Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 18.11.2010 8:05:11
|
|
|
|
srečica17
|
Kaj pa je to FF?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 18.11.2010 8:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
To je tole... http://www.fertilityfriend.com/ Sem vnašaš podatke in pol ti izrisuje graf cikla. O temu je ful napisanega po teh temah Pričakujemo XX meseca, pa sem se še js pravla zraven. Zdej pa tole... Ovulacija tko kmalu. Js sem bla pa skor zihr, da jo imam vsaj 12. dan če ne še kej poznej. Enkrat sem namreč delala teste in je bla 13. dan, in to 3 mesece zaporedoma. Ah ja... Upam, da se bo tale graf še kej spremenil. Ker drgač se mi zdi, da sem že OUT za december.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 18.11.2010 14:42:13
|
|
|
|
TEDIGO
|
ejla punce kako smo? Jaz včeraj sem bila pri eni gospej iz Šempetra pri NG, pripravila mi je čajno mešanico in tinkturo za odpravljenje neplodnosti. Ko sem imela SS sem bila pri njej in mi je zelo pomagalo. Bomo vidili kako bo čez en mesec. Zmirila sem si tudi temperaturo (vsako juto ko vstanem to počnem), tako da ta mesec bom bolj pozorna na vse. Mogoče pa O jo nimam na sredini cikla,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 18.11.2010 21:21:20
|
|
|
|
XoXo
|
Hoooooojla punce! Se vidi, da se približuje veseli december, saj imamo nenormalno gužvo v službi. Sploh komaj pridem do računalnika. Prvo dobrodošle vse nove. Witch si že doma? Kako si se imela? Mladika in žvegla . Vem kako se počutita. Upam, da gresta lahko čimprej spet v nove boje. Bosta videli, da bo hitro minilo in bosta kmalu zagledali . Da nam je konec s slabimi novicami. A naj ne bi bil december najbolj veseli mesec? Meni ni nič jasno. Zdaj enkrat naj bi se mi začela ovulacija. Ampak že pred 2 dnevi sem imela lepljivo, vlečljivo sluz. Ampak to samo na papirju in tako eno celo kepo. Drugače pa istočasno gosta, bela, lepljiva sluz. Ni mi jasno kako imam lahko istočasno 2 vrsti sluzi. Pa kaj to pomeni. A to je že ovulacija ali še ni? Ali še bo? Zmedena sem. Se je to že kateri zgodilo? Baje naj bi pivo pomagalo. No mi smo to kar resno vzeli. Sem zadnjič to pred mojim omenila omenila in ne boste verjele. Danes mi je, ko je prišel iz službe prinesel pivo. Tako slučajno, če mi bo zapasalo. TEDIGO kaj pa je to zaena gospa? Sem drugače že slišala, da so neke tete, ki ti na podlagi tvojega urina pripravi mešanico čajev. Je to to? Koliko si pa plačala? In pa kaj je tinktura? Fino se mejte.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:17:10
|
|
|
|
PipiLangstrumpf
|
Dejmo punce, navijamo za vas! Veselo v december... Mi se tudi še vedno trudimo...
< Sporočilo je popravil PipiLangstrumpf -- 19.11.2010 7:18:54 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:21:00
|
|
|
|
Anonimen
|
XoXo, meni je ta mesec tudi zelo čudno, kaj se dogaja z mojo O. Jaz sem imela en dan zjutraj še normalno malo bele, kremaste sluzi, potem opoldne pa na papirju tisto "ovulacijsko". Naslednje jutro pa nič! Ne ene, ne druge... Mi je pa FF zdej prestavil O za en dan. Ampak me istočasno obvetil, da je možnost zanositve na dan po O zelo majhna... Js sem pa glih brala, da je ne ta dan velika možnost. Kaj naj bi blo zdej res? Kar se tiče pa piva...Pomaga, če ga pije ženska, moški ga pa naj nebi... Narobe svet. Ko sem js mojemu to omenila je revež kr prebledel. Sej ne, da bi vsak dan spil kakšno pivo, ampak ko grejo pa s prjatli ven pa valda ne bo pil soka? A si predstavljate odziv, če bi si, po tem ko bi vsi govoril, Laško, Laško, Union, Laško en reku "Men pa en gosti sok s smetano..." Lepo bodite, preživite še tale petek, pol je pa vikeeend! Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:29:48
|
|
|
|
tejchy*
|
Jutro punce , kako smo? Ja, veseli december se približuje, xoxo, tudi jaz zadnje čase če že kaj spijem, je to pivo se mi zdi da je zadnjič eno tukaj zanimalo če sem spada tudi bandidos, meni je isto bandidos zelo všeč po okusu, veliko bolj kot navadno, ampak tudi navadno gre po grlu .. Ma takole ko pogledam kako hitro gre čas, kot bi trenil, še se spomnim kako sem bila na tleh ko je prišla , sedaj pa je spet tukaj O, ali pa naj bi vsaj bila. Ker si ne merim temperature (sem zelo NEjutranji tip! ) in ko se zbudim, me kot zombija odnese do štedilnika da si lahko skuham kavo, edino testke za O sem razmišljala da bi si kupila. TEDIGO - sem že slišala za to, no upam da decembra testki ne bodo zatajili in te razveselili z + xoxo - tudi jaz imam ene 2 dni pred O (vsaj kolikor naj bi jo imela po izračunih) malo lepljivo, belo sluz - to sem si razlagala kot da se v roku 2, 3 dni začne O je bilo vsakič do sedaj tako.. žvegla - upam da se nam čimprej spet pridružiš!! držimo pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:33:06
|
|
|
|
tejchy*
|
anonimna - ja, to sem tudi jaz že slišala ženski pomaga, moškemu pa škoduje NAROBE SVET!! Enkrat sem mojemu samo omenila to, ker sem prebrala nekje .. Je rekel, da potem rajši nikamor ne gre s prijatli ker da bodo oni lahko pili pivo, on revež naj pa gleda ?! In ne da bi pil vsak dan, ampak na čase pa pač logično da zapaše .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je zanimalo, če paše pod "pivo" tud bandidos. Js bandidos rada spijem, če že moram kej (bol slabo prenašam alkohol in se mi že po enem bandidosu vrti), pivo mi pa sploh ne gre dol. Ampak če mi kdo reče, da bom pol zihr zanosla, se lahko tud vsak dan nalivam s pivom. Sej mogoče bi pa pomagalo. Bi bla skos v rožicah... Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:58:34
|
|
|
|
tejchy*
|
Po moje, se mi zdi da bi moralo učinkovat isto kot navadno pivo (pač, samo z malo boljšim okusom ) no, tudi če ne učinkuje isto dobro, spijem kakšnega na vsake toliko ker mi včasih pa pač tako zapaše ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 7:59:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene je zanimalo, če paše pod "pivo" tud bandidos. Js bandidos rada spijem, če že moram kej (bol slabo prenašam alkohol in se mi že po enem bandidosu vrti), pivo mi pa sploh ne gre dol. Ampak če mi kdo reče, da bom pol zihr zanosla, se lahko tud vsak dan nalivam s pivom. Sej mogoče bi pa pomagalo. Bi bla skos v rožicah... Pepa Potem se vsaj ne bi sekirala za tiste črtice - al so al jih ni, pa kdaj morš test naredit. Vidiš, pir je res dober. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 8:20:15
|
|
|
|
tejchy*
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 8:49:25
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Potem se vsaj ne bi sekirala za tiste črtice - al so al jih ni, pa kdaj morš test naredit. Vidiš, pir je res dober. a Ja, potem pa je res dober . Me vse bi rabile nekaj, da bi se manj sekirale v tistih dneh, ko odganjamo . Drugače tudi jaz ne maram piva, bandidos pa je vsaj užiten. Ga pa spijem zelo redko. Na srečo tudi moj sploh ne mara piva, tako da se (recimo) izenači učinek .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 9:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmmm... pivo! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 10:56:23
|
|
|
|
srečica17
|
No očitno se bo treba med decembrke vpisat, pričakujem hmmmm tam enkrat 17.dec. recimo Zdaj grem pa kr gajbo piva nabavt . Pa tud jaz razmišljam, da bi si ovulacijske teste nabavle. Kakor sem brala po forumih so najboljši v Mulerju. Al ma kera kakšne boljše informacije.???? Me je tale moja M tok potrla, da sem bla 2 dni tok jezna, da se nisem mogla na tale decembrski seznam prjavt......ampak zdej sem spet Ok......tud z vašo pomočjo......k tole berem......pa si mislim, dons zvečer k je petek bom pa tud jaz en pir ruknla:-)))) (kar ni v moji navadi). Drgač se pa vsak mesec sprašujem.......kok mam še časa da kej rata......glede na to da sem junija dopolnila 42 let. Kok mescev lahko še probavam???? A nisem že prestara???? Ampak jaz si tko želim še enega malega škratka z mojim sedanjem partnerjem, ki je res pravi . Držim pesti za vse nas , naj bo letošnji december res nekaj posebnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 10:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol bi blo na dan D namest "En Clear Blue, prosim" - "Dej še eno rundo, Mici!" Pepa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 11:22:21
|
|
|
|
thanchyka
|
Evo, po 100 letih se še jaz malo oglašam - vmes gužva v službi, nato še angina in 1 teden bolniške :) Vidim, da se je seznamček podaljšal - vsem novim , naj bo december tapravi s polno in !!! Imam pa eno vprašanje - sem si ta mesec pridno ( ) merila ovulacijo z LH testi, od konca menstruacije do zdaj, ko sem18.dan ciklusa, test pa mi je pokazal vrh LH 15.dan - in ne samo to, tudi 16. in 17. dan je bil test pozitiven, pa menda danes tudi, sicer bolj medli. A je kateri kaj jasno, zakaj in čemu je to tako?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 11:54:33
|
|
|
|
Katte
|
srečica17, pozdravljam te v decembru . Glede 42 let pa to. Je sigurno večje tveganje kot recimo pri dvajsetih. Ni pa nosečnost po štiridesetem sploh več tako redka in problematična. Jaz poznam eno, ki je pri 41ih zanosila in rodila svojo prvo. Je zdrava, živahna dojenčica in v srečo in ponos svojim staršem. Upam, da tudi tebi uspe čimprej. thanchyka, sem prebrala nekje tu na forumu, da ti lahko v primeru nosečnosti kažejo testi, kot da še vedno ovuliraš, ker sta si hormona precej podobna. Ne vem pa, če že tako kmalu po ovulaciji ali malo kasneje.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 16:05:07
|
|
|
|
srečica17
|
Hvala Katte......tud jaz jih nekaj poznam .....zato imam še upanje. Glede pozitivnih testov za O pa tudi Pušenjak na forumu piše da je možna nosečnost.......Držim pesti, da je res. Tud jaz jih bom sprobala decembra. Kje si jih pa nabavila tjanchika????
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 17:36:57
|
|
|
|
amon
|
Oj, oprostite moji nevednosti in še bolj moji lenobi, ker se mi ne da vprašat strica googla.... Kaj so to LH testi? A je to navadni O test al kaj posebnega? Sicer pa sem še vedno kr žalostna, da sem cca 2 tedna nazaj zamudila O!!! Grrrrr.. jezna jezna jezna.. Oz. bolj na mojga dragega, ker pač mu ni bilo do aktivnosti tisti dan. Sej ga razumem. Sem ga kar presirala s temi O dnevi. Bi morala bit lepo tiha.. Mal se zrihtat in ga naskočit ;)))). Sam tudi meni tisti dan ni blo nevem kaj. Pravite, da pivo pomaga. Se bom pridružla raje tistim z bandidosom. Piba ne maram, bljak. A naredimo bandidos party? heheh Primerno za veseli december ;). lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 20:39:59
|
|
|
|
Katte
|
Ja, bandidos party. Pridem. Čeprav trenutno srkam vino. Sladki refošk. Dobro. Zdaj še lahko, sem šele po . Seveda samo malo, za užitek. LH testi so pa navadni O testi, ki zaznajo vrh LH, ki nastopi pred ovulacijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 19.11.2010 21:16:12
|
|
|
|
XoXo
|
Čer punce! Ah za bruhat tale RR. Mislim kar po 1 minuti me odjavi in mi noče poslati sporočila. Pa tudi če imam natipkan cel roman. In potem se moram znova prijavit in ponovno tipkat. Uuuuuu... Bandidos party... Se pridružujem. Ja baje naj bi bilo pivo dobro za rast foliklov. Karkoli naj bi to že pomenilo. Jaz sem si ga kar privoščila. Malo za šalo. Posledice pitja piva v nosečnosti: Pri meni ne duha ne sluha o ovulaciji. Se bojim, da ni bila takrat ovulacija, ko sem opazila sluz na papirju. Če je takrat bila smo jo žal sfalili. Takrat sva bila oba čisto preveč zasedena in nama ni ratalo nič . In kaj boste kaj počele za vikend? Jaz moram malo pospravit stanovanje. Sem ga že rahlo zanemarila.
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 20.11.2010 7:28:40
|
|
|
|
žvegla
|
ojla, punce, da vam povem veselo novico. včeraj bila spet ori gin, pregledu-kontrola. izvidi kri, voda so prava bomba heheh tak so mi zdr. rekli. operacije ne bo, ker je bila ta peveč zahtevna, in ta cista, ki so mi jo ponovno odkrili, bi naj šla sama ven, oziroma do februarja moramo počakati, takrat je pa ponovna kontrola, da vidimo kako in kaj. do konca tega meseca malo še moram paziti, decembra pa polna akcija hehe. včeraj začela jemati folno kislinmo tifol. tako da upam, da mi v kratkem uspe, kljub cisti. ker vse ostalo je pa ok. tak sem srečna, da mi kmalu rata postati srečka .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 20.11.2010 8:27:26
|
|
|
|
srečica17
|
XoXo hehe lušne slikce......tud jaz sem si včeraj po dolgem času privoščila Črnega barončka Žvegla super za vzpodbuden pregled, naj ti čimprej rata. amon.....kr na vsake dva dni. pa ne boš zamudila O Katte tud men refošk bolj paše ampak zdej se bomo s pirom trudile, ane Jaz imam danes praznovanje nekih rd, kosilo in bowling......super Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 20.11.2010 9:40:25
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro, punce. žvegla, res super novica. Zdaj ni ovir, če so testi tako vzpodbudni, se prav ne rabiš sekirati, veš, da bo vse uredu in da boš kmalu . Super za psiho . Kakega Ice-a si bom pa mogoče tudi jaz privoščila, nikoli ne veš . Drugače sem mojega že vrgla iz postelje, zajtrk je bil super, zdaj pa po opravkih in kasneje kosilo. Jutri si bova pa z mojim privoščila lep skupen večer, ker praznuje te dni rojstni dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?