vesna_b
|
ojla evo me nazaj... čeprav... smrk smrk... luštno je blo... bi še... kopala sem se brez tampona, redno preoblačila kopalke in zaenkrat še ni nobenega znaka kakega vnetja, pa naj tako tudi ostane. tamala ni bila čisto nič pri miru, porabila pa ni niti ene same pleničke. lulala, kakala - vse v stranišče. čeprav... joj, včasih sem kar pogrešala tiste čase, ko se je pokakala, in smo jo sam previli . no, saj ne, sam smo pa ene 3* šle, preden se je tolk sprostila, da se je pokakala. v sobi smo pa itak meli nastavek s sabo, pa ni blo panike. pridna punca moja. je nismo ven iz vode dobil... IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl Ko smo že pri detajlih glede poroda (pridne ste z informacijami, hvala še enkrat) - a ti dajo kakšno srajčko al kaj takega, al moraš na porodni mizi ležat prav brez vsega? Smešno vprašanje ampak če si ne ustvarim slike, si ne morem predstavljat neee, si oblečen - jaz sem bila v spalni srajci (sem bila itak že prej na oddelku, tako da sem bila že prej oblečena v sexy prevelko spalno srajco), katero pa zavihajo, tako da prsi so pokrita, spodaj pa ne - sam tako tud mora bit... pol pa, ko probaš podojit, še v porodni, pa še mal prsa pokažeš. sam takrat so me po nogah pokrili z rjuho. ej, pa verjemi, nobenega neugodja ne boš čutila. tam so, da ti pomagajo. in vejo, kaki so občutki, tako da se ne boj... IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti Ugotovili smo, da pri nas živi škrat. Iz črke na majici sklepamo, da je Primož, vrtni škrat. Ker naše rožice potrebujejo zalivanje in gnojenje je prišel Primož pomagat, da zopet zacvetijo. kaj sem se nasmejala. full dobra ideja IZVIRNO SPOROČILO: Luskica Vesna_b vem, da se ti nisem nč javla Sorči, me je čas prehitu. Midva sva bila v Brezi. Imela sva se full lepo, en dan sva šla tudi v Orhidelio in je reees noro. Upam, da boste šli tudi vi probat. Drugače pa sem v petek zvečer in v soboto oprezala, če bom kje videla nosečko z malo deklico Dve sta kar ustrezali Skratka, upam, da na polno uživate!!! ej, saj vem... tudi jaz sem oprezala za trebuščki, pa možno, da si bila katera ti, ker jih je bilo kar nekaj, sem bila kar presenečena. smo bili pa tudi mi v Brezi. noro, domov bi prišla z večjim trebuhom, tud če ne bi bila noseča . kaj ene hrane... kopali pa smo se zmeraj v Orhideliji oz Termaliji (tako se imenuje bazenski del v Orhideliji, če se ne motim?) v hotelskem bazenu sploh nismo bili. hm, videla si nas lahko tako, ker smo bili večino časa blizu roba bazena, saj je najina bejba skakala v vodo... živ norček je bila. skoraj je nisem dohajala. aja, pa na WC smo tekale na 15 minut - oz nekaj časa jaz, nekaj časa moj... s tamalo seveda. moja kilaža... ja tud sem na +3. hm... no, pa saj bo... kak kilogram dol al pa gor... full po malem jem, ker me takoj vse zasiti, bi pa nonstop nekaj drobila, tako da se trudim veliko sadja pojest vmes. pa saj mi tud paše... glede ustvarjanja - ma jaz sem prej vedno kaj ustvarjala, pacala, sedaj pa... ma tamala bi tud, pol pa rata vse kaj drugega... sedaj se največkrat spravimo skupaj pečt piškote, potem mi je pomagala panirat (po drobtincah), tako da je kar firbčna in ustvarjalna. sem rekla, da dobi za miklavža ene male škarje in lepilo, ker drugače hoče moje vzet, so pa mal prevelike. tako da moram res kake otroške najt... no, za enkrat bo tole dost... čauči
|