|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
22.11.2010 16:47:37   
Teta M
Ojla!

Za sredo tudi jaz javim kako in kaj, verjetno mi ne bo zneslo,bom avto mogla na servis peljat...
Betricija pa sporoča,da naj bi šla jutri domov,da je sedaj vse ok in vas vse lepo pozdravlja!
Mene pa danes spet full bolijo sramne kosti, komaj čakam četrtek in fizioterapijo, me prav zanima kako bo.
Drugače pa sem nabavila danes vse kar mi je manjkalo,tako da bom res lahko počasi pripravila torbo za v P.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.11.2010 20:09:54   
Urshy78
pa bo sploh katera sigurno prišla v sredo? jaz imam sicer opravke v BTC, samo če ne bo nobene, potem ne bom hodila v LJ tako zgodaj..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.11.2010 7:20:51   
špica84
Dobro jutro

Jona seveda se bom javljala,samo ne tok pogosto.Kdo sprejema informacije,da mu javim,če se bo kaj lepega začel dogajat ;)

Urshy jaz lahko pridem,če želiš user posted image

Betricija upam,da so te res spustil domov.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.11.2010 8:16:00   
Urshy78
jutro.
špica, če se nobena druga ne bo javila da še pride, potem se raje zmenimo za drugič..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.11.2010 10:35:13   
jona klara
urshy, špica- če obe res prideta, pridem jaz.Saj ne moremverjeti najbolj daleč sem pa pridem, ha, ha, ste lumpe nosečke.No če bi bila kaka višja sila glede počutj javim zjutraj urshy, špica ti mi pa tudi lahko pošlješ tvojo tel če želiš.Pa mislim, da bo vse okej.

torej velja?????user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.11.2010 10:42:33   
Urshy78
jona, mislim, da me jutri ne bo. je Rok zdele pelu Taro na infuzijo..je čist boga..še zmer nč noče jest in pit..pa krvav je kakala..user posted image
ti bom zvečer javla, če se bo stanje kaj popravlo bom pršla, drugače ne..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.11.2010 10:44:46   
jona klara
urshy- ojoj boga revica, kaj pa so rekli, da naj bi bilo z njo? no javi mi, pa držim pesti, da bo vse okej, malo jo pocrkljajte še v mojem imenu

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
23.11.2010 12:00:48   
Urshy78
Jona, so rekli, da ima ful hudo obliko depresije, da kaj takega še niso videli user posted image
zdaj je ostala na kliniki na infuziji, jo gre moj iskati dol okol šestih...pa ti bom javila..

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.11.2010 13:03:29   
mismis
Urshy, uboga psička user posted image user posted image , držim pestke da se bo čimprej navadila na Tiana in da bosta postala najboljša prijatelja.

Uf, zdaj me je postalo strah, kako bo naš razvajenec reagiral, pa še dva user posted image  imamo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.11.2010 13:11:49   
špica84
Urshy upam,da Tara bolje in se bo kmalu navadila na novega člana.
Mene skrbi,kako bo tale naš divjak reagiral na nekoga ki se joka.Zdaj je stvar v redu sploh več ne sili v sobo user posted image .Sploh pa ko jo bo želela tašča prijet,.kok bo ljubosumje zganjaal.

Sam prvo morm taščo "navadit" na osebno higieno,ki je zdaj ne pozna

< Sporočilo je popravil špica84 -- 23.11.2010 13:12:21 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.11.2010 13:31:34   
jona klara
boga Tara. upam, da ji bo kmalu bolje, veliko pozornosti bo rabila, se počuti ogroženo boga mala.Urši sej ni nujno jutri, lahko drugič...drugače pa prideva enkrat Tikana pogledati ko vam bo pasalo.user posted image user posted image javi se

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.11.2010 14:48:35   
Teta M
Ojla!

Betricija sporoča,da je še v P, verjetno do jutri,ker čaka da ji še en UZ naredijo....je jezna,ker en dr.reče po svoje, drugi dr.po svoje...Važno da je vse ok, pa četudi bo še 1 dan dlje notri...verjamem pa da je tečno not ležati, vsaka bi raje doma ležala....No upam,da jo res jutri spustijo domov...

Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.11.2010 14:59:30   
jona klara
betricija- držim pesti, da si pa jutri res že doma, kaj se pa grejo tam?? še eno nočko zdrži, pa samo, da je user posted image vse uredu.
teta m- hvala za info

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.11.2010 16:42:51   
Urshy78
punce, hvala vam user posted image user posted image user posted image komaj čakam da pride domov, da jo malo pocartam.
Jona, velja, potem pa raje kakšen drug dan. na obisk pa lahko prideta kadarkoli želita, lepo vabljena user posted image
betricija, upam, da boš jutri že doma user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.11.2010 17:20:55   
jona klara
urshy- hvala za vabilo!se bomo zmenili, sedaj pa cartajte Taro in Tiana!!!kar pestro ane?upam, da bo čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.11.2010 18:48:34   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

mojškra...super da si napisala porodno zgodbo...si pa ekspresno rodila:) 
sem se kr mal vrnila 16 mesecev nazaj...:) zdej pa upam, da bo drugič pri meni tud tako hitro kot je bilo prvič...
glede dojenja..pa meni je pomagalo da sem spila kako brezalkoholno pivo in se mi je proizvodnja kr povečala...kako pa veš da imaš premalo mleka?

no...še 5 dni do prvega UZ..sem kar mal na trnih kaj bo pokazalo..enega ali dva..pa seveda če je vse uredu..
zgaga me pa tolk peče da ponoč že stankam pol litra donata u šusu..

nič se mora it nazaj učit

lep večer vsem

Tudi jaz sem prvega rodila težko, sem bila fullll šivana.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.11.2010 18:53:41   
mojškra
user posted image user posted image user posted image - držim pesti

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.11.2010 1:04:09   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
nhaya(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Četrtek,25.11
nhaya-prvi UZ
Anci banci-UZ

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
Sreda,15.12
pikachu-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
nhaya(PO)
mismis (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.11.2010 8:01:53   
FoxyLady

Jutro,zaspanke!

Pa vam pošljem en zdrav zajtrk

user posted image

zraven pa seveda kavico s sončkom kr prnas se nič kej nekaže zunaj da bo

user posted image

Želim vam lep dan!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.11.2010 11:43:04   
jona klara
dan!
Foxy lady- hvala za zajtrk.

urshi- kako kaj Tara? je bolje kaj? držim pesti...

no nosečke upam, da nam bo še zneslo dase vidmo okrogle, ker potem bo vse drugače, ko bodo malčki zravn.
Jaz sem dons čist skeglana, morem iti pol mal ven hoditi, ker me vse neki boli, moj je bolan upam, da se ne nalezen ravno sedaj na koncu kaka gripa za poslastico.Danes ga je vrglo v posteljo.Že kuham repo in krompirček, pol pa zbežim ven na en giro.

betricija- upam, da si že doma, kako si, mislim nateuser posted image

teta m- kako kaj tvoje počutje?

špica- se vidimo drugič ane?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.11.2010 12:32:27   
Teta M
Danuser posted image
Jona: moj prehlad je že mimo, kar se tega tiče, se počutim že skoraj 100% ok.
Bolečina v sramnih kosteh je standard, ponoči je dosti huje kot čez dan...Kako si ti kaj? Kako kaj brcike?
Pazi se, full je bronhitisa sedaj na pohodu in pljučnic...
Ja lepo bi bilo da se vidimo še dokler smo 2v1, po moje bi bilo fajn da čimprej,dokler je še izvedljivo...
Kaj pa drug teden, kako kaj kaže? Bi imela katera kaj časa?
Kako ste kaj ostale user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.11.2010 12:48:19   
Teta M
Še novička od Betricije: danes gre domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.11.2010 12:55:22   
lina10
Še poročilo iz mojega pregleda, pridno rastemo, MV dolg 47mm in zaprt, težki pa smo 770g in 811g,naj bi pa obe bile user posted image ,user posted image .
Naslednji pregled imam 3.12. pri svoji G. Trebuh pa imam že tako veliki da bi šla že lahko roditiuser posted image user posted image user posted image ,malo heca mora biti.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.11.2010 14:28:50   
špica84
Ja itak se vidimo naslednjič z vozeki.

Pregled je za mano,kardiologinja pravi da lahko rodim normalno,da s strani srčka ne vidi nobene ovire.Tudi s tem se strinja da rodim dol user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.11.2010 14:31:29   
Urshy78
Jona, Tara je bila danes zjutraj že malo bolje, ampak je pri veterinarju spet bruhala, tako da bo do večera na infuziji..ampak mislim, da bo z njo vsak dan bolje..upam no..
kako si ti? ti je tvoj fantek že kakšno lepo brciko podaril?

Betricija, super da greš domov user posted image user posted image

jaz sem pa danes ful utrujena. Tian je šele zdaj zaspal, je bil pokonci od 8 ure zjutraj. ponoči smo se pa zbujali na 4 ure..zdele mi moj dragi pripravlja kosilo, potem pa mislim da samo še padem dol..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!