|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
20.11.2010 18:09:06   
jona klara
oj punce!
sporočam novičko o betriciji- žal je ne bo v sredo, ker je v P lj, imela nekaj krvavitve in so jo notri obdržali, po pregledu - grobem poregledu dr. pa je začela bolj močno krvaveti, verjetno bo pred pdp rodila, držimo pesti zanjo, da še malo zdrži in še gre vmes domov.
teta m- tebi pa sporoča, da žal ni še šla v tosamo in sedaj verjetno ne bo mogla.

betricija- držim pesti, da počakaš še vsaj do miklavžauser posted image user posted image user posted image , da krvavitev preneha in greš domov.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.11.2010 18:26:09   
cukica
betricija drži se in mislimo nate,....user posted image user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
20.11.2010 18:44:46   
Teta M
Jona: hvala za novice, držimo pesti za Betricijo,da še malo počaka s porodom,če bo le šlo....pa seveda veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!
Vzela na znanje glede Tosame....to je sedaj zadnji problem....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
20.11.2010 19:05:26   
mismis
Betricija, držimo pestke, da bo s tabo in pikico vse v redu user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
20.11.2010 19:15:01   
jona klara
teta- pa super sta uredila opalnico, zibko, bravo- pridna!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
20.11.2010 19:23:24   
FoxyLady

Uf ,no kr nekaj nič kej prijetnih novic zadnej čase.

Betricija, neskončno user posted image zate !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3181
20.11.2010 19:29:11   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

teta- pa super sta uredila opalnico, zibko, bravo- pridna!

Hvala Jona!

Neposredna povezava do sporočila: 3182
20.11.2010 22:12:58   
upanje81
betricija, držim pesti, da se vse dobro konča.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
20.11.2010 22:29:44   
špica84
Betricija držim pestke,da se izteče tole po najboljših močeh ter da ostaneta čim dlje v dvojini.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.11.2010 11:02:42   
jona klara
dan!

mislimo na betricijo, da gre jutri domov in še user posted image malo počaka, naj bo decemberček, če že ne bouser posted image božiček, bo pa od tete m.
Mojuser posted image pa štrajka že od petke, sem full žalostna, z brci in premiki mislim,
S*- KAKO SI LAHKO SREČMNA, KER SI SE REŠILA TE SKRBI IN ŽE IMAŠ PUPO V NAROČJU, TO PA RES UBIJA!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.11.2010 11:14:10   
špica84
A potem gre betricija jutri domov.

NO upam da bo njena pupa še malo počakala v maminem bušiju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.11.2010 11:46:05   
Urshy78
betricija, mislim nate in držim pestke user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.11.2010 14:31:41   
Teta M
Deževen pozdravček!

Betricija: no upam da boš šla res domov in še malo v domačem okolju počakala....user posted image

No mi smo pa danes sestavili posteljico in uredili sobico,tako da so stvari sedaj na svojem mestu....user posted image
Sem dala še slikice od posteljice v album...
Sedaj mi pa manjka še nekaj malenkosti(modrci za dojenje, hlačke za enkratno uporabo in vložki ),pa bom lahko pripravila torbo za v P počasi.

Kljub slabemu vremenu vam želim lepo nedeljo....

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.11.2010 17:20:21   
S*

dan!

Mojuser posted image pa štrajka že od petke, sem full žalostna, z brci in premiki mislim,
S*- KAKO SI LAHKO SREČMNA, KER SI SE REŠILA TE SKRBI IN ŽE IMAŠ PUPO V NAROČJU, TO PA RES UBIJA!!

Še malo pa boš tudi ti rešena teh skrbi. Ti pa verjamem, da te to ubija, tudi mene je in bolj kot je šlo proti koncu, bolj je bila pupa lena za brcat. Je pa zdaj pravi atlet in tako brca, da si copatke dol da,  pa še pajacka si odpne  med korakom, tako da je res živa punca.

Betricija user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
21.11.2010 18:18:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.11.2010 18:51:12   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: S*

dan!

Še malo pa boš tudi ti rešena teh skrbi. Ti pa verjamem, da te to ubija, tudi mene je in bolj kot je šlo proti koncu, bolj je bila pupa lena za brcat. Je pa zdaj pravi atlet in tako brca, da si copatke dol da,  pa še pajacka si odpne  med korakom, tako da je res živa pupa user posted image user posted image

pol ne drži len v trebuhu, isto zunajuser posted image user posted image , komaj čakam, da ga objamem, še kak teden pol pa tudi če grem že v rim.Sem vesela, da ste super, da je zdrava, živahna punčka, da ni več teh skrbi, no vsaj teh vem, da so nove.Kako si tI? A TI SI IGNORIRALA KADAR NI BILO GIBOV ALI SI KLICALA K GINEKU IN KAJ SPRAŠEVALA, TAM PO 35 TEDNU MISLIM? jaz sedaj kr ignoriram, danes se je že moj full prestrašil in me spravljal k dr, pa nisem želel iti, ker te sam vržejo na odd. pa nč druga, če bi mi naredili ctg, pa grem domov ok, tako pa ne vem no.Samo upam na najboljše, saj na AS pa čujem srčka, to me malo pomiri, me je pa ful zdelal ko sem vidla kako mojga skrbi.Oh saj bo še par tednov, pol pa samo, da dobimo v roke enga zdravga fanta, ki nas bo šolal.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.11.2010 19:18:52   
mojškra
HOJLA

Mi se še kar ubadamo z dojenjem. Imam premalo mleka, naš pa je velik požerušček. Urshy-blagor tebi, samo 5 kg in bušija nič več? No jaz pa ful jem, da bi imela mleko, pa nič ne pomaga. Jem, pijem...vse kar mi rečejo delam, pa je bolj malo v teh velikih jozlahuser posted image user posted image user posted image . Jaz moram še shujšati 8 kg, da pridem na svojih 52 kg, ampak zdaj se s tem ne ubadam, čeprav nimam kaj obleči.

Dolžna sem vam še zgodbico poroda:

V soboto sem šla kot mi je bilo rečeno, na programiran porod. No pridem tja, me G pogleda, in reče, ja gospa vi ste pripravljena kar v porodno gremo. In tako sva z možem šla (sprva jaz na čiščenje in potem skupaj v porodno). Ura je bila nekje 11.00, ko me sprejme ful fajn babica , in mi najprej išče žile, kjer bi mi dala noter metuljčka. To je trajalo nekje pol urce. Ta babica mi reče, da dela le do 14 ure, in zato sem se jaz odločila da do takrat rodimuser posted image , moj mož pa se je z dravnico šel stavit, da bom rodila 13.15 uri-bučman.

No zdravnica mi predre mehur, in čez 15 minut se začnejo popadki, ki jih z lahkoto prediham. Kar kmalu zatem so se začeli močni popadki, tako da sem jih predihavala v masko (sem bila malce zadeta). Ko so prišli tisti tahudi popadki, pa nisem niti v masko znala dihati več (to sta bila le dva taka). No potem babica pogleda , in reče tako, zdaj pri naslednjem pa bomo že potiskali. No in res smo potiskali in fantiček je privekal na svet v 1,5 uri (brez šivov, brez umetnih popadko), rodila sem ob 13.17 uri (moj mož je za 2 minuti izgubil stavouser posted image user posted image user posted image user posted image ).

No pa vsa zahvala le še Urshy- ki je zrihtala, da mi je ena sestra v porodno sobo prinesla gel-prišel mi je prav- HVALA URSHY. No potem pa sva ležali v nasprotnih sobah, pa sva se videli komaj da za 5 minut, a ne?

Skratka, punce, kmalu boste tudi ve cartljale svoje angelčke, le pozitivno misliti, in biti čisto skuliran, ali pa se delati da si skulirana, čeprav nisiuser posted image user posted image user posted image . Držim pestke za vse punce, za nove nosečke....Bodite fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.11.2010 20:46:50   
anci banci
mojškra...super da si napisala porodno zgodbo...si pa ekspresno rodila:) 
sem se kr mal vrnila 16 mesecev nazaj...:) zdej pa upam, da bo drugič pri meni tud tako hitro kot je bilo prvič...
glede dojenja..pa meni je pomagalo da sem spila kako brezalkoholno pivo in se mi je proizvodnja kr povečala...kako pa veš da imaš premalo mleka?

no...še 5 dni do prvega UZ..sem kar mal na trnih kaj bo pokazalo..enega ali dva..pa seveda če je vse uredu..
zgaga me pa tolk peče da ponoč že stankam pol litra donata u šusu..

nič se mora it nazaj učit

lep večer vsem

< Sporočilo je popravil anci banci -- 21.11.2010 20:48:35 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.11.2010 8:14:41   
Teta M
Jutro zaspane user posted image

Betricija: držimo pesti zate ,da te danes odpustijo iz P user posted image

Kako ste kaj ostale? Še vse 2 v 1?
Jaz imam danes zopet dekompresijo,potem pa sem vabljena na kosilo, je sodelavka imela rojstni dan v soboto in časti. Potem pa grem še v nabavo manjkajočih zadev ,ki jih potrebujem zase za v P.
Se pa počutim mnogo bolje, prehlad je šel mimouser posted image , ostal je samo še herpes...user posted image kot spomin...no tudi to bo minilo...

Lep dan vsem...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.11.2010 9:43:49   
špica84
Dobro jutro

Eto jaz sem super.Še ena kvalitetno prespana noč,k pol jih bo itak manjkal.Upam,da smo še vsi 2v1.

Jona kako kaj ti.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.11.2010 11:11:30   
jona klara
dan!
Evo spala do pol desetih, sedaj pa spim zadnje čase ko polh, ne vem kako bo potem....moj jenči potem včeraj zvečer malo brcal in malo zjutraj ob 6 ih ko sem šla na wc, tako da sem user posted image !
špica- hvala za skrb, sem bolje, če me ne bo lumpi več hecal.pa ti kdaj greš na dolensko? a pol ne boš več dostopna nič na forumu?

mojškra- hvala za zgodbo, lepa tudi jaz bi tako imelauser posted image user posted image , pa se priporočam še za kako slikico malega lepotca.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.11.2010 11:13:58   
jona klara
glede betricije- niso je še spustili domov, krvavitve več nima, le ena zoprna dr. na viziti se je ni nč kaj am vzela , niti je poslušala, bomo vidli če jo spustijo popoldan, sice na ctg nima popadkov, mala brca je vse okejuser posted image user posted image user posted image .
Torej držimo pesti da gre domov, ker se tudi sama ne počuti dobro tam, naj bo decemberka njena pupa.mislimo nanjo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.11.2010 11:18:23   
jona klara
anci banci- držim pesti zauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.11.2010 14:52:19   
mismis
betricija, še vedno držim pestke, da bo s tvojo pupo vse v redu user posted image user posted image

ančibanči, na kateri dan po ET si pa bila na krvnem testu?

jaz sem se pa danes naročila na pregled pri svoji G in imam ga 8.12.2010, jutri pa se moram še naročiti na NS, sem pa ža toliko v letih, da jo imam zastonj user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.11.2010 14:58:46   
mismis
user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
nhaya(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  NOVEMBRA

Torek,23.11
lina10-pregled

Sreda,24.11

Betricija-pregled

Četrtek,25.11
nhaya-prvi UZ
Anci banci-UZ

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
Sreda,15.12
pikachu-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
nhaya(PO)
mismis (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.11.2010 14:59:25 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.