Peli
|
Pozdravljene so . Jest sm mela zdej 2 dni kr pestro, tako da se mi ni uspel javit, dobr da mam bolniško, da vse to folgam. Drugače sm v redu, le ne zdržim več brez opoldanskega spanca - danes kr 2uri, zvečer pa sm potem čist budna. Zdaj se mi je že 2. zgodilo da sm se ponoči zbudila od tako močne bolečine v trebuhu, da se komaj obrnem, potem mi je nekako uspel nazaj zaspat, zjutraj pa kot da nebi blo nič No jest si ne puščam jošk, puščajo mi pa tud ne . So mi pa v 1. nosečnosti začele okrog 4. meseca, ampak moram povedat da žal to ni merilo za to da bo dost mleka, jest sm obakrat mogla dodajat, mi je rekla patronažna da zgleda kot bi vse, sproti ko nastane vn steklo . enkratna - vem kako je letanje okol teh dohtarjev, midva z mojim sva ko dva begavca letala po Leonišču pred zanositvijo, ker sploh tam nisva dobila enga dohtarja in je samo moja G pisala napotnice, na koncu se je le ena G usmilila. Ampak kaj če pa noben nč ne pove prej. jacki - če dobiš Quinnya, potem ti na voz paše lupinica iz paketa (Maxi-cosi). velika postelja - jest sm ta 1. dala pri dveh letih, ta druzga pa še malo prej, oba pa mata še vedno zaščito, da ne padeta dol, ta malga sm še pr nogah zalagala s povštrom, k se je tolk premetaval. Pri nobenemu pa to ni bil problem, sploh ta večji je bil čist navdušen, ko je dobu ta veliko posteljo za 2. rojstni dan. Morm pa povedat da se kdaj tud zgodi, da kdo ponoči pršiba k nama. Srečkica - kaj nej ti rečem? - Drži se! fiona82 - kater konen slo si pa misnla - Gorenjska? A že zdej? Za en dan? Drugače greš lahko v Bohinjsko Bistrico, se sankate pri smučišču Kobla, blizu maš pa tud Bohinjski Aquapark, lahko najdeš tud kakšen drug hribček za sankat, kje v bližini, za kopat je men všeč tudi na Bledu v Živi. Trenutno pa maš že sneg v Kranjski Gori, tko da sankate lahko že zdej, bazen pa maš v Larixu, prav tam zadej se da sankat - če je le poteptano . Nč, zdej pa šibam po maladva k sta mi spi**** v zgornje nadstropje do tete .
|