|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
22.11.2010 10:12:57   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

05.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (x. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 22
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17

user posted image       

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.11.2010 13:17:16   
Rebeka_
Pozdravljene,

da se pofočkam še tukaj, se selim iz "ne pričakujemo novembra" semle. Torej, ne pričakujem je 18 decembra, ker pa imam zelo nereden ciklus, bom test delala šele teden dni kasneje, če bom seveda prišla do tja. Je pa to najin drugi krog in trudiva se za drugo nosečnost.

Držim pesti za vse soborke, čimveč roza barve prosim, da bodo lepi in še lepši prazniki, kateri nas čakajo konec leta! :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.11.2010 13:33:39   
Katte
Rebeka_, dobrodošla v veselem decembru. Bomo skupaj potrpežljivo prenašale poletno vročino v visoki nosečnosti user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.11.2010 13:36:14   
Katte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
jasminčika (x. krog)

05.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (x. krog)

07.12.

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 23
user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
davorjeva pikica, amon,
srečica17

user posted image        

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.11.2010 13:37:47   
Anonimen
Jst po malem že čekiram, če se je že odprla tema avgustovke 2011 v čvekanju v pričakovanju... user posted image In že odštevam dneve, ko bo treba testek delat. Moji plodni dnevi so po mojem že mimo, ker test delam že čez kakih 10 dni. Bila sva res pridna in sva user posted image vsak dan. Moj pravi, da se bo še razvadil. user posted image  user posted image  user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
22.11.2010 16:38:37   
jasminčika
ja tudi jaz mislim, da so moji plodni dnevi že mimo in me že malo daje nestrpnost. upam da user posted image ne pride 3.12. midva sicer nisva vsak danuser posted image , ampak približno vsak drugi. no držim pesti, da bo user posted image ali user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.11.2010 17:04:02   
Natka23
Evo pa še jaz , malo sem razmišljala ali se naj k vam pridružim, ampk skupinsko čakanje je lažje a neuser posted image

Torej to bo najin 2. krog, ne pričakujeva user posted image   12. 12,.

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.11.2010 19:11:47   
amon
Evo, Katte.. zdaj me lahko uradno pišeš pod december in sicer user posted image pričakujem po 20.decembru. Ravno se mi je ulila user posted image . No, ni se ravno ulila, ker je bolj šibka ampak zaprav pričakujem jutri. Ufff, ahh, ohh, grrrr... :(.

Če ne drugega je bil danes krasen dan in smo s tamalo pohajale. Tudi za jutri sem naročila jasno :).
lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.11.2010 20:15:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, tudi jaz sem tukaj. November mi žal ni bil naklonjen,... Pa nič zato-grem optimistično naprej in user posted image pričakujem 25.12. To bo najin uradni 4. krog, drugače pa že več kot leto user posted image .

Zanima me kako je glede tega piva: v katerem delu ciklusa se priporoča? Da nebom celi mesec pila in še kaki odvisneš ratam user posted image

LP,
user posted image

Katte še mene prosim na seznamček, ko ga boš kaj urejala. user posted image Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
22.11.2010 20:39:47   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

mladika !!!!!!!! a zdaj se mi boš pa v alkohol podala???????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hja bova mogla priti malo z Janom red k tebi naredit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja glej jo mojo čvekico...to pa je presenečenje!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image čuj enkat je treba začet...pa bolš zdej kot pol.user posted image vidva pa lahka red prideta delat kadar hočeta ni blema,sam ne vem kok se me še da v red spravituser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.11.2010 8:01:45   
benji
Jutro punce,
sem se ravno poslovila od novembra user posted image , tako da se vam pridružujem.
Katte, lahko me vpišeš za 22.12. - 7. krog (če nisem kaj pomešala user posted image ).

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.11.2010 8:09:14   
tejchy*
vse nove punce, dobrodošle z nami v decembru user posted image
Imamo pa kar gužvo na seznamčku, se bo treba ˝spokat˝ na kakšno drugo temo v pričakovanju, ne user posted image , ampak user posted image !!! kdo nas bo podelav vse nosečke, ko so sami dopusti avgusta user posted image user posted image ?!!
amon, lepo vreme si naročila  user posted image    

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.11.2010 8:36:32   
benji
Izgleda da vse računamo na Božička & Co. user posted image  user posted image  .
Če pa ne gre drugače user posted image .

Ampak če smo bile vse pridne in nam izpolni željo, bodo pa res še hodniki avgusta polni,...mene nebi čisto nič motilo, sem lahko sred hodnika namesto fikusa user posted image   user posted image  user posted image  Samo da uspe.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.11.2010 8:41:43   
tejchy*
benji user posted image user posted image vse računamo na praznična darila in verjem, ti bom z veseljem delala družbo na hodniku user posted image user posted image sam da rata!!!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.11.2010 8:47:49   
benji
Zmenjeno !! user posted image   user posted image   user posted image
Veš kako mi je tole prav prišlo, prav v dobro voljo si me spravla, pa sem bila zjutraj čist down. Je res lažje, če človek gleda naprej,...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
23.11.2010 8:50:36   
Anonimen
Ja, čakamo na decembrske dobre može! Jst mislim, da december mora bit roza! user posted image Še malo, še malo... in z jasminčiko bova testek delale!

auser posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
23.11.2010 8:56:13   
Anonimen
Pri meni bi se čez kak dan že morali pojaviti rjavi izcedki. So redna spremljevalka mojih user posted image , vedno kak teden prej pridejo, da nakažejo tečko. Pojma nimam, če se pojavijo tudi pred nosečnostjo. user posted image Po mojem ja, ker delujejo hormoni. V prvi nosečnosti sem krvavela kot pri M, v drugi sem imela rjave izcedke, ampak se je končalo s SS. Da vidimo kaj bo v tretje... Če bodo kaki izcedki, bom nafehtala mojega G kar za bolniško. Pri nas na firmi škripa in ne vemo niti, kako bo s plačami, če sploh bodo.

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
23.11.2010 9:08:16   
žvegla
ojla, jaz pa spet sama par dni.... user posted image dragi pa mogo iti na teren službeno
groza tak sem tečna, žalostna da joj
kriza, ampak upam, da hitro pride, ker nikoli ne ve kako dolgo bo na terneu, ponavadi je tri dni
uuuuu kako je lažje ko sme se izpovedala, se mi zdi da sem kar nekaj kg lažja
lepo bodite pa čim več ++++++++++

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.11.2010 10:04:13   
Katte
Natka23, dobrodošla v decembru. Ja, čakati je res lažje, če lahko deliš to z drugimi, ki so na istem.
No amon, si pa še uradno z nami. Saj smo same fajn punce. Pa avgusta bodo itak polne porodnišnice, da zdravniki in sestre ne bodo mogli iti na dopuste.
anonimna user posted image , oprosti, ker sem te spregledala za seznam. Popravljam napako.
benji, žal mi je, da november ni bil tvoj mesec. Bo pa december, ki je skoraj že pred vrati user posted image  user posted image  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.11.2010 10:05:40   
Katte

03.12.
jasminčika (x. krog)

05.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (x. krog)

07.12.

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)

22.12.
benji (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

SKUPAJ NAS JE: 27
user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
davorjeva pikica, amon,
srečica17

user posted image         

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.11.2010 10:13:50   
tejchy*
Ma vse imamo včasih, sploh pa ko pride user posted image težke dneve ko se samo sprašuješ, zakaj tudi jaz ne morem biti user posted image ? user posted image In v mislih imaš samo to, da bo spet treba cel mesec čakati, po O se ti vlečejo dnevi itd... Ampak ta mesec potem tako hitro spet mine user posted image da lahko skupaj čakamo in se veselimo z novimi user posted image ali pa se spodbujamo med sabo, da gremo z vsemi močmi potem spet v nove boje!!! user posted image user posted image men je tut super da ste tukej same vredu punce, se velikokrat potolažim ko vidim da greste čez iste stvari kot jaz, imate podobne misli, včasih se tudi do solz nasmejem user posted image HB za tale forum!!!! user posted image

user posted image če bi imele rok avgusta, to pomeni da bi lahko še na morje šle s trebuščkom in nas ne bi skrbelo kako izgledamo v kopalkah, do naslednjega poletja bi ble pa že v formi za poletje user posted image user posted image user posted image
NAVIJAM ZA CEL PINK DECEMBER!!!

< Sporočilo je popravil tejchy* -- 23.11.2010 10:14:15 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.11.2010 10:21:04   
Anonimen
Ojla punce, se bi vam še jaz pridružila :) po dveh letih samo branja, se vpišem na seznamček, mogoče bo pa to pomagalo in bo to naš mesec... user posted image
Mamo že enga škrata doma, za drugega delamo že skoraj dve leti, trenutno na klomifenu v tretjem krogu in upam pa da zdaj pa res bo....
user posted image  pričakujem okoli 21.12. ker je moj cikel malo okoli obrnjen zaradi klomifena...
Tko da zdaj pa Miklavž, Božiček in dedek Mraz na delo user posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
23.11.2010 10:22:49   
Anonimen
Aja pa dajte me kar pod anonimna user posted image  če je še frej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
23.11.2010 10:29:12   
benji
tejchy to si se pa dobr spomnila,...na morje brez slabe vesti. Meni itak ni kaj prida do morja, no vsaj do plaže ne, tako da s tem nimam kaj dosti težav, ampak tako pa odpade še tisto malo skrbi user posted image  user posted image . Sem takoj za, pa tud če bova mogla kombi nabavit, da me kakm dostaviva user posted image  user posted image . Res bi bla najsrečnejša debeluška na svetu.
Samo ne vem če se ti bom pridružla na modni pisti za kolekcijo poletje 2012 user posted image  user posted image  user posted image  , upam da ne bom vztrajala pri "modi za močnejše" user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.11.2010 10:39:59   
Katte
Ja, to sekiranje glede teže med in po nosečnosti nas pa še vse čaka. Ali pa slabosti, bruhanje in odpor do hrane. Ali pa vse skupaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . No, samo da bo.
anonimna user posted image , lepo, da si se nam pridružila na seznamčku. Joj, kako bodo avgusta polne porodnišnice...

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?