Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:06:42
|
|
|
|
Lenči_
|
v lj. že sneži
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:10:31
|
|
|
|
Lenči_
|
kiiii steeeeee.. ble ble ble... M. spi, meni hudo in me stista v grlu, ker grem na pogreb in se sprašujem zakaj se dogajajo tako žalostne stravi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:10:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ma bom kar povedala, saj me boste razumele oz. podprle. Oba si želiva še enega, ampak žal zaradi mojega križa ne smem zanosit. Bi imeli zdaj enega dojenčka starega približno 2 meseca, samo kaj ko me je letos februarja vsekalo v križu, obležala čist nepokretna, dobila najbolj močne inekcije in to 11 komadov. Malo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Še zdaj me to spremlja, nisem še tega sprejela in vedno se bom tega spominjala. Bil (a) bi pa rojena na moj rojstni dan, no tu nekje 24.9. (26.9 je pa moj r.d.)... Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to? Ne smeš zanosit zaradi tega, ker te vseka in rabiš injekcije in to lahko otroku škoduje ali bi lahko ti imela zaradi nosečnosti trajne posledice? oprosti za taka vprašanja če ne želiš in če je tema preveč boleča, ne rabiš odgovoriti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:12:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ v lj. že sneži meni pa je minla volja do snega danes
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:12:38
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ma bom kar povedala, saj me boste razumele oz. podprle. Oba si želiva še enega, ampak žal zaradi mojega križa ne smem zanosit. Bi imeli zdaj enega dojenčka starega približno 2 meseca, samo kaj ko me je letos februarja vsekalo v križu, obležala čist nepokretna, dobila najbolj močne inekcije in to 11 komadov. Malo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Še zdaj me to spremlja, nisem še tega sprejela in vedno se bom tega spominjala. Bil (a) bi pa rojena na moj rojstni dan, no tu nekje 24.9. (26.9 je pa moj r.d.)...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:18:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to? Ne smeš zanosit zaradi tega, ker te vseka in rabiš injekcije in to lahko otroku škoduje ali bi lahko ti imela zaradi nosečnosti trajne posledice? oprosti za taka vprašanja če ne želiš in če je tema preveč boleča, ne rabiš odgovoriti Ja zaradi močnih injekcij bi lahko otrok imel trajne posledice...invalid, moten v razvoju...bilo kaj... Ne smem zanosit zaradi injekcij ki jih dobim ne zaradi trajnih posledic za moj križ. To že itak imam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:19:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ v lj. že sneži meni pa je minla volja do snega danes zakaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:19:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Oprosti, da vpršam... Sta se bala, da bi zaradi injekcij otrok utrpel poškodbe? Kakšne pa so bile možnosti za to? Ne smeš zanosit zaradi tega, ker te vseka in rabiš injekcije in to lahko otroku škoduje ali bi lahko ti imela zaradi nosečnosti trajne posledice? oprosti za taka vprašanja če ne želiš in če je tema preveč boleča, ne rabiš odgovoriti Ja zaradi močnih injekcij bi lahko otrok imel trajne posledice...invalid, moten v razvoju...bilo kaj... Ne smem zanosit zaradi injekcij ki jih dobim ne zaradi trajnih posledic za moj križ. To že itak imam. Ne vem, kaj naj rečem Žal mi je za vas, res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:20:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ kiiii steeeeee.. ble ble ble... M. spi, meni hudo in me stista v grlu, ker grem na pogreb in se sprašujem zakaj se dogajajo tako žalostne stravi. tukaj sem skozi...zate pa
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:24:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ne vem, kaj naj rečem Žal mi je za vas, res saj če bi bila to samo ena injekcija pol ne bi bilo nič...tako pa nisva hotla tvegat...hvala
< Sporočilo je popravil botrca -- 26.11.2010 11:25:07 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:24:45
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: Nočem bit pametna, ampak ... saj pa je to veeeliiika "tolažba", že imaš otročka, zdravega, lepega, pridnega, ... Ko sem jaz ležala tam 3 dni, sem spoznala mnoge, ki so bile že 2., 3., ... tam in doma še nobenega otročka, to pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100x bolje kot jaz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:27:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: Nočem bit pametna, ampak ... saj pa je to veeeliiika "tolažba", že imaš otročka, zdravega, lepega, pridnega, ... Ko sem jaz ležala tam 3 dni, sem spoznala mnoge, ki so bile že 2., 3., ... tam in doma še nobenega otročka, to pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100_x_ bolje kot jaz. saj vem to, ampak dokler nisi v tej situaciji ne veš kako je to...ja hvala bogu, da imava vsaj enega in četudi ostaneva pri enem sem srečna da mi je bog vsaj to veselje dal da ne ostaneva z možem sama.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:29:09
|
|
|
|
Lenči_
|
ajmo punce, gremo na malo bolj vesele teme, jaz sem že čisto zamorjena! Ali se je pa pametno pogovarjat o teh stvareh, da ti je potem bolje? Ne vem?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:29:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj vem to, ampak dokler nisi v tej situaciji ne veš kako je to...ja hvala bogu, da imava vsaj enega in četudi ostaneva pri enem sem srečna da mi je bog vsaj to veselje dal da ne ostaneva z možem sama. res je, težko je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:29:53
|
|
|
|
botrca
|
Pikice moje zlate, grem malo dol z rač. da ne začne goret ...je treba malo po hiši reda naredit...pa k Janu grem, se je vlegel v spalnici in zopet zakuhal. Dobil svečko in upam, da zdaj zaspi. Za kosilo bo pa nekaj iz zmrzovalnika...ričet mislim da sem dala ven. Lep dan, pa se kasneje tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:30:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrcaMalo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Imaš prav tega ne bi smela doživet nobena mama...ob tem me še bolj dvignejo dejanja babnic,ki grejo na splav samo zaradi "nesrečnega slučaja",babe frdamane Botrca ne znam si predstavljati tvojih muk ob taki težki odločitvi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:30:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ajmo punce, gremo na malo bolj vesele teme, jaz sem že čisto zamorjena! Ali se je pa pametno pogovarjat o teh stvareh, da ti je potem bolje? Ne vem?! Malo morš, pol pa še veselo, pa bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:34:21
|
|
|
|
Lenči_
|
So vam všeč vici na račun Chuck Norris- a? Meni so
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:35:53
|
|
|
|
Lenči_
|
mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:36:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: Nočem bit pametna, ampak ... saj pa je to veeeliiika "tolažba", že imaš otročka, zdravega, lepega, pridnega, ... Ko sem jaz ležala tam 3 dni, sem spoznala mnoge, ki so bile že 2., 3., ... tam in doma še nobenega otročka, to pa je žalost. Pa ti povem, da so se držale 100x bolje kot jaz. To pa podpišem! Sicer ima jaz izkušnjo v obeh situacijah in je prva,ko še nimaš otrok definitivno hujša Hudo pa je v obeh primerih,ampak vseeno te bolj tolaži misel,da že imaš nekaj za sabo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:43:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...sem zato še toliko bolj skeptična glede Sarinega kašlja,ker p kar serijsko predpisujejo Flixotide Saj pomaga ful,samo takoj ko končamo s kuro,pa kašlja naprej...meni to ni normalno kaj se ji skozi ponavlja? Več ali manj...lani se ji je celo zimo ponavljalo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:46:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ mail od Chuck Norris-a : gmail@chucknorris.com Ha, ha, ha, . . .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?