|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
22.11.2010 8:06:50   
bobica
jutro....že kar neki časa nism pisala...berem vas vsak dan a za kaj napisat nimam volje...

pri menis so slabosti zgleda ponehale...končnouser posted image ..upam da tako tudi ostane...

koliko sm se zredila niti nvem, ker se ne vagam...ene 2+ sigurno..lahko tudi več..
nosim pa še vedno stare obleke..mi še nič ni premajhno..trebušček je samo malo napihnjen

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.11.2010 8:07:29   
bobica
aja pozabla sm napisat..naslednji pregled imam 7.12.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.11.2010 8:09:56   
hillmagic
Bom kasneje preletela kaj ste pisale. Veste kaj me zanima. Ali mogoče varčujete za svoje otroke te ki jih že imate. Dolgoročno mislim. Jaz sem na začetku Karuni odprla račun na banki, sedaj pa mislim narediti varčevanje za dobo 15 let. Ker na denar na banki se vtaknejo če moraš pokazati izpiske, če pa to varčuješ pri zavarovalnici pa ta denar ni obdavčev. A je tako? In niti ni viden če to plačuješ preko položnice. In za varčevalni znesek imaš urejeno tudi nezgodno in življensko zavarovanje. 
In pol če vidiš da je otrok bom rekla priden mu z denarjem lahko pomagaš da se šola (ker to bo čez 15 let itak vse za plačat) ali naredi izpit za avto..če pa je bolj lump pa to porabiš za kakšno svojo naložbo.
Kaj meniti o dolgoročnem varčevanju in pa ali ga imate?

< Sporočilo je popravil hillmagic -- 22.11.2010 8:12:16 >

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.11.2010 8:30:49   
ninasiki
dobro jutro

hillmagic ja midva obadva varčujeva na bankah sva odprla varčevalni račun jst ga morm sicer na dve leti obnaulat ampak denarja pa prej ne morm dvignit moj ma pa določen znesek in mislim da 500€ pol pa lahko dvigne samo ga ne bova lepo bova to varčevala kot je potrebno ker kot si napisala nikoli se ne ve kaj bo rabu pa za fax pa za fax zarad mene pa lahko tud auto oz kar kol to je njegovo

jst sm bla pa dons ponoč takooo boga da nism vedla iz kire lukn gre več čez tazadno al čez usta pa splooooh nevem kaj bi lahko blo narobe ker sm jedla vse kar do zdej nič novega uglaunem katastrofa zdej se pa spet neki kuha upam da ne bo kaj preveč resnega ker na bolniško pa glih nebi šla namreč 30.11 mi poteče pogodba in jo rabim vsaj še za 3 mesce pol jih bom pa prosila da bi mi vsaj še za 1 al pa 2 tok da bi do konca delala no upam da bojo ker se mi res ne da bit doma

nč se šibam rihtat grem pikico pogledat kok je kej se slišmo zvečer papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.11.2010 8:32:52   
fluf
hillmagic: evo nimam še otrok ampak sva se z mojim pogovarjala, da bova to nardila... konec koncev nikol ne veva kje bova, ko bo treba v šolo... pa so to kar izdatki... KAKO se bova tega lotila pa še ne vem... 
jest sem dans dopoldan doma, pol pa letim v šolo za ceeeeeel ljuuubiii daaaan... upam, da v službi ne bo kaj nujnega user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.11.2010 8:47:28   
lili8
Dodatki: jaz jem samo Tifol, pa še to včasih pozabimuser posted image . V prvi user posted image me je ene parkrat tako krč v nogi zagrabil, da sem sredi noči zavpila, da je bil moj čisto prestrašen, kaj se dogajauser posted image . Potem sem pila Mg in se mi zdi, da je bilo bolje.

mami27, midva bova za spol tudi vprašala. Nimam pa občutka, kaj bo. Če po pravici povem, mi je čisto vseeno. Hčerka sicer pravi, da bo imela bratca, bomo videli, če ima pravuser posted image . Kar se imen tiče, pa pojma nimam. Sploh za fanta, mi nekako nobeno ni vem kako všeč.

Nefretiti super!user posted image Jaz nisem preveč ustvarjalen tip, ampak vseeno razmišljam, da bi letos skupaj s 3-letnico naredili božično-novoletne čestitke. Zdaj pa iščem kake ideje (preproste!), da bi čim bolje izpadlo.

Jaz se drugače počutim kar v redu, slabosti so očitno minile (je bil že skrajni čas!), ampak posledica tega pa je, da bi kar naprej nekaj jedla. Tako da če bo šlo tako naprej bom spet pridelala kar nekaj kg. V prvi sem se zredila za 17 kguser posted image . Pa me moja G ni niti enkrat kregala. Sem imela kar srečo, da je šlo po porodu vse dol.

Lepo bodite!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.11.2010 8:50:01   
Nefretiti
Midva tudi imava varčevanje. Pred parimi meseci je prišel finančni svetovalec in nama predstavil to možnost, podal vse izračune in smo ugotovili, da se tako bolj izplača kot preko banke. Naročite si takega svetovalca in vam popolnoma brezplačno vse svetuje, izračuna, porihta,......super je. Edini feler je ta.......da vedno nasedeš in je še en mesečni strošek na vidiku. Ampak to vsaj veš, da bo potem denar dobil tvoj otrok, ko ga bo rabil.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.11.2010 9:25:58   
Anonimen
dan punce.....

ste se pa naklepetale, sem komaj do konca prišla :) :)

jutri imamo pa pregled..Že komaj čakam :) :) :)

Za spol bomo mi vprašali, ne vem če bi jaz zdržala do konca.Mojemu je itak vseeno kaj je, meni bo pa tudi počasi.Na začetku sem navijala za fantka, zdaj mi je pa važno samo, da bo dete zdravo :) :).Imena sva imela že pred nosečnostjo izbrana za oba spola, pa sva se zdaj kar premislila.Za punco je že kaki mesec v mirovanju, za fanta se pa vsak teden zmišljujeva katero bo.Bova pa glede imen tiho do konca, ker se mi ne da komentarjev poslušat kakšno ime sva izbrala.Drugače pa hillmagic imaš res lepa imena zbrana, meni so zelo všeč :)....

Ste kej občutljive, vas kaj hormoni dajejo...Moj meni pravi, da ima moj jezik turbo pogon in da naj se malo skuliram...Po eni strani sem mirna kot prej, tiha, nejezikava, po drugi strani pa sem totalno nepredvidljiva, se sama sebi čudim kako lahko tako hitro nekaj izjavim in šokirana, da nisem tiho (to predvsem leti na tasta in taščo hehhehe)...

Dodatki:jem tifol, drugo ne....A še katero boli križ, odkar spim samo na bokih, se zjutraj komaj sestavim,čist sem fuč....

lep dan pa lepo se imejte
anonimnauser posted image

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.11.2010 9:35:03   
Klaraklara30
Pa pismoooo, noooo, spet tale RR šteka user posted image .

Pa gremo še enkrat od začetka...

Dobro jutro.
Kako ste kaj? Jaz sem takooooo lena. Sploh ne vem, kaj mi je, nič se mi ne da. Kaj naj naredim????? Kako naj se zmotiviram????? Potem, ko nič ne dela, se pa tako slabo počutim. Kakšna ideja???? user posted image

Drugače smo pa imeli nuhalno. Enkratno je bilo. Videla sem rokice, nogice, obrazek, srček videla in slišala, želodček, nosna kost lepo vidna...Pa ful je imel dela, ves čas se je nekaj premikal, prekrižal nogice, z nogicami plezal po steni maternice, se obračal...Res super. Najlepši film vseh časov! Sem bila v devetih nevesih user posted image
Rezultati so tudi super, čakam še na izvide DHT, ki pa tudi upam, da bodo dobri.
Aja, za spol nismo vprašali, se mi je pa zdelo, da bo fantek. Ne vem, kako, ampak tako se mi je zdelo. Bomo videli konec maja (ali pa malo prej), ko bo pokukal na svet. user posted image

Tako, zdej si grem pa oprat glavo. Pa upam, da se skupaj sestavim, da bo kaj iz mene danes.

Lep dan.

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.11.2010 9:39:13   
bučkabb
jutro vsem !!!

no ste se kr razpisale, čez vikend, je bilo slabo vreme in ste ble mal več tuki goruser posted image user posted image , no mi smo bili delovni kot ponavadi, stanovanje in podobno......

no danes smo končno dočakali da bomo tudi mi videli našo bibo, ki se skriva v maminem bušiju, vam poročam kako bo na NS, jo mamo ob pol enih
počasi gremo nekja pojest se zrihtat in šibamo proti LJuser posted image user posted image

no varčevanje, mi imamo odprt račun za tamalo, ki pa je žal trenutno prazen, smo ves našparan denar porabili za stanovanjeuser posted image user posted image , sma si obljubila, da takoj ko bo možno ga boma vrnila in napej varčevala, ker se tudi meni zdi dobro da ima otrok nekaj rezerve nekje, ker nikoli ne veš, pa tisti denar ko ga dobi za RD, pa od babic in dedijev se mi zdi da je to res njeno in ni primerno da zapravljamo, sicer mi smo zdaj ampak se tolažim da tudi v njeno prit in da bomo vrnili

za ustvarjalnost vsaka vam čast, jaz tudi rada ustvarjam ko imam čas, kar pa mi zadnje čase ne znese, tako da verjetno tudi letos ne bom nič kaj sama naredila, razen kakšno slaščico speklauser posted image user posted image , ni časa ker nam je glavni cilj da smo na svojem pred prazniki in nam bo to največje darilo, ustvarjam pa seveda po stanovanju ker večino del postorima sama, trenutno sem pri restavriranju stare omare, ki jo bom polepšala in bo spet uporabna

no uživajte današnji dan, čeprav ne preveč s sončkom obsijan user posted image user posted image

jaz počasi odhajam in upam na najboljše razultate

Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.11.2010 9:54:07   
vesna_b
ojla
evo me nazaj... čeprav... smrk smrk... luštno je blo... bi še...
kopala sem se brez tampona, redno preoblačila kopalke in zaenkrat še ni nobenega znaka kakega vnetja, pa naj tako tudi ostane. tamala ni bila čisto nič pri miru, porabila pa ni niti ene same pleničke. lulala, kakala - vse v stranišče. čeprav... joj, včasih sem kar pogrešala tiste čase, ko se je pokakala, in smo jo sam previli user posted image . no, saj ne, sam smo pa ene 3* šle, preden se je tolk sprostila, da se je pokakala. v sobi smo pa itak meli nastavek s sabo, pa ni blo panike. pridna punca moja. je nismo ven iz vode dobil...

IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl

Ko smo že pri detajlih glede poroda (pridne ste z informacijami, hvala še enkrat) - a ti dajo kakšno srajčko al kaj takega, al moraš na porodni mizi ležat prav brez vsega? Smešno vprašanje ampak če si ne ustvarim slike, si ne morem predstavljat user posted image

neee, si oblečen - jaz sem bila v spalni srajci (sem bila itak že prej na oddelku, tako da sem bila že prej oblečena v sexy prevelko spalno srajco), katero pa zavihajo, tako da prsi so pokrita, spodaj pa ne - sam tako tud mora bit... pol pa, ko probaš podojit, še v porodni, pa še mal prsa pokažeš. sam takrat so me po nogah pokrili z rjuho. ej, pa verjemi, nobenega neugodja ne boš čutila. tam so, da ti pomagajo. in vejo, kaki so občutki, tako da se ne boj...

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Ugotovili smo, da pri nas živi škrat. Iz črke na majici sklepamo, da je Primož, vrtni škrat. Ker naše rožice potrebujejo zalivanje in gnojenje je prišel Primož pomagat, da zopet zacvetijo.

kaj sem se nasmejala. full dobra idejauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Luskica

Vesna_b vem, da se ti nisem nč javlauser posted image  Sorči, me je čas prehitu. Midva sva bila v Brezi. Imela sva se full lepo, en dan sva šla tudi v Orhidelio in je reees noro. Upam, da boste šli tudi vi probat. Drugače pa sem v petek zvečer in v soboto oprezala, če bom kje videla nosečko z malo deklicouser posted image user posted image user posted image  Dve sta kar ustrezaliuser posted image user posted image user posted image
Skratka, upam, da na polno uživate!!!

ej, saj vem... tudi jaz sem oprezala za trebuščki, pa možno, da si bila katera ti, ker jih je bilo kar nekaj, sem bila kar presenečena. smo bili pa tudi mi v Brezi. noro, domov bi prišla z večjim trebuhom, tud če ne bi bila noseča user posted image . kaj ene hrane... kopali pa smo se zmeraj v Orhideliji oz Termaliji (tako se imenuje bazenski del v Orhideliji, če se ne motim?) v hotelskem bazenu sploh nismo bili. hm, videla si nas lahko tako, ker smo bili večino časa blizu roba bazena, saj je najina bejba skakala v vodo... živ norček je bila. skoraj je nisem dohajala. aja, pa na WC smo tekale na 15 minut - oz nekaj časa jaz, nekaj časa moj... s tamalo seveda.

moja kilaža... ja tud sem na +3. hm... no, pa saj bo... kak kilogram dol al pa gor... full po malem jem, ker me takoj vse zasiti, bi pa nonstop nekaj drobila, tako da se trudim veliko sadja pojest vmes. pa saj mi tud paše...

glede ustvarjanja - ma jaz sem prej vedno kaj ustvarjala, pacala, sedaj pa... ma tamala bi tud, pol pa rata vse kaj drugega... user posted image
sedaj se največkrat spravimo skupaj pečt piškote, potem mi je pomagala panirat (po drobtincah), tako da je kar firbčna in ustvarjalna. sem rekla, da dobi za miklavža ene male škarje in lepilo, ker drugače hoče moje vzet, so pa mal prevelike. tako da moram res kake otroške najt...

no, za enkrat bo tole dost...
čauči

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.11.2010 10:28:05   
Angel miss
Pozdravjene souser posted image

sem imela nekaj neprostovoljnega odklopa od RR user posted image , pa imam veliko za prebrat in komentirat.

nosečniška oblačila - sicer so meni kavbojke še prav, ker jih nizko nosim, zato še ni sile, ampak druge hlače, predvsem tiste za v službo, pa mi niso več prav. Do sedaj sem si kupila ene nosečniške hlače, ene mi je pa sestra dala. Upam, da bo dovolj.

prvi nakupi za dojenčka - me še ni nič zasrbelo. Bo prišlo na vrsto po novem letu.

klistir - omg o čem je tekel pogovor user posted image . Meni ni bilo hudega, res pa je, da še nisem imela svojih popadkov. Bolje to kot alternativa...

spomin in pozabljivost - katastrofa, že od prve nosečnosti dalje, po porodu še slabše. Sem začela načrtno več križank reševat, da vsaj malo ohranjam "kondicijo". Pišem si vse na listke, ker enostavno takoj pozabim. Trenutno me pa najbolj moti nespečnost. Ne morem spati, pa če sem še tako utrujena in zaspana. Bo potreben obisk zdravnika, ker toplo mleko, med in druge arcnije ne pomagajo kaj dosti. Mogoče me pa luna trka user posted image

mami27 - za rjave izcedke bi se šla jaz pokazat ginekologinji ob prvi priliki (na urgenco sicer ne bi šla, če ni sveže krvi). Sem imela že v prvi nosečnosti in tudi sedaj cele štale zaradi tega. Ponavadi je bil pa potreben dan ali dva za počitek (ko sem bila utrujena so se mi ponavadi začeli izcedki in sem lepo kavčala, dokler niso izginili). Nisem pa imela nobenega vnetja, ne prej in zdaj.

Nefretiti - super ideje imaš za ustvarjanje. Jaz tudi zelo rada ustvarjam, pa žal nimam več toliko časa, no sedaj pa tudi volje nisem imela. Drugače je pa pri nas na zalogi vedno gips, vosek, šeleshamer,... Sedaj prihaja advent in bo ustvarjanja več (voščilnice, miniaturne čokoladice, srečkoti za novo leto ipd.)

krči - Magnesol mi je bil zakon, ker donata ne maram (oziroma ne maram gaziranih pijač nasploh)

teža - sem še v minusu zaradi slabosti. Občasno (recimo dvakrat na dan) mi je še vedno obupno slabo in takrat mi vsa hrana smrdi. Sicer se pa tudi v prejšji nosečnosti nisem veliko zredila (4 kg, če štejemo še tisti minus na začetku 7 kg). Sem bila na strogi dieti.

varčevanje - imamo mi in stari starši. Nikoli ne veš, kakšna bo situacija s šolami, pa zdravstvo ipd. Bolje je imeti kakšno rezervo.

ninasiki - upam, da ni kakšen rotavirus. Baje nekaj razsajajo v vrtcih in šolah. Nič luštno.

lili8 - moje prve voščilnice so bile take, da sem si kupila štance v obliki božičnih oziroma novoletnih motivov in sem tako izrezala iz papirja in nalepila na voščilnice, pa obrobila z svetlečim prahom. So bile vsem zelo všeč in tudi preproste za narediti.

dodatki - sem do dvanajstega tedna redno jedla elevit, potem mi je pa ginekologinja rekla, da ni več potrebno, razen zaradi železa in vitaminov, folne pa ni potrebno več dodajati. Sem ukinila elevit, ker imam kri zelo dobro in pojem več vitaminov v obliki sadja.

Sem napisala cel roman in potem we are sorry user posted image  (copy-paste ha ha ha)

... lepo se mejte in božajte bušije

Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.11.2010 13:03:25   
ninasiki
Ojla bejbe sam tok da vm javim da je vse ok srcka icer nisve poslusale ampak nc hudga kwr ji 1000000% zaupam me je prvo rundo poslala na preiskave pa se za sladkorno me bo tko da ne bojo pol na koncu spet kake stale tlo k prvic da bove lahko normalno dohale drgac pa srcno upam da bo tudi pri tem porodu prisotna kot pr alekseju no to je to se vodmo in slismo kasnej :)

aja ribici se je spomin vrnu user posted image user posted image user posted image uglaunem v baby centru firbcala po vozickih in mi je v sekundi postau usec skate a ga je katira ze mela in kako se obnese

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.11.2010 13:10:43   
Anonimen
dan....

super za pregled ninasiki....moja kolegica je imela ta voziček..bila je super zadovoljna z njim,povsod ji je šel,mi ga je ponujala,samo dobimo drugega....meni pa še vedno diši pegperego gt3 :) :)

lep dan

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.11.2010 15:24:28   
BeliMedo
Hojla vsem majčicam!

Nefretiti, mi smo tudi večinoma trije, včasih pa tudi štirje v postelji... Pa ne pitaj kako ležimo; vsaj na svoji strani, pa po diagonali, ma ni da niuser posted image  Nam tako paše, so pa komentarji vsake toliko... Me niti najmanj ne ganejo...

V Mariboru ne klistirajo in nimam nobene želje po tem... Če pa katero skrbi kaj je, če kaj gre iz tebe, vam povem, niti ne veš, kdaj se to zgodi. Babice so pa itak vsega hudega vajene in to videvajo čisto vsak dan...

Lili8, jaz se v nosečnosti kopam s tamponom za kopanje, od Sente, se dobi v Mullerju. Si ga pa vstavim samo za tisti čas, ko sem v vodi, potem pa ga dam ven, pa kopalke tudi takoj zamenjam.

Treegirl, dobiš tisto njihovo seksi spalno srajčko, ki pa si jo potem itak gor dvignešuser posted image  Je pa čisto normalno, da se o vsem tem sprašuješ. Mene je npr. pred prvim porodom zanimalo, kako to zgleda na viziti po porodu, ko krvaviš, pa glede britja, ma ni da ni...

Porodna zgodba: doma mi je odtekla voda, nisem imela nič popadkov, odprta en cm... Potem pa lepo na izi, celo nočuser posted image ; ob polnoči sem bila v porodni. Ob 8.15 pa se je rodila moja hčerkica... Boli ko sv..., vsaj mene jeuser posted image  Ampak ko vidiš otroka, je res vse pozabljeno... Šivana sem pa bila res minimalno, tako da sem zelo hitro okrevala...

hillmagic, zelo lepa imena, so mmi všeč takšna s pomenom...

Vitamini: jemljem Elevit in zaenkrat imam fajn kri... Se pa trudim čimbolj prehranjevati po pameti, samo kaj ko ne gre vedno...

Luskica, tudi jaz sem Mutsy fan; 4Rider... Pa tudi košaro bom imela, ne glede na letni čas. Tukaj se športni del ne poleže čisto do konca, v vsakem primeru pa se mi zdi najbolje za otroka, če je lepo v košari prve mesece... Glede slinga: jaz ga pri hčerki nisem uporabljala, v bistvu niti nisem vedela, da obstaja. Zdaj pa ga definitivno bom, stvar mi je super, sploh ta ideja, da je otrok pri srčku tudi ko se rodi. Pa več načinov nošenja, teža se razporedi med hrbet in ramena. Sem si ga že naročila - sicer še nisem imela namen kupovati, ampak zdaj imajo pri da-da akcijo na vse slinge -20% (reklama gori na RR), tako da se vsekakor splača.... Ga nestrpno pričakujem, da začnem vaditi zavezovanjeuser posted image . Pa vse kolegice, ki ga uporabljajo, pravijo, da dojenčki dosti bolj uživajo kot pa v vozičku... Se v bistvu podpišem pod cowgirl...
Nefretiti, ti pa si res polna idejuser posted image . S hčerko dosti ustvarjava, samo včasih pa mi zmanjka idej, tako da hvala, si bom kar vse to pribeležila...

Angel miss, jaz sem glede hlač na tistih podaljških, so mi superca... Potem pa bo počasi tudi treba v nabavo kakšnih hlač. Pa ne mislim pretiravati... Na splošno pa me kar fino mikajo nakupi....

Lp in se še kaj beremo...

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.11.2010 19:20:24   
Pikca
Uf, koliko za prebrat, tukaj dogajauser posted image  Sem vse pomešala in bi morala za resno komentiranje še 1 x prebratuser posted image

Ustvarjanje; mi tudi radi ustvarjamo, no, predvsem ženski del družine. Tako, da mi je fajn brat vaše idejeuser posted image  Še jaz prispevam eno; snežinke iz bibo palčk - za na steno ali okno ali za obesit.... Prilepim kakšno slikco, ko jo bomo imeli. Ta vikend pa smo naredili čisto posebno čestitko za eno novorojenčico.

Imena; naš mali je danes izjavil, da če bo fantek, bo Peter. Nama je všeč in evo, za fantka imamo že izbrano.

Sling; sem ga imela pri ta malem; prve mesece sem ga kar uporabljala - prav super, kasneje pa se nekako nisva znala prav naštimat, pa tudi hrbet me je začel bolet, če sem ga dalj časa nosila.

Vozički; moj je izjavil, da bomo drugo leto hodili v hribe (mislim, da ga bo minilo ob prvem rinjenju vozička v hrib, kar se je nekoč že zgodilo, pa je pozabuuser posted image ) in zato menda nujno rabimo terenski voziček. Zadnjič sem bila slučajno v BC in sem malo pogledala in tudi meni je zdaj v oči padel tale Mutsy 4 rider. Samo drag je...

Nosečniške hlače - že nujno rabim! Je katera že nabavljala in kje? (jih žal nimam več od prej, samo še nekaj poletnih...)

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.11.2010 20:05:42   
bambika
Pozdravljene punce!
Vidim,da ste bile pridne,nisem še uspela vsega prebrat.Rabim pa eno pomoč glede porodniške,če mi bo katera znala pomagat.
Zaposlena sem bila od 1.9.2008 do 16.3.2009,  torej do roka poroda prvega otroka,nato sem nastopila porodniško,ki se mi je iztekla 28.2.2010,in sem bila do 1.4. doma, potem pa sem končno dobila pripravništvo, vendar se mj je izteklo 30.9.2010. Ker pa je v zdravstvu očini preveč zaposlenih sem zdaj doma.
Zanima pa me,če moram bit zaposlena pred nastopom porodniške,če želim da se mi plača za teh 6 mesecev upošteva? Ali se  lahko v tem primeru prijavim kot gospodinjska pomočnica, in kako je s prispevki?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.11.2010 20:22:49   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dan....

super za pregled ninasiki....moja kolegica je imela ta voziček..bila je super zadovoljna z njim,povsod ji je šel,mi ga je ponujala,samo dobimo drugega....meni pa še vedno diši pegperego gt3 :) :)

lep dan

ni jst ga vedno bol želim si ker je rek k perešček lahko vodljiu vse no to pa je tud pojnt vozička no vsaj za mene pač druge mate druge prednosti ampak res more bit lahki mah bom spet doktorirala iz vozičkou user posted image user posted image user posted image user posted image pa nebi rekla da nism prvo rundo že jah kaj čmo ženkse znamo bit zbirčne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.11.2010 6:12:01   
mojatvoja
Jutrooo!

Danes pa sem je zelooo zgodnja.

Mi kar ne da spati misel na včerajšnji pregled. Torej, dala sem kri za štiri hormonski test, nato pa mi je naredil še UZ (do sedaj res vsakič) pokaže glavico (izmeri itd.), srčeka, obrazek, pol pa reče :" Kaj pa tu vidite?", ja še iz letala bi se videlo : med nogicami lulek! Tako sem bila šokirana oz. presenečena, da sem se še samo smejala. user posted image Prav hecno je bilo, še zdravnik, ki ni ravno zgovoren, se je celi čas smejal. Bila sem prepričana, da bo deklica, saj imam doma že dve in cela žlahta ima punce.  In nemogoče, da bi se zmotil, saj mi je vmes še kar naredil dva posnetka v 3D, tako da sem dobila 4 krasne slikice.

Sedaj pa že razmišljam, kaj vse nam ne bo prišlo v poštev od oblačil in kaj vse bo treba na novo nabavit, ker za fantka pa res nimam nič. Pa bo že, le da se jaz navadim na misel, da ima našo dete luleka.

Lep dan!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.11.2010 6:55:03   
Nefretiti
Mojatvoja: ČESTITKE!  Super.........ful vesela novica........a te ni čisto prilepilo user posted image user posted image user posted image
Evo, to je to, o čemer sem jaz zadnjič pisala. Cela žlahta po obeh straneh ima punčke, potem pa ravn pri meni pokaže lulčka......sej sploh ne moreš verjet.....a ne?

Ful sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.11.2010 7:43:17   
Anonimen
dober dan punce...

no pa smo dočakali danes pregled...komaj čakam, da ga spet vidiva....sem pa zelo slabo spala danes, očitno živčki delajo...nočne more sem imela in sem potem bedela od pol štirih do sedmih...pol sem pa kr lepo vstala ker je brezveze se premetavat, če ne spiš :(....

uf upam, da me gin ne bo kregala, ker sem se pa zdaj kr lepo zredila...moram pod nujno kupit kakšne nosečniške...ker mi trebuh in rit kar lepo rasteta...

fajn bodite pa lep dan

(odgovor članu bobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.11.2010 8:13:58   
vesna_b
jutro, čveke moje user posted image

bambika - plača za 6 mesecev se ti v vsakem primeru upošteva. glede zaposlitve za gospodinjsko pomočnico ne vem čist točno, ampak... zdi se mi, da če bi šlo za fake zaposlitev, bi si prispevke in zavarovanje plačevala sama.

ninasiki - pa saj, če smo lahko izbirčne... zakaj pa ne... čeprav jaz še zmeraj menim, da sva prvič kar dobro izbrala in ga bom z veseljem še enkrat ponucala user posted image

mojatvoja - čestitke za lulčkauser posted image . a ni to lepo presenečenje?

anonimna - naj ti čimprej mine čas do pregleda in upam, da boš vidla svojo pikico.

meni pa... imena delajo probleme. vsi vejo, da imamo za fanta še ime od prvič, Žiga, pa tud vejo, da smo se hecal, da bo naslednja hčer Žana. in sedaj... me nonstop bombandirajo z Žigatom in Žano, tako da... sta mi imena mal izpeta že. ne vem. ma minilo me je.
včeraj sem prišla idejoza drugo ime, Nik oz Nika user posted image  in povem tud mojmu. dopoldne. no, nič ni komentiral, danes zjutraj pa pravi - veš, Nik mi je pa všeč... sem se prav nasmejala. sam... punce, pssssst, ne okol govort, ker ne bova nobenmu povedala user posted image
sicer smo eno Niko najdla v njegovi žlahti, sam daljni, tako da... ne bo panike...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.11.2010 8:50:33   
bučkabb
hojla, evo mene!!!

no včerajšna NS uspela v polno, vse kaže odlično, tveganje 1:4120 tako da je bila gin. zelo zadovoljna z rezultati, midva pa tudi, spola pa žal ni mogla videti, ker ga je prekrivala popkovinauser posted image , bomo mogl počakati do mor.

v četrtek imam pa pregled pri svoji gin. in tako vem da bo samo laboratorij in osnovni pregled, UZ sigurno ne bo, pa saj mam dve lepi slikici in sem za en čas zadovoljna.

mojatvoja čestitam za fantkauser posted image user posted image
mi si ga tudi po tiho želimo, da bi imeli par, ime tud za fantka imamo že od prvič in bo verjetno tudi tako ostalo (ga vema samo midva, ga nisma govorila ostalim) za punčko pa se nam približno nič ne sanja kaj bi lahko imeli

no moram it malo delat, se še kaj tipkamo , LP

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.11.2010 9:03:35   
Klaraklara30
Živijo, nosečke!

Jaz sem se pa danes tako naspala, kot že dolgo ne. Sem šla spat že ob 20h in do 6.30. SUper je bilo. Sicer se je mali nekaj zbujal ponoči, ker je bil žejen, ampak to sem že itak navajena. Morda imam danes zato malenkost več energije. Sem pa še vedno nekako tako...sploh ne vem, kako bi temu rekla...čudna...brez energije, volje, motivacije...user posted image Res upam, da najdem kako rešitev za svoje razpoloženje, če ne bom še v kako depresijo padla.user posted image

mojatvoja Čestitke za lulčkauser posted image user posted image user posted image user posted image Si tako posrečeno napisala, da si me kar v smeh spravla.user posted image user posted image user posted image user posted image

vesna_b Nik in Nika sta tudi meni lepi imeni. Morem pa priznat, da o imenih še ne razmišljam. Ne bi rada, da se mi naredi tako kot prvič. Sva imela ime za fantka že izbrano (itak sva vedela, da bo fantek) in nama potem proti koncu nosečnosti sploh ni bilo več všeč. Ko sem pa videla dojenčka, pa mi sploh ni potegnilo. Sva še kar nekaj časa razmišljala, kako naj ga poimenujeva. Mislim, da bova tudi sedaj imela več imen in ko ga bova videla, bova izbrala tisto pravo.

Še malo o vozičkih Jaz bi imela novegaaaaauser posted image . Sicer sem s starim fuuuuuul zadovoljna, ampak se mi kar lušta imeti novega. Pa moj user posted image noče niti slišati o tem. Bomo videli, kaj bo do konca nosečnosti, ali mi ga uspe prepričat ali si bom jaz premislila. user posted image user posted image

Lep dan. Božajte svoje trebuščke, tudi moj se že malo nakazuje (so tudi drugi opaziliuser posted image ).

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.11.2010 9:39:11   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

vesna_b Nik in Nika sta tudi meni lepi imeni. Morem pa priznat, da o imenih še ne razmišljam. Ne bi rada, da se mi naredi tako kot prvič. Sva imela ime za fantka že izbrano (itak sva vedela, da bo fantek) in nama potem proti koncu nosečnosti sploh ni bilo več všeč. Ko sem pa videla dojenčka, pa mi sploh ni potegnilo. Sva še kar nekaj časa razmišljala, kako naj ga poimenujeva. Mislim, da bova tudi sedaj imela več imen in ko ga bova videla, bova izbrala tisto pravo.

ma midva sva prvič imela imena kmalu po zagledanem plusku, pa sva jih kar obdržala user posted image  tud v porodni je moj, ko je zvedu, da mamo punčko, oz ko sva zvedla, potem dodal - Ano mamo user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!