Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 19.11.2010 9:45:53
|
|
|
|
ROmama
|
Ja Blondy, po tej dieti hujšam, bistvo te diete je, da telo misli, pa želodček seveda, da ogromno ješ, kalorij je pa malo, zato gredo kile dol. Sem pa opazila eno težavo, v trebuh nič ne hujšam, že na minus 14 kg mi je merila, pa ni šlo niti cm, pa tudi zdaj se počutim ful napihnjena. Ne vem, ali je to od mirene al kaj. Naslednje meritve imam 8. dec. bomo videli kaj bo takrat. Tintara - tako mi je rekla sestra, da če nimajo vročine, pa samo smrkajo, bi bili lahko celo zimo na bolniški. Pa tako je v vrtcu vedno kakšen otrok prehlajen in ta prehlad potem kroži okrog. Izjemoma kakšen dan, da dobiš, je rekla. Hvala za nasvet glede kopiranja, zbmeraj sem pozkusila ozančit, pa ni šlo, bom zdaj to uporabljala.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 19.11.2010 10:19:24
|
|
|
|
mel*
|
Mi smo bili predvčerajšnem prvič pri frizerju je imel že tako dolge da smo moral it in je to že 4 striženje. Je bila frizerka tako navdušena nad njim je rekla če smo ga dali že v kakšen časopis da ona bi ga sigurno. Drugače malo smrkamo in imamo malo vročine ampak zaradi zobkov, mu 4 rinejo naenkrat 2 sta včeraj pribibala 2 pa pričakujemo v naslednjih dneh. Ali lahko skrajšan delavni čas vzamem tudi kasneje npr. letos bi delala po 8ur drugo leto pa bi začela po 6ur. Pa koliko časa prej moram oddat vlogo?
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 13:30:49
|
|
|
|
*nivea
|
ojla mala še spi, čakam, da se zbudi, da greve na kosilo k teti. evo, kak če bi znala, se je zbudila lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 19:00:29
|
|
|
|
natasa28
|
Da se še tu malo potožim, v zadnjih 10dnevih se mi je podrl svet, še dobro da imam vsaj Danajo. S partnerjem greva po 13l narazen, v trenutku je povedal da si ne želi drugega otroka z mano pri 3m noseč in da ima drugo. Tako sem prejšnji teden imela komisijo za prekinitev noseč. in v petek splav (porod) skoraj izkrvavela....V glavnem nočna mora iz katere ni zbujanja, pa se bom mogla že za Danajo in se pobrat čeprav sem padla iz nebes daleč pod zemljo. Punce cenite to kar imate ker nikoli ne veš kdaj mine, jaz si že nisem mislila. Tolko o uživanju v zadnjih dnevih porodniške in v 1. rojstnem dnevu, in vseh prihajajočih praznikih
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 19:12:52
|
|
|
|
Zibka
|
Nataša, Saj ne vem kaj naj rečem... grozno Ves čas imej v mislih Danajo, pa ti bo za odtenek lažje, ker veš, da imaš najlepši biser na svetu za katerega je potrebo živeti in se boriti za srečo. Čas nja bo tvoj zaveznik...
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 19:37:29
|
|
|
|
Tincy90
|
Natasa js sm čist šokirana kar si zdj napisala. Ne vem kaj naj ti rečem, pošiljam ti za pogum v naprej in , da bo kmalu zate boljše. Misli le na svojga sončka, ki ga že imaš in nudi ji neizmerno ljubezen, naj bo ona tvoja moč. želim ti, da se čim prej postaviš spet na noge in si urediš življenje, da ti bo lepo.
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 20:06:07
|
|
|
|
Ninča77
|
Nataša 28 . Brez besed sem, žalostno od enga moškega, da tega ni vedo pred tremi meseci, da si otroka ne želi. Ej Nataša ful mi je hudo, pa že zarad Danaje ki je tak sonček. Ko boš pripravljena, se lahk dobiva na Kavi. Drugače pa cartajta se z Danajo vsak trenutek, ki ga imata.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 20:48:41
|
|
|
|
ROmama
|
Natasa28 - , žal mi je za vas...
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 21:25:49
|
|
|
|
Puffy
|
Nataša, drži se
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 21.11.2010 22:55:44
|
|
|
|
tintara
|
Nataša: kako grozno je to. Zelo mi je žal za vaju z DAnajo. Drži se. Romama: imaš ZS. Naš tudi še kar naprej kašlja. Čez dan ne toliko, zjutraj več, pa zdaj tudi nekaj v spanju. Se mu zaleti sluz. Skozi nos pa še kar nič ne gre ven Malo sem živčna, ker ima v sredo Nadja RD in gre naš mali zelo rad za naše RDje v bolnico - je šel za mojega in od očija, lani je pa tudi zrihtal, da sem bila jaz v porodnišnici, ko je imel Gašper RD in Nadja (no to sem jaz potem za en dan prestavila ponoven sprejem v porodnišnico). Lahko noč, T
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 8:44:22
|
|
|
|
evangelie
|
Natasa28, ne vem kaj naj rečem...Naj ti Danaja lepša te težke trenutke....
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 10:40:00
|
|
|
|
Poopsy
|
natasa28,
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 11:05:16
|
|
|
|
Lenč.i
|
Natasa28 . Si sploh ne morem predstavljat, kaj doživljaš. Verjamem, da ti je zelo hudo. Pa kako so lahko nekateri moški tako lahkomiselni, sebični... Žal mi je, da moraš preživljat take bolečine. Naj ti jih Danaja pomaga preživeti. Vem, da čas celi vse rane. Verjamem pa tudi da brazgotine bolj ali manj boleče ostajajo. Naj bojo sčasoma tvoje nevidne.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 11:24:22
|
|
|
|
mel*
|
Nataša28 ,vedi da vse se zgodi z razlogom, upam da se boš čimpreje postavila nazaj na noge in zaživela še bolj trdna kakor do sedaj kajti sedaj ti bo pomagal tvoj sonček, kateri je sedaj najpomembnejši in za katerega se splača vstrajat in živet. Pri nas smo imeli pester vikend, Lukas je imel trebušne krče in je jokal in se zvijal tako da smo se šli ob polnoči pokazat in ni bilo nič predlagala je sirup proti bolečinam in to je to. Sem pa spraševala eno drugo pediatrinjo glede kakanja in nenapredovanja pri teži in je predlagala naj svojo P prosim naj ga da na testiranje za prehransko alergijo. Upam da to ni to, če pa je bomo pa vsaj vedeli zakaj se ne redi in začeli z ustrezno dieto. Spi še pri nama in bo še kar nekaj časa. Ponoči se zbudi enkrat in ga grem pobožat in ponavadi zaspi nazaj , če ne pa ga vzamem v naročje stisnem k sebi in v trnutku zaspi nazaj.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 12:25:32
|
|
|
|
bugimajstr
|
nataša28..sori nemorm mimo..sam ta tvoj bivši ni vredn d bi ga poscal...očitno nima nč u glavi...vrjem d ti bo bolš brez take smeti pr bajti... no d se še jst mal prfočkam..naš mali pa očitno spet nekej štrajka..nevem al zarad zob al kaj..neče tolk jest kot prej..pije pa še kar..več ko ponavadi.sline ma pa res za izvoz..je treba usake pol ure menat slinček k je tuk moker da ga marš prej ožet pa dat pol sušit..:) no še to..iznajdu je hojkico..hehe stoji ob eni večji škatli in jo rine pred sabo..pol pa dirka gor pa dol..:)je tuk smešn..pa še zastojn je taka hojka..hehehe
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 13:20:21
|
|
|
|
Elly79
|
Natasa28, groza!!! Kako so lahko eni moški takšni? Ne morem verjet!!! Tko kot pravijo punce - a ni mogu tega prej povedat... Čaka, da si v drugo že 3. mesece noseča, potem ti pa pove, da ma drugo in da noče otroka?!?!?!?! Pa bugimajstr ma prou - to je ena velka smet, za katero je boljš, da je ni pri bajti!!!!
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 14:14:21
|
|
|
|
METULJ1
|
natasa28 -
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 14:22:00
|
|
|
|
ShopGirl
|
Natasa28, nimam besed... Žal mi je zate!
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 16:20:30
|
|
|
|
*nivea
|
nataša 28
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 16:55:29
|
|
|
|
Tasmanskivrag
|
Nataša28, oprosti ampak tut jaz na morem mimo: to je pa pizdek od moškega, ni drugega! Takemu lahko samo še z veseljem pomagaš kovček postavit pred vrata, ker ni niti sekunde, kaj šele minute vreden, da preživi s tabo in Danajo! Ti pa glavo pokonci! Upam, da bo ta čas tesnobe čim prej minil! Srečno!
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 19:48:19
|
|
|
|
*kristy*
|
Lepo pozdravljene bejbe, Joj Nataša res hudoo, ti pa si imela slabe dneve zdaj. Mislim res nerazumem takšnih idiotov! Pišuka a ti ni mogel prej povedat preden si zanosila, to je ena navadna p.... od moškega. Nataša drži, želim ti veliko objemov z tvojim sončkom, boš videla da ti bo bolje v prihodnosti.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 20:29:04
|
|
|
|
Momtobe
|
Nataša28, grozno je brati o tem, kaj šele biti v središču. Žal mi je, da si morala splaviti . Za moškim, ki ti v takem času lahko nekaj takega naredi ti ne rabi biti žal, je pa res obupen čas za iti skozi vse to. Upam, da imaš ljudi, ki ti pomagajo. Eno vprašanje. A je imel že kateri od vaših rotavirus? Babica je bila včeraj na eni fešti, kjer jih je vmes zbolelo kar nekaj (huda driska, bruhanje, vročina) in to pametno pozabila omeniti, ko je prišla pogledat malega (valda ga ful lupčka in objema). Tu je bila ene 20 minut. Sedaj pa je sporočila, da bruha itd. ... Me je ful strah, da je tamali kaj fasal. Kako pa se reagira, če bo zbolel? Naš že tako ne pije veliko .
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 21:09:42
|
|
|
|
ShopGirl
|
Momtobe res upam da mali ni staknil rotavirusa. Škoda da babi vseen ni mal bolj pazila... Sam kaj čmo zdej. Kaja ni mela rotavirusa, je tut cepljena proti njemu, tko da ti ne znam svetovat. Se bo pa zlo hitr pokazal če je okužen. Zdej full razsaja rotavirus - sm slišala da je v bližnjem vrtcu in da so okuženi tut starši. Obup. To te čist zdela, take male pikije kot so naši pa sploh, ker nimajo nekih odvečnih kg za rezervo. Če napade odraslega ni tok panika, se ne pozna če shujšaš kakšno kilo. Full morajo pit, ker baje kar teče od njih. Če ne pijejo pa bi jst poskusila z dojenjem (ker pač dojim), z injekcijami vode v usta (med ustnice potisneš...). Pol je pa še infuzija... Sliš se strašljivo ampak vsaj obstaja neka pomoč.
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 21:53:13
|
|
|
|
tulpika
|
Nataša.....sem čist brez besed...sej bi bila tud kakršna koli beseda za njegova dejanja čist odveč! Vsaka palica ima dva konca. Kar ne morem vjereti kaj vama je naredil! Želim ti da čimprej prebrodiš to krizo ..mogoče ti bo pa tud lažje če se nam večkrat oglasiš in napišeš svoje občutke. Nikakor pa ne zadržuj tega v sebi. Za mano je prvi delovni dan...minil je kot blisk. Ker je naš sonček vedel, da gre mami v službo je zbolel. Ima vnetje ušeska, pa zabasan nos. Med vikendom je imel celo drisko ampak HB tega ni več. Za rotavirus ali pa kateri drug virus je fino, če otrok spije veliko tekočine....metode kako mu/ji dati za piti je pa že ShopGirl napisala. btw....shopgirl...si dobila varuško?
|
|
|
|
RE: Decembrski biseri 2009 22.11.2010 22:27:48
|
|
|
|
ShopGirl
|
tulpika back to work? Kako si se pa počutila prvi dan v službi? Držim pesti da bo mali hitro zdrav! Kaja bo pri dedku in babici. Sta si premislila...in jo bosta zdj mela. Dokler pač ne dobimo vrtca. Upam da pol ne bo prehudo it v vrtec. Bomo že nekak...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?