|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
24.11.2010 18:27:50   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Lep večer še naprej punce, pa čim bolj zanimivo noč !! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.11.2010 18:34:02   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Lep večer še naprej punce, pa čim bolj zanimivo noč !! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo, bo user posted image . user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.11.2010 18:34:48   
witch
tejchy sem si že premislila in ne bom pila krvomočnice. Ker itak bo počasi O... Tudi jaz sem se pravkar napokala grške solate in bom kar eksplodirala user posted image
Tudi pri nas je bil lep sončkast dan, ki sem ga tudi mičkeno izkoristila za sebe user posted image user posted image
Punce jaz vam/nam vsem želim lepa praznična darilca na testkih in v trebuščkih user posted image user posted image user posted image user posted image
Seveda tudi od mene lep večer in zanimivo noč user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.11.2010 18:41:44   
Anonimen
Pozdravljene.
Pridružujem se vam, user posted image ne pričakujem okrog 17.12. ( 25.dan ciklusa), na seznamček me pa vpišite 20.12., saj je takrat 28 dan user posted image .
Božiček mi naj letos  prinese user posted image .

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
24.11.2010 18:47:07   
benji
Witch, pomoje si se glede na čas v ciklusu prav odločila. Neglede na to, da gre za zelišče, verjetno ni hec.
Jaz sem se dva meseca nazaj nekaj matrala s tem čajem, ampak se mi ni dalo (precejanje, pa ohlajanje, pitje po požirkih,.....) in sem goljufala user posted image tako da, v bistvu nisem občutila po enem tednu nič (kako čudno user posted image ) in sem obupala. Saj okus ni slab, ampak mi je preveč podobno slami, pa nekako ni šlo user posted image .
Če katera rabi ga imam še nekaj,..lahko pošljem.

Mogoče bom z matičnim mlečkom bolj pridna.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.11.2010 18:57:46   
witch
Ma saj pri meni je z vsemi stvarmi tako.. Nekaj časa vztrajam, potem pa ko ni učinka neham user posted image edino rman pijem že 7 mesecev (vmes sem nehala zaradi alergije) in se mi je cikel res popravil. Vse ostalo pa en mesec vztrajam, potem pa konec. Bi si šla kupila kapsule olja svetline pa kar odlašam ker vem, da bom vrgla denar vstran spet samo za en mesec user posted image

anonimna dobrodošla user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.11.2010 19:16:20   
tejchy*
Pomojem je še najboljše tako, pa si pusti za naslednji mesec, če boš SLUČAJNO potrebovala, ampak ne verjamem user posted image user posted image
Jaz pa sem bolj jemala vitamine, šumeče tablete in centramed mami tablete pa še neke tablete evitol (baje naj bi pomagale, mnogo jih je zanosilo po teh tabletah, so vitaminske) od čajev pa krvomočnico, pa se potem ko je prišla M tako pozno (tisti cikel mi je zamujala) potem sem se raje premislila, najbrž ni bilo zame.. Ampak okus mi je pa bil pa dober, sem noter vmešala še žličko medu.. je bil pa čaj mešanica (rman, krvomočnica) imam še doma, pa mogoče da bom kdaj še popila kakšno skodelico, ker je pa dober čaj user posted image user posted image .
Je pomojem čist odvisno, ko berem na forumih, nekatere zanosijo z krvomočnico, nekatere z Maco, nekatere z tabletami, odvisno od posameznika, ampak ni pa greh probati!! user posted image  
Maca kapsule sva jemala sedaj pa že skoraj 4 mesece, moj 4, jaz pa 3 (vmes sem nehala med O in M) - tako da bomo videli rezultate user posted image no, upam!! user posted image

Zdaj ko sem spila kavo, sem kar malo boljše, bom vsaj zdržala do večera user posted image sem čisto padla v tale Big Brother Slavnih, na začetku mi ni bil preveč zanimiv, sedaj ko se pa oddaja bliža koncu mi je pa vedno bolj - tako da obvezno, če sem doma, gledam to oddajo user posted image .
Joj mi je pa noro čudno, ker je to edini mesec, kjer jaz nimam znakov user posted image , me je kar groza - sicer so bili vse do zdaj le plod psihe in namišljeni, ali pa PMS ampak jih še ni .. Sem mojemu user posted image danes v hecu rekla, da je boljše da so namišljeni, potem mam vsaj en občutek, da ta mesec bo pa sigurno ratalo  user posted image user posted image

Lahko noč punce, pa veselo na ˝delo˝  user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 207
24.11.2010 20:59:48   
Katte
Dobrodošla v našem mesecu, anonimna user posted image .

Jaz pa ne jemljem nič razen tifola. Itak pojem veliko sadja in zelenjave, mesa sicer ne jem, razen rib, ki jih imam pa zelo rada. Ne kadim in ne pijem kave, moja edina razvada je bil pravi čaj (tudi po tri skodelice na dan), ampak odkar delamo na , pijem raje rooibos. Kava oz. čaj naj bi zmanjševala plodnost, vsaj v prevelikih količinah. Kar se tiče zelišč in čajev, pa zaenkrat ne bom jemala.
Lep večer vam želim.

< Sporočilo je popravil Katte -- 24.11.2010 21:00:16 >

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
24.11.2010 21:22:58   
tejchy*
Katte, saj je tako še najboljše. Če veš da imaš kakšno bolezen ali da kaj ne štima - ne rečem, ampak mi je zdaj zelo žal za vse kar sva pokupila, jaz vitaminov sicer ne jem toliko pogosto, poleti že, ampak pozimi pa kdaj pa kdaj kakšno mandarino user posted image mi manjka vitaminov.. Kavo pa zjutraj moram popiti, sicer si naredim tako redko mešanico da se komaj začuti da je kava user posted image ampak samo zaradi navade, ker sem je navajena in mam občutek kot da se ne moram zbuditi brez kave user posted image hodim po svetu, kot en sanjač drugače user posted image user posted image no, ampak se trudim da spijem 1 kavo na dan, v redkih pirmerih 2 ..
Tudi meni meso ne diši kaj preveč, ga jem, ampak ga ne bi pogrešala v prehrani, obožujem pa ribe - rio mare so mi nasploh zakon user posted image

< Sporočilo je popravil tejchy* -- 24.11.2010 21:24:17 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.11.2010 7:38:41   
Anonimen
Jutro! Dejmo še en tak dan, kot je bil včeraj...user posted image

Kar se pa tiče vsega tega zdravega življenja in zanositve... Meni s ezdi, da nima nekega silnega vpliva. Če malo pomislim, poznam nič koliko parov, ki so TAKOJ zanosili pa se pogosto prehranjujejo s hitro prehrano, imajo silno stresne službe, kadijo, pogosto hodijo ven žurirat, se ne ukvarjajo z nobenim športom...
Na drugi strani pa imaš večje ali manjše "obsedence" z zdravim načinom življenja (da ne bo pomote, sem štejem tudi sebe), ki redno jejo/jemo sadje in zelenjavo, hitra prehrana pride v poštev le občasno ali nikoli, ne kadijo/kadimo (btw...jaz sem še mojega prisilila" da je nehal-sicer mi je zdaj zelo hvaležen) , kavo pijejo/pijemo samo občasno, redno se ukvarjajo/ukvarjamo s športom in tako dalje... PA NIČ! Kje user posted image je tle pravica??? Aja, točno, življenje ni pravično, ane? user posted image
tejchy, mislim da ena skodelica kave na dan nima nobenega učinka... Jaz sem v bisvši službi imela eno šefico, ki je že pred nosečnosto vsak petek spila kozarec kakovostnega rdečega vina. No, s to navado je nadaljevala tudi celo nosečnost pa ji je celo gin. rekel, da ni nič narobe. Če je razvada v primernih količinah, ne more škodit. Po moje dandanes že vsi malo preveč kompliciramo.

Lepo se imejte!

Pepa

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
25.11.2010 8:45:09   
Katte
Pepa, vem, kaj misliš. Ene se samo enkrat spozabijo brez zaščite, pa ups. Pa če je to s partnerjem ali pa na žurki na WC-ju z nekom, ki ga prvič vidijo user posted image . Pri drugih pa lahko traja in traja, pa naredijo vse, kot je treba. Živijo zdravo, pridno user posted image ob ovulaciji, jemljejo vitamine, itd. Tako pač je. Mogoče vpliva tudi to, da se take preveč sekiramo. Ampak res pomaga, da se lahko tukaj pogovorimo. Pri nas redko kdo ve, da delamo na user posted image , mojemu pa tudi ne razlagam vsega, kar se po moji glavi plete, ker že itak pravi, da preveč kompliciram. Pa nočem izvajati na njega še dodatnega pritiska.
tejchy*, jaz tudi obožujem ribe, tudi rio mare je redno na jedilniku. Posebno rada imam pa dimljenega lososa, sushi in sashimi, čemur se bo pa treba odpovedati, ko bom noseča. Bom že preživela user posted image . Kava v manjših količinah pa zanositvi res ne škodi, tako da kar, punce. Tudi kak kuhanček bo prijal v hladnih dneh, ki prihajajo user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.11.2010 9:19:41   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: Katte
Pri nas redko kdo ve, da delamo na user posted image , mojemu pa tudi ne razlagam vsega, kar se po moji glavi plete, ker že itak pravi, da preveč kompliciram. Pa nočem izvajati na njega še dodatnega pritiska.

Katte, zdaj sem pa pomirjena user posted image , pri nama je isto. Tudi jaz mojemu ne zaupam vseh mojih travm, zato imam vas user posted image  user posted image . Tudi midva ne razglašava naokoli da delava na user posted image , v bistvu veva midva, moja G in ve. Že tako ali tako se preveč obremenjujem z vsem skupaj.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 212
25.11.2010 9:28:43   
Anonimen
Midva sva pa skoz govorila, da bova imela 2 leti razlike med otrokoma. In bi tudi ratalo, če ne bi imela SS. Za ta SS ve na žalost več ljudi, kot bi si sama želela, ampak me ni sram povedat, da sem ga imela. Naj se vidi, da se to dogaja, da ne bo več tak šok za žensko, če se ji zgodi. Veliko nas je. Sem pa tokrat ravno zaradi tega anonimna, da ne pride novica spet ven, preden jo bom jst pripravljena povedat.

Tko da... se mi zdi, da najini potihem čakajo na kako tako novičko spet. Jih prav dosti ne bom presenetila. Upam samo, da bo lepa novička čim prej, da pustim tole bedno poletje končno za sabo.

auser posted image

(odgovor članu benji)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
25.11.2010 9:57:01   
jolika
Pozdravljene,

evo pa imate še eno novo članico, ki je ''ne'' pričakuje 1.12. Midva se trudima že pet mesecev, pa se kot zakleto nič ne prime. Sem pa drugače kot koledar ovulacije na roditelj portal. M imam točno na 25 dni (brez odstopanja), ovulacijo ima točno 12.dan cikla (jajčniki me špikajo da je joj), pms pa dobim točno en teden pred M. user posted image pa tud vsak ali pa vsak drug dan..user posted image pa očitno to tudi ne pomaga. Sedaj iskreno upam, da mogoče pa le bo, ker to čakanje me res ubija, kot večino ostalih. Je pa res da imam še kr stresno službo in je mogoče v tem problem...

Želim vam čimveč user posted image v decembru!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.11.2010 10:22:31   
Anonimen
Evo, pa je prišla ena, ki bo delala še pred mano testek! user posted image Jolika, dobrodošla in veliko sreče med nami!

auser posted image

(odgovor članu jolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
25.11.2010 10:34:59   
jolika
ja, hvala, sploh se ga ne bom upala nardit, ker do zdaj je bil vedno velik user posted image . Pustimo se presenetit.
Imam pa že vse znake PMS, boleča prsa, sam edina razlika je, da me špika v spodnjem delu trebuha.
Sam takrat ko sva začela, sem tudi imela grozno boleče joške, vse mi je smrdelo, pa kljub temu je prišla M v vsej svoji velečini...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
25.11.2010 10:47:34   
Katte
Pozdravljena, jolika. 1.12., lepo, čisto na začetku meseca si. Držim pesti, da nam z ostalimi na začetku meseca otvoriš roza december.

Still hoping.

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.11.2010 10:51:37   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
01.12.
jolika (5. krog)

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)
jasminčika (x. krog)

5.12.
thanchyka (x. krog)
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxo (18. krog)
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika 

user posted image             

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.11.2010 12:16:22   
tejchy*
jolika, dobrodošla user posted image torej boš ti tista ki nam boš pomagala otvoriti december user posted image

Je pa res, da se mi zdi da če je vse v enih omejenih količinah, nima kaj škodovat. najbrž škoduje nam, ker se včasih preveč omejujemo, kaj lahko in kaj ne, pa tole sekiranje user posted image to je še največji vzrok. Pri meni je bilo tako, da se prve 4 mesece nisem niti preveč sekirala ali premišljevala, potem pa zmeram bolj, ker se začneš spraševati če je kaj narobe s tabo ipd.. No, tokrat je prvi mesec da me ne skrbi, in da mi je bolj kot ne vseeno če bo tokrat uspelo, ker mi je prišlo vrh glave to razmišljanje vsak mesec.. No, do O je še nekako normalno, potem pa se začne user posted image in vem da s tem škodujem sami sebi, spremenim pa itak ne ničesar.. Nekako sem se prepričala da bom izkoristila to da sva zaenkrat še sama, in skupne trenutke v dvoje user posted image .

Pri nas doma pa vedo da načrtujeva, ampak ni nekega govora o tem user posted image potihem vsi čakamo, kdaj bo user posted image edina s katero imam pogovor o tem je moja babica, ki pa komaj čaka da bo prababica user posted image . Z mojim se pa o tem pogovarjava ampak, mu rajši ne zaupam vsega ker bo resno mislil da se mi je že malo obrnilo.. user posted image user posted image
Bo pa moj user posted image prvi pravnuk, tako kot sem bila jaz prva vnukinja in upam da ga bom, ker imamo veliko družino, lahko sploh kdaj zadržala ob sebi user posted image user posted image da ne bo non stop po rokah..

Danes je sicer bolj oblačen dan ampak ni neke slabe volje.. V petek pa naj bi zapadel sneg user posted image , zaenkrat ga še komaj čakam, potem ko bo kam treba z avtom sigurno ne bom več tako navdušena user posted image . Prve snežinke so mi nekaj najlepšega user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejchy* -- 25.11.2010 12:17:07 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.11.2010 12:21:54   
Anonimen
Bo pa moj user posted image prvi pravnuk, tako kot sem bila jaz prva vnukinja

Jst sem tudi prva vnukinja in moja tamala prva pravnukinja in vnukinja. To je res nekaj posebnega. user posted image

auser posted image

(odgovor članu tejchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
25.11.2010 12:26:34   
Katte
Jaz sem predzadnja vnukinja na obeh straneh, moji otroci ne bodo imeli več prastarih staršev, pa še najstarejša hčerka od moje najstarejše sestrične je že itak par let polnoletna. Delamo pa zato na prvem vnuku user posted image  user posted image . Tudi to je nekaj user posted image . No, če me brat slučajno ne prehiti.

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.11.2010 12:30:05 >

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
25.11.2010 14:04:40   
jeanitte
Ojla čvekice moje.

Pa da se po dolgem času še js mal oglasim in vas najprej lepo pozdravim. Kako ste mi kaj? Pridno ste pisale, jaz pa sem bla pridna in vas vse prebrala. user posted image "Dobrodošle" (bolje bi bilo, če vas ne bi bilo - saj veste, kaj mislim) vse nove na seznamu - upam, da se decembra skupaj selimo saj veste kam.
Ste že pisale Miklavžu? Nekak se mi zdi, da bo letos kar nekaj istih želja. user posted image Želim nam, da se nam izpolnijo vsem po vrsti. Ja, ja, tut js pričakujem, da mi user posted image v 5. krogu prinese ta prvi dobri decemberski mož. Oz. nam vsem. Pol ne rabimo nobenga božičnega, rojstnodnevnega darila, darila za obletnico, valentinovo... - vsemu se z veseljem odpovem.user posted image
Veseli december je že skoraj pred vrati in če bo tako vesel, kot upam, pol lahk zarad mene zapade tut 10m snega user posted image (ga drgač ne maram preveč, ampak tokrat dovolim - menjava za en mali + user posted image ).

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 222
25.11.2010 14:37:27   
Monstera
Prišla je zopet M. Test bomo delali 30.12. To je 2. krog po laparoskopiji.

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.11.2010 15:04:41   
witch
Prvo pozdravljne vse nove user posted image

Jaz tudi za sebe mislim, da zdravo živim. Pazim kakšno hrano jem, ne kadim, ne pijem, ne pijem kave, tudi hitra hrana je zelo redko na jedilniku... Pri mojem isto. Vitaminov in vsega podobnega ne jemljem, ker mislim, da dobim s hrano dovolj. Čaje pa pijem zato, ker kar noče uspeti...
Pogovarjate se tudi o tem če kdo ve, da delate na otroku. Pri meni je najboljša kolegica izvedela po pol leta, druga najboljša pa prejšnji teden. Vsi ostali pa ne vejo. Tudi dragemu ne razlagam vsega, ker ga res nočem obremenjevati z mojo psiho.
Naj pa povem, da poznam par, ki se ni nič trudi kljub cigaretom, kljub alkoholu in tudi kakšni drogi vmes, redno se je hitra hrana in podobno... Je pa res, če pogledam okrog sebe, da vsi pijanci in podobni imajo otrok za izovz. Vsi ki tepejo, zlorabljajo svoje otroke in imajo na tone. In se res vprašam včasih če je to pravica... Mogoče pa bom res mogla začeti kaditi in se drogirati da bom zanosila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.11.2010 15:17:36   
Monstera
witch jaz se tudi sprašujem, zakaj jaz oz. zakaj vse me tukaj. Jaz sem prepričana da bomo zelo dobri starši, to si že tako zelo močno želimo. Še predno sem imela težava mi je otrok bila največja želja na svetu, pa ga kar ne moreva in ne moreva pridelat. Zakaj se vsi tisti "nezaželjenčki" oz. "ponesrečenčki" k nam ne priselijo, mi bi jih pa radi! Res narobe svet.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?