|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
18.11.2010 8:05:11   
srečica17
Kaj pa je to FF?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
18.11.2010 8:09:47   
Anonimen
To je tole...
http://www.fertilityfriend.com/

Sem vnašaš podatke in pol ti izrisuje graf cikla. O temu je ful napisanega po teh temah Pričakujemo XX meseca, pa sem se še js pravla zraven. Zdej pa tole... Ovulacija tko kmalu. Js sem bla pa skor zihr, da jo imam vsaj 12. dan če ne še kej poznej. user posted image Enkrat sem namreč delala teste in je bla 13. dan, in to 3 mesece zaporedoma. Ah ja... Upam, da se bo tale graf še kej spremenil. Ker drgač se mi zdi, da sem že OUT za december. user posted image

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
18.11.2010 14:42:13   
TEDIGO
ejla punce kako smo? Jaz včeraj sem bila pri eni gospej iz Šempetra pri NG, pripravila mi je čajno mešanico in tinkturo za odpravljenje neplodnosti. Ko sem imela SS sem bila pri njej in mi je zelo pomagalo. Bomo vidili kako bo čez en mesec. Zmirila sem si tudi temperaturo (vsako juto ko vstanem to počnem), tako da ta mesec bom bolj pozorna na vse. Mogoče pa O jo nimam na sredini cikla,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
18.11.2010 21:21:20   
XoXo
Hoooooojla punce! Se vidi, da se približuje veseli december, saj imamo nenormalno gužvo v službi. Sploh komaj pridem do računalnika.

Prvo dobrodošle vse nove. user posted image

Witch
si že doma? Kako si se imela?

Mladika
in žvegla user posted image user posted image user posted image . Vem kako se počutita. Upam, da gresta lahko čimprej spet v nove boje. Bosta videli, da bo hitro minilo in bosta kmalu zagledali user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da nam je konec s slabimi novicami. A naj ne bi bil december najbolj veseli mesec? user posted image

Meni ni nič jasno. Zdaj enkrat naj bi se mi začela ovulacija. Ampak že pred 2 dnevi sem imela lepljivo, vlečljivo sluz. Ampak to samo na papirju in tako eno celo kepo. Drugače pa istočasno gosta, bela, lepljiva sluz. user posted image Ni mi jasno kako imam lahko istočasno 2 vrsti sluzi. Pa kaj to pomeni. A to je že ovulacija ali še ni? Ali še bo? user posted image Zmedena sem. Se je to že kateri zgodilo?

Baje naj bi pivo pomagalo. No mi smo to kar resno vzeli. Sem zadnjič to pred mojim omenila omenila in ne boste verjele. Danes mi je, ko je prišel iz službe prinesel pivo. Tako slučajno, če mi bo zapasalo. user posted image user posted image user posted image

TEDIGO kaj pa je to zaena gospa? Sem drugače že slišala, da so neke tete, ki ti na podlagi tvojega urina pripravi mešanico čajev. Je to to? Koliko si pa plačala? In pa kaj user posted image je tinktura? user posted image

Fino se mejte.

..An angel in the book of life wrote down my baby's birth.. Then whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth"..

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 104
19.11.2010 7:17:10   
PipiLangstrumpf
Dejmo punce, navijamo za vas! user posted image Veselo v december...
Mi se tudi še vedno trudimo... user posted image

< Sporočilo je popravil PipiLangstrumpf -- 19.11.2010 7:18:54 >

(odgovor članu XoXo)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.11.2010 7:21:00   
Anonimen
XoXo, meni je ta mesec tudi zelo čudno, kaj se dogaja z mojo O. user posted image
Jaz sem imela en dan zjutraj še normalno malo bele, kremaste sluzi, potem opoldne pa na papirju tisto "ovulacijsko". Naslednje jutro pa nič! Ne ene, ne druge... user posted image
Mi je pa FF zdej prestavil O za en dan. Ampak me istočasno obvetil, da je možnost zanositve na dan po O zelo majhna...
Js sem pa glih brala, da je ne ta dan velika možnost. Kaj naj bi blo zdej res?

Kar se tiče pa piva...Pomaga, če ga pije ženska, moški ga pa naj nebi... Narobe svet. Ko sem js mojemu to omenila je revež kr prebledel. Sej ne, da bi vsak dan spil kakšno pivo, ampak ko grejo pa s prjatli ven pa valda ne bo pil soka? user posted image A si predstavljate odziv, če bi si, po tem ko bi vsi govoril, Laško, Laško, Union, Laško en reku "Men pa en gosti sok s smetano..." user posted image

Lepo bodite, preživite še tale petek, pol je pa vikeeend! user posted image

Pepa

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
19.11.2010 7:29:48   
tejchy*
Jutro punce  user posted image , kako smo?
Ja, veseli december se približuje, xoxo, tudi jaz zadnje čase če že kaj spijem, je to pivo user posted image user posted image se mi zdi da je zadnjič eno tukaj zanimalo če sem spada tudi bandidos, meni je isto bandidos zelo všeč po okusu, veliko bolj kot navadno, ampak tudi navadno gre po grlu user posted image user posted image ..
Ma takole ko pogledam kako hitro gre čas, kot bi trenil, še se spomnim kako sem bila na tleh ko je prišla user posted image , sedaj pa je spet tukaj O, ali pa naj bi vsaj bila. Ker si ne merim temperature (sem zelo NEjutranji tip! user posted image ) in ko se zbudim, me kot zombija odnese do štedilnika da si lahko skuham kavo, edino testke za O sem razmišljala da bi si kupila.
TEDIGO - sem že slišala za to, no upam da decembra testki ne bodo zatajili in te razveselili z + user posted image user posted image
xoxo - tudi jaz imam ene 2 dni pred O (vsaj kolikor naj bi jo imela po izračunih) malo lepljivo, belo sluz - to sem si razlagala kot da se v roku 2, 3 dni začne O user posted image user posted image je bilo vsakič do sedaj tako..
žvegla - user posted image upam da se nam čimprej spet pridružiš!! držimo pesti user posted image

(odgovor članu XoXo)
Neposredna povezava do sporočila: 107
19.11.2010 7:33:06   
tejchy*
anonimna - ja, to sem tudi jaz že slišala user posted image ženski pomaga, moškemu pa škoduje user posted image user posted image NAROBE SVET!! Enkrat sem mojemu samo omenila to, ker sem prebrala nekje .. Je rekel, da potem rajši nikamor ne gre s prijatli ker da bodo oni lahko pili pivo, on revež naj pa gleda ?! user posted image In ne da bi pil vsak dan, ampak na čase pa pač logično da zapaše user posted image .

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 108
19.11.2010 7:54:44   
Anonimen
user posted image Mene je zanimalo, če paše pod "pivo" tud bandidos. Js bandidos rada spijem, če že moram kej (bol slabo prenašam alkohol in se mi že po enem bandidosu vrti), pivo mi pa sploh ne gre dol. Ampak če mi kdo reče, da bom pol zihr zanosla, se lahko tud vsak dan nalivam s pivom. Sej mogoče bi pa pomagalo. Bi bla skos v rožicah... user posted image

Pepa

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
19.11.2010 7:58:34   
tejchy*
Po moje, se mi zdi da bi moralo učinkovat isto kot navadno pivo (pač, samo z malo boljšim okusom user posted image ) user posted image no, tudi če ne učinkuje isto dobro, spijem kakšnega na vsake toliko ker mi včasih pa pač tako zapaše user posted image ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
19.11.2010 7:59:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image Mene je zanimalo, če paše pod "pivo" tud bandidos. Js bandidos rada spijem, če že moram kej (bol slabo prenašam alkohol in se mi že po enem bandidosu vrti), pivo mi pa sploh ne gre dol. Ampak če mi kdo reče, da bom pol zihr zanosla, se lahko tud vsak dan nalivam s pivom. Sej mogoče bi pa pomagalo. Bi bla skos v rožicah... user posted image

Pepa

Potem se vsaj ne bi sekirala za tiste črtice - al so al jih ni, pa kdaj morš test naredit. user posted image Vidiš, pir je res dober. user posted image

auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
19.11.2010 8:20:15   
tejchy*
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
19.11.2010 8:49:25   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Potem se vsaj ne bi sekirala za tiste črtice - al so al jih ni, pa kdaj morš test naredit. user posted image Vidiš, pir je res dober. user posted image

auser posted image

Ja, potem pa je res dober user posted image . Me vse bi rabile nekaj, da bi se manj sekirale v tistih dneh, ko odganjamo user posted image .
Drugače tudi jaz ne maram piva, bandidos pa je vsaj užiten. Ga pa spijem zelo redko. Na srečo tudi moj sploh ne mara piva, tako da se (recimo) izenači učinek user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
19.11.2010 9:03:01   
Anonimen
Mmmm... pivo! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
19.11.2010 10:56:23   
srečica17
No očitno se bo treba med decembrke vpisat, user posted image  pričakujem hmmmm tam enkrat 17.dec. recimo
Zdaj grem pa kr gajbo piva nabavtuser posted image .

Pa tud jaz razmišljam, da bi si ovulacijske teste nabavle. Kakor sem brala po forumih so najboljši v Mulerju. Al ma kera kakšne boljše informacije.????

Me je tale moja M tok potrla, da sem bla 2 dni tok jezna, da se nisem mogla na tale decembrski seznam prjavt......ampak zdej sem spet Ok......tud z vašo pomočjo......k tole berem......pa si mislim, dons zvečer k je petek bom pa tud jaz en pir ruknla:-)))) (kar ni v moji navadi).

Drgač se pa vsak mesec sprašujem.......kok mam še časa da kej rata......glede na to da sem junija dopolnila 42 let. Kok mescev lahko še probavam???? A nisem že prestara????
Ampak jaz si tko želim še enega malega škratka z mojim sedanjem partnerjem, ki je res praviuser posted image .

Držim pesti za vse nas , naj bo letošnji december res nekaj posebnegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
19.11.2010 10:59:23   
Anonimen
Pol bi blo na dan D namest "En Clear Blue, prosim"  - "Dej še eno rundo, Mici!" user posted image

Pepa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
19.11.2010 11:22:21   
thanchyka
Evo, po 100 letih se še jaz malo oglašam - vmes gužva v službi, nato še angina in 1 teden bolniške :) Vidim, da se je seznamček podaljšal - vsem novim user posted image , naj bo december tapravi s polno user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image !!!

Imam pa eno vprašanje - sem si ta mesec pridno ( user posted image ) merila ovulacijo z LH testi, od konca menstruacije do zdaj, ko sem18.dan ciklusa, test pa mi je pokazal vrh LH 15.dan - in ne samo to, tudi 16. in 17. dan je bil test pozitiven, pa menda danes tudi, sicer bolj medli. A je kateri kaj jasno, zakaj in čemu je to tako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
19.11.2010 11:54:33   
Katte
srečica17, pozdravljam te v decembru user posted image . Glede 42 let pa to. Je sigurno večje tveganje kot recimo pri dvajsetih. Ni pa nosečnost po štiridesetem sploh več tako redka in problematična. Jaz poznam eno, ki je pri 41ih zanosila in rodila svojo prvo. Je zdrava, živahna dojenčica in v srečo in ponos svojim staršem. Upam, da tudi tebi uspe čimprej.
thanchyka, sem prebrala nekje tu na forumu, da ti lahko v primeru nosečnosti kažejo testi, kot da še vedno ovuliraš, ker sta si hormona precej podobna. Ne vem pa, če že tako kmalu po ovulaciji ali malo kasneje.

Still hoping.

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 118
19.11.2010 16:05:07   
srečica17
Hvala Katte......tud jaz jih nekaj poznamuser posted image .....zato imam še upanje.

Glede pozitivnih testov za O pa tudi Pušenjak na forumu piše da je možna nosečnost.......Držim pesti, da je res.
Tud jaz jih bom sprobala decembra. Kje si jih pa nabavila tjanchika????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 119
19.11.2010 17:36:57   
amon
Oj,
oprostite moji nevednosti in še bolj moji lenobi, ker se mi ne da vprašat strica googla.... Kaj so to LH testi? A je to navadni O test al kaj posebnega?

Sicer pa sem še vedno kr žalostna, da sem cca 2 tedna nazaj zamudila O!!! Grrrrr.. jezna jezna jezna.. Oz. bolj na mojga dragega, ker pač mu ni bilo do aktivnosti tisti dan. Sej ga razumem. Sem ga kar presirala s temi O dnevi. Bi morala bit lepo tiha.. Mal se zrihtat in ga naskočit ;)))). Sam tudi meni tisti dan ni blo nevem kaj.

Pravite, da pivo pomaga. Se bom pridružla raje tistim z bandidosom. Piba ne maram, bljak. A naredimo bandidos party? heheh Primerno za veseli december ;).

lp

Neposredna povezava do sporočila: 120
19.11.2010 20:39:59   
Katte
user posted image user posted image user posted image Ja, bandidos party. Pridem. Čeprav trenutno srkam vino. Sladki refošk. Dobro. Zdaj še lahko, sem šele po user posted image . Seveda samo malo, za užitek.
LH testi so pa navadni O testi, ki zaznajo vrh LH, ki nastopi pred ovulacijo.

Still hoping.

(odgovor članu amon)
Neposredna povezava do sporočila: 121
19.11.2010 21:16:12   
XoXo
Čer punce! 

Ah za bruhat tale RR. Mislim kar po 1 minuti me odjavi in mi noče poslati sporočila. Pa tudi če imam natipkan cel roman. In potem se moram znova prijavit in ponovno tipkat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuuu... Bandidos party... Se pridružujem. user posted image user posted image Ja baje naj bi bilo pivo dobro za rast foliklov. Karkoli naj bi to že pomenilo. user posted image Jaz sem si ga kar privoščila. user posted image

Malo za šalo.
user posted image

Posledice pitja piva v nosečnosti:
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pri meni ne duha ne sluha o ovulaciji. user posted image Se bojim, da ni bila takrat ovulacija, ko sem opazila sluz na papirju. Če je takrat  bila smo jo žal sfalili. Takrat sva bila oba čisto preveč zasedena in nama ni ratalo nič user posted imageuser posted image

In kaj boste kaj počele za vikend? Jaz moram malo pospravit stanovanje. Sem ga že rahlo zanemarila.

..An angel in the book of life wrote down my baby's birth.. Then whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth"..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.11.2010 7:28:40   
žvegla
ojla, punce, da vam povem veselo novico. včeraj bila spet ori gin, pregledu-kontrola. izvidi kri, voda so prava bomba heheh tak so mi zdr. rekli. operacije ne bo, ker je bila ta peveč zahtevna, in ta cista, ki so mi jo ponovno odkrili, bi naj šla sama ven, oziroma do februarja moramo počakati, takrat je pa ponovna kontrola, da vidimo kako in kaj.
do konca tega meseca malo še moram paziti, decembra pa polna user posted image akcija hehe. včeraj začela jemati folno kislinmo tifol. tako da upam, da mi v kratkem uspe, kljub cisti. ker vse ostalo je pa ok. tak sem srečna, da mi kmalu rata postati srečka user posted image .

(odgovor članu XoXo)
Neposredna povezava do sporočila: 123
20.11.2010 8:27:26   
srečica17
XoXo hehe lušne slikce......tud jaz sem si včeraj po dolgem času privoščila Črnega barončkauser posted image

Žvegla super za vzpodbuden pregled, naj ti čimprej rata.

amon.....kr na vsake dva dni. pa ne boš zamudila Ouser posted image

Katte tud men refošk bolj pašeuser posted image ampak zdej se bomo s pirom trudile, aneuser posted image

Jaz imam danes praznovanje nekih rd, kosilo in bowling......superuser posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 124
20.11.2010 9:40:25   
Katte
Dobro jutro, punce.
žvegla, res super novica. Zdaj ni ovir, če so testi tako vzpodbudni, se prav ne rabiš sekirati, veš, da bo vse uredu in da boš kmalu user posted image . Super za psiho user posted image .
Kakega Ice-a si bom pa mogoče tudi jaz privoščila, nikoli ne veš user posted image .
Drugače sem mojega že vrgla iz postelje, zajtrk je bil super, zdaj pa po opravkih in kasneje kosilo. Jutri si bova pa z mojim privoščila lep skupen večer, ker praznuje te dni rojstni dan user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?