Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:37:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A delata Janu sestrico?????? Kaj sem zamudila????? nič nisi zamudila...ker ne delava...pa verjetno tudi ne bova če si želita (kar očitno si, glede na " "), zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:38:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hočeš nočeš se človek potem vpraša,kaj za vraga se dogaja,da tako mladi ljudje umirajo od infarkta,raka in podobnega "sranja" preveč stresno živimo, ne gibamo se dovolj, ne jemo zdravo, v hrani je vsega in svačega pa sploh ne vemo...nekaj je tudi dedno... Vedno sem se smejala starejšim ljudem,ko so govorili,da nas zastrupljajo iz zraka...do lanske zime. Vse preiskave,ki so mi jih naredili,niso našle vzroka mojega dva meseca trajajočega kašlja ...srhljivo...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:40:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nadka30...boš rogljiček? Ne...kavo? Tudi ne....ja kaj pa bi? mogoče je šla v trgovino
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:41:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A delata Janu sestrico?????? Kaj sem zamudila????? nič nisi zamudila...ker ne delava...pa verjetno tudi ne bova Ata ni za akcijo? Saj naš tudi ni bil,pa ga poglej zdaj...je čisto nor na našo deklino
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:42:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A delata Janu sestrico?????? Kaj sem zamudila????? nič nisi zamudila...ker ne delava...pa verjetno tudi ne bova Ata ni za akcijo? Saj naš tudi ni bil,pa ga poglej zdaj...je čisto nor na našo deklino bravo, ata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:42:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vedno sem se smejala starejšim ljudem,ko so govorili,da nas zastrupljajo iz zraka...do lanske zime. Vse preiskave,ki so mi jih naredili,niso našle vzroka mojega dva meseca trajajočega kašlja ...srhljivo... pri moji sestri tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:43:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 če si želita (kar očitno si, glede na " "), zakaj pa ne? bom na kavi enkrat povedala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:46:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 če si želita (kar očitno si, glede na " "), zakaj pa ne? bom na kavi enkrat povedala vredu ne bit žalostna mi bomo verjetno tudi samo pri T. ostali čeprav je ati navdušen nad idejo s tremi saj jaz sem tudi bla.. poudarek na BLA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:46:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jih je blo samo šest,pa dokler sem se jaz slinila,ste jih že vse pohamsale... zopet botrca vse požrla...o ti ti ti botrca A-a,tu si krivdo deliš...majakla mi je sumljiva,je preveč tiho...po mojem jih še kuj prežvekuje Če pa se s polnimi usti ne govori, haaalooooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:47:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mi bomo verjetno tudi samo pri T. ostali čeprav je ati navdušen nad idejo s tremi saj jaz sem tudi bla.. poudarek na BLA ja moški bi itak imeli tudi po 10, kaj pa ženske...ko vse ostalo nam ostane...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:47:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vedno sem se smejala starejšim ljudem,ko so govorili,da nas zastrupljajo iz zraka...do lanske zime. Vse preiskave,ki so mi jih naredili,niso našle vzroka mojega dva meseca trajajočega kašlja ...srhljivo... pri moji sestri tudi Pa veš,da to sploh ni tako zelo redko zadnje čase...sem se pogovarjala z več ljudmi,so cele familije kašljale,pa niso našli vzroka...sem zato še toliko bolj skeptična glede Sarinega kašlja,ker p kar serijsko predpisujejo Flixotide Saj pomaga ful,samo takoj ko končamo s kuro,pa kašlja naprej...meni to ni normalno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:50:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jih je blo samo šest,pa dokler sem se jaz slinila,ste jih že vse pohamsale... zopet botrca vse požrla...o ti ti ti botrca A-a,tu si krivdo deliš...majakla mi je sumljiva,je preveč tiho...po mojem jih še kuj prežvekuje Če pa se s polnimi usti ne govori, haaalooooo! no,pa DOBER TEK!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:51:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa zaradi tvoje hrbtenice je verjetno tudi problem? bingo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:52:31
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mi bomo verjetno tudi samo pri T. ostali čeprav je ati navdušen nad idejo s tremi saj jaz sem tudi bla.. poudarek na BLA ja moški bi itak imeli tudi po 10, kaj pa ženske...ko vse ostalo nam ostane... no ja, vsi ravno niso taki. eni niti enega ne bi meli..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:53:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa zaradi tvoje hrbtenice je verjetno tudi problem? bingo aja, probleme maš s hrbtenico? nisem vedla.. pol pa zardi tega ne moreš zanositi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:57:03
|
|
|
|
botrca
|
Ma bom kar povedala, saj me boste razumele oz. podprle. Oba si želiva še enega, ampak žal zaradi mojega križa ne smem zanosit. Bi imeli zdaj enega dojenčka starega približno 2 meseca, samo kaj ko me je letos februarja vsekalo v križu, obležala čist nepokretna, dobila najbolj močne inekcije in to 11 komadov. Malo pred tem sem pa naredila test in izvedela čudovito novico, da bom še enkrat mama . Zaradi tega sva se odločila, da grem na splav, ker si nikoli ne bi oprostila če bi z dojenčkom bilo karkoli narobe. Ta občutek, ko si na oni mizi in veš kaj ti delajo...ne nikoli si ne bi mislila, da se bo meni kaj takega zgodilo in tega ne privoščim nobeni mami. Še zdaj me to spremlja, nisem še tega sprejela in vedno se bom tega spominjala. Bil (a) bi pa rojena na moj rojstni dan, no tu nekje 24.9. (26.9 je pa moj r.d.)...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:58:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 no ja, vsi ravno niso taki. eni niti enega ne bi meli.. vsi ne, da ne bo pomote...nekateri
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:59:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, probleme maš s hrbtenico? nisem vedla.. pol pa zardi tega ne moreš zanositi ne smem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 10:59:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ...sem zato še toliko bolj skeptična glede Sarinega kašlja,ker p kar serijsko predpisujejo Flixotide Saj pomaga ful,samo takoj ko končamo s kuro,pa kašlja naprej...meni to ni normalno kaj se ji skozi ponavlja?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:03:24
|
|
|
|
majakla
|
Botrca: ne bit žalostna, bom tudi jokala. Mislim, da si/sta se previlno odločila. Sem pa ležala tam (SS), zato te čisto razumem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:04:08
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa zaradi tvoje hrbtenice je verjetno tudi problem? bingo Se mi je zdelo,da si že enkrat omenila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:04:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa zaradi tvoje hrbtenice je verjetno tudi problem? bingo aja, probleme maš s hrbtenico? nisem vedla.. pol pa zardi tega ne moreš zanositi vrjetno ne sme!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 11:05:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: ne bit žalostna, bom tudi jokala. Mislim, da si/sta se previlno odločila. Sem pa ležala tam (SS), zato te čisto razumem. saj zato pa nisem hotla povedat, ker malo kdo ve...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?