|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
25.11.2010 16:29:54   
majabar
Malajka, cez dan zelo razlicno, od nekaj minut do dveh ur, ponoci pa med 3 in 4 ure. Danes je s petimi urami postavil rekord:).

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
25.11.2010 16:32:12   
bejo2010
Zdravo, po dolgem času spet malo pišem.

Naša dojenčica spi nekje okrog tri ure v kosu. Ponoči spi prvo "rundo" nekje 4 ure, potem pa 2,5 do tri ure. Je pa na adaptiranem mleku. Upam, da se bo čas spanja počasi podaljševal.

Je še katera, ki hrani otroka z AM? Koliko pojejo in kak vam spijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1652
25.11.2010 16:36:00   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: naša beba

nč nista sami ostali, sicer sem bolj daleč od vaju, ampak tu sem pa še vedno...

Tud pri meni je isto že 14 dni... zadnji pralni stroj, zadnje pranje las, zadnja depilacija, zadnje urejanje nohtov....

Bo treba rečt, da bomo itak jutr spet delale isto, mogoče bo palilo...user posted image user posted image user posted image

saj da ne bosta mislili, prej sem se tuširala in pogledam noge.. ma ja še par dni pa se lahko spet naročim na depilacijo...user posted image In glede na to da nisem ne "na nebu, ne na zemlji" bom ravno šla rodit v vmesnem času ...user posted image

pajac da ne boš tako kot jaz, bila naročena na brazilsko depilacijo v četrtek, ko so se mi začeli tisti neredni popadki, zjutraj sem se še spomnila da moram poklicati da me ne bo ampak sem kasneje pozabila in me kliče kozmetičarka kje sem, jaz pa njej "predihavamo popadke" user posted image user posted image user posted image . Mi je zaželela samo še srečno.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
25.11.2010 16:39:04   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Dajmo punce, smo ze na koncu, srecno!!
Pa se ena super novica, 15.12. pride moj oce na obisk, 29.12. se vraca in midva z Lucianom Maiem z njimuser posted image user posted image . Sem ravnokar prejela potrditev letalskih kart, zdaj moramo se vizo zrihtati. Upam, da nam ne bo treba v Bogoto. Torej, Slovenija, here we come:)!!Slab mesec bova na obisku:)!

majabar super user posted image user posted image user posted image . Prideš spet malo v domače kraje pogledat.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.11.2010 16:41:20   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: malajka84

ME pa zanima nekaj, kolko časa kej spijo vaši dojenčki skupaj?

Od 2-4 ure.

Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.11.2010 16:56:21   
dramica
Punce ne obupat,tako lepo vas je brat,da kar ne vem komu se bom pol nasmejala (bom še mal k dec. pokukala)čeprav vem da vam ni več smešno in držim pesti da imate čim prej v naročju svoje štručkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.11.2010 17:47:25   
naša beba
Majabar... to pa si res gotovo vesela, pa štrukla malega boš tud kr vzela na pot? Kaj pa ta velikega? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pajac, nog sploh nočem pogledat, ker če se jih še enkrat lotim, se bom ob prvem potegu prevrnila na glavo in si lahko še kaj nardim... no, na bikini sem se pa že navadila po občutkuuser posted image user posted image user posted image

Sicer se pa ne grem več s čakanjem, grem hodit po stopnicah, da se user posted image mal nižje spusti... katera je že pisala da so jo morali dat na CR, ker se beba ni zadost spustila... točno to je to kar si ne želim... predolgotrajni popadki, za konc te še pa pod nož pošljejo....

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.11.2010 17:54:55   
škorpijonček_
Pr men je že spuščen, pa nč...lahko traja kar nekaj časa. Zdaj smo pa menda res še sam tri + birdy (decemberka).
Eruvande je pisala...sranje to ja...ti si tud čez rok, ne?

Pajac, a že kaj po snegu diši, ko si šetala zunaj? Jutr ga zna kr neki zapadit napovedujejo. HB, v naših koncih menda ne, če pa, pa pol proti koncu dneva.

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.11.2010 18:16:03   
Eruvande
Eruvande je pisala, ja user posted image

Ja, sam pri meni se ni spustila zaradi tega, ker je imela glavico malo drugače obrnjeno in ni šlo user posted image Ampak glavno, da smo zdej OK...zdravi in veseli...jst se bom pa že spravila k sebi user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.11.2010 18:20:52   
naša beba
IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande

Eruvande je pisala, ja user posted image

Ja, sam pri meni se ni spustila zaradi tega, ker je imela glavico malo drugače obrnjeno in ni šlo user posted image Ampak glavno, da smo zdej OK...zdravi in veseli...jst se bom pa že spravila k sebi user posted image

Točno ja, tebi une iglice niso pomagale...user posted image user posted image user posted image
Sam res, da sta le ok, no da je beba ok, za tebe pa še js držim pesti in navijam, da se čimprej pocartaš!!!!! GO GO GO !!!user posted image

Kako pa je bla obrnjena glavica, če nisem preveč radovedna?

< Sporočilo je popravil naša beba -- 25.11.2010 18:23:12 >

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.11.2010 18:23:28   
Eruvande
HValaaaaa user posted image

Iglice pa boh ve...odpirala sem se...čemur bi naj ble iglice namenjene...kdo bi vedel user posted image

Glavica pa...em em...men se zdi, da temensko, nisem pa čist prepričana.

Aja...naše dete spi full različno. Ponoči jo potegne tudi 5-6 ur, drugače pa cca 2-4 ure, včasih tudi manj. Včasih že cela nestrpna hodim gledat k posteljici, če že bedi. user posted image

< Sporočilo je popravil Eruvande -- 25.11.2010 18:26:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.11.2010 19:20:12   
Urša08
Punce se vam malce pozno javljam. Medve z Evo sva doma. Je zelo pridna dojenčica, je in spi. Dojenje nama laufa, trenutno je edini proiblem naval mleka tko da si morem še malo izčrpati ker so drugače preveč polne. Imamo tudi že prvi sprehod za sabo.

Še malo o porodu. Popadke sem dobila v soboto ob treh zjutraj. Tam do nekje 16 so bili na okoli 10 minutk in ne tako boleči, potem so se pa začeli bolj pogosto in predvsem bolj boleči. Med 19 in 20 so bili že konstantno na 5 minutk tako da sva se ob 20 odpravila v porodnišnico. Tam so me pregledali, pa ctg, klistir in potem sem hodila do 22. Ob 22 sem šla pa v porodno. Naša Eva je pa ob 23.25 pokukala na svet. Vsa pohvala babci in zdravnici, res super ekipa. Nisem bila nič rezana, strgana, šivana. Tako da je moje počutje zares super.

Toliko zaenkrat od mene.

hvala vsem za čestitke

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.11.2010 19:27:21   
aleksa83
Alo punce,...

tako jutri pa zopet na ctg pa vse,...

Sedaj pa si jaz tudi že želim, da bi se rešla vsega in bi držala user posted image v rokah,....
vedno bolj je čez rok, vedno bolj mi nog otekajo, vedno bolj sem okrogla in se težko premikam, vedno bolj sem utrujena,...

Saj ni problema, saj ful uživam v nosečnosti, ampak vedno sem mislila, da se bom še pred rokom rešila, da bomo imeli novembrčka, sedaj pa več ne vem,...
Kako dolgo poroku čakajo in pustijo vse pri miru? Kako vedo, če plodovnica spremeni barvo, če mi delajo samo ctg, pa merijo pritisk,...
Skrbi me malo,....

Lepo mi bodite, vam javim jutri kako bom rešila,...

Babike in user posted image rada vas mam :)

Pozdravček

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.11.2010 20:35:15   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

nč nista sami ostali, sicer sem bolj daleč od vaju, ampak tu sem pa še vedno...

Tud pri meni je isto že 14 dni... zadnji pralni stroj, zadnje pranje las, zadnja depilacija, zadnje urejanje nohtov....

Bo treba rečt, da bomo itak jutr spet delale isto, mogoče bo palilo...

saj da ne bosta mislili, prej sem se tuširala in pogledam noge.. ma ja še par dni pa se lahko spet naročim na depilacijo... In glede na to da nisem ne "na nebu, ne na zemlji" bom ravno šla rodit v vmesnem času ...

pajac da ne boš tako kot jaz, bila naročena na brazilsko depilacijo v četrtek, ko so se mi začeli tisti neredni popadki, zjutraj sem se še spomnila da moram poklicati da me ne bo ampak sem kasneje pozabila in me kliče kozmetičarka kje sem, jaz pa njej "predihavamo popadke" . Mi je zaželela samo še srečno.

user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pred cca 10 dnevi, pa sem tam rekla, da če bi šla v P, da bi poklicala, pa so rekli, da bi že oni  .. No zdaj pa res upam, da ne bo treba še enkrat prej, ker mi po moje voda tam na mizi odteče.. to bi bilo nekaj fajnega, a ne??

Aleksa ne morejo vedeti barve plodovnice, vendar CTG pri plodu z mekonijsko plodovnico ne more biti ok, ker je zelena zato ker se dojenček pokaka, pokaka pa se zato, ker mu na trenutke manjka kisika ... Vse to se kaže na CTG kot odkloni od normale.. Tako da, če je normalen CTG sklepajo, da je vse ok.. nekako tako..

kam sta mi ušli sotrpinki??? Hm... a bom sama tipkala ponoči?? No če sta šli rodit je oproščeno user posted image
Škorpijonček, nič ni dišalo na sneg, prva lepi sonček je bil.. Me pa moj jutri zjutraj pelje v DOmžale na prelged in nazaj.. vmes pa bo Petra v vrtec peljal.. sem mu rekla, da lahko grem nazaj grede na bus, ampak ni za to...

Zdaj popoldan mi spet otrdeva trebuh, samo me ne boli ne vem kako... Ne vem kaj je... Sem pa danes jedla po dolgem času muslije in jogurt, ki mi vedno spravi prebavo v red, tako da je lahko tudi to.... no bomo videli...

Naša beba jaz se depilacije niti ne lotevam.. sem imela eno šivanje v nosečnosti več kot zadosti.. sicer ne zaradi depilacije, ampak vseeno...

majabar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obisk!!!!

< Sporočilo je popravil pajac -- 25.11.2010 20:45:34 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.11.2010 20:40:05   
kapesanta
cer.
En zelo hvalezen pozdravcek tisti, ki je napisala da za krcr pomaga fen in sesalec. Dva dni smo bili na fenu (pomagalo razen pri res hudih), zdajle pa s sesalcem delamo aromaterapijo, Sara pa mirno spi v mojem narocju. Kako bo slo pa celo uro pa porocam po tem.

Spanje: ponoci in cez dan 3-4ure, ponoci mogoce malo vec.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.11.2010 20:44:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

cer.
En zelo hvalezen pozdravcek tisti, ki je napisala da za krcr pomaga fen in sesalec. Dva dni smo bili na fenu (pomagalo razen pri res hudih), zdajle pa s sesalcem delamo aromaterapijo, Sara pa mirno spi v mojem narocju. Kako bo slo pa celo uro pa porocam po tem.

Spanje: ponoci in cez dan 3-4ure, ponoci mogoce malo vec.

A veš kaj to pomeni?? Da verjetno lahko ješ kar hočeš (saj dojiš user posted image ), ker je verjetno pri Sari problem v privajanju na ta svet.. Otroka, ki ga zares, ampak res boli, ne umiriš tako zlahka!! To pa je lepa novica! user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.11.2010 20:47:56   
naša beba
kuku pajaca, bi rada potolažila vse, najbolj pa sebe in napisala, da grem rodit... pa se ne znam lagat... user posted image user posted image user posted image
... čaki a ti si padla ponoči v kopalnici al kako je že blo... ena vem, da je zgubla zavest, sam nisem ziher kira,,,

Škorpijonček, tebe ziher zvija tam kjer si... al v P al pa še doma zaradi kosila..... js sem se raje vzdržala zelja, sem sam krompir jedla

Urša08, super, da se ti je tako izteklo, še ena vzpodbuda za nas s konca liste novemberk... uživajte!!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.11.2010 20:54:01   
pajac

kuku pajaca, bi rada potolažila vse, najbolj pa sebe in napisala, da grem rodit... pa se ne znam lagat... user posted image user posted image user posted image
.
user posted image user posted image user posted image user posted image

čaki a ti si padla ponoči v kopalnici al kako je že blo... ena vem, da je zgubla zavest, sam nisem ziher kira,,,.

ta prava sem ja.. imam zadosti

Škorpijonček, tebe ziher zvija tam kjer si... al v P al pa še doma zaradi kosila..... js sem se raje vzdržala zelja, sem sam krompir jedla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.11.2010 20:59:56   
škorpijonček_
Ojla,

jst sem še tu, pa tud nč ne kaže, da odhajam kam. Tko, da očitn bomo še en dan prežvel doma...zdaj sam upam, da ne predolgo.

Jutri CTG in upam, da UZ, mali full živahen, zateguje me v dimljah, o čepu, vodi in popadkih pa ne duha ne sluha. Sam ena živčnost je doma, se mi zdi da sva oba napeta...moj predvsem ker si ne more zoorganizirat dela, jst ker se mi zdi, da ga oviramuser posted image .

Aja, btw...ni blo danes zelja, jutri bo, ker v Merkatorju niso imeli pečenic, pa jih jutri dobijo. Danes smo jedli špinačne testenine  in belo omakco, pa solatko...pa me nč ne zvija.

Sam čokolade sem spet preveč pojedla.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.11.2010 21:02:04   
škorpijonček_
Aja, jst se pa še danes zadnjič obrijem, pa bo kar bo...če še ne grem v roku 10 dni, bom šla pa zaraščenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.11.2010 21:05:53   
pajac
uuu čokolada.. grem tudi jaz malo... Mi smo pa imeli špagete carbonara na hiter narejene...

A veste kaj mi imamo??? Smrekico user posted image user posted image user posted image Peter je mojemu tako hudo težil vsak dan med vožnjo v vrtec in domov, da sta šla prej iz vrtca in prinesla domov.. Saj imamo vedno posajeno, tako da zdrži dolgo in zdaj je že okrašena.. joj koliko enega veselja in navdušenja.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ko je bila okrašena je prosil če ugasnemo luč v sobi i n smo se skupaj usedli na kavč, pa naju je objel, pa vprašal: zakaj pa se še smrekica ne objame z nami...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pajac -- 25.11.2010 21:07:04 >

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.11.2010 21:07:45   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Aja, jst se pa še danes zadnjič obrijem, pa bo kar bo...če še ne grem v roku 10 dni, bom šla pa zaraščenauser posted image

uh, v roku desetih dni, ziher bo... menda čakajo 7-10 dni maksimalno, tako da... no vsaj pri nas je tako

Sem se pa rej z mojim menila kaj izbrat če mi že jutri ponudijo umetne popadke al počakat čez vikend pa upat, da se beba sama odloči... mislim, da bi rajš kar počakala pol še dva dni

Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.11.2010 21:09:30   
naša beba

Pa ko je bila okrašena je prosil če ugasnemo luč v sobi i n smo se skupaj usedli na kavč, pa naju je objel, pa vprašal: zakaj pa se še smrekica ne objame z nami...user posted image user posted image user posted image

ka so luštni s svojo domišljijo brez meja...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.11.2010 21:13:39   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

uh, v roku desetih dni, ziher bo... menda čakajo 7-10 dni maksimalno, tako da... no vsaj pri nas je tako

Sem se pa rej z mojim menila kaj izbrat če mi že jutri ponudijo umetne popadke al počakat čez vikend pa upat, da se beba sama odloči... mislim, da bi rajš kar počakala pol še dva dni

Jst tud raje na svoje počakam, definitivno. Sej pol mi bodo tak takoj na začetk tedna sprožli, za vikend me še morda pustijo, če bi blo kaj. Bomo videl kaj bo UZ pokazal...mam pa rajš svoje popadke. Sej pravim, da začnem pol skakat, pucat, muvat, sam da bo pol res čez vikend vzuni.

Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.11.2010 21:14:44   
pajac

Pa ko je bila okrašena je prosil če ugasnemo luč v sobi i n smo se skupaj usedli na kavč, pa naju je objel, pa vprašal: zakaj pa se še smrekica ne objame z nami...user posted image user posted image user posted image

ka so luštni s svojo domišljijo brez meja...

ma res.. sva se z mojjim pogovarjala, magari bi bilo potrebno kupit novo pred božičem.. toliko enega veselja.. neskončno user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?