|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 11:06:42   
Lenči_
v lj. že sneži user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
26.11.2010 11:10:31   
Lenči_
kiiii steeeeee.. ble ble ble... M. spi, meni hudo in me stista v grlu, ker grem na pogreb in se sprašujem zakaj se dogajajo tako žalostne stravi. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
26.11.2010 11:10:57   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ma bom kar povedala, saj me boste razumele oz. podprle.
Oba si želiva še enega, ampak žal zaradi mojega križa ne smem zanosit. Bi imeli zdaj enega dojenčka starega približno 2 meseca, samo kaj ko me je letos februarja vsekalo v križu, obležala čist nepokretna, dobila najbolj močne inekcije in to 11 komadov. Malo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama user posted image user posted image user posted image . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Še zdaj me to spremlja, nisem še tega sprejela in vedno se bom tega spominjala. Bil (a) bi pa rojena na moj rojstni dan, no tu nekje 24.9. (26.9 je pa moj r.d.)...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to?

Ne smeš zanosit zaradi tega, ker te vseka in rabiš injekcije in to lahko otroku škoduje ali bi lahko ti imela zaradi nosečnosti trajne posledice?

oprosti za taka vprašanja user posted image če ne želiš in če je tema preveč boleča, ne rabiš odgovoriti user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
26.11.2010 11:12:01   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

meni pa je minla volja do snega danes user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
26.11.2010 11:12:38   
Lenči_

Ma bom kar povedala, saj me boste razumele oz. podprle.
Oba si želiva še enega, ampak žal zaradi mojega križa ne smem zanosit. Bi imeli zdaj enega dojenčka starega približno 2 meseca, samo kaj ko me je letos februarja vsekalo v križu, obležala čist nepokretna, dobila najbolj močne inekcije in to 11 komadov. Malo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama user posted image user posted image user posted image . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Še zdaj me to spremlja, nisem še tega sprejela in vedno se bom tega spominjala. Bil (a) bi pa rojena na moj rojstni dan, no tu nekje 24.9. (26.9 je pa moj r.d.)...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.11.2010 11:18:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to?

Ne smeš zanosit zaradi tega, ker te vseka in rabiš injekcije in to lahko otroku škoduje ali bi lahko ti imela zaradi nosečnosti trajne posledice?

oprosti za taka vprašanja user posted image če ne želiš in če je tema preveč boleča, ne rabiš odgovoriti user posted image user posted image

Ja zaradi močnih injekcij bi lahko otrok imel trajne posledice...invalid, moten v razvoju...bilo kaj...

Ne smem zanosit zaradi injekcij ki jih dobim ne zaradi trajnih posledic za moj križ. To že itak imam.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.11.2010 11:19:03   
botrca

meni pa je minla volja do snega danes user posted image

zakajuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.11.2010 11:19:24   
rina22

Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to?

Ja zaradi močnih injekcij bi lahko otrok imel trajne posledice...invalid, moten v razvoju...bilo kaj...

Ne smem zanosit zaradi injekcij ki jih dobim ne zaradi trajnih posledic za moj križ. To že itak imam.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj naj rečem user posted image Žal mi je za vas, res user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.11.2010 11:20:20   
botrca

kiiii steeeeee.. ble ble ble... M. spi, meni hudo in me stista v grlu, ker grem na pogreb in se sprašujem zakaj se dogajajo tako žalostne stravi. user posted image

tukaj sem skozi...zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.11.2010 11:24:13   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj naj rečem user posted image Žal mi je za vas, res user posted image

saj če bi bila to samo ena injekcija pol ne bi bilo nič...tako pa nisva hotla tvegat...hvala user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.11.2010 11:25:07 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.11.2010 11:24:45   
majakla
Botrca:
Nočem bit pametna, ampak ... saj pa je to veeeliiika
"tolažba",
že imaš otročka, zdravega, lepega, pridnega, ...

Ko sem jaz ležala tam 3 dni, sem spoznala mnoge, ki so
bile že 2., 3., ... tam in doma še nobenega otročka, to
pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100x bolje
kot jaz.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.11.2010 11:27:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Botrca:
"tolažba",

pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100_x_ bolje
kot jaz.

saj vem to, ampak dokler nisi v tej situaciji ne veš kako je to...ja hvala bogu, da imava vsaj enega in četudi ostaneva pri enem sem srečna da mi je bog vsaj to veselje dal da ne ostaneva z možem sama. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.11.2010 11:29:09   
Lenči_
ajmo punce, gremo na malo bolj vesele teme, jaz sem že čisto zamorjena! Ali se je pa pametno pogovarjat o teh stvareh, da ti je potem bolje? Ne vem?!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.11.2010 11:29:46   
majakla

saj vem to, ampak dokler nisi v tej situaciji ne veš kako je to...ja hvala bogu, da imava vsaj enega in četudi ostaneva pri enem sem srečna da mi je bog vsaj to veselje dal da ne ostaneva z možem sama. user posted image

res je, težko je to.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.11.2010 11:29:53   
botrca
Pikice moje zlate, grem malo dol z rač. da ne začne goret user posted image ...je treba malo po hiši reda naredit...pa k Janu grem, se je vlegel v spalnici in zopet zakuhal. Dobil svečko in upam, da zdaj zaspi. Za kosilo bo pa nekaj iz zmrzovalnika...ričet mislim da sem dala ven.

Lep dan, pa se kasneje tipkamo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.11.2010 11:30:06   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrcaMalo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama user posted image user posted image user posted image . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami.

Imaš prav tega ne bi smela doživet nobena mama...ob tem me še bolj dvignejo dejanja babnic,ki grejo na splav samo zaradi "nesrečnega slučaja",babe frdamaneuser posted image
Botrca user posted image user posted image user posted image ne znam si predstavljati tvojih muk ob taki težki odločitviuser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.11.2010 11:30:54   
majakla

ajmo punce, gremo na malo bolj vesele teme, jaz sem že čisto zamorjena! Ali se je pa pametno pogovarjat o teh stvareh, da ti je potem bolje? Ne vem?!

Malo morš, pol pa še veselo, pa bo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.11.2010 11:34:21   
Lenči_
So vam všeč vici na račun Chuck Norris- a? Meni so user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.11.2010 11:35:53   
Lenči_
mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.11.2010 11:36:48   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Botrca:
"tolažba",

pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100x bolje
kot jaz.

To pa podpišem!
Sicer ima jaz izkušnjo v obeh situacijah in je prva,ko še nimaš otrok definitivno hujšauser posted image
Hudo pa je v obeh primerih,ampak vseeno te bolj tolaži misel,da že imaš nekaj za sabouser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.11.2010 11:37:59   
sami0804

in še ena,ki jo to še čakauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.11.2010 11:40:51   
sami0804

In kaj je tu za ploskatuser posted image
Če ne bi napovedovali snega,bi midve zdaj v Gingerju kafetkale,ne pa zdaj,ko sem se vsr....in čepima vsaka na svojem koncuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.11.2010 11:41:44   
sami0804

user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
26.11.2010 11:43:22   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

...sem zato še toliko bolj skeptična glede Sarinega kašlja,ker p kar serijsko predpisujejo Flixotideuser posted image
Saj pomaga ful,samo takoj ko končamo s kuro,pa kašlja naprej...meni to ni normalnouser posted image

kaj se ji skozi ponavlja?

Več ali manj...lani se ji je celo zimo ponavljalouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
26.11.2010 11:46:28   
majakla

Ha, ha, ha, . . . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?