|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
25.11.2010 8:03:52   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.11.2010 8:04:38   
matcar
Spali super,sem kr presenečena,se pa vidi,da ni spal 2 dni in 2 noči nič prav.Drugače pa stanje pri nas nespremenjeno.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.11.2010 8:06:52   
sami0804

Jutro!

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.11.2010 8:12:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Drugače pa stanje pri nas nespremenjeno.user posted image

Saj bo user posted image user posted image user posted image ,tudi zdravila rabijo svoj čas,da začnejo delovat.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.11.2010 8:25:15   
Lenči_
Jutro

Matcar user posted image

Drugače pa smo mi spali katastrofa. Mala od 3 do pol 5 ni mogla spat. Pol se je pokakala in smo spali. Zbujala pa se je itak čez celo noč na uro do dve. Katastrofa. Se mi pa zdi boljša. Hvala bogu ni vročine in nos je tud že boljši.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.11.2010 8:29:20   
sami0804
Spijem kavo,potem pa lahko počasi krenema proti MB,samo je vuni tak zmrznjeno vse skup,da mi niuser posted image
Noč je bila dokaj mirna,danes pa je spet vse normalno,tak da sem čisto zmedenauser posted image .Nimam dosti izkušenj z vnetimi ušesi...je možno,da zvečer bolijo,ponoči in zjutraj pa ne več??

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.11.2010 8:34:02   
sami0804

Lenči user posted image user posted image user posted image za M.pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.11.2010 8:44:01   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Spijem kavo,potem pa lahko počasi krenema proti MB,samo je vuni tak zmrznjeno vse skup,da mi niuser posted image
Noč je bila dokaj mirna,danes pa je spet vse normalno,tak da sem čisto zmedenauser posted image .Nimam dosti izkušenj z vnetimi ušesi...je možno,da zvečer bolijo,ponoči in zjutraj pa ne več??

Kolko jaz vem,ušesa skozi bolijo,če so vneta.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.11.2010 8:44:25   
Lenči_

Lenči user posted image user posted image user posted image za M.pa user posted image user posted image user posted image

sami hvala. Vneta ušesa znajo fejst bolet, je pa možno, da zvečer, ko se umirimo čutimo bolečino bolj intenzivno.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.11.2010 8:46:49   
elevitka
Jutro!
mater je mrzlo vuni 1 stopinja samo (jaz pa že trikrat dans bla na terenu-skor zmrznila)...jutri bo šele kriza -3 in sneg user posted image

za uhice tud jaz nevem, ker naš še ni imel hvala bogu vnetih -zobki  baje ponoči najbolj bolijo, zjutraj in čez dan pa ne tolk intenzivno.

kak mi ni za delat-sem prej še letela po bucke v hofera skor so se stepli jaz pa jedva našla mojo cifro (majo same male)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
25.11.2010 8:53:17   
koala
Jutro!

sami ušeska bolj bolijo ko tamalčki ležijo, baje. Alex kljub veliiiiiko vnetjem niti enkrat ni jamral da ga bolijo.

Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta?
Jaz v te stvari ne vrjamem

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
25.11.2010 8:58:28   
Sacherca
Jutro  user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
25.11.2010 9:00:57   
sami0804
Hvala punce,za odgovore...
Ko je imel Mitja lani vneto uho-eno,se je drl kot jesihar.Začelo se je ponoči in do jutra se ni nehalo,še celo pot do zdravnika je jamral,niti kape mu nisem mogla dat na glavo,zato sem zdaj čist zmedena,ker je mala čisto ok,sem jo prej stisnila malo tam za uho in je sicer malo trznila,ni se pa jokala pa ničuser posted image
Gremo vseeno k P. pa naj mi tam povejo,da sem prišla brez vezeuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 25.11.2010 9:03:00 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
25.11.2010 9:02:48   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

sami ušeska bolj bolijo ko tamalčki ležijo, baje. Alex kljub veliiiiiko vnetjem niti enkrat ni jamral da ga bolijo.

Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta?

Na severni polobli sveta! user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
25.11.2010 9:07:01   
sami0804

O,ti nevernica...ta prvo te bo zadel božji srduser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
25.11.2010 9:10:51   
Sacherca

Hvala punce,za odgovore...
Ko je imel Mitja lani vneto uho-eno,se je drl kot jesihar.Začelo se je ponoči in do jutra se ni nehalo,še celo pot do zdravnika je jamral,niti kape mu nisem mogla dat na glavo,zato sem zdaj čist zmedena,ker je mala čisto ok,sem jo prej stisnila malo tam za uho in je sicer malo trznila,ni se pa jokala pa ničuser posted image
Gremo vseeno k P. pa naj mi tam povejo,da sem prišla brez vezeuser posted image

Boljse tako ja...Lahko,da ima visok prag bolecine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
25.11.2010 9:21:44   
koala
Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let.

sami vem ja,....

Nisem vedela

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
25.11.2010 9:27:25   
Lenči_

Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let.

sami vem ja,....

mah, ne vem no. Saj pravim, da upam, da se je zmotla babnca! Pa boljše, da se o tem sploh ne pogovarjamo user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
25.11.2010 9:44:40   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

sami vem ja,....

mah, ne vem no. Saj pravim, da upam, da se je zmotla babnca! Pa boljše, da se o tem sploh ne pogovarjamo user posted image

se strinjam z Lenči... res da so določeni detajli morda pretirani (za uho) sam ko začneš razmišljat v tej smeri me kr zmrazi in resnično upam da se nič od napovedanega ne bo uresničilo.... tud če je kje daleč stran od nas.... še vedno lahko kako sranje pride tudi do nas- si raje predstavljam kako lepo prihodnost bo imel moj otrok, sicer me grabi panika - bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama  sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
25.11.2010 9:52:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

se strinjam z Lenči... res da so določeni detajli morda pretirani (za uho) sam ko začneš razmišljat v tej smeri me kr zmrazi in resnično upam da se nič od napovedanega ne bo uresničilo.... tud če je kje daleč stran od nas.... še vedno lahko kako sranje pride tudi do nas- si raje predstavljam kako lepo prihodnost bo imel moj otrok, sicer me grabi panika - bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama  sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok)

Se strinjan-na veliko žalostuser posted image
Moj user posted image se sicer bolj poglablja v vse te svetovne dogodke,spremlja poročila itd.
On vztrajno trdi,da se nam obeta 3.svetovna vojna-pa ni nikoli poslušal vedeževalk,ne verjame v njih.
Čeprav sem sama bolj noj,.kaj se tega tiče-tiščim glavo v pesek in čimveč slabih stvari poskušam spregledati oz ne videti,me vedno bolj postaja strah,da ima po vsej verjetnosti pravuser posted image .Nekaj se definitivno kuha...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.11.2010 9:55:01   
koala
Saj pri vsem tem sranju ki se dogaja, se nekaj skoraj mora zgoditi... Ampak jaz ostajam optimist da bo vse OK.

Nisem vedela

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.11.2010 9:56:40   
sami0804

Saj pri vsem tem sranju ki se dogaja, se nekaj skoraj mora zgoditi... Ampak jaz ostajam optimist da bo vse OK.

Ja,to pa res...jaz tudiuser posted image ,se trudim,da te črne misli ne priplavajo preveč pogosto na površjeuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.11.2010 10:13:06   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

sami vem ja,....

Meni je tudi nekako vseeno kaj bo z mano. Nikakor mi pa ni vseeno kaj bo z mojo hčerkico. Groza me je ob misli, da bi trpela user posted image

Fajn pa je, da ostajamo optimisti. Itak se je brezveze sekirat kaj bo jutri. Važno je, da živimo vsak dan, kot da je zadnji!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.11.2010 10:31:56   
rina22
dan user posted image

zdaj bom pa jaz pop*******user posted image user posted image nisem upoštevala nasveta majakle in nisem kopiralauser posted image napišem celi roman, pol pa sorry,... user posted image user posted image

joj, tale temauser posted image zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da grozauser posted image Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo user posted image
In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti user posted image

Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.11.2010 10:33:03   
rina22

Itak se je brezveze sekirat kaj bo jutri. Važno je, da živimo vsak dan, kot da je zadnji!

Ja, to je res in si načeloma to tudi vztrajno ponavljam, samo mi kaj dosti ne zaleže user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?