Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:03:52
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:04:38
|
|
|
|
matcar
|
Spali super,sem kr presenečena,se pa vidi,da ni spal 2 dni in 2 noči nič prav.Drugače pa stanje pri nas nespremenjeno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:25:15
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro Matcar Drugače pa smo mi spali katastrofa. Mala od 3 do pol 5 ni mogla spat. Pol se je pokakala in smo spali. Zbujala pa se je itak čez celo noč na uro do dve. Katastrofa. Se mi pa zdi boljša. Hvala bogu ni vročine in nos je tud že boljši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:29:20
|
|
|
|
sami0804
|
Spijem kavo,potem pa lahko počasi krenema proti MB,samo je vuni tak zmrznjeno vse skup,da mi ni Noč je bila dokaj mirna,danes pa je spet vse normalno,tak da sem čisto zmedena .Nimam dosti izkušenj z vnetimi ušesi...je možno,da zvečer bolijo,ponoči in zjutraj pa ne več??
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:44:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Spijem kavo,potem pa lahko počasi krenema proti MB,samo je vuni tak zmrznjeno vse skup,da mi ni Noč je bila dokaj mirna,danes pa je spet vse normalno,tak da sem čisto zmedena .Nimam dosti izkušenj z vnetimi ušesi...je možno,da zvečer bolijo,ponoči in zjutraj pa ne več?? Kolko jaz vem,ušesa skozi bolijo,če so vneta.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:44:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Lenči za M.pa sami hvala. Vneta ušesa znajo fejst bolet, je pa možno, da zvečer, ko se umirimo čutimo bolečino bolj intenzivno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:46:49
|
|
|
|
elevitka
|
Jutro! mater je mrzlo vuni 1 stopinja samo (jaz pa že trikrat dans bla na terenu-skor zmrznila)...jutri bo šele kriza -3 in sneg za uhice tud jaz nevem, ker naš še ni imel hvala bogu vnetih -zobki baje ponoči najbolj bolijo, zjutraj in čez dan pa ne tolk intenzivno. kak mi ni za delat-sem prej še letela po bucke v hofera skor so se stepli jaz pa jedva našla mojo cifro (majo same male)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:53:17
|
|
|
|
koala
|
Jutro! sami ušeska bolj bolijo ko tamalčki ležijo, baje. Alex kljub veliiiiiko vnetjem niti enkrat ni jamral da ga bolijo. Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta? Jaz v te stvari ne vrjamem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 8:58:28
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:00:57
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala punce,za odgovore... Ko je imel Mitja lani vneto uho-eno,se je drl kot jesihar.Začelo se je ponoči in do jutra se ni nehalo,še celo pot do zdravnika je jamral,niti kape mu nisem mogla dat na glavo,zato sem zdaj čist zmedena,ker je mala čisto ok,sem jo prej stisnila malo tam za uho in je sicer malo trznila,ni se pa jokala pa nič Gremo vseeno k P. pa naj mi tam povejo,da sem prišla brez veze
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 25.11.2010 9:03:00 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:02:48
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! sami ušeska bolj bolijo ko tamalčki ležijo, baje. Alex kljub veliiiiiko vnetjem niti enkrat ni jamral da ga bolijo. Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta? Jaz v te stvari ne vrjamem Na severni polobli sveta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:07:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta? Jaz v te stvari ne vrjamem O,ti nevernica...ta prvo te bo zadel božji srd
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:10:51
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala punce,za odgovore... Ko je imel Mitja lani vneto uho-eno,se je drl kot jesihar.Začelo se je ponoči in do jutra se ni nehalo,še celo pot do zdravnika je jamral,niti kape mu nisem mogla dat na glavo,zato sem zdaj čist zmedena,ker je mala čisto ok,sem jo prej stisnila malo tam za uho in je sicer malo trznila,ni se pa jokala pa nič Gremo vseeno k P. pa naj mi tam povejo,da sem prišla brez veze Boljse tako ja...Lahko,da ima visok prag bolecine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:21:44
|
|
|
|
koala
|
Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let. sami vem ja,....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:27:25
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let. sami vem ja,.... mah, ne vem no. Saj pravim, da upam, da se je zmotla babnca! Pa boljše, da se o tem sploh ne pogovarjamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:44:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: koala Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let. sami vem ja,.... mah, ne vem no. Saj pravim, da upam, da se je zmotla babnca! Pa boljše, da se o tem sploh ne pogovarjamo se strinjam z Lenči... res da so določeni detajli morda pretirani (za uho) sam ko začneš razmišljat v tej smeri me kr zmrazi in resnično upam da se nič od napovedanega ne bo uresničilo.... tud če je kje daleč stran od nas.... še vedno lahko kako sranje pride tudi do nas- si raje predstavljam kako lepo prihodnost bo imel moj otrok, sicer me grabi panika - bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:52:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka se strinjam z Lenči... res da so določeni detajli morda pretirani (za uho) sam ko začneš razmišljat v tej smeri me kr zmrazi in resnično upam da se nič od napovedanega ne bo uresničilo.... tud če je kje daleč stran od nas.... še vedno lahko kako sranje pride tudi do nas- si raje predstavljam kako lepo prihodnost bo imel moj otrok, sicer me grabi panika - bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok) Se strinjan-na veliko žalost Moj se sicer bolj poglablja v vse te svetovne dogodke,spremlja poročila itd. On vztrajno trdi,da se nam obeta 3.svetovna vojna-pa ni nikoli poslušal vedeževalk,ne verjame v njih. Čeprav sem sama bolj noj,.kaj se tega tiče-tiščim glavo v pesek in čimveč slabih stvari poskušam spregledati oz ne videti,me vedno bolj postaja strah,da ima po vsej verjetnosti prav .Nekaj se definitivno kuha...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 9:55:01
|
|
|
|
koala
|
Saj pri vsem tem sranju ki se dogaja, se nekaj skoraj mora zgoditi... Ampak jaz ostajam optimist da bo vse OK.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:13:06
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: koala Lenči a ostal del sveta pa bo živel od tega kar bodo na zapujsai južni polobli pridelali? Ni šanse, da preživimo toliko let. sami vem ja,.... mah, ne vem no. Saj pravim, da upam, da se je zmotla babnca! Pa boljše, da se o tem sploh ne pogovarjamo se strinjam z Lenči... res da so določeni detajli morda pretirani (za uho) sam ko začneš razmišljat v tej smeri me kr zmrazi in resnično upam da se nič od napovedanega ne bo uresničilo.... tud če je kje daleč stran od nas.... še vedno lahko kako sranje pride tudi do nas- si raje predstavljam kako lepo prihodnost bo imel moj otrok, sicer me grabi panika - bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok) Meni je tudi nekako vseeno kaj bo z mano. Nikakor mi pa ni vseeno kaj bo z mojo hčerkico. Groza me je ob misli, da bi trpela Fajn pa je, da ostajamo optimisti. Itak se je brezveze sekirat kaj bo jutri. Važno je, da živimo vsak dan, kot da je zadnji!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:31:56
|
|
|
|
rina22
|
dan zdaj bom pa jaz pop******* nisem upoštevala nasveta majakle in nisem kopirala napišem celi roman, pol pa sorry,... joj, tale tema zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da groza Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:33:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Itak se je brezveze sekirat kaj bo jutri. Važno je, da živimo vsak dan, kot da je zadnji! Ja, to je res in si načeloma to tudi vztrajno ponavljam, samo mi kaj dosti ne zaleže
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?