, me je pa vsekakor zmatralo...
Glede snega pa tk- men je ful lepo in romantično ampak decembr ko je praznično vzdušje, po novem letu se pa zarad mene lahk kr nehauser posted image , sploh letos upam da bo do PDP skopnel, ker sem tud mal bol v hribu, sicer redno plužijo, sam če bi mogla it ponoč kam pa da bi fejst naletaval pa ne bi blo fajn, sploh pot do SGuser posted image
Glede izcedka - js mam tud skor ves čas mokre hlačke čist prozorna tekočina bre z vonja in jo je vedno več, ampak na zadnjem pregledu sem gin. omenla in je rekla naj ne skrbim, da bo tega vedno več in da naj se javim edino če bi bil obarvan rdeče al pa če bi mi odtekala plodovnica. In ko sem vprašala kk naj vem da je plodovnica je rekla da ne morem zgrešit ker so to kr vlije po nogi. Zdj pa res nevemuser posted image Foxylady ti pa praviš da je možno da odteka po kapljcah, in kaj so ti naredili v bolnici, sam pregled al si ostala?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?