aqua77
|
Servus, vidim da ga serjete danes!! Pa vse ste že boljše volje, lepo, lepo... Zarči, vidim da so projekti za naprej že v igri. Graz se tud meni zdi fajna sprememba, mogoče pa to nucata. Sicer se pa strinjam s tvojim dragim da je taktika ata na mamo ta najboljš, kar to probat, ni vrag da ne rata. Če te zanima ti jaz kaj več napišem lahko na ZS o bioenergetiku ki je nam 100 procentno pomagal pri ata na mamo sistemu. Miklič, tebe pa pohota daje se mi zdi... Tisti tvoji smajliji so mi pa usta raztegnil do ušes, sem se te kar predstavljala kako mladega dohtarja šarmiraš... Nosečke a ste ok??? Slabosti, znakci, počutje? Žižet midve sva se pa že včeraj vse zmenile, a ne? Rada te mam, pa hvala še enkrat za vse... Gretek stara sablja, tebe more bit pa človek itak vesel, k tako fajn vedno napišeš svoje dogodivščine in komentarje. Pa tko k lana prav, z guštom te berem... Podganca, kako smo kej? A je mišja zalega pridna? Ubogajo? Kaj če bi spet kakšn stimulejšn gor vrgla za naše piksne v borbi? A, dej no... Plosiiiimmm... Bemu mast, pa kakšne fotke so klele dons, se vidi da je mišmiš na hormonih... Lanči08 junaško zdravje tebe in K-ja je ok? Ste boljš? Ti bi se lah tud kej pregrešila pa kakšno slikico z nami delila, a??? Fidek in Naskič, kje sta?? Bomo začel tuki ta plave talat... Tasi, zgubljena duša, kje se nam pa ti potikaš??? A si svojga v red spravla? Dej javi se nam kej, da bomo na tekočem. Zih sem še na cel kup ljudi pozabila, pa ni blo za nalašč... Pri nas situejšn kar ok. Mal me še svetlo rjav izcedek heca, tistih temnorjavih pa hvala bogu za enkrat ni več. Mam pa ful napihnjen buhi in zvečer kar čutim, kako mi vse skupaj nekam dol pritiska. Bom Ata jutri vprašala bolj natančno kako in kaj. Lubčka vsem skupi...