Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:36:52
|
|
|
|
elevitka
|
babe kaj če bi ve nehale z tem...več kot jih reče da se na tem nekaj kuha...slabše se počutim, postajam nervozna....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:38:39
|
|
|
|
katy83
|
hej babike. Pa ne no, dajmo se kaj druga menit. Itak je dejstvo, da če bo do česa prišlo, tega ne bomo mogli preprečit. Žal. Sem pa istega mnenja kot mož od Sami. Ampak danes ni dan za te stvari. Mogoče bom zvenela kot neki župnik , ampak dajte svojim dragim, bližnjim povedat, da ste veseli, da jih imate, polubčkajte svoje otroke in skušajte izkoristit vsako minuto za fajn stvari. Drugače pa pošiljam vsem bolančkom . in veste kaj? jutri se vidimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:40:05
|
|
|
|
katy83
|
Rina ti imaš namen jutri prit? Če hočeš, te poberem v Brezju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:40:37
|
|
|
|
rina22
|
OK, sem že nehala. Čeprav sem tudi jaz zelo nervozna in si ne morem zatiskat oči in v sebi pustit, da me tole žre ko bi vsaj nekdo zdaj prišepno, da se naj ne sekiram in da se to ne bo zgodilo..... kaj bi dala za to.... kava - naju jutri ne bo, ker pride prijateljica na obisk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:41:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina ti imaš namen jutri prit? Če hočeš, te poberem v Brezju. hvala sem ravno napisala, da naju ne bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:41:32
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. Bili pri P in končno dobili pikeca. Slabe volje, prok mestni redarji!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:42:28
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:43:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Bili pri P in končno dobili pikeca. Slabe volje, prok mestni redarji!!! kaj pa te?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:44:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning morning tudi tebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:46:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Glede te jasnovidke, a se vam ne zdi da so protislovja v njenih napovedih? Če bodo 2011 izumrle vse živali in rastline, ja kaj za vraga pa bomo do 37oo pa nekaj leta? Jaz v te stvari ne vrjamem me je full pretreslo včeraj to, kar sem prebrala...groza..sem bila kar panična včeraj zvečer... sedaj sem pa začela realno študirat, da os marsikaj napovedovali......pa da bo nek mrk in konec sveta..pa da je kao nevem vse kdo to napovedal, pa itak nič ni bilo potem res...morda nekaj ne pa vse...tak da se tolažim, da pa mogoče le ni res...morda je kdo to uporabil, da nas malo zajebava...z neresničnimi podatki......ženska je pa itak umrla, tak da ne more potrditi... Jaz v jasnovidnost full verjamem...ker imajo določeni ljudje možnost videnja.....tako da komot napovejo tud prihodnost....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:48:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bog ne daj da bi se uresničilo in bi moj otrok trpel (sama sebi tu nekak nisem pomembna, samo da bo z mojim malčkom vse ok) mene tudi to skrbi...če bi bila sama...me boli džoko...ko pa na otroke pomislim..pa.....................
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:49:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 .Nekaj se definitivno kuha... zakaj tako misliš? Meni pa se zdi, dsa so se stvari začele na boljše odvijat...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:51:05
|
|
|
|
elevitka
|
dan saraya majakla... a je bil N. cepljen -posvetovalnica pri 1 letu? kaj so ti kazen napisali mestni redarji?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:51:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 joj, tale tema zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da groza Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne? ma daj.....ne tak mislit, ker bo še slabše........ bom še jaz v depresijo zapadla počasi...ko to berem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:53:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 OK, sem že nehala. Čeprav sem tudi jaz zelo nervozna in si ne morem zatiskat oči in v sebi pustit, da me tole žre ko bi vsaj nekdo zdaj prišepno, da se naj ne sekiram in da se to ne bo zgodilo..... kaj bi dala za to.... ma jaz sem tud v paniki..zdaj...............grem raje kaj počet..ker drugače...........................
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:53:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 drugače pa za vse vas http://www.youtube.com/watch?v=aElChT2UmwA
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:54:18
|
|
|
|
rina22
|
Ene pač lahko date možgane na off in je to to, jaz pač ne morem, žal. Me je strah in to je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:55:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 joj, tale tema zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da groza Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne? ma daj.....ne tak mislit, ker bo še slabše........ bom še jaz v depresijo zapadla počasi...ko to berem Samo sem res rabila takrat full časa, da sem se k sebi spravila. Upam, da res ne bo prišlo do česa..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:57:59
|
|
|
|
Lenči_
|
rina.. še nisi nehala? Vse bo vredu!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:58:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Bili pri P in končno dobili pikeca. Slabe volje, prok mestni redarji!!! kaj pa te? 80 € hočejo od mene. Zdaj pa me res frizerka letos več ne bo videla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:58:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 joj, tale tema zaradi tega članka (že parkrat je bil objavljen) in tistega, da bo leta 2012 konec sveta, sem jaz padla v tako poporodno depresijo, da groza Mene je tega taaaaaak strah, ker mam res občutek, da se bo tole zgodilo In kot sta že elevitka in lenči rekli, tudi meni je tak daleč vseeno, kak pa kaj bo z mano, samo misel na to, da bi moja punčka mogla trpet in bog ne daj, umret tak mala, mi požene res smrtno grozo v kosti Ne vem, občutek imam, da bomo doživeli to, malo verjetno tudi preživeli, po drugi strani pa resnično UPAM, da ne bo prišlo do tega. Samo, če malo pogledamo, kaki voditelji so na oblasti, nam je že vse jano, ne? ma daj.....ne tak mislit, ker bo še slabše........ bom še jaz v depresijo zapadla počasi...ko to berem Samo sem res rabila takrat full časa, da sem se k sebi spravila. Upam, da res ne bo prišlo do česa.. Rina, bejba, daj no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 25.11.2010 10:59:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. Bili pri P in končno dobili pikeca. Slabe volje, prok mestni redarji!!! kaj pa te? 80 € hočejo od mene. Zdaj pa me res frizerka letos več ne bo videla. ki si te parkirala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?