|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
25.11.2010 10:36:52   
elevitka
babe kaj če bi ve nehale z tem...več kot jih reče da se na tem nekaj kuha...slabše se počutim, postajam nervozna....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
25.11.2010 10:38:39   
katy83
hej babike.

Pa ne no, dajmo se kaj druga menit. user posted image Itak je dejstvo, da če bo do česa prišlo, tega ne bomo mogli preprečit. Žal. Sem pa istega mnenja kot mož od Sami. Ampak danes ni dan za te stvari. Mogoče bom zvenela kot neki župnikuser posted image , ampak dajte svojim dragim, bližnjim povedat, da ste veseli, da jih imate, polubčkajte svoje otroke in skušajte izkoristit vsako minuto za fajn stvari. user posted image

Drugače pa pošiljam vsem bolančkom user posted image .

in veste kaj? jutri se vidimo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
25.11.2010 10:40:05   
katy83
Rina ti imaš namen jutri prit? Če hočeš, te poberem v Brezju. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
25.11.2010 10:40:37   
rina22
OK, sem že nehala. Čeprav sem tudi jaz zelo nervozna in si ne morem zatiskat oči in v sebi pustit, da me tole žre user posted image ko bi vsaj nekdo zdaj prišepno, da se naj ne sekiram in da se to ne bo zgodilo..... kaj bi dala za to....

kava - naju jutri ne bo, ker pride prijateljica na obisk user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
25.11.2010 10:41:09   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Rina ti imaš namen jutri prit? Če hočeš, te poberem v Brezju. user posted image

hvala user posted image sem ravno napisala, da naju ne bo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.11.2010 10:41:32   
majakla
Daaan.

Bili pri P in končno dobili pikeca.

Slabe volje, prokuser posted image mestni redarji!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.11.2010 10:42:28   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.11.2010 10:43:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Daaan.

kaj pa te? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.11.2010 10:44:27   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

morning tudi tebiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.11.2010 10:46:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta?
Jaz v te stvari ne vrjamem

me je full pretreslo včeraj to, kar sem prebrala...groza..sem bila kar panična včeraj zvečer...user posted image

sedaj sem pa začela realno študirat, da os marsikaj napovedovali......pa da bo nek mrk in konec sveta..pa da je kao nevem vse kdo to napovedal, pa itak nič ni bilo potem res...morda nekaj ne pa vse...tak da se tolažim, da pa mogoče le ni res...morda je kdo to uporabil, da nas malo zajebava...z neresničnimi podatki......ženska je pa itak umrla, tak da ne more potrditi...
Jaz v jasnovidnost full verjamem...ker imajo določeni ljudje možnost videnja.....tako da komot napovejo tud prihodnost....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.11.2010 10:48:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama  sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok)

mene tudi to skrbi...če bi bila sama...me boli džoko...ko pa na otroke pomislim..pa.....................user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.11.2010 10:48:39   
katy83
sploh nisem vedela, da je nosečauser posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/aneta-salihovic-pocutim-se-kot-zogica.html

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
25.11.2010 10:49:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
.Nekaj se definitivno kuha...

zakaj tako misliš?
Meni pa se zdi, dsa so se stvari začele na boljše odvijat...user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
25.11.2010 10:50:59   
katy83
drugače pa za vse vas

http://www.youtube.com/watch?v=aElChT2UmwA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
25.11.2010 10:51:05   
elevitka
dan saraya

majakla... a je bil N. cepljen -posvetovalnica pri 1 letu? kaj so ti kazen napisali mestni redarji?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
25.11.2010 10:51:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

joj, tale temauser posted image zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da grozauser posted image Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo user posted image
In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti user posted image

Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne?

ma daj.....ne tak mislit, ker bo še slabše........

bom še jaz v depresijo zapadla počasi...ko to beremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
25.11.2010 10:53:19   
arabela*

OK, sem že nehala. Čeprav sem tudi jaz zelo nervozna in si ne morem zatiskat oči in v sebi pustit, da me tole žre user posted image ko bi vsaj nekdo zdaj prišepno, da se naj ne sekiram in da se to ne bo zgodilo..... kaj bi dala za to....

ma jaz sem tud v paniki..zdaj...............grem raje kaj počet..ker drugače...........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
25.11.2010 10:53:54   
arabela*

drugače pa za vse vas

http://www.youtube.com/watch?v=aElChT2UmwA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
25.11.2010 10:54:18   
rina22
Ene pač lahko date možgane na off in je to to, jaz pač ne morem, žal. Me je strah in to je to user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
25.11.2010 10:54:50   
rina22

sploh nisem vedela, da je nosečauser posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/rubrika/nosecnost/aneta-salihovic-pocutim-se-kot-zogica.html

Sem pred nekaj časa že brala o tem,ja

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
25.11.2010 10:55:40   
rina22

joj, tale temauser posted image zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da grozauser posted image Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo user posted image
In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti user posted image

Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne?

bom še jaz v depresijo zapadla počasi...ko to beremuser posted image user posted image user posted image

Samo sem res rabila takrat full časa, da sem se k sebi spravila. Upam, da res ne bo prišlo do česa..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
25.11.2010 10:57:59   
Lenči_
rina.. še nisi nehala? user posted image Vse bo vredu!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
25.11.2010 10:58:22   
majakla

Daaan.

80 € hočejo od mene. Zdaj pa me res frizerka letos več ne bo videla.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
25.11.2010 10:58:56   
katy83

Samo sem res rabila takrat full časa, da sem se k sebi spravila. Upam, da res ne bo prišlo do česa..

Rina, bejba, daj no...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
25.11.2010 10:59:32   
katy83

Daaan.

80 € hočejo od mene. Zdaj pa me res frizerka letos več ne bo videla.

ki si te parkirala?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?