|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 14:36:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 14:37:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 18:10:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3878
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
19.11.2010 18:45:28   
Majuska
Uf,

kakšen teden je za mano ... naporen za dol pas! Sem prav vesela, da je petek zvečer in da si lahko privoščim malo lenarjenja. Popoldne smo končno dobili pošto za stanovanje - zadeva bo krepko olajšala naš proračun, me je kar strah ... kasneje smo letali po trgovinah, tokrat imamo oba vikend dneva zapolnjena, jutri pri moževem bratu - imata z drago na novo zrihtan stanovanje, ga nameravamo krstit, v nedeljo praznuje sestrin mož in gremo nekam na kosilo. Pestro, pestro ...

ma pejmo mulčka spravit v posteljo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
19.11.2010 21:12:45   
Alanis
Jezna, žalostna, razočarana... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:18:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3881
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:19:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3882
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:20:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3883
19.11.2010 21:23:52   
Alanis
Upam, da uspem napisati, ker sem na dvojnem stand- baju...

Neposredna povezava do sporočila: 3884
19.11.2010 21:30:53   
tims
O, hudo Larauser posted image . Tkole jest rišem user posted image . No, moj ma še ušesauser posted image . Dober je tole narisala ful. Bravo še enkratuser posted image user posted image . Naša sicer riše letala, pa kužke, ampak to so tko narisani, k pri vašem glavonožcu laskiuser posted image

Populis, jest ne vem kako imam naštelana otrokauser posted image . Noben nikol ne jamra. Če ne bi šli k P sploh ne bi vedla, da ima vnetje. To se mi tud pri Timu dogaja. Ni pa to glih fajn, ker potem sploh ne veš, da je kaj narobe, ko pa prideš k P, ti pa pove, da je vse zabasano in vneto in ne vem kaj še vseuser posted image

Hd, user posted image . Dva cm, pa dva cm.... in vsak čas bo 54 cm in bo z vami

Sokovi in pijača, naša na dan pa popije tam bliz enga litra tekočine.

Alanis, kaj te tare?user posted image

< Sporočilo je popravil tims -- 19.11.2010 21:31:29 >

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
19.11.2010 21:33:18   
tims
Jest grem pa jutr na večerjo s kolegicami. Komi čakamuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:35:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
19.11.2010 21:38:02   
Alanis
Najprej pride gospod že nabasan iz službe, ker so imeli neko praznovanje (beri vinjen) in teži za vsako malenkost,se zdira na L, name... Kosila sploh jedel ni...

Potem kličem v ZD, ker sta oba spet zakuhala (vročina), V bruha hrano itd... in se zdira name, da spet kompliciram, da itak za vsak d.r.e.k. v ZD letimo, da je brezveze... P reče naj takoj pridem tja.

Pridemo v ZD - ej koji glumac. Najbolj skrben ata na svetu. Skače okoli L, v naročju pa še V. drži,  bože nedaj da katerega primem. Prideta 2 sestri in obe čist medeni: OOOOO, gospod N****! A spet vi? Ja vi ste pa tako skrben oči! Ja res ste že strokovnjak, vse znate kako je treba s tamalima. Vas pa dostikrat viimo. Samo mamico pa bolj poredko, a ne? (In to pred polno čakalnico ljudi). Valda vsi vame bulijo kaj je to zaena mati, ki ne gre nikoli z bolanim otrokom k zdravniku. Dejstvo je, da če je bolan sao 1, gre on, ker mene je strah tam vozit in bočno parkirat in sploh ni nikdar placa za parkiranje... V glavnem rečem: Ja, mami pa tačas drugega doma čuva, a ne? In še kar nabijajo o tem kak je on krasen, skrben...

Obavimo v ZD, se presedemo v avto. Obrnjena plošča. pet sitetn za pop.... se zdira, teži.... Isto doma.
Oba imata vročino, vneta ušeska, kašljata, V itak še inhalacije na 4 ure, L joka, se zbuja... In kje je zdej ta tako skrbni očka?? Ja, je šel gospod žurat! Ker j prišel v Lj njegov najboljši prijatelj in kaj - a on naj bo pa zdej doma??

No, tolk o tem... Še kaj napišem, če uspem, ampak trenutno samo poslušam kateri se bo prvi zbudil in začel jokati... In da se začnejo skakanja iz sobe v sobo, preoblačenje remočenih, prepotenih pidžamic, bruhanje... pol pa itak dežuranje celo noč, zdravila, inhalacije.

Evo to. To imam od svojega krasnega moža in najbolj super očija na svetu.

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
19.11.2010 21:51:09   
Majuska
Alanis ... tole bi pa tudi mene bolelo user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:53:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3890
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:54:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:56:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 21:57:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3893
19.11.2010 22:08:15   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims, faaaajn user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
19.11.2010 22:22:38   
glugluglu
oj,
kako kaj,
mi smo so so, gužva,
Tian je bil ves teden doma, vročina, kašelj...bila sta z dragim, ker sem jaz ravno ta teden dve sodelavki nadomeščala in je bilo že prej dogovorjeno, aja, do srede je bila še Nina z njima (prebavne motnje)

almera, brisače za kopat bi jaz vzela, če boste slučajno šli še v Terme 3000 pogledat, Vivat ni v tem sklopu, ampak je malo stran.

majuska, user posted image
za stanovanje,

timsuser posted image za večerjo,

alanis
, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za V in L, imaš res zoprno in pestro, glede tvojega dragega pa takole: vem kakšni so občutki in kako je to, tem decom se vsake toliko časa očitno malo zmeša, najbrž zato, ker so kao božčki pod pritiskom (ne vem sicer kaj bi me potem morale v polju pristatiuser posted image ) tistim , katerim se še ni, se pa še itak bo....

važno je, da se potem naslednji dan, oz. ko bo "pri volji" pogovorita, povej mu res vse kar si misliš, oz. poskusi, da na koncu zadevo nekako rešita, da spozna kako je tebi, sicer razumel itak najbrž ne bo, to bo samo takrat ko boš tako naredila kot je almera predlagala.
drži seuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
19.11.2010 22:25:22   
glugluglu
populis, neverjetna risbauser posted image , naš Tian še malo tako ne riše, no kroge že, pa nekako naredi oči, nos usta, ampak sploh še ne izpade tako jasno

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
19.11.2010 22:36:13   
tims
Alanis, user posted image , tole sem  pa čist brez besed ostalauser posted image . Tudi jaz ti želim, da bo noč čimbolj mirna. Ma prov ne morem verjet, da te lahko z bolanima otrokoma tkole pusti samo, no. Tole bi se pa men tud verjetn tok zamal zdel, kot nobena druga stvar v življenju.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
19.11.2010 22:39:25   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims, faaaajn user posted image user posted image

user posted image  Evo, pa glih ta teden smo se pogovarjale o izhodih.

Sem pa prej na 24 ur vidla, da sem včeraj zamudila koncert Prljavcevuser posted image , pa tok sem si govorila, da bom šla. 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
19.11.2010 22:45:48   
tims
Glu, sta Tian in Nina zdaj zdrava? Kaj pa je bilo Nini? Mislim, ni bilo kakšnega rota virusa? Tega je pa mene strah ko hudič križa.user posted image  Smo bili pa v nedeljo na vašem koncu - pri tastuuser posted image . Je Nina spala po kosilu ko en polhek. Smo se smejal, da zgleda vaš zrak dober vpliva na spanje otrok, ker Tim tud ful rad spi tam, pa pravi še, da imate dlje časa sonce poletiuser posted image user posted image user posted image . Zgleda da še ni zaštekal, da ga mami daje prej v pojstlo kokr dediuser posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
19.11.2010 23:32:11   
glugluglu
tims, Nina je imela hudo prejšnji teden v četrtek zvečer (bruhanje, driska), potem kasneje jo je pa trebuh bolel in imela občasno drisko, ne hudo, ampak ravno toliko, da ni mogla v šolo, ja pa pri nas je res fajn zrakuser posted image , samo Tian ponoči kljub temu ne spi tako kot bi bilo idealno

almera
, če v Vivatu vzameš ta veliko družinsko sobo, je zelo fajn, z ločeno dodatno spalnico, za nas pet je bilo dovolj prostora.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......